!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
"Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να υποβάλει αίτηση πτώχευσης, που θα εξαλείψει την αποζημίωση των 8 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, θα ήταν ακόμη υποχρεωμένη να καταβάλει τα 350.000 δολάρια."
Εντάξει. Δεν είναι και κανένα σοβαρό ποσό
Εντάξει. Δεν είναι και κανένα σοβαρό ποσό
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. Η ΤΥΠΙΣΣΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φωτοσοπ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
οταν καταλαβεις πως σε ολες πρεπει κ οφειλεις -σαν αντρας να φερεσαι το ιδιο - ξαναελα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΒΑΣΚΕΖ
ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΜΠΕΡ
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΙΠΟΛΑΓΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΤΖΟΝΗΣ
ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΜΠΕΡ
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΙΠΟΛΑΓΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΤΖΟΝΗΣ
Όχι άλλα πιστεύω ότι ο Ελον θα το κάνει για τους δικούς του λόγους.Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:00ε και ;
εσυ σε οποια ριξεις πουτσο αναλαμβανεις ταυτοχρονα την υποχρεωση να την προστατευεις απο πασα νοσο κ ασθενεια ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φαντάσου να καταφύγει ανυπεράσπιστη κάτω από την φτερούγα του Ελον.
Και αυτός να της πει ...θα σε σώσω....ΑΡΚΕΊ ΝΑ.....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
οι οποιοι λογοι ειναι ;zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:10Όχι άλλα πιστεύω ότι ο Ελον θα το κάνει για τους δικούς του λόγους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δικούς του λόγους, δηλαδή της π@υτσας τα χαβάδια.zteo έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:10Όχι άλλα πιστεύω ότι ο Ελον θα το κάνει για τους δικούς του λόγους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
εαν εσυ πληρωνεις το ιδιο την Σαμπανια και τη ρετσινα εισαι αξιος της μοιρας σου
Ακριβώς
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μια βόλτα το τετράγωνο να κάνεις, θα βρεις πολλές "σαμπάνιες". Δεν είναι ανάγκη να σου καταστρέφουν τη ζωή για να τις προσδίδεις αξία.Κος Mike έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:12εαν εσυ πληρωνεις το ιδιο την Σαμπανια και τη ρετσινα εισαι αξιος της μοιρας σου
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μπα, ο Ελον ειναι εξυπνος και καταλαβε νωρις τι παιζει και την εκανε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:10Φαντάσου να καταφύγει ανυπεράσπιστη κάτω από την φτερούγα του Ελον.
Και αυτός να της πει ...θα σε σώσω....ΑΡΚΕΊ ΝΑ.....
![]()
Ο Τζονις ειναι αγαθιαρης και ερωτυλος και τον ποδοπατησε.
Ωστοσο, υπαρχουν εκατομμυρια τυποι αυτοι τη στιγμη που εχουν λεφτα και θα ηθελαν να της τον χωσουν, οποτε αν ειναι εξυπνη, θα κανει μια σελιδα donate (κατα προτιμηση οnly fans, only dicks κλπ) και θα το συγκεντρωσει το ποσο.
Και φυσικα υπαρχει η μεση Σκωτζεζα, Αγγλιδα, Αυστραλεζα κ.ο.κ. φεμινιστρια που αυτη τη στιγμη ΒΡΑΖΕΙ και αν νοιωσει οτι απειλειται το κινημα των μιτουδων, ειναι διατεθειμενη να βαλει το χερι στην τσεπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 02 Ιουν 2022, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-Τζουλια 2010-AlienWay έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:14
Μια βόλτα το τετράγωνο να κάνεις, θα βρεις πολλές "σαμπάνιες". Δεν είναι ανάγκη να σου καταστρέφουν τη ζωή για να τις προσδίδεις αξία.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος