Ήταν μάρτυρας κατηγορίας νομίζω, δηλαδή όχι δικός τους, αλλά λάθος συμπεραίνεις. Οι δικηγόροι της Άμπερ είναι top rated και όχι μόνο από λίστες σε ΜΜΕ αλλά και από ψηφοφορίες συναδέλφων τους. Απλά δεν είχαν καμμιά βοήθεια από την πελάτισσά τους και κανένα σοβαρό στοιχείο που να την ευνοεί.George_V έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:42 Συμπεραινω απο αυτο το αποσπασμα οτι οι Δικηγοροι του Ντέπ κανανε ακρως επαγγελματικη δουλεια ενω οι δικηγοροι της Χερντ ηταν τελειως YOLO και στα @@ τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- hellegennes
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δικηγόροι είναι, όχι ταχυδακτυλουργοίhellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 18:11Ήταν μάρτυρας κατηγορίας νομίζω, δηλαδή όχι δικός τους, αλλά λάθος συμπεραίνεις. Οι δικηγόροι της Άμπερ είναι top rated και όχι μόνο από λίστες σε ΜΜΕ αλλά και από ψηφοφορίες συναδέλφων τους. Απλά δεν είχαν καμμιά βοήθεια από την πελάτισσά τους και κανένα σοβαρό στοιχείο που να την ευνοεί.George_V έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:42 Συμπεραινω απο αυτο το αποσπασμα οτι οι Δικηγοροι του Ντέπ κανανε ακρως επαγγελματικη δουλεια ενω οι δικηγοροι της Χερντ ηταν τελειως YOLO και στα @@ τους.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
To αποσπασμα ειναι οut of context αλλα αυτος δεν ειναι τροπος να χειριστεις εναν hostile witness. Δεν τον πιεζει καν και κανει ενστάσεις στον εαυτο του για να τον αναγκάσει να επαναδιατυπωσει και αυτος δε μασαει. Προφανως ειχαν καλυψει και αυτη την απιθανη τακτικη οταν τους προετοιμαζαν και δεν αιφνιδιαστηκε ο μαρτυρας ωστε να πεταξει καμια μαλακια. Απο οτι ειπωθηκε πιο πανω ειχε κληθει απο την πλευρα του Ντεπ.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 18:11Ήταν μάρτυρας κατηγορίας νομίζω, δηλαδή όχι δικός τους, αλλά λάθος συμπεραίνεις. Οι δικηγόροι της Άμπερ είναι top rated και όχι μόνο από λίστες σε ΜΜΕ αλλά και από ψηφοφορίες συναδέλφων τους. Απλά δεν είχαν καμμιά βοήθεια από την πελάτισσά τους και κανένα σοβαρό στοιχείο που να την ευνοεί.George_V έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:42 Συμπεραινω απο αυτο το αποσπασμα οτι οι Δικηγοροι του Ντέπ κανανε ακρως επαγγελματικη δουλεια ενω οι δικηγοροι της Χερντ ηταν τελειως YOLO και στα @@ τους.
Πραγμα το οποιο σημαινει οτι οι δικηγοροι του Ντεπ εκαναν γαμω τις προετοιμασιες οσον αφορα τους μαρτυρες τους ενω η ελλειψη πιεσης και η χρηση ηλιθιων τακτικων (ενσταση στον εαυτο του) δειχνουν δικηγόρο YOLO.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 02 Ιουν 2022, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το δίδαγμα εδώ είναι ότι δεν μπορείς να προκαλείς τεράστια επαγγελματική ζημιά σε κάποιον κάνοντας νάζια και κατηγορώντας τον χωρίς αποδείξεις για τρίχες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Απειρες φορες εχει συμβει.Σέλευκας έγραψε: 02 Ιουν 2022, 18:23 Το δίδαγμα εδώ είναι ότι δεν μπορείς να προκαλείς τεράστια επαγγελματική ζημιά σε κάποιον κάνοντας νάζια και κατηγορώντας τον χωρίς αποδείξεις για τρίχες.
Εδω κατηγορήθηκε γιατρος για ασέλγεια σε ανηλικη ασθενη και αθωωθηκε πανηγυρικα στο δικαστηριο καθως μανα και κορη που τον κατηγορησαν αποδειχθηκαν μυθομανεις. Αλλα τι να το κάνει οταν η ζωη του ειχε καταστραφει μεχρι να αθωωθει και ειχε διασυρθει το ονομα του για χρονια μεχρι να φτάσει στο δικαστηριο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Τις πρώτες μέρες οι ενστάσεις έπεφταν βροχή. Προφανώς ήταν όλοι προετοιμασμένοι γι' αυτό. Το πρόβλημα της υπεράσπισης είναι ότι δεν είχαν τίποτα να τους ρωτήσουν γιατί οι μαρτυρίες τους ήταν ξεκάθαρες και καταδικαστικές για την Άμπερ. Στο απόσπασμα αυτό που βλέπεις είναι άγχος.George_V έγραψε: 02 Ιουν 2022, 18:20 To αποσπασμα ειναι οut of context αλλα αυτος δεν ειναι τροπος να χειριστεις εναν hostile witness. Δεν τον πιεζει καν και κανει ενστάσεις στον εαυτο του για να τον αναγκάσει να επαναδιατυπωσει και αυτος δε μασαει. Προφανως ειχαν καλυψει και αυτη την απιθανη τακτικη οταν τους προετοιμαζαν και δεν αιφνιδιαστηκε ο μαρτυρας ωστε να πεταξει καμια μαλακια. Απο οτι ειπωθηκε πιο πανω ειχε κληθει απο την πλευρα του Ντεπ.
Πραγμα το οποιο σημαινει οτι οι δικηγοροι του Ντεπ εκαναν γαμω τις προετοιμασιες οσον αφορα τους μαρτυρες τους ενω η ελλειψη πιεσης και η χρηση ηλιθιων τακτικων (ενσταση στον εαυτο του) δειχνουν δικηγόρο YOLO.
Πιο πίσω, που έβαλα μάρτυρα υπεράσπισης, θα δεις ότι κι αυτός δεν μασάει, ακόμη κι όταν τον ρωτάει ο δικηγόρος του Ντεπ κάτι τελείως καταφανές, δηλαδή αν οι δυο φωτογραφίες που κατέθεσε η υπεράσπιση είναι η ίδια φωτογραφία με άλλο contrast. Ο μάρτυρας απαντάει "they look visually different" που είναι η καλύτερη υπεκφυγή που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και το λέει με απόλυτη φυσικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν δυο δρομοιGeorge_V έγραψε: 02 Ιουν 2022, 18:28Απειρες φορες εχει συμβει.Σέλευκας έγραψε: 02 Ιουν 2022, 18:23 Το δίδαγμα εδώ είναι ότι δεν μπορείς να προκαλείς τεράστια επαγγελματική ζημιά σε κάποιον κάνοντας νάζια και κατηγορώντας τον χωρίς αποδείξεις για τρίχες.
Εδω κατηγορήθηκε γιατρος για ασέλγεια σε ανηλικη ασθενη και αθωωθηκε πανηγυρικα στο δικαστηριο καθως μανα και κορη που τον κατηγορησαν αποδειχθηκαν μυθομανεις. Αλλα τι να το κάνει οταν η ζωη του ειχε καταστραφει μεχρι να αθωωθει και ειχε διασυρθει το ονομα του για χρονια μεχρι να φτάσει στο δικαστηριο?
να μην κανεις τπτ κ να κλαψουριζεις
να κανεις αυτο που πρεπει - την ζωη τους κολαση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γω το ιδιο τις πληρωνω.
μηδεν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αρθρογράφος ποιος ήταν.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:55 πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε φυλακή γυναίκες, ακόμη κι αν έχουν βιάσει και κατακρεουργήσει 10χρονο παιδί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οντως οι δικηγόροι της Χερντ σε άλλες υποθέσεις θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Τα προβλήματα ήταν δύο:
1ον: Δεν είχαν την αλήθεια με το μέρος τους και επομένως είχαν λιγότερο "υλικό" να δουλέψουν ώστε να βγάλουν κάτι θετικό γι' αυτούς.
2ον: Τζόγαραν σε νίκη αποκλειστικά και μόνο λόγω metoo και το γεγονός ότι η Αμπερ ήταν γυναίκα, με αποτέλεσμα να τα βάλουν όλα στο αυτόματο και να γιολάρουν.
1ον: Δεν είχαν την αλήθεια με το μέρος τους και επομένως είχαν λιγότερο "υλικό" να δουλέψουν ώστε να βγάλουν κάτι θετικό γι' αυτούς.
2ον: Τζόγαραν σε νίκη αποκλειστικά και μόνο λόγω metoo και το γεγονός ότι η Αμπερ ήταν γυναίκα, με αποτέλεσμα να τα βάλουν όλα στο αυτόματο και να γιολάρουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Μια μαλακισμένη καθηγήτρια κοινωνιολογίας.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 19:47Αρθρογράφος ποιος ήταν.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:55 πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε φυλακή γυναίκες, ακόμη κι αν έχουν βιάσει και κατακρεουργήσει 10χρονο παιδί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
να υποθεσω πως δεν την κλειδαμπαρωσανε σε ψυχιατρειο ;hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:05Μια μαλακισμένη καθηγήτρια κοινωνιολογίας.Gherschaagk έγραψε: 02 Ιουν 2022, 19:47Αρθρογράφος ποιος ήταν.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 17:55 πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε φυλακή γυναίκες, ακόμη κι αν έχουν βιάσει και κατακρεουργήσει 10χρονο παιδί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πάντως έκανε appeal. Καλά, αναμενόμενο ήταν. Δεν έχω πρόβλημα να φάει και δεύτερο γύρο ξεφτιλίκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Θα το φάει, γιατί δεν έχει βάση η έφεσή της.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:09 Πάντως έκανε appeal. Καλά, αναμενόμενο ήταν. Δεν έχω πρόβλημα να φάει και δεύτερο γύρο ξεφτιλίκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Πιστευω για κάνα οικονομικό τερτίπι το'κανε, για καμιά ταινία τίποτα τέτοιο.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:10Θα το φάει, γιατί δεν έχει βάση η έφεσή της.Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 20:09 Πάντως έκανε appeal. Καλά, αναμενόμενο ήταν. Δεν έχω πρόβλημα να φάει και δεύτερο γύρο ξεφτιλίκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος