!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- Cecily Anne
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Συμφωνώ στη βάση τους με όσα λες, διαφωνώ στη συγκεκριμένη περίπτωση απόλυτα. Θα σου εξηγήσω γιατί, γιατί μετά από ένα σημείο έχουν εικόνα απόλυτη. Ο Ντεπ το δέχομαι την πάτησε, βάλε η ηλικία, βάλε τα ποτά, τα ναρκωτικά και ό,τι άλλο, ο ανθρωπος ήθελε στοργή, φροντίδα και προδέρμ και του'λαχε η μουρλή. Ο Έλον; Της έκανε δώρο μια Τεσλα τίγκα στους κοριούς και ήξερε τα πάντα όλα. Και καθόταν και της πλήρωνε τις δωρεές. Και έλα πείσε με ότι δεν είναι γίδι από τα λίγα.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 04:01 Κι εγώ επαναλαμβάνω ότι αυτό που λες είναι "φταίτε κι εσείς", το οποίο είναι παρόμοιο με το "έφταιγε κι αυτή". Φταίτε κι εσείς που το επιτρέπετε, φταίει κι αυτή που φορούσε μίνι.
Όχι. Ούτε αυτή έφταιγε επειδή φορούσε μίνι ούτε όλοι αυτοί φταίνε αν τους την έπεσε, είπαν ναι και μετά το εκμεταλλεύτηκε για να πει ψέματα ή να ασκήσει βία εναντίον τους (ή τουλάχιστον άσκησε αποδεδειγμένα στον Ντεπ και στην πρώην της).
Παρεμπιπτόντως, πιο πίσω έλεγε ο Parrot ότι τα συστημικά μέσα είναι εναντίον της Άμπερ. Εδώ ακόμη και μετά την καταδίκη της είναι υπέρ της:
Johnny Depp is proof that men accused of abuse never suffer the same lifelong consequences as survivors
Αυτή η εφημερίδα ονομάζεται τώρα "independent". Προσέχει βέβαια να μην γράψει "abusers" αλλά "men accused of abuse" μην φάνε κι αυτοί καμμιά μήνυση και τρέχουν, αλλά ξεκάθαρα αυτό υπονοεί και ο τίτλος και το άρθρο. Το σώμα του άρθρου μάλιστα καθιστά σαφές ότι θεωρεί τον Ντεπ ένοχο και την Άμπερ θύμα και έχει το υπερθράσος να ισχυρίζεται ότι η καριέρα του Ντεπ έμεινε τελείως ανεπηρέαστη.
Το άρθρο γράφτηκε μετά την ετυμηγορία (για την ακρίβεια μάλλον γράφτηκε από πριν, σε δυο εκδόσεις, με μικροδιαφορές που θα αντικατόπτριζαν την έκβαση της δίκης, έτοιμο για δημοσίευση αμέσως μετά).
![]()
![]()
![]()
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τις φυλλάδες, ε μιλάμε για κίτρινο τύπο όχι για την Ουάσιγκτον ποστ ξέρω'γω. Ο τύπος με το να γίνει δημόσια αναμετάδοση της δίκης κέρδισε το κοινό. Οι φυλλάδες να πάνε να γαμηθούν, λες και τις παίρνει και κανείς στα σοβαρά!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Daje έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:14 Και φυσικα υπαρχει η μεση Σκωτζεζα, Αγγλιδα, Αυστραλεζα κ.ο.κ. φεμινιστρια που αυτη τη στιγμη ΒΡΑΖΕΙ και αν νοιωσει οτι απειλειται το κινημα των μιτουδων, ειναι διατεθειμενη να βαλει το χερι στην τσεπη.![]()
exhibit A
https://www.theguardian.com/commentisfr ... o-backlash
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
αυτο καταλαβες απο τα γραφομενα μου ;Κος Mike έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:12εαν εσυ πληρωνεις το ιδιο την Σαμπανια και τη ρετσινα εισαι αξιος της μοιρας σου
συνεχισε να κανεις διαχωρισμο τοτε με βαση την εμφανιση τους κ μην ξεχασεις να κανεις τον καραμαγκα σε μια που σε γουσταρει αλλα δεν ειναι του γουστου σου εμφανισιακα κ το σκυλακι στην ομορφη που σε γραφει στα γκουτσι της κ γενικα να γλειφεις τις μαναρες κ να φερεσαι αγενεστατα στις ''αλλες ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:21αυτο καταλαβες απο τα γραφομενα μου ;
συνεχισε να κανεις διαχωρισμο τοτε με βαση την εμφανιση τους κ μην ξεχασεις να κανεις τον καραμαγκα σε μια που σε γουσταρει αλλα ειναι του γουστου σου εμφανισιακα κ το σκυλακι στην ομορφη που σε γραφει στα γκουτσι της κ γενικα να γλειφεις τις μαναρες κ να φερεσαι αγενεστατα στις ''αλλες ''
εγω σου μιλάω για λεφτά
άλλα θα χαλάσεις στην γυναικα άλλα στη Μουναρα
δλδ ολες ειναι πουτανες που πρεπει να πληρωσουμε για να μας κατσουν - το μονο που αλλαζει ειναι ο τιμοκαταλογος ;Κος Mike έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:23Αγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:21αυτο καταλαβες απο τα γραφομενα μου ;Κος Mike έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:12
εαν εσυ πληρωνεις το ιδιο την Σαμπανια και τη ρετσινα εισαι αξιος της μοιρας σου
συνεχισε να κανεις διαχωρισμο τοτε με βαση την εμφανιση τους κ μην ξεχασεις να κανεις τον καραμαγκα σε μια που σε γουσταρει αλλα ειναι του γουστου σου εμφανισιακα κ το σκυλακι στην ομορφη που σε γραφει στα γκουτσι της κ γενικα να γλειφεις τις μαναρες κ να φερεσαι αγενεστατα στις ''αλλες ''
εγω σου μιλάω για λεφτά
άλλα θα χαλάσεις στην γυναικα άλλα στη Μουναρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Από την στιγμή που η μλκω είχε για δικηγόρους επιπέδου Πίθηκα (δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές αυτοτρομπονιάστηκαν με ενστάσεις στον εαυτό τους:
)
τι ακριβώς συζητάτε
απλά αράξτε και απολάυστε δάκρυα
τι ακριβώς συζητάτε
απλά αράξτε και απολάυστε δάκρυα
- Cecily Anne
Θεωρείς ότι οι δικηγόροι, αν είχαν τίποτα σοβαρό στοιχείο να χρησιμοποιήσουν, θα έκαναν τις αρχιδιές αυτές σε αυτό το σημείο; Εγώ πιστεύω ότι αναγκάστηκαν, γιατί δεν είχαν άλλο τρόπο, αν και μου ήταν όλοι αντιπαθείς και ειδικά η ματιά της αγελάδας της θείτσας μετά από κάθε τρομπόνιασμα, θα μου μείνει αξέχαστη.Orion22 έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:27 Από την στιγμή που η μλκω είχε για δικηγόρους επιπέδου Πίθηκα (δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές αυτοτρομπονιάστηκαν με ενστάσεις στον εαυτό τους:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
τι ακριβώς συζητάτε
απλά αράξτε και απολάυστε δάκρυα![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν εχεις αδικο.
Αυτη χρειαζοταν τον τυπα την υπερμουρη απο το SUITS του netflix.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ο Τζόνι είχε την αλήθεια με το μέρος του και τα συστημικά μέσα εξακολουθούν να ζουν σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε μία παράλληλη διάσταση "για καλό σκοπό, για το καλό μας".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Αχχχ άσε, μεγάλος έρωτας αυτός.Daje έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:30 Δεν εχεις αδικο.
ΑληθέςCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:30ειδικά η ματιά της αγελάδας της θείτσας μετά από κάθε τρομπόνιασμα, θα μου μείνει αξέχαστη.Spoiler
Θεωρείς ότι οι δικηγόροι, αν είχαν τίποτα σοβαρό στοιχείο να χρησιμοποιήσουν, θα έκαναν τις αρχιδιές αυτές σε αυτό το σημείο; Εγώ πιστεύω ότι αναγκάστηκαν, γιατί δεν είχαν άλλο τρόπο, αν και μου ήταν όλοι αντιπαθείς καιOrion22 έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:27 Από την στιγμή που η μλκω είχε για δικηγόρους επιπέδου Πίθηκα (δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές αυτοτρομπονιάστηκαν με ενστάσεις στον εαυτό τους:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
τι ακριβώς συζητάτε
ήθελα να το απομονώσω από χτες, από το βίντεο της ετυμηγορίας, μισο

τα 30 πρώτα δευτερόλεπτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 02 Ιουν 2022, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Δες και το βίντεο με τα φιλάκια, θα πέσεις στο πάτωμα και θα χτυπιέσαι.Orion22 έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:32ΑληθέςCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:30ειδικά η ματιά της αγελάδας της θείτσας μετά από κάθε τρομπόνιασμα, θα μου μείνει αξέχαστη.Spoiler
Θεωρείς ότι οι δικηγόροι, αν είχαν τίποτα σοβαρό στοιχείο να χρησιμοποιήσουν, θα έκαναν τις αρχιδιές αυτές σε αυτό το σημείο; Εγώ πιστεύω ότι αναγκάστηκαν, γιατί δεν είχαν άλλο τρόπο, αν και μου ήταν όλοι αντιπαθείς καιOrion22 έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:27 Από την στιγμή που η μλκω είχε για δικηγόρους επιπέδου Πίθηκα (δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές αυτοτρομπονιάστηκαν με ενστάσεις στον εαυτό τους:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
τι ακριβώς συζητάτε
![]()
ήθελα να το απομονώσω από χτες, από το βίντεο της ετυμηγορίας, μισο
2:53
Cecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:34
Δες και το βίντεο με τα φιλάκια, θα πέσεις στο πάτωμα και θα χτυπιέσαι.
ακριβωςΑγις έγραψε: 02 Ιουν 2022, 16:27
δλδ ολες ειναι πουτανες που πρεπει να πληρωσουμε για να μας κατσουν - το μονο που αλλαζει ειναι ο τιμοκαταλογος ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος