Μην είσαι άδικος....όλοι γράφουν για το σημείωμα
παρ όλο που ελάχιστοι το αναπαράγουν αναλυτικά (ΣΩΣΤΑ κατ εμέ)
Όσο για τον Μάκη ( που μου έγραψες νωρίτερα) και τις έρευνές του......
επέτρεψε μου να μην σχολιάσω.....
Μην είσαι άδικος....όλοι γράφουν για το σημείωμα
Τα πολλά πολλά τα καυτερά τα έχω ψιλοκόψει πάντως, όπως είπα και πριν, δεν είχα και τίποτε υψηλές προσδοκίες, οκ, πάμε παρακάτω λοιπόν.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:09Σημασία έχει να σε βοηθήσομε να χαλαρώσεις. Σε συνδυασμό με τις προφανείς αιμορροΐδες μπορεί να σπάσει κάνα αγγείο και να τρέχουμε, τα εγκεφαλικά μαστίζουν. Λοιπόν, κάνε ένα ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και πάμε παρακάτω.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:01Α καλά.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:41
Case by case dude. Όχι every case is the same.Kι εγώ για ζαβό που ήθελε γαμπρό φραγκάτο την είχα εξ αρχής και μας βγήκε μπλεγμένη σε κυκλώματα με σουγκαντάντηδες και τέτοια. Τί να κάμεις. 'Ασε που το είχα σίγουρο ότι βιάστηκε. Έπεσα όξω.
Στις πληροφορίες ΜΟΥ* αναφέρθηκα (τις οποίες επικαλέστηκες ως λόγο εκνευρισμού ΜΟΥ, δικού μου ε, έχετε πολύ πλάκα ρε μαλάκες).
Το συμπληρώνω και στο αρχικό ποστ μπας και.
Δεδομένου ότι δεν μιλάμε πρώτη φορά δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο.
sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:42Τα πολλά πολλά τα καυτερά τα έχω ψιλοκόψει πάντως, όπως είπα και πριν, δεν είχα και τίποτε υψηλές προσδοκίες, οκ, πάμε παρακάτω λοιπόν.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:09Σημασία έχει να σε βοηθήσομε να χαλαρώσεις. Σε συνδυασμό με τις προφανείς αιμορροΐδες μπορεί να σπάσει κάνα αγγείο και να τρέχουμε, τα εγκεφαλικά μαστίζουν. Λοιπόν, κάνε ένα ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και πάμε παρακάτω.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:01
Α καλά.
Στις πληροφορίες ΜΟΥ* αναφέρθηκα (τις οποίες επικαλέστηκες ως λόγο εκνευρισμού ΜΟΥ, δικού μου ε, έχετε πολύ πλάκα ρε μαλάκες).
Το συμπληρώνω και στο αρχικό ποστ μπας και.
Δεδομένου ότι δεν μιλάμε πρώτη φορά δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο.

Δεν κάνει δλειά αυτό.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:43sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:42Τα πολλά πολλά τα καυτερά τα έχω ψιλοκόψει πάντως, όπως είπα και πριν, δεν είχα και τίποτε υψηλές προσδοκίες, οκ, πάμε παρακάτω λοιπόν.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:09
Σημασία έχει να σε βοηθήσομε να χαλαρώσεις. Σε συνδυασμό με τις προφανείς αιμορροΐδες μπορεί να σπάσει κάνα αγγείο και να τρέχουμε, τα εγκεφαλικά μαστίζουν. Λοιπόν, κάνε ένα ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και πάμε παρακάτω.![]()
ε ναι -της ειχε βγαλει πιστιποιητικο αγνοτηταςCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:29Του'πανε οι γνωστοί από το χωριό που ξέρανε τους γονείς της Μπίκα ότι η Μπίκα ήταν καλό παιδί και άξιο παλικάρι, γαδάρου κώλο φίλησε και βρήκε ένα δεκάρι.
Ο πρωτος που εγκατελειψε (η τον εγκατελειψαν ) το σκαφος - φυσικα λογω καταθλιψηςgeorgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:36 καμία σχέση![]()
δεν γνωρίζω![]()
https://lawandorder.gr/aytoktonia-gymna ... gia-mpika/
Α επιβεβαιωθηκες τώρα; εντάξειAlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:57Σε παραπέμπω στις πολύ πρώτες σελίδες του νήματος, όπου κάτι είχα πει για τις μανάδες που στέλνουν τις κόρες τους σε τέτοια πάρτι και μου την έπεσε η Naida .Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:55Εμένα μου λύνει την αρχική απορία όμως, πώς ένα 17χρονο βρίσκετε σε τέτοια πάρτυ και γιατί δεν την κάνανε μαύρη στο ξύλο μάνα-πατέρας.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54 Οσοι νομίζετε ότι έχετε συγκεκριμένες απαντήσεις για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ξαναδιαβάστε την ανάρτηση του αυτόχειρα.
Θα διαπιστώσετε ότι για την υπόθεση καθεαυτή δεν προκύπτουν απαντήσεις.
Τα γραφόμενά του αφορούν την 17χρονη και τη μητέρα της.
georgebi για σένα το λέω.![]()
Οχι, πραγματικά, ψάξτε το και δείτε, διαβάστε, και φιλοσοφίστε.
Για ποιο πράγμα;
Δεν ξέρω. Ολοι οι άλλοι προτιμάτε να έχετε απαντήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ ο AlienWay βρίσκομαι ακόμη στη φάση των ερωτημάτων.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:03Α επιβεβαιωθηκες τώρα; εντάξειAlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:57Σε παραπέμπω στις πολύ πρώτες σελίδες του νήματος, όπου κάτι είχα πει για τις μανάδες που στέλνουν τις κόρες τους σε τέτοια πάρτι και μου την έπεσε η Naida .Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:55
Εμένα μου λύνει την αρχική απορία όμως, πώς ένα 17χρονο βρίσκετε σε τέτοια πάρτυ και γιατί δεν την κάνανε μαύρη στο ξύλο μάνα-πατέρας.
Οχι, πραγματικά, ψάξτε το και δείτε, διαβάστε, και φιλοσοφίστε.![]()
Ναι ναι ξέρω.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:07Δεν ξέρω. Ολοι οι άλλοι προτιμάτε να έχετε απαντήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ ο AlienWay βρίσκομαι ακόμη στη φάση των ερωτημάτων.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2022, 17:03Α επιβεβαιωθηκες τώρα; εντάξειAlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:57
Σε παραπέμπω στις πολύ πρώτες σελίδες του νήματος, όπου κάτι είχα πει για τις μανάδες που στέλνουν τις κόρες τους σε τέτοια πάρτι και μου την έπεσε η Naida .
Οχι, πραγματικά, ψάξτε το και δείτε, διαβάστε, και φιλοσοφίστε.![]()
Αυτό που λες είναι σχιζοφρένεια (πρώιμη ή τέρμιναλ) όχι κατάθλιψη. Εγώ φαινομενικά δεν βλέπω καν κατάθλιψη, εν προκειμένω.Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:02Έχεις δει ποτέ άτομο με σοβαρή κατάθλιψη; Σημεία και τέρατα λέει. Συνωμοσίες, παρακολουθήσεις, υποχθόνια σχέδια υπονόμευσής του κλπ. Άμα τους πάρεις στα σοβαρά κάηκεςΣενέκας έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:54Απο όλα τα χυδαία και τα εξωφρενικά που έχουν γραφτεί ανα τα χρόνια σ'αυτό το πχορουμ, ο ισχυρισμός ή οι υπόνοιες ένα ότι ένα άτομο που αυτοκτόνησε γιατί ενδεχομένως έπασχε απο κατάθλιψη, δεν είχα σώας τα φρένας και άρα τα λεγόμενά του είναι άκυρα, είναι πολύ κοντά στην κορυφή. Χωρίς υπερβολή, θα έπρεπε να ντρέπεστεΥδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:47 Παίρνουμε στα σοβαρά το παραλήρημα με υπονοούμενα ενός ατόμου με εμφανή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που αυτοκτόνησε;