!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ναι, ΟΚ, απλά σου λέω ότι ο βιασμός είναι βιασμός ακόμα και σε "βίζιτα". Δεν αναιρεί το ένα το άλλο ούτε είναι μικρότερο αδίκημα.Blackdog έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:54Ισω και να εγιναν ετσιCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:49
Επίσης, άνετα θα μπορούσαν να έχουν γίνει και όλα μαζί. Δηλαδή και βιασμός και βίζιτες και κυκλώματα και σουγκαντάντηδες.
Το θεμα ομως ειναι οτι εξ αρχης το σεναριο "της βιζιτας που δεν πηρε λεφτα και εκδικηθηκε" δεν υποστηριχθηκε απο πολλους δωμεσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νομίζω ναι. Όπως και ανακρίσειςCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
ΦυσικαCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:56
Ναι, ΟΚ, απλά σου λέω ότι ο βιασμός είναι βιασμός ακόμα και σε "βίζιτα". Δεν αναιρεί το ένα το άλλο ούτε είναι μικρότερο αδίκημα.
Α καλά.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:41Case by case dude. Όχι every case is the same.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:40Οι πληροφορίες ΜΟΥ* προέκυψαν στην πορεία, πολύ ΜΕΤΑ την κοινή "διαπίστωση" πολλών ελληνιόλων δω χάμου ότι είναι βίζιτα η κοπέλα, λες και εάν έχει παιχτεί όντως βιασμός παίζει κάποιον ρόλο αλλά κυρίως διότι αυτή η "διαπίστωση" ακόμη και αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν βασίζεται σε χαρντ φακτς.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:29
Του'πανε οι γνωστοί από το χωριό που ξέρανε τους γονείς της Μπίκα ότι η Μπίκα ήταν καλό παιδί και άξιο παλικάρι, γαδάρου κώλο φίλησε και βρήκε ένα δεκάρι.Kι εγώ για ζαβό που ήθελε γαμπρό φραγκάτο την είχα εξ αρχής και μας βγήκε μπλεγμένη σε κυκλώματα με σουγκαντάντηδες και τέτοια. Τί να κάμεις. 'Ασε που το είχα σίγουρο ότι βιάστηκε. Έπεσα όξω.
Στις πληροφορίες ΜΟΥ* αναφέρθηκα (τις οποίες επικαλέστηκες ως λόγο εκνευρισμού ΜΟΥ, δικού μου ε
Το συμπληρώνω και στο αρχικό ποστ μπας και.
Δεδομένου ότι δεν μιλάμε πρώτη φορά δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 01 Ιουν 2022, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Από το "μπορεί" μέχρι το "θα γίνει", μεσολαβεί μια κάποια απόστασις.O I έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:59Νομίζω ναι. Όπως και ανακρίσειςCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Ο.Ι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μην εκπλαγείς πάντως, αν είναι ο μοναδικός που θα ασχοληθεί με τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις.georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 13:55 Εγώ πάντως ανησυχώ για τον
[img]https://i.postimg.cc/j2qTcNt2/p6-Z ... .jpg[/img]
καθώς δεν έχει πει τίποτα ακόμα για τις εξελίξεις
ούτε στο
https://twitter.com/Makis_Tr/with_replies?lang=el
ούτε και στο
https://www.zougla.gr/
Λέτε να έπαθε τίποτα;![]()
Στο λέει κάποιος που έχει πετάξει την τηλεόραση από το σπίτι του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όταν υπάρχει θάνατος, η αστυνομία ιάνει όλες τις παραμέτρους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει ίτε ιδιόχειρο γράμμα είτε διαδικτυακό μνμ.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:02Από το "μπορεί" μέχρι το "θα γίνει", μεσολαβεί μια κάποια απόστασις.O I έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:59Νομίζω ναι. Όπως και ανακρίσειςCecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Ο.Ι.
Υπάρχει συνήθως εισαγγελική εντολή για πραγματογνωμοσύνη και ανάλογα πράττουν.
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Cecily Anne
Σημασία έχει να σε βοηθήσομε να χαλαρώσεις. Σε συνδυασμό με τις προφανείς αιμορροΐδες μπορεί να σπάσει κάνα αγγείο και να τρέχουμε, τα εγκεφαλικά μαστίζουν. Λοιπόν, κάνε ένα ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και πάμε παρακάτω.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:01Α καλά.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:41Case by case dude. Όχι every case is the same.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:40
Οι πληροφορίες ΜΟΥ* προέκυψαν στην πορεία, πολύ ΜΕΤΑ την κοινή "διαπίστωση" πολλών ελληνιόλων δω χάμου ότι είναι βίζιτα η κοπέλα, λες και εάν έχει παιχτεί όντως βιασμός παίζει κάποιον ρόλο αλλά κυρίως διότι αυτή η "διαπίστωση" ακόμη και αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν βασίζεται σε χαρντ φακτς.Kι εγώ για ζαβό που ήθελε γαμπρό φραγκάτο την είχα εξ αρχής και μας βγήκε μπλεγμένη σε κυκλώματα με σουγκαντάντηδες και τέτοια. Τί να κάμεις. 'Ασε που το είχα σίγουρο ότι βιάστηκε. Έπεσα όξω.
Στις πληροφορίες ΜΟΥ* αναφέρθηκα (τις οποίες επικαλέστηκες ως λόγο εκνευρισμού ΜΟΥ, δικού μου ε, έχετε πολύ πλάκα ρε μαλάκες).
Το συμπληρώνω και στο αρχικό ποστ μπας και.
Δεδομένου ότι δεν μιλάμε πρώτη φορά δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο.
Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;

https://nassosblog.gr/2022/06/aftoktoni ... iso-myrio/
Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Πιστολέρο του γκουγκλ. Πότε πρόκαμες;georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:10Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:11Πιστολέρο του γκουγκλ. Πότε πρόκαμες;georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:10Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.![]()

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το ξέρω.O I έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:07Όταν υπάρχει θάνατος, η αστυνομία ιάνει όλες τις παραμέτρους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει ίτε ιδιόχειρο γράμμα είτε διαδικτυακό μνμ.
Υπάρχει συνήθως εισαγγελική εντολή για πραγματογνωμοσύνη και ανάλογα πράττουν.
Ο.Ι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Παρατήρησες ότι δεν αναφέρει τίποτα για το περιεχόμενο της ανάρτησης;georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:10Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Εύχομαι να μην είναι αυτή η αντιμετώπιση του συμβάντος απ' όλα τα ΜΜΕ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το αυτοκίνητο.AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:19Παρατήρησες ότι δεν αναφέρει τίποτα για το περιεχόμενο της ανάρτησης;georgebi έγραψε: 01 Ιουν 2022, 15:10Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2022, 14:55 Άσχετο, αλλά από το σημείωμα του αυτόχειρα μπορεί να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα διαδικασία έρευνας;
Εύχομαι να μην είναι αυτή η αντιμετώπιση του συμβάντος απ' όλα τα ΜΜΕ.
Να υποθέσω ότι ο τύπος ήταν εκατομμυριούχος με δηλωμένα στην εφορία εισοδήματα που τον πέτυχε μια άπονη κάρχια και τον μάδησε ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-