!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο σκοτωνει?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Το ηλεκτρονικο τσιγαρο σκοτωνει?
Σκοτώνει την αισθητική και το στυλ, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έχεις υπόψη σου γιατί τον λένε οξύ γόνο δικέ μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ λέω να ξαναρχίσω τις πίπες δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν θα ήταν παράξενοlonelyrider έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:55 Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά σχετικό με το κλασσικό τσιγάρο?
Ενδέχεται το τσιγάρο να προκαλεί ταχυκαρδία? Ρωτάω γιατί ξεκινησα παλι το τσιγαρο μετα απο ενα χρόνο διακοπής και μετά απο ενα μηνα καπνισματος εμφανιζω που και που ταχυκαρδιες. Οταν καπνιζα παλιοτερα μου συνεβαινε το ιδιο συχνα.Τι λέτε? Λιγο που το ψαξα σε κατι σαιτ λενε οτι μπορει να συμβει κι αυτο. Ταχυκαρδιες δηλαδη. Καρδιολογικα δεν εχω κατι, προσφατα εκανα τυπικο ελεγχο.
Παω για κοψιμο παλι το ρημαδι με φαινεται.
- Sid Vicious
Αυτη ηταν η κυρια ανησυχια μου οταν ξεκινησα το iqos, σκεφτομουν και στα λαιβς δηλαδη αν θα ταιριαζει αλλα τελικα οκ. Μην πω και πιο στυλατο ειναι. Αν δε βρω και στικακι παραλλαγης με χαραγμενο DI6 επανω εχω παει το στυλ σε υπερδιαστημικα επιπεδα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ? εχω αλλαξει τραπεζι σε μαγαζι για παρτη αυτης της μαλακιας .
Ηλεκτρονικο με υγρο ειχα δοκιμασει ενα 2 μηνο , με επωνυμα υγρα και ακριβο mod. Ειχα καποιες παρενέργειες οπως ξυπνουσα το πρωι και το στόμα μου ηταν ''ξερο'' . επίσης εβηξα . Με το κανονικο τσιγαρο 20τοσα χρονια δε με εχει πιασει ποτε τσιγαρόβηχας .
φυσικα το καλυτερο ολων ειναι να μην καπνιζεις τπτ .
Ηλεκτρονικο με υγρο ειχα δοκιμασει ενα 2 μηνο , με επωνυμα υγρα και ακριβο mod. Ειχα καποιες παρενέργειες οπως ξυπνουσα το πρωι και το στόμα μου ηταν ''ξερο'' . επίσης εβηξα . Με το κανονικο τσιγαρο 20τοσα χρονια δε με εχει πιασει ποτε τσιγαρόβηχας .
Εγώ 2 χρόνια με ηλεκτρονικό δεν βήχω πλέον καθόλου.Νon4me έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:19 Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ? εχω αλλαξει τραπεζι σε μαγαζι για παρτη αυτης της μαλακιας .
Αυτό με το ξερό στόμα ισχύει όμως, θέλει αρκετό νερό παράλληλα.
Συνολικά καλύτερα από το τσιγάρο σε κάθε περίπτωση όμως.
- Sid Vicious
Και εγω στα 20κατι χρονια τσιγαρου δεν ειχα κανενα θεμα, στα 30χρονια τσιγαρου ομως ο βηχας οσο πηγαινε γινοταν και πιο επιμονος. Ο βασικοτερος λογος που συνεχισα με το iqos ηταν πως στις 1-2 εβδομαδες χρησης του με εφυγε ο βηχας, μαλλον βασικο που δεν εμπεριεχει πισσα.Νon4me έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:19 Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ? εχω αλλαξει τραπεζι σε μαγαζι για παρτη αυτης της μαλακιας .
Τωρα πλεον το κανονικο τσιγαρο δεν το μπορω, απεχθανομαι την γευση του και ακομη και η μυρωδια του ενιοτε με φαινεται πολυ ασχημη.
- EKPLIKTIKOS
Η κλανιλα
Αλλαξα τραπεζι σε μαγαζι σου λεω
Και καλά θα κάνεις, δικέ μου.
Μπορείς να είσαι ένας εξαιρετικός πιπαδόρος ή ένας θαυμάσιος πιπατζής. Δηλαδή, κλάσεις ανώτερος από κάποιον ατμιστή.
Dein Herz, meine Gier
Μηδέν, τύπε.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:13Αυτη ηταν η κυρια ανησυχια μου οταν ξεκινησα το iqos, σκεφτομουν και στα λαιβς δηλαδη αν θα ταιριαζει αλλα τελικα οκ. Μην πω και πιο στυλατο ειναι. Αν δε βρω και στικακι παραλλαγης με χαραγμενο DI6 επανω εχω παει το στυλ σε υπερδιαστημικα επιπεδα.
Dein Herz, meine Gier
- Sid Vicious
Και με χαραγμενο μηδεν θα ειναι επισης πολυ στυλατο, συμφωνω, νιχιλισμος και φουτουριστικος καπνισμοςFeindflug έγραψε: 31 Μάιος 2022, 15:48Μηδέν, τύπε.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:13Αυτη ηταν η κυρια ανησυχια μου οταν ξεκινησα το iqos, σκεφτομουν και στα λαιβς δηλαδη αν θα ταιριαζει αλλα τελικα οκ. Μην πω και πιο στυλατο ειναι. Αν δε βρω και στικακι παραλλαγης με χαραγμενο DI6 επανω εχω παει το στυλ σε υπερδιαστημικα επιπεδα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Sid Vicious
Εναντιων ολων ;AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:38Πάντως εμάς τους ατμιστές μας μισούν τόσο οι καπνιστές όσο και οι μη καπνιστές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 196 Απαντήσεις