!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο σκοτωνει?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Το ηλεκτρονικο τσιγαρο σκοτωνει?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σκοτώνει την αισθητική και το στυλ, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Μάιος 2022, 20:45 Όλα είναι βλαβερα εκτός του καθαρού αέρα :102:
Έχεις υπόψη σου γιατί τον λένε οξύ γόνο δικέ μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Feindflug έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:56 Σκοτώνει την αισθητική και το στυλ, τύποι.
Εγώ λέω να ξαναρχίσω τις πίπες δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

lonelyrider έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:55 Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά σχετικό με το κλασσικό τσιγάρο?
Ενδέχεται το τσιγάρο να προκαλεί ταχυκαρδία? Ρωτάω γιατί ξεκινησα παλι το τσιγαρο μετα απο ενα χρόνο διακοπής και μετά απο ενα μηνα καπνισματος εμφανιζω που και που ταχυκαρδιες. Οταν καπνιζα παλιοτερα μου συνεβαινε το ιδιο συχνα. :-? Τι λέτε? Λιγο που το ψαξα σε κατι σαιτ λενε οτι μπορει να συμβει κι αυτο. Ταχυκαρδιες δηλαδη. Καρδιολογικα δεν εχω κατι, προσφατα εκανα τυπικο ελεγχο.
Παω για κοψιμο παλι το ρημαδι με φαινεται.
Δεν θα ήταν παράξενο
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Feindflug έγραψε: 30 Μάιος 2022, 22:56 Σκοτώνει την αισθητική και το στυλ, τύποι.
Αυτη ηταν η κυρια ανησυχια μου οταν ξεκινησα το iqos, σκεφτομουν και στα λαιβς δηλαδη αν θα ταιριαζει αλλα τελικα οκ. Μην πω και πιο στυλατο ειναι. Αν δε βρω και στικακι παραλλαγης με χαραγμενο DI6 επανω εχω παει το στυλ σε υπερδιαστημικα επιπεδα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ? εχω αλλαξει τραπεζι σε μαγαζι για παρτη αυτης της μαλακιας .

Ηλεκτρονικο με υγρο ειχα δοκιμασει ενα 2 μηνο , με επωνυμα υγρα και ακριβο mod. Ειχα καποιες παρενέργειες οπως ξυπνουσα το πρωι και το στόμα μου ηταν ''ξερο'' . επίσης εβηξα . Με το κανονικο τσιγαρο 20τοσα χρονια δε με εχει πιασει ποτε τσιγαρόβηχας .

φυσικα το καλυτερο ολων ειναι να μην καπνιζεις τπτ .
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Νon4me έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:19 Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ? εχω αλλαξει τραπεζι σε μαγαζι για παρτη αυτης της μαλακιας .

Ηλεκτρονικο με υγρο ειχα δοκιμασει ενα 2 μηνο , με επωνυμα υγρα και ακριβο mod. Ειχα καποιες παρενέργειες οπως ξυπνουσα το πρωι και το στόμα μου ηταν ''ξερο'' . επίσης εβηξα . Με το κανονικο τσιγαρο 20τοσα χρονια δε με εχει πιασει ποτε τσιγαρόβηχας .

Εγώ 2 χρόνια με ηλεκτρονικό δεν βήχω πλέον καθόλου.
Αυτό με το ξερό στόμα ισχύει όμως, θέλει αρκετό νερό παράλληλα.
Συνολικά καλύτερα από το τσιγάρο σε κάθε περίπτωση όμως.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Νon4me έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:19 Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ? εχω αλλαξει τραπεζι σε μαγαζι για παρτη αυτης της μαλακιας .

Και εγω στα 20κατι χρονια τσιγαρου δεν ειχα κανενα θεμα, στα 30χρονια τσιγαρου ομως ο βηχας οσο πηγαινε γινοταν και πιο επιμονος. Ο βασικοτερος λογος που συνεχισα με το iqos ηταν πως στις 1-2 εβδομαδες χρησης του με εφυγε ο βηχας, μαλλον βασικο που δεν εμπεριεχει πισσα.
Τωρα πλεον το κανονικο τσιγαρο δεν το μπορω, απεχθανομαι την γευση του και ακομη και η μυρωδια του ενιοτε με φαινεται πολυ ασχημη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Νon4me έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:19 Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ?
Η κλανιλα
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:49
Νon4me έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:19 Το iqos ειναι αυτο που μυριζει σαν κοπριά ?
Η κλανιλα
Αλλαξα τραπεζι σε μαγαζι σου λεω :smt005: :smt005: :smt005: εκανε ο απο πισω και μου ερχοταν ολο το ντουμανι πανω . ( και απ οσο θυμαμαι η μοναδικη φορα που το εχω κανει αυτο. ) δεν υποφερεται .
Άβαταρ μέλους
Feindflug

sys3x έγραψε: 30 Μάιος 2022, 23:02
Εγώ λέω να ξαναρχίσω τις πίπες δικέ μου.
Και καλά θα κάνεις, δικέ μου.

Μπορείς να είσαι ένας εξαιρετικός πιπαδόρος ή ένας θαυμάσιος πιπατζής. Δηλαδή, κλάσεις ανώτερος από κάποιον ατμιστή.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:13
Αυτη ηταν η κυρια ανησυχια μου οταν ξεκινησα το iqos, σκεφτομουν και στα λαιβς δηλαδη αν θα ταιριαζει αλλα τελικα οκ. Μην πω και πιο στυλατο ειναι. Αν δε βρω και στικακι παραλλαγης με χαραγμενο DI6 επανω εχω παει το στυλ σε υπερδιαστημικα επιπεδα.
Μηδέν, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Feindflug έγραψε: 31 Μάιος 2022, 15:48
Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2022, 00:13
Μηδέν, τύπε.
Και με χαραγμενο μηδεν θα ειναι επισης πολυ στυλατο, συμφωνω, νιχιλισμος και φουτουριστικος καπνισμος
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

:D Πάντως εμάς τους ατμιστές μας μισούν τόσο οι καπνιστές όσο και οι μη καπνιστές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

AlienWay έγραψε: 01 Ιουν 2022, 16:38 :D Πάντως εμάς τους ατμιστές μας μισούν τόσο οι καπνιστές όσο και οι μη καπνιστές.
Εναντιων ολων ; :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”