Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2022, 21:57
Μαν, εάν μιλάς για αυτά που έγραψα εγώ, όχι για εσένα συγκεκριμένα ασχέτως εάν αναγνώρισες τον εαυτό σου μέσα σε αυτά, δεν ευχήθηκα κάτι, υπόθεσή εργασίας έκανα για να καταλάβουν όσοι την βγάζουν πουτάνα χωρίς κανένα στοιχείο, σε μία υπόθεση που το τελευταίο πράμα που έχει σημασία είναι αν είναι πουτάνα ή όχι, πόσο ελληνιόλικο τρόπο σκέψης έχουν.
Αυτά από εμένα.
Mαν τα εχεις ξαναπει αυτα
Μην το σκεφτεσαι αλλο, εχει περασει πια.
Βρε εγώ τα έχω πει και τα ξανάπα, πάλι για ευχές διαβάζω όμως, τέσπα, δε γαμιέται, μπορεί να μιλούσες για κανέναν άλλο όπως δεν μιλούσα εγώ για την μαμά σου πχ. Πέρασε, πάει.
ελπιζω να το τραβηξουν μεχρι τελους οι Λεβεντηδες - την δυναμη την εχουν - κ να αποδειχτουν περα απο καθε αμφιβολια τα οσα αποκαλυπτονται
μεγαλα γλεντια θα χουμε
Αγις έγραψε: 01 Ιουν 2022, 09:39
ελπιζω να το τραβηξουν μεχρι τελους οι Λεβεντηδες - την δυναμη την εχουν - κ να αποδειχτουν περα απο καθε αμφιβολια τα οσα αποκαλυπτονται
μεγαλα γλεντια θα χουμε
Δεν την έχουν.Το έγραψα πολλές σελίδες πίσω και παρεξηγήθηκε.Οι πλούσιοι στην Ελλάδα ξέρουν καλύτερα από όλους ότι είναι στο στόχαστρο της κοινής γνώμης.Και εάν υπάρχει κάποιος θερμοκέφαλος νεαρός,οι μεγαλύτεροι στην οικογένειά του θα του πουν παράτα την.
Αγις έγραψε: 01 Ιουν 2022, 09:39
μεγαλα γλεντια θα χουμε
Δεν την έχουν.Το έγραψα πολλές σελίδες πίσω και παρεξηγήθηκε.Οι πλούσιοι στην Ελλάδα ξέρουν καλύτερα από όλους ότι είναι στο στόχαστρο της κοινής γνώμης.Και εάν υπάρχει κάποιος θερμοκέφαλος νεαρός,οι μεγαλύτεροι στην οικογένειά του θα του πουν παράτα την.
σωστα αλλα υπαρχουν κ αλλοι τροποι χωρις οι ιδιοι να φαινονται κατ αναγκην
δεν νομιζω πως θα το αφησουν να περασει ετσι - γνωριζουν πως θα ειναι τραγικο σφαλμα - ιδιως οι μεγαλυτεροι
Gherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:14
I don't get it.
Τι σχέση έχει ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε με την υπόθεση της Μπίκα;
του τρυγησε μισο μυριο η μανα μιας 17χρονης που τη συμβουλευε να πηγαινει σε παρτυ με πλουσιους για να κατσει κανενας εκβιασμος ...
(Δεν παρακολούθησα από την αρχή τη συζήτηση. ούτε μου περισσεύει χρόνος να ψάχνω 418 σελίδες πίσω...)
Στο συγκεκριμένο όμως ταιριάζει απόλυτα "Το πουλί σου και την υπογραφή σου, πρόσεχε που τα βάζεις", ειδικά αν έχεις φράγκα. Έστω κι ν είναι τού Μπαμπά/Μαμάς
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Συμπαράσταση στην εξαπάτηση από "ιδεολόγες" τού κινήματος metoo, λοάτκι και δε συμμαζεύεται.
Δεν είναι τυχαίο που η απόφαση του δικαστικού σώματος με το υπουργείο δικαιοσύνης απέρριψαν τον όρο "γυναικοκτονία" στις μέρες μας.
Πολύ μπόχα κρύβεται από πίσω
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Βρε εγώ τα έχω πει και τα ξανάπα, πάλι για ευχές διαβάζω όμως, τέσπα, δε γαμιέται, μπορεί να μιλούσες για κανέναν άλλο όπως δεν μιλούσα εγώ για την μαμά σου πχ. Πέρασε, πάει.
Ειπαμε τελειωσε, μην ξυνεσαι στην γκλιτσα
Αυτο που σχολιασες, ηταν μια βδομαδα πριν.
Και;
Και ανηκει στο παρελθον
Εκτος αν θες να συζητησουμε κατι που πιστευεις οτι εχουμε εκκρεμοτητα. Προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο, αλλα ειμαι ανοιχτος.