Κάνε μου ένα ρεζουμέ με τις νέες πλεροφορίες του έτσι, ποιος είναι ο έτσι κτλ και πάμε και παρακάτω δικέ μου.Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:10εχει κ παρακατω η αυτο ηταν ;sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:09Ναι αμέ, ποιος είναι ο μαν αυτός που αυτοκτόνησε; ο πρώην της μητέρας της 17χρονης;Αγις έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:01
για το παραπανω μνμ του Ζωρζ σχετικα με την αυτοκτονια κ το σημειωμα θα ηθελες να κανεις ενα σχολιο ;
Δεν έχω και πολλές πληροφορίες πέρα από το πουστ του αμφί αλλά πιθανότατα μιλάμε για μέγα... Χορηγό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
κατσε ψηλα κ αγναντευε δικε μου - αυτο που τρεμεις θα συμβειsys3x έγραψε: 31 Μάιος 2022, 22:51Κάνε μου ένα ρεζουμέ με τις νέες πλεροφορίες του έτσι, ποιος είναι ο έτσι κτλ και πάμε και παρακάτω δικέ μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για δίδαξε με και τι ακριβώς τρέμω Μέγα Διδάσκαλε να το μάθω κι εγώ στην τελική ναούμε ρε δικέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2022, 23:27Για δίδαξε με και τι ακριβώς τρέμω Μέγα Διδάσκαλε να το μάθω κι εγώ στην τελική ναούμε ρε δικέ μου.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Mαν τα εχεις ξαναπει αυταsys3x έγραψε: 31 Μάιος 2022, 21:57
Μαν, εάν μιλάς για αυτά που έγραψα εγώ, όχι για εσένα συγκεκριμένα ασχέτως εάν αναγνώρισες τον εαυτό σου μέσα σε αυτά, δεν ευχήθηκα κάτι, υπόθεσή εργασίας έκανα για να καταλάβουν όσοι την βγάζουν πουτάνα χωρίς κανένα στοιχείο, σε μία υπόθεση που το τελευταίο πράμα που έχει σημασία είναι αν είναι πουτάνα ή όχι, πόσο ελληνιόλικο τρόπο σκέψης έχουν.
Αυτά από εμένα.
Μην το σκεφτεσαι αλλο, εχει περασει πια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
I don't get it.
Τι σχέση έχει ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε με την υπόθεση της Μπίκα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
του τρυγησε μισο μυριο η μανα μιας 17χρονης που τη συμβουλευε να πηγαινει σε παρτυ με πλουσιους για να κατσει κανενας εκβιασμος ...Gherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:14 I don't get it.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εγω καταλαβα οτι
Αυτος ο τυπος τα ειχε με την μανα της 17χρονης φιλης της Μπικα, η οποια ηταν σε κολπο με βιζιτες. Του εφαγε 490χιλ και τον παρατησε. Αυτος την κατηγορει οτι ηταν μπλεγμενη σε δουλειες με εναν γνωστο επιχειρηματια και κανανε κομπινες με θυματα πελατες του. Ενα απο αυτα τα κολπα ηταν να τους βαζουν γκομενες απο διπλα για να τους δελεαζουν η να τους αποσπουν χρημα.
Αυτος (ο αυτοχειρας) δε, ηταν μπροστα σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις η οποια αφορουσε "πολυσυζητημενο παρτι σε γνωστο ξενοδοχειο της Θεσσαλονικης" οπου η μητερα εδινε στην κορη της (την 17χρονη φιλη της Μπικα) "επισταμενη καθοδηγηση και παροτρυνση"
Αυτος ο τυπος τα ειχε με την μανα της 17χρονης φιλης της Μπικα, η οποια ηταν σε κολπο με βιζιτες. Του εφαγε 490χιλ και τον παρατησε. Αυτος την κατηγορει οτι ηταν μπλεγμενη σε δουλειες με εναν γνωστο επιχειρηματια και κανανε κομπινες με θυματα πελατες του. Ενα απο αυτα τα κολπα ηταν να τους βαζουν γκομενες απο διπλα για να τους δελεαζουν η να τους αποσπουν χρημα.
Αυτος (ο αυτοχειρας) δε, ηταν μπροστα σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις η οποια αφορουσε "πολυσυζητημενο παρτι σε γνωστο ξενοδοχειο της Θεσσαλονικης" οπου η μητερα εδινε στην κορη της (την 17χρονη φιλη της Μπικα) "επισταμενη καθοδηγηση και παροτρυνση"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα ύστερα του κόσμου.

- Cecily Anne
Όχι, μη, μην πέσεις απ'τα σύννεφα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα είναι 17 χρονών.
- Cecily Anne
Μα σε ποιά ηλικία θα φάει πλύση εγκεφάλου, στα 40;Gherschaagk έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:41Μα είναι 17 χρονών.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
καπως επρεπε να μαθει για να αναλαβει την οικογενειακη επιχειρηση ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Blackdog έγραψε: 01 Ιουν 2022, 01:35 Εγω καταλαβα οτι

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί δεν πήγε ο προπονητής στην αστυνομία. Από το λογαριασμό του τα βούτηξε, θα φαινόντουσαν οι μεταφορές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις