!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είχατε ποτέ μαλάκες καθηγητές;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Είχατε ποτέ μαλάκες καθηγητές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

μισοι καλοι, μισοι για πεταμα στη θαλασσα.
τρανταχτες περιπτωσεις.

στο δημοτικο, αυτος που χτυπαγε με το χαρακα για τιμωρια. δεν τον προλαβα ζωντανο στην εφηβεια μου, να του τις επιστρεψω με τοκο.

στο γυμνασιο, αυτος που δεν του αρεσαν τα μαλλια μου καρφακι, και σηκωσε χερι. αυτος το μετανιωσε.

στο λυκειο, αυτος που με επιασε να φιλιεμαι με μια κοπελλα στο διαλλειμα, και μας πηγε τραβωντας απο το αυτι στο λυκειαρχη. αυτος το τριπλοσκυλομετανιωσε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

δημοτικο προλαβα να δω να πεφτει απειρο ξυλο και μαναδες να γλυφουνε αισχρα τους δασκαλους για ενα βαθμο ... γυμνασιο ημουνα αρχες 80ς και κοντευαμε να γκρεμισουμε το σχολειο ...
λυκειο ελαχιστοι καθηγητες με χαρακτηρα αξιο σεβασμου ... για ξυλο ουτε για αστειο ... ουτε στα ματια δεν μας κοιταγανε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

γενικα καποιοι δασκαλοι κυριως ευθυνονται για την καταστροφη πολυ κοσμου ... οχι μεγαλο ποσοστο αλλα ειδικα παλια αν σε εβαζε καποιος στο ματι δεν εβρισκες το δικιο σου με τιποτε και επαιρνες πολυ κακο δρομο ... απο την αλλη υπηρχαν και εξαιρετικα παραδειγματα φωτισμενων ανθρωπων που σωσανε ενα σωρο παδακια απο ψυχικα τραυματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Οι χειρότεροι και αδιάφοροι στο επαρχιακό γυμνάσιο, λύκειο, που πήγαινα, ήταν αυτοί που δεν ήταν μόνιμοι κάτοικοι, αλλά έρχονταν και έφευγαν για την προϋπηρεσία.
Οι άλλοι είχαν και έχουν ακόμη, μια αγάπη για τον τόπο και τους μαθητές του τόπου.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Ειχα εναν φυσικο, πολυ μεγαλο αρχιδι, στο γυμνασιο. Εξαιτιας του ειχα φαει δυο αποβολες, τη μια επειδη εβρισα τον γιο του επειδη με μπουγελωσε, αυτος ομως δεν τιμωρηθηκε. Ο γιος ηταν εξισου αρχιδι με τον πατερα παρεμπιμπτοντως. Εξαιτιας του μου χαλασαν την διαγωγη στην τριτη γυμνασιου, μου βαλανε ¨κοσμια" και ηταν υποτιθεται καλο ντηλ γιατι απεβαλλαν οριστικα ολους τους φιλους μου.
Για την ιστορια, τον εντοπισα χρονια μετα σε μια γραμμη λεωφορειου. Σημειωσα την ωρα και την επομενη ηταν παλι εκει. Ηταν πια ενα αδυναμο αξιοθρηνητο γεροντακι. Τον ακολουθησα, βρηκα που εμενε. Εμενε μονος του. Το εκανα απο περιεργεια βασικα, αλλα ομολογω πως ειχα μερικες πολυ κακες σκεψεις εκδικησης. Μια μερα τον ακολουθησα σε ολη τη διαδρομη του. Επισκεπτοταν τον ταφο του γιου του. Δεν ξαναασχοληθηκα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:30 Ειχα εναν φυσικο, πολυ μεγαλο αρχιδι, στο γυμνασιο. Εξαιτιας του ειχα φαει δυο αποβολες, τη μια επειδη εβρισα τον γιο του επειδη με μπουγελωσε, αυτος ομως δεν τιμωρηθηκε. Ο γιος ηταν εξισου αρχιδι με τον πατερα παρεμπιμπτοντως. Εξαιτιας του μου χαλασαν την διαγωγη στην τριτη γυμνασιου, μου βαλανε ¨κοσμια" και ηταν υποτιθεται καλο ντηλ γιατι απεβαλλαν οριστικα ολους τους φιλους μου.
Για την ιστορια, τον εντοπισα χρονια μετα σε μια γραμμη λεωφορειου. Σημειωσα την ωρα και την επομενη ηταν παλι εκει. Ηταν πια ενα αδυναμο αξιοθρηνητο γεροντακι. Τον ακολουθησα, βρηκα που εμενε. Εμενε μονος του. Το εκανα απο περιεργεια βασικα, αλλα ομολογω πως ειχα μερικες πολυ κακες σκεψεις εκδικησης. Μια μερα τον ακολουθησα σε ολη τη διαδρομη του. Επισκεπτοταν τον ταφο του γιου του. Δεν ξαναασχοληθηκα.
Πριν ξεκινήσεις να περπατήσεις το μονοπάτι της εκδίκησης, τύπε, σκάψε δύο λάκκους, είπε κάποιος σοφός.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Μάιος 2022, 17:41 μισοι καλοι, μισοι για πεταμα στη θαλασσα.
τρανταχτες περιπτωσεις.

στο δημοτικο, αυτος που χτυπαγε με το χαρακα για τιμωρια. δεν τον προλαβα ζωντανο στην εφηβεια μου, να του τις επιστρεψω με τοκο.

στο γυμνασιο, αυτος που δεν του αρεσαν τα μαλλια μου καρφακι, και σηκωσε χερι. αυτος το μετανιωσε.

στο λυκειο, αυτος που με επιασε να φιλιεμαι με μια κοπελλα στο διαλλειμα, και μας πηγε τραβωντας απο το αυτι στο λυκειαρχη. αυτος το τριπλοσκυλομετανιωσε.
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Feindflug έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:45
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:30 Ειχα εναν φυσικο, πολυ μεγαλο αρχιδι, στο γυμνασιο. Εξαιτιας του ειχα φαει δυο αποβολες, τη μια επειδη εβρισα τον γιο του επειδη με μπουγελωσε, αυτος ομως δεν τιμωρηθηκε. Ο γιος ηταν εξισου αρχιδι με τον πατερα παρεμπιμπτοντως. Εξαιτιας του μου χαλασαν την διαγωγη στην τριτη γυμνασιου, μου βαλανε ¨κοσμια" και ηταν υποτιθεται καλο ντηλ γιατι απεβαλλαν οριστικα ολους τους φιλους μου.
Πριν ξεκινήσεις να περπατήσεις το μονοπάτι της εκδίκησης, τύπε, σκάψε δύο λάκκους, είπε κάποιος σοφός.
Ωραιο.

Εγραψα πως μπηκα στον πειρασμο και εκανα σχετικες σκεψεις και ομολογω πως ενοιωθα μια πολυ σκοτεινη αισθηση ισχυος απεναντι του: τον ειχα εντοπισει, τον ειχα στοχευσει και καραδοκουσα. Ηταν στο ελεος μου. Δεν ειχε αντιληφθει απολυτως τιποτα. Ηταν συναρπαστικο ολο αυτο. Ενοιωθα ομως πως ηταν και πολυ λαθος. Τον ακολουθησα γιατι ηθελα να δω που πηγαινε καθε μερα με τοση τακτικοτητα και προσηλωση. Οταν καταλαβα πως ειχε χασει τον γιο του σε πολυ νεαρη ηλικια και πως ζουσε μια αχαρη μοναχικη ζωη, ενοιωσα οικτο. Η ιδια η ζωη του ειχε φερθει πολυ πιο σκληρα απο οσο φερθηκε αυτος σ εμενα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βασικά, αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα με τα απωθημένα.

Συνήθως, εκδικείται κάποιος μόνον όσους τον πείραξαν κάπως, κάπου, κάποτε και σήμερα είναι σε πιο αδύναμη θέση από τον ίδιο. Με όσους τους πείραξαν αλλά δεν τους παίρνει για περαιτέρω διαδικαστικά, παθαίνουν αμνησία. :)

Δηλαδή αντιδρούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με αυτούς που τους πείραξαν, πλήγωσαν κλπ κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Feindflug έγραψε: 31 Μάιος 2022, 18:45
τυπε· εγραψες σοφια.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Στην σχολή για 2 χρόνια είχα κολλήσει σε 4 μαθήματα του ιδίου καθηγητή.
Έκοβε κόσμο μόνο γιατί του έβαλε ένα κόμμα παραπάνω.Το έκανε διότι οι φοιτητές είχαν ακυρώσει σε ένα μάθημα του τις σημειώσεις του και πήραν ένα βιβλίο.
Στην ιστοπαθολογια είχε βάλει θέματα επιπέδου.
"Μπορεί να γίνει αλλαγή φύλου"
"Πώς αναπαράγετε ο άνθρωπος"
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Εκτωρ
Phorum.gr user: Έκτωρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εκτωρ »

plouf έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:56 Εμεις ειχαμε εναν φιλολογο στο λυκειο που μας ελεγε οτι εγω κανονιζω πεντε τσαμπουκαδες με το ενα χερι
δεμενο και μας ελεγε για ενα καζινο που επαιζε ρουλετα και μας ελεγε οτι μετα πηγαινε απεναντι σε ενα μπουρδελο
πολυτελειας και μας εκλενε πονηρα το ματι. :lol: :lol:
Αυτός καλός ακούγεται.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

σαν μυθιστορημα ακουγεται
Άβαταρ μέλους
Εκτωρ
Phorum.gr user: Έκτωρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εκτωρ »

Μου θύμισες αυτόν που ήταν διευθυντής στο δημοτικό που πήγαινα. Δεν έπεφτε ξύλο πια απ'τους καθηγητές όταν ήμουν εγώ δημοτικό, αλλά εκείνον τον διευθυντή τα παιδιά τον έτρεμαν, γιατί ήταν αυστηρός, και είχε μια βροντερή φωνή, και απειλούσε συχνά με χειροδικίες.

Μια φορά -- δε θυμάμαι σε ποια τάξη ήμουν -- μπήκε στην άιθουσα για να δει τα θρανία, που όπως έιχε ενημερωθεί ήταν γεμάτα ζωγραφιές. Κι'ενώ όλα τα θρανία ήταν στα ίδια χάλια, επειδή εγώ έτυχε να κάθομαι δίπλα στην πόρτα και με είχε βολικό, έφαγα όλο το βρισίδι, πράγμα που θεώρησα άδικο.

Μεγαλώνοντας, τον έβλεπα συχνά, συνταξιούχο πια, από μακριά στο δρόμο, αλλά δεν του μίλαγα. Μια φορά, πριν 3-4 χρόνια, αποφάσισα αν τον ξανασυναντήσω να του θυμίσω ποιος είμαι και μετά να τον καταχεριάσω.

Όταν τον ξαναείδα, στάθηκα μπροστά του και τον κοίταξα απειλητικά. Όταν έιδα ότι δε με θυμόταν, του είπα την ιστορία. Αυτός εξακολουθούσε να μην τη θυμάται, αλλά γέλασε -- καμία σχέση με τον δερβέναγα που ήταν κάποτε -- και μου είπε, "Εντάξει, έκανα λάθος, συγνώμη." Και τότε ξενέρωσα και δεν είχα πια όρεξη να τον καταχεριάσω. Στο τέλος, με κέρασε ένα κουλούρι και έφυγε.

Για την ιστορία, δεν πείναγα, οπότε το κουλούρι το φάγαν τα περιστέρια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Είχα έναν μαθηματικό στην α' λυκείου που με το που έμπαινε στην τάξη με το καλημέρα έβγαζε τα 3 τελευταία θρανία έξω. Είχα πάρει μπόλικες απουσίες για το τίποτα. Είχαμε μια υστερική αγγλικού που μας έλεγε ότι επειδή δεν την πηδηξε ο άντρας της θα γράφαμε τεστ και έναν φιλόλογο γλιφτρονι στο παιδί του λύκειαρχη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”