!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είχατε ποτέ μαλάκες καθηγητές;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Εκτωρ
Phorum.gr user: Έκτωρ

Είχατε ποτέ μαλάκες καθηγητές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εκτωρ »

Πείτε τις ιστορίες σας. Προσωπικά, δεν είχα σοβαρό πρόβλημα με πολλούς. Μόνο τρεις μπορώ να θυμηθώ που πραγματικά με κάναν έξω φρενών.

Ο πρώτος ήταν στην τρίτη δημοτικού. Δεν ήταν κακή η συμπεριφορά του, αλλά έβαζε πολλή δουλειά για το σπίτι ο πούστης. Το χειρότερο το έκανε μια φορά που έβαλε εργασία για το σπίτι να γράψουμε όλους τους αριθμούς από το 201 μέχρι το 1000. Και η εργασία ήταν για την αμέσως επόμενη μέρα.

Ο δεύτερος ήταν στην τετάρτη δημοτικού, μουσικός. Συχνά, όταν κάποιος έκανε φασαρία, τιμωρούσε όλη την τάξη να γράψουμε στο σπίτι 30 φορές το τραγούδι που μελετούσαμε εκείνη τη μέρα. Βέβαια, στο τέλος της διδακτικής ώρας, πάντα έπαιρνε πίσω την τιμωρία, αλλά ήταν ψυχοφθόρο για τον 9χρονο εαυτό μου να περνάω κάνα μεσάωρο με τη σκέψη ότι έπρεπε να γράψω τόσο παράλογη τιμωρία, και μάλιστα για το παράπτωμα κάποιου άλλου.

Ο τρίτος ήταν στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο ορισμός του δημοσίου υπαλλήλου. 5-10 λεπτά μάθημα τη φορά, μετά έπαιζε με το κινητό του. Αν πήγαινα στην έδρα να τον ρωτήσω για κάτι που δεν είχα καταλάβει, μου έλεγε, "Ωχού, άσε με, δεν μπορώ τώρα ν'ασχοληθώ μ'αυτό."
Επίσης κάπνιζε μέσα στην αίθουσα στο διάλλειμμα. Όταν του έιπα κατ'ιδίαν να μην το κάνει, επειδή με ενοχλούσε, μου απάντησε, "Τι λες, παιδί μου; Με είδες εμένα να καπνίζω; Άντε φύγε."
Blackdog

Re: Είχατε ποτέ μαλάκες καθηγητές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Ο Δασκαλος που ειχα στο Δημοτικο, εβαζε τα ομορφα κοριτσακια στο πρωτο θρανιο. Κατα την διαρκεια του μαθηματος εκανε οτι του επεφτε κατι και κοιτουσε το βρακι τους. Εκεινη την εποχη, φοραγανε.

Σημερα δεν ξερω τι κανει, αν ειναι φυλακη η οχι :102:
Άβαταρ μέλους
Εκτωρ

Blackdog έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:03 Ο Δασκαλος που ειχα στο Δημοτικο, εβαζε τα ομορφα κοριτσακια στο πρωτο θρανιο. Κατα την διαρκεια του μαθηματος εκανε οτι του επεφτε κατι και κοιτουσε το βρακι τους. Εκεινη την εποχη, φοραγανε.

Σημερα δεν ξερω τι κανει, αν ειναι φυλακη η οχι :102:
Δηλαδή σήμερα τα κορίτσια του δημοτικού δε φοράνε βρακί;
Blackdog

Εκτωρ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:06
Δεν ξερω και δεν θελω να μαθω :8)
Άβαταρ μέλους
Εκτωρ

Blackdog έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:09
Εκτωρ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:06
Δεν ξερω και δεν θελω να μαθω :8)
Γιατί διευκρίνισες ότι εκείνη την εποχή φοράγανε; Έχεις πληροφορίες ότι αυτή την εποχή δε φοράνε;
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Είχαμε ένα γυμναστή που κατηγορήθηκε για παρενόχληση, εμάς μας έλεγε πατε παίξτε ποδοσφαιρο, τα κορίτσια τα κρατούσε στο γυμναστήριο για γυμναστική, αυτός ήταν ψιλομαλακας
Η γυναίκα του ήταν 7αρι για πλάκα, φιλόλογος και αυτή στο σχολείο μας, την είχαμε πετυχει μέσα στη χρονια σε ένα μιλφομπαρο να χαμουρευεται με έναν άλλον, αυτή ήταν μια χαρά
Μαλάκα είχαμε έναν φυσικό 150 κιλά που ερχόταν χαπακωμενος, καμιά επικοινωνία με τον κόσμο και απλά μας έβαζε μεγαλυτερο βαθμό 15 στο τέλος της χρονιάς
Ο, τι ασκήσεις έκανε ήταν από ένα βιβλίο, δεν λυνόταν με τπτ εκτός αν αγόραζες τις λύσεις
Το πήραμε κάποια στιγμή χαμπάρι και από 5 γράψαμε όλοι 20, ούτε κατάλαβε τπτ
Ήμουν απουσιολόγος σε τάξη 28 ατόμων, ήταν 7-8 παρόντες και του λέω όλοι εδώ είναι δεν τους βλεπεις; και υπέγραψε
Πέθανε 4-5 χρόνια μετά
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

εγω ειχα εναν καθηγητη που ειχε λαλησει τοσο απο το διαζυγιο που εβαζε και ακουγε σε γουοκμαν αγραφες κασετες γιατι τον ηρεμουσε :102: :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

έχουμε και εδώ έναν πολύ μαλάκα :smt047
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Blackdog

Εκτωρ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:21

Γιατί διευκρίνισες ότι εκείνη την εποχή φοράγανε; Έχεις πληροφορίες ότι αυτή την εποχή δε φοράνε;
Οχι δεν τα παρακολουθω αυτα, αλλα με τοσα που εχουν γινει απο τοτε δεν ξερω πια τι να υποθεσω.

Παντως να ξερεις η επιμονη σου σε αυτο ειναι λιγο creepy. Ξεχασε το καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 14:32 έχουμε και εδώ έναν πολύ μαλάκα :smt047
Τι,καθηγητής είναι ο Unique ;;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

στο δημοτικό είχα καλούς δασκάλους
στο γυμνάσιο και στο λύκειο είχα κάτι τρελές περιπτώσεις
είχα έναν χαρτοπαίκτη που μιλάγαμε για στοίχημα και πόκερ περισσότερο παρά για το μάθημα
είχα έναν αεκτζή που τσακωνόμασταν για τις ομάδες εν ώρα μαθήματος
είχα έναν μαλάκα είρωνα που την έβρισκε με το να προσβάλει τα παιδιά
κ διάφορους άλλους που πρέπει να έχω χρόνο για να γράψω ιστορίες
αλλά για να είμαι δίκαιος είχα και καθηγητές που ήταν καταπληκτικοί και σοβαροί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Από την 1η μέρα στην 1η δημοτικού.
Ένας μαλάκας συμμαθητής με τσίμπαγε στο πόδι κάτω από το θρανίο και τού έλεγα να σταματήσει την ώρα που συστηνόταν η δασκάλα. Αυτός μου έλεγε "μη πεις τίποτα γιατί κάθεται στο τελευταίο θρανίο ο μπαμπάς μου και θα τον βάλω να σε δείρει".
Η δασκάλα με έκανε φτίλα μπροστά σε όλη την τάξη επειδή μίλαγα με τον διπλανό μου την ώρα που μιλούσε αυτή - όταν πήγα να δικαιολογηθώ και να πω "μα κυρία"... :c040:

Δε τον έδωσα. 6 ετών άλλωστε...

Σημειωτέον, ο πατέρας τού διπλανού μου είχε το μοναδικό φροντιστήριο αγγλικών στην περιοχή... :003:

Για το ξύλο με τη βίτσα, τις τιμωρίες στη γωνία με τον κάλαθο των αχρήστων, το τράβηγμα τού αυτιού και τής φαβορίτας ή τού τσουλουφιού από την 3η δημοτικού, ήταν το αποκορύφωμα τής μαλακίας από έναν δάσκαλο με χαρακτηριστική, αντιπαθητική κόκκινη μούρη και συμπεριφορά... :011:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Εμεις ειχαμε εναν φιλολογο στο λυκειο που μας ελεγε οτι εγω κανονιζω πεντε τσαμπουκαδες με το ενα χερι
δεμενο και μας ελεγε για ενα καζινο που επαιζε ρουλετα και μας ελεγε οτι μετα πηγαινε απεναντι σε ενα μπουρδελο
πολυτελειας και μας εκλενε πονηρα το ματι. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

το 80% ηταν για τα μπαζα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Καμία περίπτωση άξια λόγου.
Είχα την δασκάλα με τον χάρακα στο Δημοτικό. Ήταν ζευγάρι δάσκαλοι και το έπαιζαν ο καλός και ο κακός μπάτσος, η μια με τον χάρακα, ο άλλος έβαζε τιμωρίες με απομόνωση στην αποθήκη, αλλά παρουσιαζόταν σαν πιο ήπιος (μπορεί να ήταν κιόλας).
Στο Γυμνάσιο, Λύκειο, καμία τρανταχτή περίπτωση. Ίσως να μην καταλάβαινα κιόλας, γιατί δεν έδινα πολύ σημασία, με ενδιέφεραν τα μαθήματα.
Θυμάμαι έναν φυσικό που ήταν πολύ καλός στην δουλειά του και στους καλούς μαθητές με ενδιαφέρον για το μάθημα, έδινε ασκήσεις επιπλέον.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”