Δάσκαλος Καρανίκας στο Δημοτικό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το δικαίωμα στον θυμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το δικαίωμα στον θυμό
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σχολειο μεταναστων περαμα
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Φοβάμαι οτι θα έχουμε μεγάλο ξεσηκωμό. Ελπίζω απλά να μην καεί ξανά η Αθήνα.
Γιατί έχουμε διαφορετική άποψη για την υγιή κοινωνία.nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:28Γιατι; πες κάτι παραπανω για να έχω να το επεξεργαστώΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:20Είχαμε τους σοφούς σαολίν του omg, προστέθηκαν και οι στοχαστές με τα τετράγωνα κεφάλια και τα λυπημένα μάτια.nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:13 Ρώτησα κάποτε έναν της χρυσής αυγής Γιατι ρε χτυπάτε τελείως ανήμπορους μετανάστες,και αντιφα; κρίμα δεν είναι;
χαλάτε την εικόνα με αυτά του είπα, με κοίταξε με τα μάτια λυπημένα σε ένα τετραγωνισμένο κεφάλι, και μου είπε σιγανά και απλά
Έτσι πρέπει να γίνει, και γύρισε τις πλάτες, περάσαν χρόνια να καταλάβω την σημασία των λόγων του
αν θέλουμε μια υγιή κοινωνία >μόνο, έτσι πρέπει να γίνει> απέναντι στον "θυμό που εκφράζει η όποια προοδευτική ιδεοληψία
Υποκλίνομαι κι εγώ.
![]()
...πέρα από τα λυπημένα μάτια που όντως υπήρχαν άλλα για την δίκη μου κυρίως αμάθεια όμως
Για μένα οι αυθεντίες του ολοκληρωτισμού θέλουν ελεγχόμενες και όχι υγιείς κοινωνίες.
Το οργουελικό κόνσεπτ με απωθεί σε όλες του τις εκφράσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξεσηκωμό;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Θα ξεσηκωθεί το τρελοπαρεάκι που πήγαινε στις Κούκλες και γελούσε με το ξέσαλο πρεζάκι;
Γιατί δεν είδα να τον προστρέξουν όταν ήταν στη χρήση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οντως φιλε,πολυ οργισμενος ο κοσμος.Βουβη οργη που καπου θα ξεσπασει.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Σε κανα σουβλακι,σε κανα δονητη,θα δουμε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εγω λεω να δοκιμάσετε ξανά για να δούμε αντιδράσεις από τους νοικοκυραιουςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Η Αθήνα δεν θα καεί, ησύχασε.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Αυτό που κάηκε από υπερβάλλοντα ενθουσιασμό ήταν το χαρτί του Ζακ.
Όποιο και να' ναι το πόρισμα.
Μία πρόβλεψη κάνω, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελπίζεις να μην καεί γράφεις? γιατι σαν να αχνοφαινεται πισω από της λέξεις κατι άλλο,Τοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άμα πάρουν φωτιά τα φτερά και τα πούπουλα, δεν σβήνουν με τίποτα! Και η λακ έχω ακούσει πως είναι εύφλεκτη!Τοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θ' αλλάξουν κανάλι στη τιβι;nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:53Εγω λεω να δοκιμάσετε ξανά για να δούμε αντιδράσεις από τους νοικοκυραιουςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Θα γραψουν στο πχορουμ, φοβηθηκαNaida έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:09Θ' αλλάξουν κανάλι στη τιβι;nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:53Εγω λεω να δοκιμάσετε ξανά για να δούμε αντιδράσεις από τους νοικοκυραιουςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Όχι! Αν βγουν με τα ρούχα της δουλειάς, εγώ δεν αλλάζω κανάλι και θα το ξενυχτήσω.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:09Θ' αλλάξουν κανάλι στη τιβι;nemo έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:53Εγω λεω να δοκιμάσετε ξανά για να δούμε αντιδράσεις από τους νοικοκυραιουςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 23 Σεπ 2018, 17:49 Πάντως βλέπω μεγάλη οργή από πολύ κόσμο για το θάνατο του Ζακ.
Πίπες.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:23 σε ολες τις πολεμικες τεχνες στον διαλογισμο κλπ διδασκεται η σταση της μη πραξης ως η υπερτατη σοφια
και ειναι μια σταση που εφαρμοζεται παντου, στην αυτοαμυνα, στα ζευγαρια στις κοινωνικες σχεσεις παντου
και ως συναισθημα βαλε το οτιδηποτε οργη, θυμο, πονο, φοβο, απογνωση κοκ.
δεν ειναι αδυναμος οποιος ειναι διατεθειμενος να υποχωρει, αντιθετως ειναι δυναμη, συνεση και σοφια,
γιατι αυτος που καταφερνει να κανει ενα βημα πισω στην ουσια βρισκεται τουλαχιστον ενα βημα μπροστα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει ποιοι έβαλαν βούτυρο στο ψωμί των νοικοκυραίων, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-