ναι, γιατι δεν μας ειπεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:12εγώ λέω πως συμβιβάστηκαν με το να κρατήσουν το μισό νησίtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:59το νατο ηταν οι συμμαχοι και της τουρκιαςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:57
υπήρχε νατο
για ποιο λόγο σταμάτησε; φοβήθηκε το πολεμικό υλικό που στάλθηκε μαζικά από τους συμμάχους μας ίσως; την απείλησαν οι σύμμαχοι με πόλεμο μήπως; ή φοβήθηκαν τις τρομερές κυρώσεις που τους επιβλήθηκαν;
παμε παλι λοιπον, το 2020 οι συμμαχοι στηλανε αεροπλανοφοροι
το 1974 για καποιο λογο σταματησαν οι Τουρκοι στη λιγοτερο απο μιση Κυπρο, περιμενω να μου πεις το γιατι ( εγω λεω πως ναι, φοβηθηκαν τις τρομερες κυρωσεις που θα ετρωγαν στο κεφαλι απο τη διεθνη κοινοτητα/συμμαχους)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτές θα ειναι οι κυρώσεις στη Ρωσία εαν εισβάλλει στην Ουκρανία
-
talaipwros
Re: Αυτές θα ειναι οι κυρώσεις στη Ρωσία εαν εισβάλλει στην Ουκρανία
Σκούζουμε διότι δεν πιστεύουμε στα λεφτόδεντρα, κύριε μου.Πρετεντέρης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 10:35Γι' αυτό πληρωνουμε με χαρά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 09:39Πούλα τα ακίνητα σου, φίλε μου, για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος. Η ελευθερία απαιτεί θυσίες.talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 02:03
για αυτο πρεπει ολοι μαζι να νικησουμε την Ρωσια οσο πιο γρηγορα γινεται
Εσεις αντίθετα, σκούζετε για τις συνέπειες του πολεμου που ξεκίνησε ο Putain σας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ήττα της Τουρκίας στην Κύπρο το 74. Το μάθατε πρώτοι εδώ!talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:23ναι, γιατι δεν μας ειπεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:12εγώ λέω πως συμβιβάστηκαν με το να κρατήσουν το μισό νησίtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:59
το νατο ηταν οι συμμαχοι και της τουρκιας
το 1974 για καποιο λογο σταματησαν οι Τουρκοι στη λιγοτερο απο μιση Κυπρο, περιμενω να μου πεις το γιατι ( εγω λεω πως ναι, φοβηθηκαν τις τρομερες κυρωσεις που θα ετρωγαν στο κεφαλι απο τη διεθνη κοινοτητα/συμμαχους)
-
talaipwros
και εσυ υπερ τσαβουσογλου;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:27Ήττα της Τουρκίας στην Κύπρο το 74. Το μάθατε πρώτοι εδώ!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και εγώ σου λέω ότι πήρε τηλέφωνο τον Ετσεβίτ ο Κάλλαχαν και του είπε ότι αν προχωρήσει πέρα από τη γραμμή Αττίλα θα επέμβει εναντίον του η Αγγλία που ήταν και αυτή εγγυήτρια δύναμη της Κύπρου.
-
talaipwros
ναι αλλα οι αχρηστοι συμμαχοι κλπ κλπ κλππατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:32Και εγώ σου λέω ότι πήρε τηλέφωνο τον Ετσεβίτ ο Κάλλαχαν και του είπε ότι αν προχωρήσει πέρα από τη γραμμή Αττίλα θα επέμβει εναντίον του η Αγγλία που ήταν και αυτή εγγυήτρια δύναμη της Κύπρου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Από τότε πάντως ο ελληνικός στρατός δεν έχει πάρει ποτέ αγγλικό πολεμικό υλικό.talaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:33ναι αλλα οι αχρηστοι συμμαχοι κλπ κλπ κλππατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:32Και εγώ σου λέω ότι πήρε τηλέφωνο τον Ετσεβίτ ο Κάλλαχαν και του είπε ότι αν προχωρήσει πέρα από τη γραμμή Αττίλα θα επέμβει εναντίον του η Αγγλία που ήταν και αυτή εγγυήτρια δύναμη της Κύπρου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όλα είναι εικασίεςπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:32Και εγώ σου λέω ότι πήρε τηλέφωνο τον Ετσεβίτ ο Κάλλαχαν και του είπε ότι αν προχωρήσει πέρα από τη γραμμή Αττίλα θα επέμβει εναντίον του η Αγγλία που ήταν και αυτή εγγυήτρια δύναμη της Κύπρου.
φέρτε πηγές που να αποδεικνύουν ότι οι σύμμαχοι απείλησαν τη τουρκία με πόλεμο αν συνεχίσει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Φίλτατε, τι δεν καταλαβαίνεις. Ήττα της Τουρκίας ήταν το 74. Το γράφει και ο τρολαιπωρος στο φορουμτζιάρ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:38όλα είναι εικασίεςπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:32Και εγώ σου λέω ότι πήρε τηλέφωνο τον Ετσεβίτ ο Κάλλαχαν και του είπε ότι αν προχωρήσει πέρα από τη γραμμή Αττίλα θα επέμβει εναντίον του η Αγγλία που ήταν και αυτή εγγυήτρια δύναμη της Κύπρου.
φέρτε πηγές που να αποδεικνύουν ότι οι σύμμαχοι απείλησαν τη τουρκία με πόλεμο αν συνεχίσει
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τους υποσχέθηκαν προνόμια αν δεν συνέχιζανtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:23ναι, γιατι δεν μας ειπεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:12εγώ λέω πως συμβιβάστηκαν με το να κρατήσουν το μισό νησίtalaipwros έγραψε: 31 Μάιος 2022, 11:59
το νατο ηταν οι συμμαχοι και της τουρκιας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Να υποθέσω πως αν μπουκάρουν οι Τούρκοι και κατσικωθούν σε 3-4 νησιά ο ταλαίπωρας θα το θεωρεί επιτυχία αφού δεν θα έχουν προχωρήσει παραπέρα λόγω της ενδεχόμενης διεθνούς κατακραυγής. Άκρως επικίνδυνος.
Γελάει ο κόσμος με τους ευρωλιγούρηδες.Echelon έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:51 Να υποθέσω πως αν μπουκάρουν οι Τούρκοι και κατσικωθούν σε 3-4 νησιά ο ταλαίπωρας θα το θεωρεί επιτυχία αφού δεν θα έχουν προχωρήσει παραπέρα λόγω της ενδεχόμενης διεθνούς κατακραυγής. Άκρως επικίνδυνος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τα παράπονα στον Πουτιν και στην ηλιθια όπως φαινεται εκ των υστέρων βεβαια, πολιτική της ΕΕ να τον εμπιστευτεί.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:26Σκούζουμε διότι δεν πιστεύουμε στα λεφτόδεντρα, κύριε μου.Πρετεντέρης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 10:35Γι' αυτό πληρωνουμε με χαρά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 09:39
Πούλα τα ακίνητα σου, φίλε μου, για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος. Η ελευθερία απαιτεί θυσίες.
Εσεις αντίθετα, σκούζετε για τις συνέπειες του πολεμου που ξεκίνησε ο Putain σας.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Επισης, ποιος μιλησε για λεφτόδεντρα; Μηπως ο Μεγαλέξης που εβαλε ενα κ μπροστά από την εν λόγω λεξη;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:26Σκούζουμε διότι δεν πιστεύουμε στα λεφτόδεντρα, κύριε μου.Πρετεντέρης έγραψε: 31 Μάιος 2022, 10:35Γι' αυτό πληρωνουμε με χαρά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 09:39
Πούλα τα ακίνητα σου, φίλε μου, για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος. Η ελευθερία απαιτεί θυσίες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Προφανως η ΕΛΔΥΚ και η Εθνικη Φρουρα υπερασπιστηκαν οτι μπορουσαν εντελως αβοηθητοι ακομα και μετα τον Αττιλα 2 οταν εκεινηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Μάιος 2022, 12:50τους υποσχέθηκαν προνόμια αν δεν συνέχιζαν
η κραγμενη εθναρχιδω αναφωνησε το περιφημο η Κυπρος κειται μακραν.
Εσυ πιστευεις οτι ακομα ανηκωμεν στην Δυση και το ΝΑΤΟ αγαπητε συνελληνα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-