Κρίμας, είχα μεγάλες ελπίδες για σένα. Πάντως για να τα λέμε και όλα όντως έχεις δίκιο, εγώ άρχισα να ασχολούμαι με την πάρτη σου, να σε λέω νδουλικό, ευρωφεντεραλιστή κτλ. Εγώ εσένα, όχι εσύ εμένα. Και ναι δεν μπορώ να το κρύψω, πήζω, πήζω γιατί με ξεσκέπασε η ανυπέρβλητη μεγαλοφυΐα σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διψήφια τα ποσοστά της ΧΑ
Re: Διψήφια τα ποσοστά της ΧΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Βασικά δε το λες σε μένα, το λες σε άλλους μήπως και με κάνεις σάμμον.
Δε μου λες, κανένα ΧΑίτη τσάκισες όσο έλειπα;
Αυτό θα ήτανε παράλογο, ότινάνε θα ήτανε ρε. Αφού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2018, 14:32 Βασικά δε το λες σε μένα, το λες σε άλλους μήπως και με κάνεις σάμμον.
(:
.
.
Γειά σου ρε οτινάνε που σέβεσαι την αρχή του αυτοπροσδιορισμού (μόνο αν αυτή αφορά "πρόσφυγες", βέβαια).
Σκατά στην Ευρώπη της σαπίλας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Θα έρθουν κι άλλα αυγουλάκια;
Όχι όχι, σέβεται, να εμένα πχ με δίνει το δικαίωμα να είμαι και σύριζα.Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2018, 14:36 Γειά σου ρε οτινάνε που σέβεσαι την αρχή του αυτοπροσδιορισμού (μόνο αν αυτή αφορά "πρόσφυγες", βέβαια).
.
.
Δεν σε ενοχλεί που αυξάνεται συνεχώς η δύναμη των ακροδεξιών...Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 11:32 Μπράβο παιδιά κάντε πολλά κόμματα να έχετε ποικιλία να μην μπει κανείς στη βουλή.![]()
Μέχρι στιγμής έχουμε Αβγη-ΛΑΟΣ-Βελόπουλο-Συναδινο-Φαηλο-Μιχο-Μπαλτακοκαμμενο![]()
Μπα...
Το μόνο που σε νοιάζει είναι να μην μπούνε στη βουλή!!!
Αγόρι μου τέστ IQ σου έκαναν πριν σε πάρουν υπάλληλο των 0,60 εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;;;
.
- Highlander
Άμα δεν μπουν βουλή, θα σκορπίσουν και θα πέσουν και τα ποσοστά.OANNHSEA έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:04Δεν σε ενοχλεί που αυξάνεται συνεχώς η δύναμη των ακροδεξιών...Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 11:32 Μπράβο παιδιά κάντε πολλά κόμματα να έχετε ποικιλία να μην μπει κανείς στη βουλή.![]()
Μέχρι στιγμής έχουμε Αβγη-ΛΑΟΣ-Βελόπουλο-Συναδινο-Φαηλο-Μιχο-Μπαλτακοκαμμενο![]()
Μπα...
Το μόνο που σε νοιάζει είναι να μην μπούνε στη βουλή!!!
Αγόρι μου τέστ IQ σου έκαναν πριν σε πάρουν υπάλληλο των 0,60 εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;;;
.
Ενώ το ΚΚΕ που δεν ήταν στη βουλή μέχρι τα μέσα του 70 ήταν ένα μικρό κόμμα του 0,2% ε;;;Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:05 Άμα δεν μπουν βουλή, θα σκορπίσουν και θα πέσουν και τα ποσοστά.
Ρε τι καπνίζεις;;;
.
- wooded glade
Ήταν.OANNHSEA έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:09Ενώ το ΚΚΕ που δεν ήταν στη βουλή μέχρι τα μέσα του 70 ήταν ένα μικρό κόμμα του 0,2% ε;;;Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:05 Άμα δεν μπουν βουλή, θα σκορπίσουν και θα πέσουν και τα ποσοστά.
Ρε τι καπνίζεις;;;
.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Είδες τί γενναιόδωρος που είναι? Εγώ που δηλώνω ΧΑ, μου έβγαλε και το IQ μου οτι είναι διψήφιο (αν όχι αυτός τότε κάτι συντονισταραίοι ομοϊδεάτες).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Οργισμένος
Στο κεφαλι του επρεπε να το σπαγες.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 14:14Ρε συ ο άλλος με πήρε στο τηλέφωνο και μου ζήταγε τα τηλέφωνα των γραφείων των αβγών.
Του δίνω εγώ κάτι τηλέφωνα που βρήκα στο αβγοsite και δεν ίσχυαν.
Μετά του δίνω άλλα που ίσχυαν.
Μετά με ξαναπαίρνει και μου λέει "εκεί είναι ένας νεαρός τηλεφωνητής, εγώ τον Κασιδιάρη σου είπα να μου βρεις".
Έσπασα ένα βάζο στον τοίχο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Διψηφιο αλλα μεχρι την τιμη των 50.Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:12Είδες τί γενναιόδωρος που είναι? Εγώ που δηλώνω ΧΑ, μου έβγαλε και το IQ μου οτι είναι διψήφιο (αν όχι αυτός τότε κάτι συντονισταραίοι ομοϊδεάτες).
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Καλώς το βύσμα του Δημοσίου, που δεν ήξερε να λύσει μια άσκηση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είναι ο πστς είναι.Kauldron έγραψε: 23 Σεπ 2018, 15:12Είδες τί γενναιόδωρος που είναι? Εγώ που δηλώνω ΧΑ, μου έβγαλε και το IQ μου οτι είναι διψήφιο (αν όχι αυτός τότε κάτι συντονισταραίοι ομοϊδεάτες).
Αλλά είναι και καλόπαιδο τι να τον κάνω.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-