Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:26Ο ίδιος ο εθνικοσοσιαλισμός κατατάσσεται στην ακροδεξιά. Οχι ...τον αποκηρυσσει η αριστερα επειδη δεν την βολευει ...
Τα αριστερά του χαρακτηριστικά ποια ακριβώς είναι; Εσύ για να υποστηρίξεις τη θέση σου μου βάζεις ένα κείμενο του '80 - '90 που έγραφαν για να προσελκύσουν νεαρούς που ονειρεύονταν επανάσταση; Τα αριστερα χαρακτηριστικα της οικονομικης προτασης της
Ή τώρα θεωρείται ότι η ΧΑ είναι αριστερή με το να στηρίζει τους εφοπλιστές και να λέει ότι αυτοί είναι που δίνουν ψωμί στους Έλληνες εργάτες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διψήφια τα ποσοστά της ΧΑ
Re: Διψήφια τα ποσοστά της ΧΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος oldjedi την 23 Σεπ 2018, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- Highlander
Με ενοχλεί γιατί θεωρώ ότι τα έθνη είναι ένα κατασκεύασμα του ανθρώπου που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα και δημιουργεί μίση.oldjedi έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:28Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:24Είπαμε ότι είναι ο εθνικισμός, ο αντικομμουνισμός και η υπερσυντηρηση.oldjedi έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:23
Εκανα την προταση , να περιγραφουν να ιδεολογηματα της ακροδεξιας ... ξεχωριζοντας τα βεβαιως , απο τα ιδεολογηματα της ΧΑ τα οποια ειναι ξεκαθαρα εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ...
Αλλα πειστικες απαντησεις δεν πηρα ακομα ...
Ωραια ...
Τι σε ενοχλει στον εθνικισμο ;;
Ο αντικουμμουνισμος ειναι κατι το φυσιολογικο , οπως και ο αντιναζισμος ...
Τι ακριβως εννοεις με την λεξη "υπερσυντηρηση " ;;
![]()
Αυτό για τον αντικομμουνισμό μπορείς να το δεις από πολλές οπτικές. Άμα είσαι προοδευτικός άνθρωπος προφανώς δεν γουστάρεις στάλιν, αλλά γιατί να μη γουστάρεις τις ιδέες του Μαρξ; Από την άλλη οι ακροδεξιοί ΔΕΝ είναι προοδευτικοί..
Τι σημαίνει υπερσυντήρηση; Το αντίθετο της προόδου. Εμπρός πίσω, κλειστές κοινωνίες, ταμπού, θρησκοληψία.
- Highlander
Δε θεωρείται αριστερή η συνεργασία των τάξεων που υποστηρίζει.oldjedi έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:31Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:26Ο ίδιος ο εθνικοσοσιαλισμός κατατάσσεται στην ακροδεξιά. Οχι ...τον αποκηρυσσει η αριστερα επειδη δεν την βολευει ...
Τα αριστερά του χαρακτηριστικά ποια ακριβώς είναι; Εσύ για να υποστηρίξεις τη θέση σου μου βάζεις ένα κείμενο του '80 - '90 που έγραφαν για να προσελκύσουν νεαρούς που ονειρεύονταν επανάσταση; Τα αριστερα χαρακτηριστικα της οικονομικης προτασης της
Ή τώρα θεωρείται ότι η ΧΑ είναι αριστερή με το να στηρίζει τους εφοπλιστές και να λέει ότι αυτοί είναι που δίνουν ψωμί στους Έλληνες εργάτες;![]()
Δεν έχει κάποιο αριστερό χαρακτηριστικό.
Ούτε φυσικά στο ζήτημα του εθνικισμού που καταδικάζει πλήρως η αριστερά, η οποία γενικά είναι διεθνιστική, ούτε στο ζήτημα των οικονομικών. Η αριστερά υποστηρίζει ότι υπάρχει πάλη των τάξεων. Ο εθνικοσοσιαλισμός θέλει να διατηρηθούν οι διαφορετικές τάξεις και να συνεργαστούν μαζί για την επιτυχία του έθνους.
Βέβαια αυτό που έκανε στην πραγματικότητα ήταν να στηρίζει τα συμφέροντα των βιομηχάνων και τον καπιταλισμό.
Άρα ο εθνικοσοσιαλισμός όπως είναι άλλωστε αναγνωρισμένο ανήκει στην δεξιά και συγκεκριμένα στην ακροδεξιά. Με τον εθνικισμό, τον αντικομμουνισμό, την "επιστροφή στις ρίζες" και την ουσιαστική στήριξη του καπιταλιστικού μοντέλου.
- wooded glade
Σκληροπυρηνικοί αυριανάκηδες διαφέρουν από αυτό το στερεότυπο.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:11Το εθνικιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:07Το 2012 λίγοι πασόκοι μπορεί.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:01 Δεν υπάρχουν συριζαιοι που να πηγαίνουν στην ΧΑ.
Πασοκοι το 2012 υπήρξαν.
Αυτοί είναι του ιδίου ακριβώς φυράματος με νυν συριζαίους (αυριανάκηδες) που εκφράζουν θαυμασμό σήμερα αν όχι και διάθεση να ψηφίσουν.
Δεν είναι αντι-χουντικοί όλοι οι συριζαίοι σε καμία περίπτωση.
Οι περισσότεροι ναι, όπως και ο αρχικός πυρήνας του 3%, αλλά στους αυριανάκηδες που έχετε μαζέψει υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές των αβγών.
Πήγε κυρίως στη Χρυσή Αυγή, αλλά και σε άλλα κόμματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έδειξε και η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αλλά όπως και φαίνεται γενικότερα από τις απόψεις και τις τοποθετήσεις των ψηφοφόρων του παντού είναι το κόμμα που βρίσκεται κάθετα αντίθετο στην ακροδεξιά και την ιδεολογία της.
Και εννοείται ότι δε μιλάω αποκλειστικά για τον πυρήνα του 3%.
Πήγαινε στην τελική στο Facebook και ψάξε λογαριασμούς συριζαιων.
Όλοι εκτός από τη ΝΔ, βρίζουν και πολύ χειρότερα μάλιστα τη ΧΑ και τη μισαλλόδοξη ακροδεξιά γενικότερα.
Συμμετέχουν σε εκδηλώσεις υπέρ των προσφύγων και υποστηρίζουν την ανθρωπιά και την πρόοδο.
Το 5-10% του 35% ήταν αυτής της κατηγορίας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Δεν υπάρχει αυτό που λες.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:39Σκληροπυρηνικοί αυριανάκηδες διαφέρουν από αυτό το στερεότυπο.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:11Το εθνικιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:07
Το 2012 λίγοι πασόκοι μπορεί.
Αυτοί είναι του ιδίου ακριβώς φυράματος με νυν συριζαίους (αυριανάκηδες) που εκφράζουν θαυμασμό σήμερα αν όχι και διάθεση να ψηφίσουν.
Δεν είναι αντι-χουντικοί όλοι οι συριζαίοι σε καμία περίπτωση.
Οι περισσότεροι ναι, όπως και ο αρχικός πυρήνας του 3%, αλλά στους αυριανάκηδες που έχετε μαζέψει υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές των αβγών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έδειξε και η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αλλά όπως και φαίνεται γενικότερα από τις απόψεις και τις τοποθετήσεις των ψηφοφόρων του παντού είναι το κόμμα που βρίσκεται κάθετα αντίθετο στην ακροδεξιά και την ιδεολογία της.
Όλοι εκτός από τη ΝΔ, βρίζουν και πολύ χειρότερα μάλιστα τη ΧΑ και τη μισαλλόδοξη ακροδεξιά γενικότερα.
Συμμετέχουν σε εκδηλώσεις υπέρ των προσφύγων και υποστηρίζουν την ανθρωπιά και την πρόοδο.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ συριζαιο που όχι να συμπαθεί τη ΧΑ, αλλά να είναι έστω ουδέτερος απέναντι της.
Πρέπει να ρωτήσουμε τον νάνο για σιγουριά γι' αυτό γιατί έτσι όπως το λες μπορεί να είμαι και ζαίος ταυτόχρονα, μόνο αυτός μπορεί να μας το εξηγήσει.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:40Δεν υπάρχει αυτό που λες.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:39Σκληροπυρηνικοί αυριανάκηδες διαφέρουν από αυτό το στερεότυπο.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:11
Το εθνικιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ συριζαιο που όχι να συμπαθεί τη ΧΑ, αλλά να είναι έστω ουδέτερος απέναντι της.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:32
Με ενοχλεί γιατί θεωρώ ότι τα έθνη είναι ένα κατασκεύασμα του ανθρώπου που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα και δημιουργεί μίση.
Αυτό για τον αντικομμουνισμό μπορείς να το δεις από πολλές οπτικές. Άμα είσαι προοδευτικός άνθρωπος προφανώς δεν γουστάρεις στάλιν, αλλά γιατί να μη γουστάρεις τις ιδέες του Μαρξ; Από την άλλη οι ακροδεξιοί ΔΕΝ είναι προοδευτικοί..
Τι σημαίνει υπερσυντήρηση; Το αντίθετο της προόδου. Εμπρός πίσω, κλειστές κοινωνίες, ταμπού, θρησκοληψία.
Μαλιστα ...
Δηλαδη κατα την γνωμη σου πρεπει να ακυρωσουμε την ιστορια 5000 χρονων .... Τα μιση δεν δημιουργουνται απο τα εθνη , αλλα απο τα συμφεροντα ...Και τα συμφεροντα ειναι τοσο ατομικα οσο και ομαδικα ...Μπορεις λοιπον να αλλαξεις τον ανθρωπο και να τον απαλλαξεις απο την εννοια του ατομικου του συμφεροντος ;; Μπορεις να αλλαξεις την ανθρωπινη υπαρξη ;;
Παλι εισαγεις εννοιες που δεν εχουν ορισμο ... Τι παει να πει προοδευτικος ;; ΑΝ γουσταρεις ιδεολογηματα τα οποια εγιναν πριν απο 200 χρονια , και τα οποια αντιπροσωπευαν τις τοτε συνθηκες των τοτε κοινωνιων , οπως τα ιδεολογηματα του Μαρξ σημαινει οτι εισαι προοδευτικος ;; Βαθεια συντηρηση εισαι ...
Το αντιθετο της προοδου δεν ειναι η υπερσυντηρηση ... Ειναι η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ... Αλλα βλεπουμε πως οι ανθρωπινες κοινωνιες στο βαθος της ιστοριας προοδευουν ... ΑΡΑ στασιμοτητα ΔΕΝ υπαρχει ... Τα ταμπου ειναι χαρακτηριστικα των κοινωνιων οι οποιες δεν εχουν συμβαδισει στην γενικωτερη προοδο ... Οσο για την θρησκοληψια , ειναι ατομικο δικαιωμα , το οποιο δεν πιστευω να θεωρεις οτι εκφραζει κατωτερους , ανθρωπους ...( αυτο θα ηταν ο ορισμος του φασισμου )
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- Dwarven Blacksmith
Επιβεβαιαώνω, o sys3x, που πολύ έχει πήξει με την πάρτη μου, είναι συριζαυγίτης.
- wooded glade
Εγώ έχω.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:40Δεν υπάρχει αυτό που λες.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:39Σκληροπυρηνικοί αυριανάκηδες διαφέρουν από αυτό το στερεότυπο.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:11
Το εθνικιστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ.
- Οργισμένος
Ε με οροφη το 50Yochanan έγραψε: 23 Σεπ 2018, 01:55 Τα μόνα διψήφια νούμερα που γράφει η ΧΑ ειναι στα τεστ IQ των συνδεσμιτών.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οι συριζιτες του πασοκ δλδ το 90% των ψηφοφορων συριζα βλεπουν με θετικο ματι την ΧΑ ως κομμα τελευταιας προσφυγης.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 14:04Εγώ έχω.Highlander έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:40Δεν υπάρχει αυτό που λες.wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:39
Σκληροπυρηνικοί αυριανάκηδες διαφέρουν από αυτό το στερεότυπο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οι αυριανακηδες ειναι πρωτα συριζα κι επειτα χα. Καρφωτο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Επιτέλους. Άρχισα να ανησυχώ. Μπορείς να μου πεις και άλλα πράματα για τον εαυτό μου; πιο χρώμα μου αρέσει, πόσο γκέη είμαι κτλ. Θέλω κάτι να δω γι' αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2018, 13:47 Επιβεβαιαώνω, o sys3x, που πολύ έχει πήξει με την πάρτη μου, είναι συριζαυγίτης.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Όχι, εκεί μπαίνουμε στα όρια του σεξτινγκ.
- wooded glade
Ρε συ ο άλλος με πήρε στο τηλέφωνο και μου ζήταγε τα τηλέφωνα των γραφείων των αβγών.
Του δίνω εγώ κάτι τηλέφωνα που βρήκα στο αβγοsite και δεν ίσχυαν.
Μετά του δίνω άλλα που ίσχυαν.
Μετά με ξαναπαίρνει και μου λέει "εκεί είναι ένας νεαρός τηλεφωνητής, εγώ τον Κασιδιάρη σου είπα να μου βρεις".
Έσπασα ένα βάζο στον τοίχο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon