εδω που τα λεμε τα γεμιστα πανε περισσοτερο με γιαουρτι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Γενικώς, οι πιπεριές κέρατο (πράσινες ή κόκκινες) έχουν περισσότερη γεύση από τις στρογγυλές. Και ό,τι είναι πιο νόστιμο ωμό ή τηγανητό (γεμιστό ή μη) είναι πιο νόστιμο και σε ταψί ή κατσαρόλα.Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:42Και όμως μαν μου, έχω φάει γεμιστή πιπεριά κέρατο στην κατσαρόλα, δύναμη. Πρώην "πεθερά" μου πολίτισσα που το είχε για τα καλά με την κουζίνα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:27όλα τα σφάζω. και τις πορτοκαλί, και τις κόκκινες. Αν και οι χρωματιστές είναι ακριβότερες. μόνο τα κέρατα δεν κάνω γιατί έχουν λεπτή σάρκα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Εγώ βρήκα την χρυσή τομή, άμα παίζει γιαούρτι στο ψυγείο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σε σαλτσες μεσα ή σε μπιφτεκια ψιλοκομενες, δινουν αλλο αρωμα και γευση!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:52Γενικώς, οι πιπεριές κέρατο (πράσινες ή κόκκινες) έχουν περισσότερη γεύση από τις στρογγυλές. Και ό,τι είναι πιο νόστιμο ωμό ή τηγανητό (γεμιστό ή μη) είναι πιο νόστιμο και σε ταψί ή κατσαρόλα.Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:42Και όμως μαν μου, έχω φάει γεμιστή πιπεριά κέρατο στην κατσαρόλα, δύναμη. Πρώην "πεθερά" μου πολίτισσα που το είχε για τα καλά με την κουζίνα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:27
όλα τα σφάζω. και τις πορτοκαλί, και τις κόκκινες. Αν και οι χρωματιστές είναι ακριβότερες. μόνο τα κέρατα δεν κάνω γιατί έχουν λεπτή σάρκα
Τρου.Volk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:53Σε σαλτσες μεσα ή σε μπιφτεκια ψιλοκομενες, δινουν αλλο αρωμα και γευση!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:52Γενικώς, οι πιπεριές κέρατο (πράσινες ή κόκκινες) έχουν περισσότερη γεύση από τις στρογγυλές. Και ό,τι είναι πιο νόστιμο ωμό ή τηγανητό (γεμιστό ή μη) είναι πιο νόστιμο και σε ταψί ή κατσαρόλα.Ερμής έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:42
Και όμως μαν μου, έχω φάει γεμιστή πιπεριά κέρατο στην κατσαρόλα, δύναμη. Πρώην "πεθερά" μου πολίτισσα που το είχε για τα καλά με την κουζίνα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γαμηστερο φαι ειδικα τωρα για καλοκαιρι:
Πιπεριες κερατο γεμιστες με μυρωδικα καυτερο πιπερι και φετα στο φουρνο. Ψυγειο, φαγωμα την επομενη μερα οπως ειναι απο το ψυγειο χωρις ζεσταμα, με σαλατα χωριατικη γνησια παξιμαδια και κανα λουκανικο με αυγα ματια στο πλαι.
Πιπεριες κερατο γεμιστες με μυρωδικα καυτερο πιπερι και φετα στο φουρνο. Ψυγειο, φαγωμα την επομενη μερα οπως ειναι απο το ψυγειο χωρις ζεσταμα, με σαλατα χωριατικη γνησια παξιμαδια και κανα λουκανικο με αυγα ματια στο πλαι.
Μένα μ' αρέσουν και οι καυτερές πιπεριές. Σε φαγητό ή ψιλοκομμένες σε σαλάτα.
Είναι βόρειες επιρροές αυτά αλλά από τότε που έμπλεξα με τους τρυφερόκωλους αθηναίοι, αναγκάστηκα να τις μετριάσω.
Είναι βόρειες επιρροές αυτά αλλά από τότε που έμπλεξα με τους τρυφερόκωλους αθηναίοι, αναγκάστηκα να τις μετριάσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:59 Μένα μ' αρέσουν και οι καυτερές πιπεριές. Σε φαγητό ή ψιλοκομμένες σε σαλάτα.
Βρες ατζικα (σε μινι μαρκετ με προιοντα απο Γεωργια) και θα με θυμηθεις!
Ειτε σε μαγειρευτα κοκκινιστα, ειτε σε σαντουιτς, ειτε συνοδεια σε σως για ψητα, ειτε σε μπιφτεκια, σε κιμα για μακαρονια, οπουδηποτε.
Σπιτικη να ειναι, εχουν. Οχι τυποποιημενη.
Volk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 16:04ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:59 Μένα μ' αρέσουν και οι καυτερές πιπεριές. Σε φαγητό ή ψιλοκομμένες σε σαλάτα.
Είναι βόρειες επιρροές αυτά αλλά από τότε που έμπλεξα με τους τρυφερόκωλους αθηναίοι, αναγκάστηκα να τις μετριάσω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειτε σε μαγειρευτα κοκκινιστα, ειτε σε σαντουιτς, ειτε συνοδεια σε σως για ψητα, ειτε σε μπιφτεκια, σε κιμα για μακαρονια, οπουδηποτε.
Σπιτικη να ειναι, εχουν. Οχι τυποποιημενη.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα καλύτερα γεμιστά τα είχα φάει σε έναν Τούρκο. Είχε κάνει η γυναίκα του γεμιστές μελιτζάνες γιαλαντζί, αλλά τις είχε τηγανίσει καλά και ήταν τίγκα στο καυτερό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 09:51και σταφιδούλες! κσι σταφιδούλες!Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Μάιος 2022, 17:41Gherschaagk έγραψε: 25 Μάιος 2022, 17:38
Εκεί άνοιξα το καπάκι και τσέκαρα νερό. Ψήθηκα κι άλλο ξεσκεπαστες για να πάρουν χρώμα.![]()
Αν έβαλες και κουκουνάρι μέσα, είσαι τζιμάνι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σα να μου σκλήρυνε λίγο.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μάιος 2022, 07:54Τα καλύτερα γεμιστά τα είχα φάει σε έναν Τούρκο. Είχε κάνει η γυναίκα του γεμιστές μελιτζάνες γιαλαντζί, αλλά τις είχε τηγανίσει καλά και ήταν τίγκα στο καυτερό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μιας και σου αρεσει, μπορεις να δεις σε βιντεο το πως τη φτιαχνεις, δεν ειναι δυσκολο και να χεις παντα τη δικη σου ατζικα διαθεσιμη οπως ακριβως τη θες.Cavaliere έγραψε: 27 Μάιος 2022, 00:54Volk έγραψε: 26 Μάιος 2022, 16:04ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2022, 15:59 Μένα μ' αρέσουν και οι καυτερές πιπεριές. Σε φαγητό ή ψιλοκομμένες σε σαλάτα.
Είναι βόρειες επιρροές αυτά αλλά από τότε που έμπλεξα με τους τρυφερόκωλους αθηναίοι, αναγκάστηκα να τις μετριάσω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σπιτικη να ειναι, εχουν. Οχι τυποποιημενη.Ναι, βρε φίλε. Το έμαθα από τη γηροκόμο της μάνας μου. Μαγεία.
Σε αυτου του ειδους τα φαγητα, η ανατολιτικη κουζινα ειναι κορυφη!Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Μάιος 2022, 07:54Τα καλύτερα γεμιστά τα είχα φάει σε έναν Τούρκο. Είχε κάνει η γυναίκα του γεμιστές μελιτζάνες γιαλαντζί, αλλά τις είχε τηγανίσει καλά και ήταν τίγκα στο καυτερό.
- Cecily Anne
Έκανα σπανακόρυζο. Εννοείται το τρώω μόνη μου. Αυτός εφαγε 3 πιρουνιές για να μη του το φορέσω καπέλο και 3 κομμάτια φέτα Καλαβρύτων από τον κουβά που μου έχουν στείλει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις