!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κος Mike έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:40 τελικα ξερουμε τι εγινε?

ηταν βιζιτου που μυριστηλε φραγκα και πηγε να φαει κι αλλα με τα 15 λεπτα της
ή οντως εγινε βιασμος και πανε να τον καλυψουν?

εγω κλινω στην πρωτη περιπτωση παντως
Αναπάντεχο!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Κος Mike έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 23:45

Δουλειά των δικαστηρίων είναι να βρουν το έγινε..
βρηκαν ή δε δουλεψαν ακομα?
Ας δούμε τι θα γίνει
Μόνο εκεί μπορεί να φανεί ή αλήθεια
Εμείς εδώ λέμε θεωρίες με γλώσσα καφενείου
Σύμφωνα με τις προσωπικές του προκαταλήψεις ο καθένας ή ή κάθε μία .
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

οχι αλλο καρβουνο ... ελεος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 24 Μάιος 2022, 20:12
panos291 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 20:09
Καλα αν μιλησουμε για σενα, επίσης το μονο σίγουρο ειναι οτι δεν έχει σημασία αν βιάστηκε ή όχι.
Οι τυποι ειναι βιαστες το εχεις προαποφασισει αυτο και μην μπεις καν στον κοπο να μας πεις οτι δεν είναι ετσι.
Από τη στιγμή που βγαίνει την ίδια ή την επόμενη μέρα και το παραδέχεται ο μετρ για τι πράγμα να αμφιβάλλω;
αυτο με τον μετρ ειναι απο τα πιο αστεια που λες. λες και ο τυπος ηταν παρων στη φαση. ο ανθρωπος απλως πιστεψε οτι του ειπε η μπικα. η μαρτυρια του δεν εχει διαφορετικη αξια απο οποιουδηποτε αλλου ηταν στο παρτι, και μαλιστα αν θυμαμαι καλα ο ιδιος εφυγε νωρις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

δεν υπαρχουν μονο αυτα τα 2 σεναρια.

εμενα μου μοιαζει ταιριαστο ενα που εφτιαξε εδω ενας πχορουμιτης. οτι ειχε γκομενο τον αφεντικο της, και μολις ξυπνησε στο κρεβατι του λεβεντη, εφτιαξε μια ιστορια για να δικαιολογηθει σε αυτον.

αλλα υπαρχουν αλλα 50 πιθανα σεναρια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 24 Μάιος 2022, 09:52
sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:14
Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12

Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;
Όχι, δεν κάνω καθόλου πλάκα, αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ.
Απλά με αηδιάζει η στάση μερικών δω χάμου.
Αλλά στη τελική πούτσα μου, τα χειρότερα είναι εδώ για όλους μας και αξίζουμε πολύ πολύ πολύ ακόμη χειρότερα σαν λαός.
Καλώς ήρθες στο παραπχορουμ. Εγώ η ναιδα και κάποιοι/ες άλλοι/ες παίζουμε ονλάιν ξύλο 'δω μέσα ήδη απο τις πρώτες σελίδες. Εγώ δεν ασχολούμαι καν πλέον γιατί κουραστηκα. Το μονο που εύχομαι ολόψυχα, είναι να συμβεί το ιδιο σε κόρες/ανηψιές/αδερφές/μανάδες τους, να γευτούν τη γλύκα.
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σας παίδες αλλά εγώ δεν εύχομαι να συμβεί το ίδιο σε γιους/ανηψιούς/αδελφούς/πατέρες τους για να γευτούν τη γλύκα. Γιατί αυτά δεν συμβαίνουν μόνον στους... λεβέντες αλλά και σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που δεν έχουν τη δύναμη και τα μέσα να αντιμετωπίσουν την κατηγορία.

Γι' αυτό να προσέχετε τι εύχεστε γιατί η ευχή σας μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ως κατάρα και να καταδικάζεται ως βιαστής ο οποιοσδήποτε κατηγορείται από την οποιαδήποτε ως τέτοιος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Το παράκανε ο συσεξ. Ε όχι και να εύχεσαι τέτοια πράγματα ρε μλκ. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Ντροπή.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2022, 08:49Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σας παίδες αλλά εγώ δεν εύχομαι να συμβεί το ίδιο σε γιους/ανηψιούς/αδελφούς/πατέρες τους για να γευτούν τη γλύκα.
Εγώ εύχομαι να συμβεί και σε αυτούς. Να τους πιάσει μια κάμερα εξω απο ενα ξενοδοχείο να ρίχνουν ζεϊμπεκιές καραμπαμπικού τύπου μαζί με 2-3 χασάπικα ταυτόχρονα, να ξερνάνε, μετά να μπαίνουν σε ενα ξενοδοχείο και να ξυπνουν την επόμενη μερα με την κωλοτρυπίδα κόφα, και το μονο που να θυμούνται να ειναι ότι στο εν λόγω ξενοδοχειο γινόταν πάρτυ απο ενα σκασμό μαντραχαλαίους ενεργητικούς ομό.
Έπειτα, να πανε να καταγγείλουν το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές (προανακριτικές, αστυνομικές, ιατροδικαστικές) οι οποίες να κωλυσιεργούν εγκληματικά έως ύποπτα, να παίρνουν δείγμα τοξικολογικών στο θύμα 5 μέρες μετά και να εξαφανίζουν κάμερες μέσα απο το χώρο ή να επικαλούνται ότι δεν υπάρχουν.
Ωραία φασούλα, γιατί όχι...

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2022, 08:49Γι' αυτό να προσέχετε τι εύχεστε γιατί η ευχή σας μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ως κατάρα και να καταδικάζεται ως βιαστής ο οποιοσδήποτε κατηγορείται από την οποιαδήποτε ως τέτοιος.
Δεν καταδικάστηκε στην πραγματικότητα κανείς ούτε φαίνεται να καταδικάζεται, εν προκειμένω. Οι μόνες καταδίκες που εχουν τελεσιδικήσει είναι εδω μεσα, εντος πχορουμ, και απ'τις δυο πλευρές. Σιγα, ποιος χεστηκε για το πχορουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Μάιος 2022, 09:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 25 Μάιος 2022, 08:41

δεν υπαρχουν μονο αυτα τα 2 σεναρια.

εμενα μου μοιαζει ταιριαστο ενα που εφτιαξε εδω ενας πχορουμιτης. οτι ειχε γκομενο τον αφεντικο της, και μολις ξυπνησε στο κρεβατι του λεβεντη, εφτιαξε μια ιστορια για να δικαιολογηθει σε αυτον.

αλλα υπαρχουν αλλα 50 πιθανα σεναρια.
Aλλού πατάτε και αλλού βρίσκεστε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2022, 08:49Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σας παίδες αλλά εγώ δεν εύχομαι να συμβεί το ίδιο σε γιους/ανηψιούς/αδελφούς/πατέρες τους για να γευτούν τη γλύκα.
Εγώ εύχομαι να συμβεί και σε αυτούς. Να τους πιάσει μια κάμερα εξω απο ενα ξενοδοχείο να ρίχνουν ζεϊμπεκιές καραμπαμπικού τύπου μαζί με 2-3 χασάπικα ταυτόχρονα, να ξερνάνε, μετά να μπαίνουν σε ενα ξενοδοχείο και να ξυπνουν την επόμενη μερα με την κωλοτρυπίδα κόφα, και το μονο που να θυμούνται να ειναι ότι στο εν λόγω ξενοδοχειο γινόταν πάρτυ απο ενα σκασμό μαντραχαλαίους ενεργητικούς ομό.
Έπειτα, να πανε να καταγγείλουν το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές (προανακριτικές, αστυνομικές, ιατροδικαστικές) οι οποίες να κωλυσιεργούν εγκληματικά έως ύποπτα και να παίρνουν δείγμα τοξικολογικών στο θύμα 5 μέρες μετά.
Ωραία φασούλα, γιατί όχι...

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2022, 08:49Γι' αυτό να προσέχετε τι εύχεστε γιατί η ευχή σας μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ως κατάρα και να καταδικάζεται ως βιαστής ο οποιοσδήποτε κατηγορείται από την οποιαδήποτε ως τέτοιος.
Δεν καταδικάστηκε στην πραγματικότητα κανείς ούτε φαίνεται να καταδικάζεται, εν προκειμένω. Οι μόνες καταδίκες που εχουν τελεσιδικήσει είναι εδω μεσα, εντος πχορουμ, και απ'τις δυο πλευρές. Σιγα, ποιος χεστηκε για το πχορουμ.
Δεν αναφέρομαι μόνον στη δικαστική καταδίκη αλλά στον όρο βιαστής, που ενώ είναι ποινικό κακούργημα σε περίπτωση αθώωσης λόγω συκοφαντίας, το εν λόγω αδίκημα αντιμετωπίζεται περίπου ως πταίσμα.

Και ακριβώς γι' αυτό δημιουργούνται όλα αυτά τα σκηνικά. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πέφτει πέλεκυς τόσο στους βιαστές όσο και στους συκοφάντες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:49 Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πέφτει πέλεκυς τόσο στους βιαστές όσο και στους συκοφάντες.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Η διαφορά είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα κυριαρχεί περισσότερο το victim blaming, παρά οι βεβιασμένες καταδίκες προς τον κατηγορούμενο. Δες από την αρχή μόλις του νήματος, πόσο συντονισμένες κινήσεις γινονται απο διαφορους χρήστες με αποτέλεσμα η τύπισσα να βγει βίζιτα χωρίς κανενα στοιχείο (επειδή πηγε σε πάρτυ ξενοδοχείου? Επειδή είναι εμφανίσιμη? Δεν εχω καταλαβει ακομα). Οταν αποκλείστηκε το βιζιτοσενάριο, μετατράπηκε σε "είχε συντονισμένο σχέδιο να δέσει το καημένο το πλουσιόπαιδο η ξεβράκωτη πλεμπάρια" από τους μισούς, και "ήθελε να πηδηχτεί αλλά μολις καταλαβε οτι εκεινος την ηθελε μονο για ενα βράδυ, τρελάθηκε και θελησε να τον εκδικηθεί" απο τους αλλους μισους.

Άλλος έγραφε ότι φίλος/μπατζανάκης του τισκατάδενθυμαμαι, του ειπε οτι ειναι γνωστό βιζιτάκι στη θεσ/νίκη που μάλλον θελησε να αλλάξει ζωή. Το μακρύ του και το κοντό του ο καθένας.
Η υπόθεση παίρνει όλο και πιο περιεργη τροπή, και εχεις να διαβάζεις και τους λεβεντομαλάκες εδώ μέσα. Για αυτο εχω σταματήσει να γραφω εγω. Πρώτον, επειδη κουράστηκα, δευτερον, επειδη απλα περιμενω τις εξελιξεις χωρις να θέλω να λέω πολλά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

vantono έγραψε: 25 Μάιος 2022, 10:17

Άλλος έγραφε ότι φίλος/μπατζανάκης του τισκατάδενθυμαμαι, του ειπε οτι ειναι γνωστό βιζιτάκι στη θεσ/νίκη που μάλλον θελησε να αλλάξει ζωή.
Ας το ξεκαθαρίσουμε και αυτό. Τα κουτσομπολιά στη Θεσ/νίκη βασίζονται σε 100% ανυπόστατες φήμες.

Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κουτσομπολεύουν την αλήθεια. Πάνε και σκαρφίζονται ένα ψέμα, το οποίο γίνεται βούκινο σε όλη την πόλη, σε χρόνο dt.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:49 Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πέφτει πέλεκυς τόσο στους βιαστές όσο και στους συκοφάντες.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Η διαφορά είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα κυριαρχεί περισσότερο το victim blaming, παρά οι βεβιασμένες καταδίκες προς τον κατηγορούμενο. Δες από την αρχή μόλις του νήματος, πόσο συντονισμένες κινήσεις γινονται απο διαφορους χρήστες με αποτέλεσμα η τύπισσα να βγει βίζιτα χωρίς κανενα στοιχείο (επειδή πηγε σε πάρτυ ξενοδοχείου? Επειδή είναι εμφανίσιμη? Δεν εχω καταλαβει ακομα). Οταν αποκλείστηκε το βιζιτοσενάριο, μετατράπηκε σε "είχε συντονισμένο σχέδιο να δέσει το καημένο το πλουσιόπαιδο η ξεβράκωτη πλεμπάρια" από τους μισούς, και "ήθελε να πηδηχτεί αλλά μολις καταλαβε οτι εκεινος την ηθελε μονο για ενα βράδυ, τρελάθηκε και θελησε να τον εκδικηθεί" απο τους αλλους μισους.

Άλλος έγραφε ότι φίλος/μπατζανάκης του τισκατάδενθυμαμαι, του ειπε οτι ειναι γνωστό βιζιτάκι στη θεσ/νίκη που μάλλον θελησε να αλλάξει ζωή. Το μακρύ του και το κοντό του ο καθένας.
Η υπόθεση παίρνει όλο και πιο περιεργη τροπή, και εχεις να διαβάζεις και τους λεβεντομαλάκες εδώ μέσα. Για αυτο εχω σταματήσει να γραφω εγω. Πρώτον, επειδη κουράστηκα, δευτερον, επειδη απλα περιμενω τις εξελιξεις χωρις να θέλω να λέω πολλά.
Το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το νήμα και προσωπικώς τουλάχιστον, έχω την ίδια άποψη που διαμόρφωσα από την αρχή του. Δεν ήταν βιζιτού η Μπίκα όπως δεν ήταν βιαστές και οι ...λεβέντες.

Απλώς στο συγκεκριμένο θέμα, κάποιοι χρησιμοποιούν τη Μπίκα και κάποιοι τον Λεβέντη ως αιχμή του δόρατος γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, χωρίς να ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως για το τι ακριβώς συνέβη και κατά πόσον αυτά που λένε σ' αυτό το θέμα συνάδουν με τις απόψεις που έχουν εκφράσει σε άλλα θέματα.

Αυτό που βρίσκω αστείο είναι ότι κάποιοι μουγκοτοπατριάρχες, που σε άλλα θέματα κάνουν τον τίμιο αντιφεμινιστικό αγώνα και βλέπουν τις γυναίκες ως τόις για πλεϊμπόις, σ' αυτό γράφουν ως μιτούδες πρώτης γραμμής. :lol:

Όχι, δεν εννοώ εσένα. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 25 Μάιος 2022, 09:26 Το παράκανε ο συσεξ. Ε όχι και να εύχεσαι τέτοια πράγματα ρε μλκ. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Ντροπή.
Ακούς sys3x; Ντροπή sys3x.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Η διαφορά είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα κυριαρχεί περισσότερο το victim blaming, παρά οι βεβιασμένες καταδίκες προς τον κατηγορούμενο.
δεν ισχυει.

δεν θα κατσω να μετρησω, αλλα ισος αριθμος πχορουμιτων λενε "βιζιτα" και "βιαστης."

α, εντος απο τη ναιδα που βλεπει 3 βιαστες. :102:

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”