Άτομο, κατάλαβα τι λέει, απλά είναι πάρα πολύ λάητ η διατύπωση νομίζω, έργκο εάν *.Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:14Άλλο πράγμα σου λέει.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Εάν *αφορούσε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή γενικά κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα την έβλεπες την φασούλα φάση το ξύλο που βγήκε από την παράδεισο, αυτό το θεωρώ απολύτως σίγουρο, το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08 Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
Μου θυμίζει τον Τσαγανέα στο ξύλο που βγήκε από τον παράδεισο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Μπορείς να το θεωρείς όσο σίγουρο θέλεις. Το να μπω σε διαδικασία να σου εξηγώ τα πως και γιατί δεν είναι έτσι, είναι άσκοπο. Είτε είχα κόρη (που δεν έχω) είτε ο γιος μου μπλεκόταν σε μια τέτοια φάση.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Εάν αφορούσε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή γενικά κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα την έβλεπες την φασούλα φάση το ξύλο που βγήκε από την παράδεισο, αυτό το θεωρώ απολύτως σίγουρο, το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08 Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χωρίς τα ατράνταχτα στοιχεία, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι ο λόγος του ενός έναντι του λόγου του άλλου.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:09 Οκ, οπότε σοβαρά στοιχεία σε έναν βιασμό είναι το να βρεθούν ουσίες, να έχει καταγραφεί ο βιασμος σε βίντεο ή να υπάρχουν μάρτυρες για βιασμο. Αν δεν υπάρχουν αυτά, τα υπόλοιπα στοιχεία δεν είναι σοβαρά οπότε πάμε κατά του θύματος.
Γιατί αν διαβάζεις από την αρχή το νήμα είναι τουλάχιστον αστείο να μου λες ότι αδικώ το νήμα όταν γράφω ότι "δεν θεωρούν ότι βιάστηκε γιατί μιας και πήγε στο πάρτι πήγε γυρεύοντας" Ξαναλέω τουλάχιστον αστείο εάν έχεις διαβάσει το νήμα από την αρχή και έχεις διαβάσει τι τέρατα έχουν γραφτεί επαναλαμβαμομενα.
Είσαι υπερευαίσθητη σε κάποια ζητήματα και δεν μπορώ να συμμεριστώ πλήρως τις θέσεις σου. Κανείς δεν χρωστάει στην Μπίκα ή στην οποιαδήποτε κοπέλα να πάρει τοις μετρητοίς την όποια καταγγελία της.
Η καταγγελία αφορά κάτι μια πολύ σοβαρή πράξη και πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς. Και δεν θα θεωρήσω παράλογο κάποιον να δεχθεί ένα επίσημο πόρισμα από εισαγγελέα.
Απλά επειδή έχω παρακολουθήσει το νήμα από την αρχή λέω πως με τις πληροφορίες που διαρρέουν αρκετά πράγματα εξακολουθούν να μην βγάζουν νόημα και διατηρώ επιφυλάξεις. Δεν θα πάρω από τα μούτρα όμως όποιον θεωρεί ότι ο εισαγγελέας έχοντας περισσότερα στοιχεία στην διάθεσή του, έχει πιο πλήρη εικόνα.
Believe all women...panos291 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:03Ναι αλλα δεν θέλετε στοιχεια για να την πιστεψετε αυτην.ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:02Μια χαρά το καταλαβαίνουμε αλλά είμαστε λίγο δύσπιστοι και ιδανικά θα θέλαμε να μάθουμε ποια στοιχεία την κάνουν να σχηματίζει τέτοια γνώμη. Όχι ότι είναι υποχρεωτικό να μας τα παρέχει κάποιος. Δεν λέω αυτό.panos291 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:57 "Όπως υποστηρίζει, οι μώλωπες στα πόδια της Γεωργίας Μπίκα προκλήθηκαν από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε την ημέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό, διαψεύδει τον ισχυρισμό της 26χρονης ότι είχε έμμηνο ρύση, ενώ καταρρίπτει τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας ότι βρέθηκε το DNA μόνο ενός ατόμου, καθώς τα αδέλφια Λεβέντη είναι δίδυμοι και άρα έχουν κοινή γενετική ταυτότητα, αναφερόμενη σε έκθεση πραγματογνωμοσύνης που αποδεικνύει ότι το DNA του Βασίλη και του Ευαγόρα Λεβέντη δεν είναι το ίδιο."
Το καταλαβαινετε αυτο ή οχι?
Στην υπόθεση που σου έθεσα εάν και εφόσον ίσχυε δεν θα χρειαζόταν να μπεις σε καμμία απολύτως διαδικασία όπως ακριβώς δεν χρειάζεται και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:20Μπορείς να το θεωρείς όσο σίγουρο θέλεις. Το να μπω σε διαδικασία να σου εξηγώ τα πως και γιατί δεν είναι έτσι, είναι άσκοπο. Είτε είχα κόρη (που δεν έχω) είτε ο γιος μου μπλεκόταν σε μια τέτοια φάση.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Εάν αφορούσε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή γενικά κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα την έβλεπες την φασούλα φάση το ξύλο που βγήκε από την παράδεισο, αυτό το θεωρώ απολύτως σίγουρο, το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08 Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
.
.
Αγαπητέ μου, καμία ευαισθησία. Χρησιμοποιώ την λογική βάσει αυτών που έβγαιναν από τα μμε.ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:21Χωρίς τα ατράνταχτα στοιχεία, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι ο λόγος του ενός έναντι του λόγου του άλλου.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:09 Οκ, οπότε σοβαρά στοιχεία σε έναν βιασμό είναι το να βρεθούν ουσίες, να έχει καταγραφεί ο βιασμος σε βίντεο ή να υπάρχουν μάρτυρες για βιασμο. Αν δεν υπάρχουν αυτά, τα υπόλοιπα στοιχεία δεν είναι σοβαρά οπότε πάμε κατά του θύματος.
Γιατί αν διαβάζεις από την αρχή το νήμα είναι τουλάχιστον αστείο να μου λες ότι αδικώ το νήμα όταν γράφω ότι "δεν θεωρούν ότι βιάστηκε γιατί μιας και πήγε στο πάρτι πήγε γυρεύοντας" Ξαναλέω τουλάχιστον αστείο εάν έχεις διαβάσει το νήμα από την αρχή και έχεις διαβάσει τι τέρατα έχουν γραφτεί επαναλαμβαμομενα.
Είσαι υπερευαίσθητη σε κάποια ζητήματα και δεν μπορώ να συμμεριστώ πλήρως τις θέσεις σου. Κανείς δεν χρωστάει στην Μπίκα ή στην οποιαδήποτε κοπέλα να πάρει τοις μετρητοίς την όποια καταγγελία της.
Η καταγγελία αφορά κάτι μια πολύ σοβαρή πράξη και πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς. Και δεν θα θεωρήσω παράλογο κάποιον να δεχθεί ένα επίσημο πόρισμα από εισαγγελέα.
Απλά επειδή έχω παρακολουθήσει το νήμα από την αρχή λέω πως με τις πληροφορίες που διαρρέουν αρκετά πράγματα εξακολουθούν να μην βγάζουν νόημα και διατηρώ επιφυλάξεις. Δεν θα πάρω από τα μούτρα όμως όποιον θεωρεί ότι ο εισαγγελέας έχοντας περισσότερα στοιχεία στην διάθεσή του, έχει πιο πλήρη εικόνα.
Θα διάβασες το νήμα από την αρχή. Οπότε έχεις μια εικόνα το τι ειπώθηκε έχοντας μόνο τα στοιχεία που είχαν βγει ως τότε.
Δηλαδή ανάρτηση άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη, πιθανο χάπι βιασμού(είχαν βγει και δημοσιεύματα που έλεγαν ότι βρέθηκε ουσία και μετά τα έστειλαν Ελβετία), καθυστέρηση και ψέμματα των αρχών. Εάν έχεις(δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά) όλα αυτά τα δεδομένα και απλά διατηρείς μια αμφιβολία εως ότου βγουν περισσότερα στοιχεία, είναι λογικό. Αν το μυαλό σου πάει στο ότι είναι βίζιτα, λέει ψέμματα για να μασήσει λεφτά, τι γύρευε και πήγε στο πάρτι από την στιγμή που πήγε έδωσε συναίνεση, ήξερε τι είδους πάρτι είναι αφού ήταν πριβε, είναι πρεζακι και όλα αυτά τα όμορφα που ειπώθηκαν τότε το σκεπτικό σου είναι προβληματικό. Και επειδή από τα 10 ποστ που γραφοντουσαν τα 8 ήταν ότι είναι βίζιτα και λέει ψέμματα, επέτρεψε μου να έχω αυτή την εικόνα για το νήμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Κουιζ για δυνατους λυτες: Πως λενε την επισκεψη στα Ιταλικα?
- Cecily Anne
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Μάιος 2022, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εμμένω σε αυτό που έγραψα. Η φρασεολογία της εισαγγελέως είναι για τα πανηγύρια. Δηλαδή ακόμα και σε επικοινωνιακό επίπεδο, καταφέρνει το τελείως αντίθετο από αυτό που επιδιώκει.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:29Στην υπόθεση που σου έθεσα εάν και εφόσον ίσχυε δεν θα χρειαζόταν να μπεις σε καμμία απολύτως διαδικασία όπως ακριβώς δεν χρειάζεται και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:20Μπορείς να το θεωρείς όσο σίγουρο θέλεις. Το να μπω σε διαδικασία να σου εξηγώ τα πως και γιατί δεν είναι έτσι, είναι άσκοπο. Είτε είχα κόρη (που δεν έχω) είτε ο γιος μου μπλεκόταν σε μια τέτοια φάση.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12
Εάν αφορούσε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή γενικά κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα την έβλεπες την φασούλα φάση το ξύλο που βγήκε από την παράδεισο, αυτό το θεωρώ απολύτως σίγουρο, το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προς επίρρωσιν των λεγόμενων σου μίλησα και όχι ενάντια, τώρα, το τι ακριβώς επιδιώκει η Κυρία είναι λίγο ασαφές, κυρίως ως προς το μέχρι που.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:00Εμμένω σε αυτό που έγραψα. Η φρασεολογία της εισαγγελέως είναι για τα πανηγύρια. Δηλαδή ακόμα και σε επικοινωνιακό επίπεδο, καταφέρνει το τελείως αντίθετο από αυτό που επιδιώκει.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:29Στην υπόθεση που σου έθεσα εάν και εφόσον ίσχυε δεν θα χρειαζόταν να μπεις σε καμμία απολύτως διαδικασία όπως ακριβώς δεν χρειάζεται και τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:20
Μπορείς να το θεωρείς όσο σίγουρο θέλεις. Το να μπω σε διαδικασία να σου εξηγώ τα πως και γιατί δεν είναι έτσι, είναι άσκοπο. Είτε είχα κόρη (που δεν έχω) είτε ο γιος μου μπλεκόταν σε μια τέτοια φάση.
.
.
Για μένα δεν είναι καθόλου ασαφής ο συγκεκριμένος υπερβάλλων ζήλος που επέδειξε στην τεκμηρίωση του πορίσματος της.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:06Προς επίρρωσιν των λεγόμενων σου μίλησα και όχι ενάντια, τώρα, το τι ακριβώς επιδιώκει η Κυρία είναι λίγο ασαφές, κυρίως ως προς το μέχρι που.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:00Εμμένω σε αυτό που έγραψα. Η φρασεολογία της εισαγγελέως είναι για τα πανηγύρια. Δηλαδή ακόμα και σε επικοινωνιακό επίπεδο, καταφέρνει το τελείως αντίθετο από αυτό που επιδιώκει.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:29
Στην υπόθεση που σου έθεσα εάν και εφόσον ίσχυε δεν θα χρειαζόταν να μπεις σε καμμία απολύτως διαδικασία όπως ακριβώς δεν χρειάζεται και τώρα.
Οι δικαστικοί πρέπει να είναι πιο μετριοπαθείς, αν θέλουν να φαίνονται σοβαροί ακόμη και αν δεν είναι.
Ακόμη και ο Κούγιας ως συνήγορος των κατηγορουμένων θα ήταν λιγότερο... γλαφυρός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ βρε, και λίγα λες, αυτό σου λέω τόσην ώρα, το ασαφές κτλ ήταν ειρωνικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:15Για μένα δεν είναι καθόλου ασαφής ο συγκεκριμένος υπερβάλλων ζήλος που επέδειξε στην τεκμηρίωση του πορίσματος της.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:06Προς επίρρωσιν των λεγόμενων σου μίλησα και όχι ενάντια, τώρα, το τι ακριβώς επιδιώκει η Κυρία είναι λίγο ασαφές, κυρίως ως προς το μέχρι που.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:00
Εμμένω σε αυτό που έγραψα. Η φρασεολογία της εισαγγελέως είναι για τα πανηγύρια. Δηλαδή ακόμα και σε επικοινωνιακό επίπεδο, καταφέρνει το τελείως αντίθετο από αυτό που επιδιώκει.
Οι δικαστικοί πρέπει να είναι πιο μετριοπαθείς, αν θέλουν να φαίνονται σοβαροί ακόμη και αν δεν είναι.
Ακόμη και ο Κούγιας ως συνήγορος των κατηγορουμένων θα ήταν λιγότερο... γλαφυρός.![]()
.
.
Οι εισαγγελείς είναι δημόσιοι κατήγοροι. Ο εισαγγελέας είναι αυτός που αγορεύει στις δίκες και που ασκεί ή όχι ποινικές διώξεις κλπ..ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:15 Για μένα δεν είναι καθόλου ασαφής ο συγκεκριμένος υπερβάλλων ζήλος που επέδειξε στην τεκμηρίωση του πορίσματος της.
Ακόμη και ο Κούγιας ως συνήγορος των κατηγορουμένων θα ήταν λιγότερο... γλαφυρός.![]()
Επομένως και κάποιο πόρισμα που συντάσσουν θα πρέπει να το υποστηρίξουν κάπως πιο θερμά απ' το να κάνουν μια απλή και μετριοπαθή αναφορά..
Μια πιο μετριοπαθή και ψυχρή τεκμηρίωση θα περιμέναμε ίσως από έναν ειδικό ανακριτή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parrot την 23 Μάιος 2022, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια τέτοια εντύπωση έχω κι εγώ. Ωστόσο καταλαβαίνω απόλυτα και την ένσταση της ΓΑΛΗΣ. Ίσως μας ξενίζει γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι να διαβάζουμε τέτοια κείμενα.Parrot έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:44Οι εισαγγελείς είναι δημόσιοι κατήγοροι. Ο εισαγγελέας είναι αυτός που αγορεύει στις δίκες και που ασκεί ή όχι ποινικές διώξεις κλπ..ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 23:15 Για μένα δεν είναι καθόλου ασαφής ο συγκεκριμένος υπερβάλλων ζήλος που επέδειξε στην τεκμηρίωση του πορίσματος της.
Επομένως και κάποιο πόρισμα που συντάσσουν θα πρέπει να το υποστηρίξουν κάπως πιο θερμά απ' το να κάνουν μια απλή και μετριοπαθή αναφορά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 0 Απαντήσεις