Ναι αλλα δεν θέλετε στοιχεια για να την πιστεψετε αυτην.ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:02Μια χαρά το καταλαβαίνουμε αλλά είμαστε λίγο δύσπιστοι και ιδανικά θα θέλαμε να μάθουμε ποια στοιχεία την κάνουν να σχηματίζει τέτοια γνώμη. Όχι ότι είναι υποχρεωτικό να μας τα παρέχει κάποιος. Δεν λέω αυτό.panos291 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:57 "Όπως υποστηρίζει, οι μώλωπες στα πόδια της Γεωργίας Μπίκα προκλήθηκαν από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε την ημέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό, διαψεύδει τον ισχυρισμό της 26χρονης ότι είχε έμμηνο ρύση, ενώ καταρρίπτει τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας ότι βρέθηκε το DNA μόνο ενός ατόμου, καθώς τα αδέλφια Λεβέντη είναι δίδυμοι και άρα έχουν κοινή γενετική ταυτότητα, αναφερόμενη σε έκθεση πραγματογνωμοσύνης που αποδεικνύει ότι το DNA του Βασίλη και του Ευαγόρα Λεβέντη δεν είναι το ίδιο."
Το καταλαβαινετε αυτο ή οχι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Ακόμα και για τα πολύ χαμηλά δεδομένα των δικών μας δημοσιογράφων, το να ισχυριστούν κάτι τέτοιο ψευδώς με συγκεκριμένα χρονικά σημεία και κάμερες δεν το θεωρώ πολύ πιθανό.
Εσύ βρίσκεις κάποια καλή δικαιολογία του να λείπει υλικό ακριβώς σε εκείνες τις ώρες που θα έδειχνε αν κάποιος λέει ψέματα; Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος καταγραφής θα είχα χάσει τον ύπνο μου ακόμα κι αν είχε συμβεί τυχαία (!) κάτι τέτοιο.
κ αν ημουν ο δικηγορος της θα ειχα λυσσαξει ....ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:05Ακόμα και για τα πολύ χαμηλά δεδομένα των δικών μας δημοσιογράφων, το να ισχυριστούν κάτι τέτοιο ψευδώς με συγκεκριμένα χρονικά σημεία και κάμερες δεν το θεωρώ πολύ πιθανό.
Εσύ βρίσκεις κάποια καλή δικαιολογία του να λείπει υλικό ακριβώς σε εκείνες τις ώρες που θα έδειχνε αν κάποιος λέει ψέματα; Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος καταγραφής θα είχα χάσει τον ύπνο μου ακόμα κι αν είχε συμβεί τυχαία (!) κάτι τέτοιο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κοίταξε, εγώ δεν ξέρω ούτε την αλήθεια ούτε ποιος και άμα λέει την αλήθεια, αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με την Κυρία εισαγγελέα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και σίγουρα με τους χειρισμούς των εκπροσώπων του επίσημου μας κράτους από την πρώτη μέρα κιόλας.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:49Το καταλαβαίνουν ότι δεν λέει ψέμματα και δεν έστησε καμία ιστορία. Απλά δεν το θεωρούν βιασμό γιατί πήγε στο πάρτι οπότε τα θελε ο κωλος της.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:47 Σας φτύνουν στην μάπα και εσείς γλείφεστε, τι σκατολαός ρε πούστη μου.
Τέσπα, δε γαμιέστε, καθημερινά τα βρίσκετε μπροστά σας, τα τρώτε τα σκατά έτσι κι αλλιώς, εφόσον δεν είναι η κόρη σας δεν τρέχει κάστανο, μέχρι να έρθει η σειρά της βέβαια ή της ανιψιάς σας κτλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ θέλω. Δεν θεωρώ απίθανο να συναίνεσε ενώ ήταν αρκετά πιωμένη και την άλλη μέρα να νόμιζε ότι βιάστηκε και να προχώρησε σε καταγγελία βάζοντας και μερικές σάλτσες. Το να το έστησε, εξήγησα πριν κάποιες σελίδες γιατί μου φαίνεται λιγότερο πιθανό.
Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
Μου θυμίζει τον Τσαγανέα στο ξύλο που βγήκε από τον παράδεισο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, οπότε σοβαρά στοιχεία σε έναν βιασμό είναι το να βρεθούν ουσίες, να έχει καταγραφεί ο βιασμος σε βίντεο ή να υπάρχουν μάρτυρες για βιασμο. Αν δεν υπάρχουν αυτά, τα υπόλοιπα στοιχεία δεν είναι σοβαρά οπότε πάμε κατά του θύματος.ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:00Τοξικολογικές που δείχνουν περίεργες ουσίες
video που θα έδειχνε ότι την πηγαίνουν "καροτσάκι" σε άλλο δωμάτιο
video από κινητό τρίτου ότι την τράβαγαν την ώρα της πράξης ενώ ήταν λιώμα
video από τις κάμερες του ξενοδοχείου που δείχνει ότι αυτοί που φέρονται να την είδαν στο πάρτι όταν υποτίθεται ότι ξαναγύρισε, είχαν ήδη φύγει από το ξενοδοχείο εκείνη την ώρα.
Κάτι δηλαδή που δεν θα επιδέχεται πολλών ερμηνειών.
Γιατί αν διαβάζεις από την αρχή το νήμα είναι τουλάχιστον αστείο να μου λες ότι αδικώ το νήμα όταν γράφω ότι "δεν θεωρούν ότι βιάστηκε γιατί μιας και πήγε στο πάρτι πήγε γυρεύοντας" Ξαναλέω τουλάχιστον αστείο εάν έχεις διαβάσει το νήμα από την αρχή και έχεις διαβάσει τι τέρατα έχουν γραφτεί επαναλαμβαμομενα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συμφωνώ. Υπάρχουν καταγραφικά που παρουσιάζουν κενά αλλά πόσες είναι οι πιθανότητες να πέφτουν τα κενά στις ώρες που παρουσιάζουν το μέγιστο ενδιαφέρον;Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:07κ αν ημουν ο δικηγορος της θα ειχα λυσσαξει ....ST48410 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:05Ακόμα και για τα πολύ χαμηλά δεδομένα των δικών μας δημοσιογράφων, το να ισχυριστούν κάτι τέτοιο ψευδώς με συγκεκριμένα χρονικά σημεία και κάμερες δεν το θεωρώ πολύ πιθανό.
Και τέλος πάντων αν έχει γίνει μια τσαπατσούλικη διαγραφή υλικού, μπορεί να ανακτηθεί ή έστω να φανεί πως κάποιος έβαλε χέρι. Αυτά βέβαια αν έκαναν τον κόπο οι αρχές να κατάσχουν το καταγραφικό από την πρώτη στιγμή.
Για να δούμε...
Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08Κοίταξε, εγώ δεν ξέρω ούτε την αλήθεια ούτε ποιος και άμα λέει την αλήθεια, αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με την Κυρία εισαγγελέα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και σίγουρα με τους χειρισμούς των εκπροσώπων του επίσημου μας κράτους από την πρώτη μέρα κιόλας.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:49Το καταλαβαίνουν ότι δεν λέει ψέμματα και δεν έστησε καμία ιστορία. Απλά δεν το θεωρούν βιασμό γιατί πήγε στο πάρτι οπότε τα θελε ο κωλος της.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:47 Σας φτύνουν στην μάπα και εσείς γλείφεστε, τι σκατολαός ρε πούστη μου.
Τέσπα, δε γαμιέστε, καθημερινά τα βρίσκετε μπροστά σας, τα τρώτε τα σκατά έτσι κι αλλιώς, εφόσον δεν είναι η κόρη σας δεν τρέχει κάστανο, μέχρι να έρθει η σειρά της βέβαια ή της ανιψιάς σας κτλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εάν αφορούσε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή γενικά κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα την έβλεπες την φασούλα φάση το ξύλο που βγήκε από την παράδεισο, αυτό το θεωρώ απολύτως σίγουρο, το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08 Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
.
.
Από το λίγο που διάβασα μοιάζει σα να θεωρεί δεδομένο ή έστω πιθανό ότι όλοι οι μάρτυρες είναι καλόπιστοι που δεν στέκει. Το θέμα είναι αν και πόσο πίεσαν σε δεύτερες καταθέσεις τους μάρτυρες προκειμένου να δουν αν κάποιος ψεύδεται. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έγινε κάτι τέτοιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08 Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
- Cecily Anne
Άλλο πράγμα σου λέει.sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Εάν αφορούσε κάποιο μέλος της οικογένειας σου ή γενικά κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα την έβλεπες την φασούλα φάση το ξύλο που βγήκε από την παράδεισο, αυτό το θεωρώ απολύτως σίγουρο, το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08 Η διατύπωση του πορίσματος της εισαγγελέως πάντως, είναι από κωμική έως εκνευριστική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, δεν κάνω καθόλου πλάκα, αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08Κοίταξε, εγώ δεν ξέρω ούτε την αλήθεια ούτε ποιος και άμα λέει την αλήθεια, αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με την Κυρία εισαγγελέα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και σίγουρα με τους χειρισμούς των εκπροσώπων του επίσημου μας κράτους από την πρώτη μέρα κιόλας.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:49
Το καταλαβαίνουν ότι δεν λέει ψέμματα και δεν έστησε καμία ιστορία. Απλά δεν το θεωρούν βιασμό γιατί πήγε στο πάρτι οπότε τα θελε ο κωλος της.
Απλά με αηδιάζει η στάση μερικών δω χάμου.
Αλλά στη τελική πούτσα μου, τα χειρότερα είναι εδώ για όλους μας και αξίζουμε πολύ πολύ πολύ ακόμη χειρότερα σαν λαός.
.
.
- Cecily Anne
Το ίδιο πράγμα σου λέει.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08Κοίταξε, εγώ δεν ξέρω ούτε την αλήθεια ούτε ποιος και άμα λέει την αλήθεια, αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με την Κυρία εισαγγελέα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και σίγουρα με τους χειρισμούς των εκπροσώπων του επίσημου μας κράτους από την πρώτη μέρα κιόλας.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:49
Το καταλαβαίνουν ότι δεν λέει ψέμματα και δεν έστησε καμία ιστορία. Απλά δεν το θεωρούν βιασμό γιατί πήγε στο πάρτι οπότε τα θελε ο κωλος της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το ξέρω, συμφωνώ μαζί του. Ίσως με λίγο περίεργο τρόπο.Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:15Το ίδιο πράγμα σου λέει.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:08
Κοίταξε, εγώ δεν ξέρω ούτε την αλήθεια ούτε ποιος και άμα λέει την αλήθεια, αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά με την Κυρία εισαγγελέα σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και σίγουρα με τους χειρισμούς των εκπροσώπων του επίσημου μας κράτους από την πρώτη μέρα κιόλας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-