!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στην Μύκονο χρέωσαν Αμερικανίδα 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Στην Μύκονο χρέωσαν Αμερικανίδα 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:06 Ο πρίγκηπας του Καταρ με τον Ρέμο που έμεναν στην Μύκονο τρώγανε στην Κουμπάρα στην Ίο ψάρι και οι Έλληνες που έμεναν στην Ίο πλήρωναν εισιτήρια και πήγαιναν για καλαμαράκια τηγανητά στην Μύκονο.
θα παω στην κουμπαρα.... :smt038
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Στην Μύκονο χρέωσαν Αμερικανίδα 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:48
Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 19:44 με για τους με χαρά τους.
"με γεια" τους" Άλκη,"με γεια τους".
Άντε που πουλάς και πνεύμα.
Βλάκα μόλις έγινες αόρατος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:01
Στύγιος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:57 Ψιλοάσχετο, αλλά ειμί ειδικός στα τηγανητά καλαμαράκια. Τα φτιάχνω αφράτα, μαλακά και νόστιμα ( όχι κότσαλα) :g030:
πόσο θα τα χρέωνες αν είχες ταβέρνα στη Μύκονο;
Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο ,ούτε πρόκειται. Για παραλία Λεπτοκαρυάς και Πλάκας Λιτοχώρου,αν είχα ταβέρνα, γύρω στα 15 ευρώ τη μερίδα.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Μάιος 2022, 13:04
Ασέβαστος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 11:31 μπραβο. μακαρι να υπαρξουν εστιατορια που να χρεωνουν και 6.000, και πελατες που να τα πληρωνουν.

πραγματικα. οτι καλυτερο.
Δεν είναι έτσι, εξαρτάται τι λένε τα μαγαζιά ότι δίνουν και τι δίνουν τελικά. Αν διαφημίζουν λουκούλεια γεύματα π.χ
και δίνουν 2 φτερούγες από το KFC, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ σιγά σιγά. Η Αμερικανίδα δεν ξέρω τι μέρος του
λόγου μπορεί να είναι σαν άνθρωπος, αλλά στις ΗΠΑ γενικά υπάρχει ανεπτυγμένο customer care, το να είναι η μαντάμ
συνηθισμένη σε υψηλό επίπεδο καταναλωτικής εξυπηρέτησης και να φρίττει με τις ελληνικές κουτοπονηριές είναι πολύ
πιθανό ενδεχόμενο.
Όταν πας στο μαγαζί με το 600άρι καβουριποδαρο δεν περιμένεις και συνήθως δεν θέλεις να φάς μεγάλη μερίδα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:06
OANNHSEA έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Ειλικρινά τώρα, μιλάμε για το τι γίνεται στη Μύκονο;
Στο κωλονήσι των Κυκλάδων;;;

Α δεν πάτε καλά!!!

.
το νησί είναι πανέμορφο. άλλο αν δεν το σηκώνει η τσέπη σου.

Ακόμα και μύρια ευρώ να είχα, δεν θα πήγαινα στον βόθρο της Μυκόνου!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

OANNHSEA έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:13
OANNHSEA έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Ειλικρινά τώρα, μιλάμε για το τι γίνεται στη Μύκονο;
Στο κωλονήσι των Κυκλάδων;;;

Α δεν πάτε καλά!!!

.

yeah right..
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:51
Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:06 Ο πρίγκηπας του Καταρ με τον Ρέμο που έμεναν στην Μύκονο τρώγανε στην Κουμπάρα στην Ίο ψάρι και οι Έλληνες που έμεναν στην Ίο πλήρωναν εισιτήρια και πήγαιναν για καλαμαράκια τηγανητά στην Μύκονο.
Η διαφορά τους είναι πως οι Ρέμος/πρίγκιπας έχουν κάνει τις τρύπες τους σουρωτήρι.
Πρώτα φροντίζεις να βαφτίσεις τις κοπέλες άντρες και μετά να αρχίσεις να ασχημονείς με τα λόγια σου βλάκα;
Είσαι πολύ κομπλεξικός με τις γυναίκες.
Έπρεπε να σε είχα στην πραγματική ζωή να δείς ξύλο που θα έτρωγες από γυναίκα και μετά θα έμαθες να σέβεσαι.
Βλάκα έ βλάκα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:07
Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 19:44 με για τους με χαρά τους.
Τιμή μου και καμάρι μου,Άλκη της καρδιάς μας.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

mao mao έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:14
OANNHSEA έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:13

yeah right..
Τι να κάνουμε...
Κάποιοι έχουμε πραγματικό υπόβαθρο και δεν είμαστε πασοκτζήδες του μπίθουλα!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:15
Πρώτα φροντίζεις να βαφτίσεις τις κοπέλες άντρες και μετά να αρχίσεις να ασχημονείς με τα λόγια σου βλάκα;
Είσαι πολύ κομπλεξικός με τις γυναίκες.
Έπρεπε να σε είχα στην πραγματική ζωή να δείς ξύλο που θα έτρωγες από γυναίκα και μετά θα έμαθες να σέβεσαι.
Βλάκα έ βλάκα.
Έκανες αλλαγή φύλου ;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:16
Ρε φίλε μου, μην ακούς τις μαλακίες κάποιων εδώ μέσα. ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις. Η κοπέλα έγινε μανούλα πρόσφατα, έχει πει πολλά για την οικογένειά της και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Δεν αντιλαμβάνομαι την εμπάθειά σου. Δεν είναι όλα γύρω σου ένα ψέμα απαραίτητα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Και στα νάϊτ κλαμπ της πλατείας Συντάγματος το κάνουν αυτό, στους Αυστραλούς.
Στο πεζοδρόμιο της Βασιλέως Γεωργίου από τη Μεγάλη Βρεταννία μέχρι το Κινγκ Τζωρτζ είναι γεμάτο με κράχτες των νάϊτ κλαμπς και δεν μπορείς να περπατήσεις.
Ένας λοιπόν που πήγε στο δικαστήριο για το λογαριασμό κάποτε, ο δικαστής του είπε "σου τη φέρανε χιώτικα και πασαλιμανιώτικα" και τον έδιωξε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Στύγιος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:10
Στύγιος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:57 Ψιλοάσχετο, αλλά ειμί ειδικός στα τηγανητά καλαμαράκια. Τα φτιάχνω αφράτα, μαλακά και νόστιμα ( όχι κότσαλα) :g030:
Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο ,ούτε πρόκειται. Για παραλία Λεπτοκαρυάς και Πλάκας Λιτοχώρου,αν είχα ταβέρνα, γύρω στα 15 ευρώ τη μερίδα.
αν ειχες πελατες που να μπορουν και να θελουν να πληρωνουν 150, η και 1500 τη μεριδα, θα προτιμουσες να τη δινεις 15;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Πασιφάη έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:14
BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:16

Ρε φίλε μου, μην ακούς τις μαλακίες κάποιων εδώ μέσα. ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις. Η κοπέλα έγινε μανούλα πρόσφατα, έχει πει πολλά για την οικογένειά της και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Δεν αντιλαμβάνομαι την εμπάθειά σου. Δεν είναι όλα γύρω σου ένα ψέμα απαραίτητα.
συγκεκριμμενα ο αλκης, οτι κι αν ειναι, ανορθογραφος δεν ειναι.
οποτε, μειωμενες πιθανοτητες. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 09:04
Στύγιος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:10

αν ειχες πελατες που να μπορουν και να θελουν να πληρωνουν 150, η και 1500 τη μεριδα, θα προτιμουσες να τη δινεις 15;
Έτσι εξηγείται γιατί στα νησιά τρελαίνονται να εξυπηρετήσουν τους δυτικούς τουρίστες με υποκλίσεις και συμπεριφέρονται αγενώς σε τουρίστες από Αθήνα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”