θα παω στην κουμπαρα....Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:06 Ο πρίγκηπας του Καταρ με τον Ρέμο που έμεναν στην Μύκονο τρώγανε στην Κουμπάρα στην Ίο ψάρι και οι Έλληνες που έμεναν στην Ίο πλήρωναν εισιτήρια και πήγαιναν για καλαμαράκια τηγανητά στην Μύκονο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην Μύκονο χρέωσαν Αμερικανίδα 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taxalata xalasa
Re: Στην Μύκονο χρέωσαν Αμερικανίδα 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Re: Στην Μύκονο χρέωσαν Αμερικανίδα 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.
Βλάκα μόλις έγινες αόρατος.BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:48"με γεια" τους" Άλκη,"με γεια τους".
Άντε που πουλάς και πνεύμα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο ,ούτε πρόκειται. Για παραλία Λεπτοκαρυάς και Πλάκας Λιτοχώρου,αν είχα ταβέρνα, γύρω στα 15 ευρώ τη μερίδα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Όταν πας στο μαγαζί με το 600άρι καβουριποδαρο δεν περιμένεις και συνήθως δεν θέλεις να φάς μεγάλη μερίδα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Μάιος 2022, 13:04Δεν είναι έτσι, εξαρτάται τι λένε τα μαγαζιά ότι δίνουν και τι δίνουν τελικά. Αν διαφημίζουν λουκούλεια γεύματα π.χΑσέβαστος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 11:31 μπραβο. μακαρι να υπαρξουν εστιατορια που να χρεωνουν και 6.000, και πελατες που να τα πληρωνουν.
πραγματικα. οτι καλυτερο.
και δίνουν 2 φτερούγες από το KFC, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ σιγά σιγά. Η Αμερικανίδα δεν ξέρω τι μέρος του
λόγου μπορεί να είναι σαν άνθρωπος, αλλά στις ΗΠΑ γενικά υπάρχει ανεπτυγμένο customer care, το να είναι η μαντάμ
συνηθισμένη σε υψηλό επίπεδο καταναλωτικής εξυπηρέτησης και να φρίττει με τις ελληνικές κουτοπονηριές είναι πολύ
πιθανό ενδεχόμενο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ακόμα και μύρια ευρώ να είχα, δεν θα πήγαινα στον βόθρο της Μυκόνου!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
yeah right..OANNHSEA έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:13
Ακόμα και μύρια ευρώ να είχα, δεν θα πήγαινα στον βόθρο της Μυκόνου!!!
Πρώτα φροντίζεις να βαφτίσεις τις κοπέλες άντρες και μετά να αρχίσεις να ασχημονείς με τα λόγια σου βλάκα;BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:51Η διαφορά τους είναι πως οι Ρέμος/πρίγκιπας έχουν κάνει τις τρύπες τους σουρωτήρι.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:06 Ο πρίγκηπας του Καταρ με τον Ρέμο που έμεναν στην Μύκονο τρώγανε στην Κουμπάρα στην Ίο ψάρι και οι Έλληνες που έμεναν στην Ίο πλήρωναν εισιτήρια και πήγαιναν για καλαμαράκια τηγανητά στην Μύκονο.
Είσαι πολύ κομπλεξικός με τις γυναίκες.
Έπρεπε να σε είχα στην πραγματική ζωή να δείς ξύλο που θα έτρωγες από γυναίκα και μετά θα έμαθες να σέβεσαι.
Βλάκα έ βλάκα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τιμή μου και καμάρι μου,Άλκη της καρδιάς μας.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:07Βλάκα μόλις έγινες αόρατος.BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:48"με γεια" τους" Άλκη,"με γεια τους".
Τι να κάνουμε...
Κάποιοι έχουμε πραγματικό υπόβαθρο και δεν είμαστε πασοκτζήδες του μπίθουλα!!!
.
Bellum omnium contra omnes
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Έκανες αλλαγή φύλου ;Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:15
Πρώτα φροντίζεις να βαφτίσεις τις κοπέλες άντρες και μετά να αρχίσεις να ασχημονείς με τα λόγια σου βλάκα;
Είσαι πολύ κομπλεξικός με τις γυναίκες.
Έπρεπε να σε είχα στην πραγματική ζωή να δείς ξύλο που θα έτρωγες από γυναίκα και μετά θα έμαθες να σέβεσαι.
Βλάκα έ βλάκα.
Ρε φίλε μου, μην ακούς τις μαλακίες κάποιων εδώ μέσα. ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις. Η κοπέλα έγινε μανούλα πρόσφατα, έχει πει πολλά για την οικογένειά της και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Δεν αντιλαμβάνομαι την εμπάθειά σου. Δεν είναι όλα γύρω σου ένα ψέμα απαραίτητα.BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:16Τιμή μου και καμάρι μου,Άλκη της καρδιάς μας.Niki έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:07Βλάκα μόλις έγινες αόρατος.BigChiefWahoo έγραψε: 12 Μάιος 2022, 20:48
"με γεια" τους" Άλκη,"με γεια τους".
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- wooded glade
Και στα νάϊτ κλαμπ της πλατείας Συντάγματος το κάνουν αυτό, στους Αυστραλούς.
Στο πεζοδρόμιο της Βασιλέως Γεωργίου από τη Μεγάλη Βρεταννία μέχρι το Κινγκ Τζωρτζ είναι γεμάτο με κράχτες των νάϊτ κλαμπς και δεν μπορείς να περπατήσεις.
Ένας λοιπόν που πήγε στο δικαστήριο για το λογαριασμό κάποτε, ο δικαστής του είπε "σου τη φέρανε χιώτικα και πασαλιμανιώτικα" και τον έδιωξε.
Στο πεζοδρόμιο της Βασιλέως Γεωργίου από τη Μεγάλη Βρεταννία μέχρι το Κινγκ Τζωρτζ είναι γεμάτο με κράχτες των νάϊτ κλαμπς και δεν μπορείς να περπατήσεις.
Ένας λοιπόν που πήγε στο δικαστήριο για το λογαριασμό κάποτε, ο δικαστής του είπε "σου τη φέρανε χιώτικα και πασαλιμανιώτικα" και τον έδιωξε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
αν ειχες πελατες που να μπορουν και να θελουν να πληρωνουν 150, η και 1500 τη μεριδα, θα προτιμουσες να τη δινεις 15;Στύγιος έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:10Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο ,ούτε πρόκειται. Για παραλία Λεπτοκαρυάς και Πλάκας Λιτοχώρου,αν είχα ταβέρνα, γύρω στα 15 ευρώ τη μερίδα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
συγκεκριμμενα ο αλκης, οτι κι αν ειναι, ανορθογραφος δεν ειναι.Πασιφάη έγραψε: 12 Μάιος 2022, 23:14Ρε φίλε μου, μην ακούς τις μαλακίες κάποιων εδώ μέσα. ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις. Η κοπέλα έγινε μανούλα πρόσφατα, έχει πει πολλά για την οικογένειά της και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω. Δεν αντιλαμβάνομαι την εμπάθειά σου. Δεν είναι όλα γύρω σου ένα ψέμα απαραίτητα.
οποτε, μειωμενες πιθανοτητες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Έτσι εξηγείται γιατί στα νησιά τρελαίνονται να εξυπηρετήσουν τους δυτικούς τουρίστες με υποκλίσεις και συμπεριφέρονται αγενώς σε τουρίστες από Αθήνα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μάιος 2022, 09:04αν ειχες πελατες που να μπορουν και να θελουν να πληρωνουν 150, η και 1500 τη μεριδα, θα προτιμουσες να τη δινεις 15;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 5 Απαντήσεις