Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:27
τι θα γινει Γαλη ; - θα γραψεις τις αποψεις σου η οχι ;
τοσες ωρες ειμαστε στο περιμενε κ εσενα η γραφιδα σου παραμενει στομωμενη κ ολο στο '' εεε ναιιιι κατι θα γινει '' εισαι
Τι φάση, Μποκολης ρε δικέ μου?
Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:27
τοσες ωρες ειμαστε στο περιμενε κ εσενα η γραφιδα σου παραμενει στομωμενη κ ολο στο '' εεε ναιιιι κατι θα γινει '' εισαι
καπως ετσιEKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:33Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:27
Τι φάση, Μποκολης ρε δικέ μου?
Εγώ είδα κάποια μπαλάκια στην κερκίδα κυρ διαιτητά. Αν αποφασίσετε να παίξετε, σφύρα.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:27τι θα γινει Γαλη ; - θα γραψεις τις αποψεις σου η οχι ;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:16Το βλέπω ότι είστε όλο τσαχπινιές αλλά επειδή σας συμπαθώ θα ξετυλίξω ακόμη μία άποψη.Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2022, 22:10 ολο τσαχπινιες ειμαστε αλλα τις περιβοητες αποψεις δεν λες να τις ξετυλιξεις
Κάπου έχω την αμυδράεντύπωση ότι οι άντρες που ενοχλούνται ή συγκλονίζονται από τις δολοφονίες των αθώων παιδιών είναι ακριβώς αυτοί που ενοχλούνται όταν οι γυναίκες θέλουν να κρατήσουν το παιδί και να το μεγαλώσουν μόνες τους, χωρίς να χρειάζονται την έγκριση αυτών που θεωρούν απλούς δότες.