Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη, είναι ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτε.
Το πείραμα έχει την εμπειρία του σύμπαντος.
Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη, είναι ο άνθρωπος που δεν κάνει τίποτε.
taxalata xalasa έγραψε: 09 Μάιος 2022, 06:46 Μην ασχολεισαι με τα ζαβα του φλωρουμ...
εκει να πας να δεις αν δουλευει η πατεντα... κανε απαλλοτριωση στους φορους που ειναι να πληρωνεις και με αυτα βγαλε εισητηρια και εφυγες....
https://www.theearthquakeexpoasia.com
https://www.theearthquakeexpo.com
να δεις ποσα απιδια πιανει ο σσακος
τα "Π" που εχεις στο πλαι ειναι λαθος επιλογη. βαλτους μερικες βιδες για εξογκωματα, η εστω κανε τους μερικες τρυπες. ειναι πολυ λεια για να παραλαβουν τριβη. επισης κανε μοντυτερες τις κατω αντηριδες, ωστε να μην επεκτεινονται παραλληλα με τον αξονα, αλλα υπο γωνια,seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 08:07
Μαθηματικά τριγωνομετρίας.
Λύση
Σε μια έλξη 25 τόνων του τένοντα του μηχανισμού της αγκύρωσής μου
1. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 45 μοίρες, 12,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 12,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
2. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 67 μοίρες, 17,7 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 7,3 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
3. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 85 μοίρες, 23,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 1,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
Αυτά ισχύουν μέχρι ο μηχανισμός να ανοίξει πλήρως.
Μετά το πλήρες άνοιγμα του μηχανισμού δουλεύει μόνο η τριβή για την παραλαβή της έλξης.
Οπότε εμείς φροντίζουμε να μην ανοίξει πλήρως ποτέ.
Πως? μεγαλώνοντας ή μικραίνοντας τα ακτίνια σε συνάρτηση με την συμπιεστότητα της ποιότητας του εδάφους.
Δική μου πατέντα και η σχεδιαστική τριγωνομετρική μέθοδος μέτρησης της εκτροπής και της τριβής.
Του το είπα ήδη και απάντησε το παρακάτω. Ως γνωστόν το έδαφος που "συμπυκνώνει" (?!) έχει άπειρη αντοχή και άπειρη τριβή. Είναι έρευνα υψηλού επιπέδου λέμεΑσέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2022, 09:06 τα "Π" που εχεις στο πλαι ειναι λαθος επιλογη. βαλτους μερικες βιδες για εξογκωματα, η εστω κανε τους μερικες τρυπες. ειναι πολυ λεια για να παραλαβουν τριβη.
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:07 Τον συντελεστή τριβής τον έχω στο τσεπάκι μου αφού πρώτα συμπυκνώνω το έδαφος και μετά κάνω την πάκτωση.![]()
το μονο σπιτι που δεν πεφτει απο σεισμους ειναι αυτο που δεν ειναι κτισμενο....Λοξίας έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:00 Τι τα θέτε...
...εδώ τον έχουν επικηρύξει η CIA και το FBI λέμε.
Πως να πάει μπροστά η πατέντα του;
![]()
ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!taxalata xalasa έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:40το μονο σπιτι που δεν πεφτει απο σεισμους ειναι αυτο που δεν ειναι κτισμενο....Λοξίας έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:00 Τι τα θέτε...
![]()
![]()
Προφέσορα πώς πάει, τη βρήκες την απόδειξη ότι εκτελεί αρμονική ταλάντωση αυτό το τσιμέντο που δείχνεις για 1000η φορά; Όσο δεν τη βρίσκεις, αυτά που γράφεις είναι πίπες. Άντε ντε, τόσο υψηλό επιστημονικό επίπεδο έχεις, γιατί δυσκολεύεσαι;
Σε ευχαριστώ και μπράβο σωστές οι συμβουλές. ΓΙΑ ΒΡΑΧΟΑσέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2022, 09:06τα "Π" που εχεις στο πλαι ειναι λαθος επιλογη. βαλτους μερικες βιδες για εξογκωματα, η εστω κανε τους μερικες τρυπες. ειναι πολυ λεια για να παραλαβουν τριβη. επισης κανε μοντυτερες τις κατω αντηριδες, ωστε να μην επεκτεινονται παραλληλα με τον αξονα, αλλα υπο γωνια,seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 08:07
Μαθηματικά τριγωνομετρίας.
Λύση
Σε μια έλξη 25 τόνων του τένοντα του μηχανισμού της αγκύρωσής μου
1. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 45 μοίρες, 12,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 12,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
2. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 67 μοίρες, 17,7 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 7,3 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
3. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 85 μοίρες, 23,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 1,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
Αυτά ισχύουν μέχρι ο μηχανισμός να ανοίξει πλήρως.
Μετά το πλήρες άνοιγμα του μηχανισμού δουλεύει μόνο η τριβή για την παραλαβή της έλξης.
Οπότε εμείς φροντίζουμε να μην ανοίξει πλήρως ποτέ.
Πως? μεγαλώνοντας ή μικραίνοντας τα ακτίνια σε συνάρτηση με την συμπιεστότητα της ποιότητας του εδάφους.
Δική μου πατέντα και η σχεδιαστική τριγωνομετρική μέθοδος μέτρησης της εκτροπής και της τριβής.

Αυτό είναι ξεβιδωτο.seismic έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:56ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!taxalata xalasa έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:40το μονο σπιτι που δεν πεφτει απο σεισμους ειναι αυτο που δεν ειναι κτισμενο....Λοξίας έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:00 Τι τα θέτε...
![]()
![]()
Δεν υπάρχει στο βίντεο. Τόσα χρόνια το βάζει και το ξαναβάζει και ΔΕΝ ΕΧΕΙ την πατέντα.
Για μαλακό χώμα υπάρχει άλλος μηχανισμός.kalymnos έγραψε: 09 Μάιος 2022, 12:01Του το είπα ήδη και απάντησε το παρακάτω. Ως γνωστόν το έδαφος που "συμπυκνώνει" (?!) έχει άπειρη αντοχή και άπειρη τριβή. Είναι έρευνα υψηλού επιπέδου λέμεΑσέβαστος έγραψε: 09 Μάιος 2022, 09:06 τα "Π" που εχεις στο πλαι ειναι λαθος επιλογη. βαλτους μερικες βιδες για εξογκωματα, η εστω κανε τους μερικες τρυπες. ειναι πολυ λεια για να παραλαβουν τριβη.![]()
seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:07 Τον συντελεστή τριβής τον έχω στο τσεπάκι μου αφού πρώτα συμπυκνώνω το έδαφος και μετά κάνω την πάκτωση.![]()

Τι συντελεστή τριβή θεώρησες για τα είδη χώματος είπαμε; Α ναι, ξέρω, CIA, FSB, FBI και εξωγήινοι
Είναι κρυφός μηχανισμός, να μην μας τον κλέψει η CIAnick έγραψε: 09 Μάιος 2022, 16:05Αυτό είναι ξεβιδωτο.seismic έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:56ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!taxalata xalasa έγραψε: 09 Μάιος 2022, 15:40
το μονο σπιτι που δεν πεφτει απο σεισμους ειναι αυτο που δεν ειναι κτισμενο....![]()
Που είναι ο μηχανισμός της βίδας;