Για λύστο....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
- taxalata xalasa
δεν σε θελει η αντισεισμικη συντεχνια στην ελλαδα...
λας βεγας καζινο, γιελλαδα τοξυνω...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Μαθηματικά τριγωνομετρίας.
Λύση
Σε μια έλξη 25 τόνων του τένοντα του μηχανισμού της αγκύρωσής μου
1. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 45 μοίρες, 12,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 12,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
2. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 67 μοίρες, 17,7 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 7,3 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
3. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 85 μοίρες, 23,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 1,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
Αυτά ισχύουν μέχρι ο μηχανισμός να ανοίξει πλήρως.
Μετά το πλήρες άνοιγμα του μηχανισμού δουλεύει μόνο η τριβή για την παραλαβή της έλξης.
Οπότε εμείς φροντίζουμε να μην ανοίξει πλήρως ποτέ.
Πως? μεγαλώνοντας ή μικραίνοντας τα ακτίνια σε συνάρτηση με την συμπιεστότητα της ποιότητας του εδάφους.
Δική μου πατέντα και η σχεδιαστική τριγωνομετρική μέθοδος μέτρησης της εκτροπής και της τριβής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 08 Μάιος 2022, 16:23, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
taxalata xalasa έγραψε: 08 Μάιος 2022, 04:53 δεν σε θελει η αντισεισμικη συντεχνια στην ελλαδα...
Η κλανιά της εμπειρίας είναι η επιστήμη.
Ξέρω πολλά δεν γκρινιάζω τυχαία.
Οι μισοί επιστήμονες του κλάδου στην Ελλάδα τσακώνονται με τους άλλους μισούς για την πατέντα μου.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Αν θέλετε σας βρίσκω με μαθηματικά και πόση δύναμη έλξης δέχονται οι τένοντες τις ευρεσιτεχνίας σε κάθε κατασκευή, σε έναν δυνατό σεισμό.
Αυτό λέγετε επιστήμη εφαρμοσμένης έρευνας και την κατέχω καλύτερα από όλους.
Αυτό λέγετε επιστήμη εφαρμοσμένης έρευνας και την κατέχω καλύτερα από όλους.
α) Όταν η έλξη είναι 35,8 ton και η θέση στο ακτίνιο είναι 39 μοίρες, πόσοι "εκτρέπονται προς τα πρανή" και πόσοι "παραλαμβάνονται από τριβή";seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 08:07 Μαθηματικά τριγωνομετρίας.
Λύση
1. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 45 μοίρες, 12,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 12,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
2. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 67 μοίρες, 17,7 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 7,3 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
3. Όταν η θέση στο ακτίνιο είναι στις 85 μοίρες, 23,5 ton εκτρέπονται προς τα πρανή και 1,5 ton παραλαμβάνονται από τριβή.
β) Πώς είμαστε βέβαιοι ότι "παραλαμβάνονται από τριβή" και δεν υπάρχει ολίσθηση; Έχεις συντελεστές για κάποια τυπικά εδάφη;
Μπα, ύλη της Β' Γυμνασίου είναι.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 08:07 Δική μου πατέντα και η σχεδιαστική τριγωνομετρική μέθοδος μέτρησης της εκτροπής και της τριβής.
Τον συντελεστή τριβής τον έχω στο τσεπάκι μου αφού πρώτα συμπυκνώνω το έδαφος και μετά κάνω την πάκτωση.kalymnos έγραψε: 08 Μάιος 2022, 14:55α) Όταν η έλξη είναι 35,8 ton και η θέση στο ακτίνιο είναι 39 μοίρες, πόσοι "εκτρέπονται προς τα πρανή" και πόσοι "παραλαμβάνονται από τριβή";seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 08:07 Μαθηματικά τριγωνομετρίας.
Λύση
β) Πώς είμαστε βέβαιοι ότι "παραλαμβάνονται από τριβή" και δεν υπάρχει ολίσθηση; Έχεις συντελεστές για κάποια τυπικά εδάφη;
Μπα, ύλη της Β' Γυμνασίου είναι.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 08:07 Δική μου πατέντα και η σχεδιαστική τριγωνομετρική μέθοδος μέτρησης της εκτροπής και της τριβής.
Μάλιστα, μάλιστα.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:07 Τον συντελεστή τριβής τον έχω στο τσεπάκι μου αφού πρώτα συμπυκνώνω το έδαφος και μετά κάνω την πάκτωση.![]()
Για πες και για το άλλο τώρα:
Όταν η έλξη είναι 35,8 ton και η θέση στο ακτίνιο είναι 39 μοίρες, πόσοι "εκτρέπονται προς τα πρανή" και πόσοι "παραλαμβάνονται από τριβή";
Αυτό πρέπει να βάλω το μέτρο στο σχέδιο να μετρήσω.kalymnos έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:24Μάλιστα, μάλιστα.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:07 Τον συντελεστή τριβής τον έχω στο τσεπάκι μου αφού πρώτα συμπυκνώνω το έδαφος και μετά κάνω την πάκτωση.![]()
Για πες και για το άλλο τώρα:
Όταν η έλξη είναι 35,8 ton και η θέση στο ακτίνιο είναι 39 μοίρες, πόσοι "εκτρέπονται προς τα πρανή" και πόσοι "παραλαμβάνονται από τριβή";
Αν κάνεις ένα ίδιο σχέδιο με τις κάθετες και οριζόντιες συντεταγμένες υπό κλίμακα 1 τόνος = 1 εκατοστό, και βάλεις τις μοίρες ( 39 ) στο ακτίνιο. εκεί που το ακτίνιο εφάπτεται στην διαγώνιο, είναι η μέτρηση που ζητάς. Βάζεις το μέτρο και μετράς το ακτίνιο και βρίσκεις την δύναμη.
Όσα εκατοστά μετρήσεις τόνοι είναι.
Ναι, αυτά λέει λίγο πολύ και στο βιβλίο του γυμνασίου.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:33Αυτό πρέπει να βάλω το μέτρο στο σχέδιο να μετρήσω.kalymnos έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:24 Όταν η έλξη είναι 35,8 ton και η θέση στο ακτίνιο είναι 39 μοίρες, πόσοι "εκτρέπονται προς τα πρανή" και πόσοι "παραλαμβάνονται από τριβή";
Αν κάνεις ένα ίδιο σχέδιο με τις κάθετες και οριζόντιες συντεταγμένες υπό κλίμακα 1 τόνος = 1 εκατοστό, και βάλεις τις μοίρες ( 39 ) στο ακτίνιο. εκεί που το ακτίνιο εφάπτεται στην διαγώνιο, είναι η μέτρηση που ζητάς. Βάζεις το μέτρο και μετράς το ακτίνιο και βρίσκεις την δύναμη.
Έλεγα μήπως ήξερες να το κάνεις με την "τριγωνομετρική μέθοδο" αλλά από ότι βλέπω νομίζεις πως αυτός ο όρος σημαίνει να ζωγραφίζεις στο μιλιμετρέ.
"Μαθηματικά τριγωνομετρίας"
8 χρόνια σχέδιο έκανα μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό. Εσύ ξέρεις?kalymnos έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:51Ναι, αυτά λέει λίγο πολύ και στο βιβλίο του γυμνασίου.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:33Αυτό πρέπει να βάλω το μέτρο στο σχέδιο να μετρήσω.kalymnos έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:24 Όταν η έλξη είναι 35,8 ton και η θέση στο ακτίνιο είναι 39 μοίρες, πόσοι "εκτρέπονται προς τα πρανή" και πόσοι "παραλαμβάνονται από τριβή";
Έλεγα μήπως ήξερες να το κάνεις με την "τριγωνομετρική μέθοδο" αλλά από ότι βλέπω νομίζεις πως αυτός ο όρος σημαίνει να ζωγραφίζεις στο μιλιμετρέ.
"Μαθηματικά τριγωνομετρίας"![]()
ΟΧΙ
Εσύ ξέρεις να κάνεις αυτό στην φωτογραφεία ? ΟΧΙ

Μπράβο, μόνο που δεν έχει καμία σχέση με τριγωνομετρία γυμνασίου που αποδεδειγμένα πλέον δεν κατέχεις.
Προφέσορα, μέχρι στιγμής η λίστα των θεμάτων που κατέχεις περιλαμβάνει: κούνημα τσιμέντου, σχέδιο γυμνασίου και αντιγραφή σεντονιών.
Η λίστα των θεμάτων για τα οποία αποδεδειγμένα, δηλαδή μέσα από τα δικά σου γραπτά, έχεις μεσάνυχτα περιλαμβάνει: ορολογία, μεγέθη, μονάδες, τριγωνομετρία, φυσική, στατική, κινηματική, μεθοδολογία, βιβλιογραφία, αντοχή υλικών, πεπερασμένα, μοντέλα.
Δε στα λέω για να καταλάβεις κάτι (δεν είσαι σε θέση) αλλά ως μια πρόχειρη σύνοψη.
Περιμένουμε τα επόμενα σεντόνια
Ναι έτσι είναι Μόνο που εγώ ξέρω να σου επιλύσω σε πολυκατοικία τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) των τενόντων σε έναν πολύ ισχυρό σεισμό αφού πρώτα επιλύσω το μέγεθος της επιτάχυνσης και τις δυνάμεις αδράνειας αν δεν είναι δοσμένα.kalymnos έγραψε: 08 Μάιος 2022, 17:41Μπράβο, μόνο που δεν έχει καμία σχέση με τριγωνομετρία γυμνασίου που αποδεδειγμένα πλέον δεν κατέχεις.
Προφέσορα, μέχρι στιγμής η λίστα των θεμάτων που κατέχεις περιλαμβάνει: κούνημα τσιμέντου, σχέδιο γυμνασίου και αντιγραφή σεντονιών.
Η λίστα των θεμάτων για τα οποία αποδεδειγμένα, δηλαδή μέσα από τα δικά σου γραπτά, έχεις μεσάνυχτα περιλαμβάνει: ορολογία, μεγέθη, μονάδες, τριγωνομετρία, φυσική, στατική, κινηματική, μεθοδολογία, βιβλιογραφία, αντοχή υλικών, πεπερασμένα, μοντέλα.
Δε στα λέω για να καταλάβεις κάτι (δεν είσαι σε θέση) αλλά ως μια πρόχειρη σύνοψη.
Περιμένουμε τα επόμενα σεντόνια![]()
Αυτό που το διδάσκουν? στο νήπιο?
Εσύ τι σπουδές έχεις? προνήπιου?
Εγώ έχω πτυχίω για να υπογράφω στατικές μελέτες. Εσύ έχεις?
Σαφέστατα δεν ξέρεις να υπολογίζεις επιταχύνσεις. Ούτε την επιτάχυνση σε μια βασική μετατόπιση μπορείς, ούτε έστω ξέρεις το βασικό τύπο (στον έγραψα εγώ, ούτε κατάλαβες τι σημαίνει). Δεν ξέρεις να υπολογίσεις ούτε καν την επιτάχυνση στο τσιμέντο που κουνάς, παρόλο που βάζεις το βίντεο ξανά και ξανά εδώ και τόσα χρόνια.seismic έγραψε: 08 Μάιος 2022, 18:04 Μόνο που εγώ ξέρω να σου επιλύσω σε πολυκατοικία τις αξονικές δυνάμεις ( Ν ) των τενόντων σε έναν πολύ ισχυρό σεισμό αφού πρώτα επιλύσω το μέγεθος της επιτάχυνσης και τις δυνάμεις αδράνειας αν δεν είναι δοσμένα.
Για αυτό σου λέω: βάλε πάλι τα ίδια σεντόνια. Αυτό ναι, το ξέρεις
Είπαμε να σταματήσουμε το πολύ πείραγμα, αλλά μην μας φλομώνεις με ψέματα!
Αφού δεν έχεις...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση