Όχι μωρέ θα σκοτώσω τον άλλο για να προστατέψω τη περιουσία του αλλουνού. Δε πάμε καλά.Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:39"Κοιτάζω λοιπόν τη δουλειά μου κι άσε τους άλλους να καθαρίσουν"... Αυτό έχει διάφορες εφαρμογές, δεν ξέρω αν συμφωνείς με όλεςNaida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:34 Ωραία λοιπόν,το εμπόρευμά του είναι ασφαλές ένας άνθρωπος νεκρός και οι δύο τύποι που τον χτύπαγαν μανιασμένα και συγχρονισμένα ηρωές. Ωραίος.
Πάντως προς ενημέρωσή σου, αν έβλεπα κάποιον να ληστεύει ένα μαγαζί και κρατούσε μαχαίρι δε θα πλησίαζα. Θα απομακρυνόταν και θα καλούσα αστυνομία. Αν έβλεπα κάποιον να απειλεί με μαχαίρι άλλον εκεί ίσως και να ανακατευόμουν αν μ' έπαιρνε. Αυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σοβαρά λέει ο νόμος κάτι τέτοιο; Μου έχει κλέψει γυφτάκι λεφτά στο δρόμο. Είμαι υπεύθυνος εγώ αν το κυνηγήσω και πάθει κάτι; Γιατί; εξασκώ βία; Εγώ το έβαλα να κλέψει;lolek1 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:48 δεν μπορεις να κυνηγας τον καθε ληστη κλεφτη κλεφτρονι ανηλικο ενηλικο κτλ αυτος να σπαει τα μουτρα του η να τον παταει αυτοκινητο στην προσπαθεια του να διαφυγει και μετα να λες δεν φταιω εγω. στο τονιζω γιατι πολλοι νομιζουν οτι θα παρουν και παρασημο αλλα περνουν τον πουλο
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ακριβως για αυτο πρεπει να περιμενεις να ανακοινωθει η αιτια θανατουΥδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:40 φαινεται οτι ειναι υπο την επηρεια ναρκωτικων και δε μπορει να σταθει ορθιος.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Υδράργυρος
Ειναι φρικιαστικες αυτες οι εικονες, απορω με τα ενστικτα μερικων χρηστων
Δεν ξέρω αν όταν βλεπεις μπροστά σου κάποιον μεθυσμένο ή ναρκωμανή με μαχαίρι κάνεις σίγουρα ψύχραιμες σκέψεις. Ξαναγράφω και τονίζω ότι οι τύποι δεν έβγαλαν κουμπούρι να τον εκτελέσουν. Τον κλώτσησαν με όχι ιδιαίτερη δύναμη (ούτε πήραν καρέκλες ή μπουκάλια μπύρας να του τα σκάσουν στο κεφάλι) και μόλις τους κάνει νόημα ο γκριζομάλλης (όταν φαίνεται ότι ο άλλος ακινητοποιήθηκε) σταματούν.Υδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:40 Με τον πυροσβεστηρα φαινεται οτι ειναι υπο την επηρεια ναρκωτικων και δε μπορει να σταθει ορθιος. Επειτα εχει πολλα τραπεζια και καρεκλες και αλλα μεγαλα αντικειμενα στον πεζοδρομο που μπορουσαν να μπουνε στην κατω βιτρινα και να του ρμποδισουν την εξοδο για 5 λρπτα μεχρι νς ερθει η αστυνομια και να μαζευτει κοσμος. Εγω αυτο θα σκεφτομουν και οχι να τον σκοτωσω.
Τα ατομα ειναι δολοφονοι, αυτη η αυτοδικια δεν πρεπει να ηρωοποιηθει ουτε αυτοι να κυκλοφορουν ελευθρροι
Συμφωνούμε ωστόσο όταν κλοτσάς τον άλλο στο κεφάλι μπορεί και να πεθάνει. Δεν μπορείς εύκολα να υποστηρίξεις ότι "δεν το περίμενα".ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:44Ακριβως για αυτο πρεπει να περιμενεις να ανακοινωθει η αιτια θανατουΥδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:40 φαινεται οτι ειναι υπο την επηρεια ναρκωτικων και δε μπορει να σταθει ορθιος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ναι αλλα αν δεν πεθανε απο κλωτσια ειναι ξυλοδαρμος οχι φονος
Αρίστος for Tsirpas
- Υδράργυρος
Δεν πεθανε απο την πρεζα, οι κλωτσοες πισω απο το γυαλι θα μπορουσαν καλλιστα να σκοτωδουνΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:44Ακριβως για αυτο πρεπει να περιμενεις να ανακοινωθει η αιτια θανατουΥδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:40 φαινεται οτι ειναι υπο την επηρεια ναρκωτικων και δε μπορει να σταθει ορθιος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειπαμε
Καρδια-εγκεφαλικο-ανευρυσμα κτλ
Βιαζεσαι
Καρδια-εγκεφαλικο-ανευρυσμα κτλ
Βιαζεσαι
Αρίστος for Tsirpas
Στο επόμενο χτύπημα αποθρασυμμένος από την εύκολη επιτυχία μπορεί να μπει και σε καμιά βιλίτσα να ξυπνήσει η ένοικος κι επειδή θα φωνάξει αυτός υπό την επήρρεια να τη σφάξει ίσως και να τη βιάσει κιόλας. Εμείς να κοιμόμαστε όμως καλά, μη τυχόν και στραμπουλήξει κανά ποδάρι φεύγονταςNaida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:42 Όχι μωρέ θα σκοτώσω τον άλλο για να προστατέψω τη περιουσία του αλλουνού. Δε πάμε καλά.
- Eθνικοκοινωνιστης
συνηθιζεις μεσω των βιντεοπαιχνιδιων στον αμερικανικο τροπο ζωηςΥδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:45 Ειναι φρικιαστικες αυτες οι εικονες, απορω με τα ενστικτα μερικων χρηστων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ασφαλως και εισαι υπευθυνος, το παδακι η ο ενηλικας ενστικτωδως θα προσπαθησει να ξεφυγει και αν στην προσπαθεια του παθει κατι θα φταις εσυ.ST48410 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:43Σοβαρά λέει ο νόμος κάτι τέτοιο; Μου έχει κλέψει γυφτάκι λεφτά στο δρόμο. Είμαι υπεύθυνος εγώ αν το κυνηγήσω και πάθει κάτι; Γιατί; εξασκώ βία; Εγώ το έβαλα να κλέψει;lolek1 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:48 δεν μπορεις να κυνηγας τον καθε ληστη κλεφτη κλεφτρονι ανηλικο ενηλικο κτλ αυτος να σπαει τα μουτρα του η να τον παταει αυτοκινητο στην προσπαθεια του να διαφυγει και μετα να λες δεν φταιω εγω. στο τονιζω γιατι πολλοι νομιζουν οτι θα παρουν και παρασημο αλλα περνουν τον πουλο
οπως και φταις εσυ εαν καρφωθει το παδακι η ο ενηλικας στα καγκελα λογχες της πυλωτης σου η του μαντροτοιχου σου-μου -ειναι ανθρωποπαγιδα αυτο και απαγορευεται. οταν προσπαθει να μπουκαρει μεσα για να σε κλεψει η για να παρει την μπαλα του κτλ κτλ
Ε τότε ένας τρόπος να αντιμετωπίζουμε παραβατικους ανθρώπους είναι να τους σκοτώνουμε. Τι λες;λογικό;Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:48Στο επόμενο χτύπημα αποθρασυμμένος από την εύκολη επιτυχία μπορεί να μπει και σε καμιά βιλίτσα να ξυπνήσει η ένοικος κι επειδή θα φωνάξει αυτός υπό την επήρρεια να τη σφάξει ίσως και να τη βιάσει κιόλας. Εμείς να κοιμόμαστε όμως καλά, μη τυχόν και στραμπουλήξει κανά ποδάρι φεύγονταςNaida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:42 Όχι μωρέ θα σκοτώσω τον άλλο για να προστατέψω τη περιουσία του αλλουνού. Δε πάμε καλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αλήθεια τώρα; Είσαι νομικός; Μπορείς να παραθέσεις κάτι να το δούμε; Μου ακούγεται σαν να πρέπει να το κάνω εύκολο και ακίνδυνο για τον υποψήφιο κλέφτη. Τι φταίω εγώ αν ο άλλος πάει να παραβιάσει τα κάγκελα;lolek1 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:51ασφαλως και εισαι υπευθυνος, το παδακι η ο ενηλικας ενστικτωδως θα προσπαθησει να ξεφυγει και αν στην προσπαθεια του παθει κατι θα φταις εσυ.ST48410 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:43Σοβαρά λέει ο νόμος κάτι τέτοιο; Μου έχει κλέψει γυφτάκι λεφτά στο δρόμο. Είμαι υπεύθυνος εγώ αν το κυνηγήσω και πάθει κάτι; Γιατί; εξασκώ βία; Εγώ το έβαλα να κλέψει;lolek1 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:48 δεν μπορεις να κυνηγας τον καθε ληστη κλεφτη κλεφτρονι ανηλικο ενηλικο κτλ αυτος να σπαει τα μουτρα του η να τον παταει αυτοκινητο στην προσπαθεια του να διαφυγει και μετα να λες δεν φταιω εγω. στο τονιζω γιατι πολλοι νομιζουν οτι θα παρουν και παρασημο αλλα περνουν τον πουλο
οπως και φταις εσυ εαν καρφωθει το παδακι η ο ενηλικας στα καγκελα λογχες της πυλωτης σου η του μαντροτοιχου σου-μου -ειναι ανθρωποπαγιδα αυτο και απαγορευεται. οταν προσπαθει να μπουκαρει μεσα για να σε κλεψει η για να παρει την μπαλα του κτλ κτλ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις