!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Ηταν υπερβολικη και ασυμμετρη η βια που χρησιμοποοηθηκε
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εμένα πάντως οι κλοτσιές στο κεφάλι δε μου φάνηκαν και τόσο της πλάκας, δεν μπορείς να πεις με σιγουριά εάν και πόσο συντέλεσαν στον θάνατο του ληστή και ειδικά απ΄ τη στιγμή που πέφτουν και κομμάτια απ' την τζαμαρία στον λαιμό του. Δεν υπάρχει δυναμόμετρο που έλεγε ο Βαρούχας. Όταν ρίχνεις κλοτσιές στο κεφάλι κάποιου υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αφήσεις στον τόπο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Σαφώς, μαζί με τα γυαλιά που έσπαγαν ήταν δολοφονικές.Χαοτικός έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:27
Δεν μου φάνηκε να σταματάνε όταν είχε βγει έξω ο τύπος και ήταν κάτω και δε φαινόταν. Κάποια κίνηση έβλεπα όμως από πάνω.
Και οι κλωτιές που είδες στη όταν βρίσκονταν στη βιτρίνα μπορούν να σκοτώσουν.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Επειδη εγω δεν ξερω την αποψη σου για την αυτοδικια θελω να μου την πεις γι αυτες με αφορμη ας πουμε αυτο το περιστατικοNamrail έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:21
Θέλω τα σχόλια των πχωρουμιτών, καθώς η άποψη μου σε σχέση με την αυτοδικία, είναι γνωστή.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άκρως ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.Namrail έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:21 https://www.protothema.gr/greece/articl ... to-drasti/
Το στόρι (με βάση τις πληροφορίες μέχρι στιγμής), έχει ως εξής. Κάποιος επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο με μαχαίρι σε μεσημεριανές ώρες, την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε (βάση μέχρι τώρα ενημερώσεων). Οι περίοικοι και οι περαστικοί τον πήραν χαμπάρι και κάποιοι γελοίοι του πέταξαν σε πρώτη φάση, αντικείμενα (που βρήκαν στην τζαμαρία του μαγαζιού). Ο σε κατάσταση σύγχυσης(;) ληστής επιχείρησε να σπάσει το τζάμι με τον πυροσβεστήρα και αφού (μάλλον) δεν τα κατάφερε σκέφτηκε να μπουσουλήσει δια μέσου του κάτω μέρους της τζαμαρίας, η οποία όμως στέκονταν άθικτη. Εκείνη τη στιγμή δύο τύποι άρχισαν να κλωτσάνε τη τζαμαρία, στο ύψος που βρίσκονταν το σώμα του ληστή και αφού την έσπασαν, ξεκίνησαν τους κλώτσους προς τον ίδιο τον τύπο, που ξεψύχησε λίγο αργότερα.
Θέλω τα σχόλια των πχωρουμιτών, καθώς η άποψη μου σε σχέση με την αυτοδικία, είναι γνωστή. Αλλά το κυριότερο. Υπάρχουν πολλά ζώα δίπλα μας, που νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητα να υποκαταστήσουν τους αρμόδιους φορείς. Και το σωστό γι' αυτά τα ζώα, είναι τσο και λο.
Συμφωνώ να μην υποκαθιστά κανείς τους αρμόδιους φορείς. Επίσης τάσσομαι ενάντια στην αυτοδικία αν και εδώ δεν θα το έλεγα ακριβώς αυτοδικία αφού μάλλον (;) δεν πρόκειται για τον μαγαζάτορα αλλά για άλλους της γειτονιάς. Αλλά οι αρμόδιοι φορείς είναι η αστυνομία. Πως γίνεται να περιμένετε να έρθουν οι αρμόδιοι να πιάσουν τον κλέφτη, αυτοί που στις πορείες σας στολίζονται με διάφορα κοσμητικά "γουρούνια, δολοφόνοι" κλπ.
Τώρα είναι "αρμόδιοι φορείς";
Υπάρχει και ένα πρακτικό θεματάκι. Έχεις σπίτι, σπάει κάποιος την πόρτα και αρχίζει να φορτώνει τα πράγματά σου σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο απέξω. Τι θα ήθελες να κάνει ο φίλος, ο γείτονας, ο γνωστός σου που το πήρε είδηση. Απλώς να φωνάξει την αστυνομία και να απομακρυνθεί; Δεν θα ήθελες να προσπαθήσει να τον τρομάξει, να τον διώξει, να κάνει κάτι τέλος πάντων έως τουλάχιστον του ορίου που και αυτός δεν θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο;
Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα απλώς να καλέσω τις αρχές και να κάθομαι να κοιτάω να κλέβουν τον γείτονα/φίλο κλπ. Μου φαίνεται δύσκολο.
Σε κάθε περίπτωση ο φόνος ακόμα και του κλέφτη είναι καταδικαστέος.
Πήρε τον πυροσβεστήρα να απεγκλωβιστεί σπάζοντας τη βιτρίνα. Θα έπρεπε να ρουφήξουν φραπέ μέχρι να το κάνει, έχοντας και μαχαίρι μαζί τουΥδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:27 Οτι και αν εγινε εκεινη την ωρα ηταν εγκλωβισμενος, δε θα πηγαινε μσκρια αυτος, θα τον πιανανε
Ωραία λοιπόν,το εμπόρευμά του είναι ασφαλές ένας άνθρωπος νεκρός και οι δύο τύποι που τον χτύπαγαν μανιασμένα και συγχρονισμένα ηρωές. Ωραίος.Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:57Άμα ο ιδιοκτήτης πέθαινε από καρδιακή προσβολή στο άκουσμα ότι του λήστεψαν το μαγαζί, θα ξαναζωντάνευε; Θα καταδικάζονταν ο ληστής και για ανθρωποκτονία;Naida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:49 Μπορεί να τα ξανάβρισκε, να τα είχε ασφαλισμένα κτλ ο άνθρωπος ξαναζωντανεύει;
Λυπάμαι αλλά δε βάζω την αξία των κοσμημάτων παραπάνω από τη ζωή κάποιου. Έστω κι αν είναι ληστής.
Ξαναγράφω. Ο τύπος κράταγε μαχαίρι. Τον κλώτσησαν αλλά δε βλέπω κάτι που να δείχνει δολοφονική διάθεση και τέτοια σφοδρότητα που να δικαιολογεί θάνατο από αυτές τις κλωτσιές. Κάποιον με μαχαίρι δεν τον ακινητοποιείς άνευ βίας
Πάντως προς ενημέρωσή σου, αν έβλεπα κάποιον να ληστεύει ένα μαγαζί και κρατούσε μαχαίρι δε θα πλησίαζα. Θα απομακρυνόταν και θα καλούσα αστυνομία. Αν έβλεπα κάποιον να απειλεί με μαχαίρι άλλον εκεί ίσως και να ανακατευόμουν αν μ' έπαιρνε. Αυτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
+1000. Από την άλλη όταν κάποιος είναι οπλισμένος με μαχαίρι δεν σκέφτεσαι πως θα του κάνεις λαβή για να το πάρεις. Προσπαθείς να τον βαρέσεις τόσο όσο να μην μπορεί να σου επιτεθεί. Απλά ισχύει αυτό που λες σαν ενδεχόμενο όπως τελικά συνέβη και εδώ.Νταρνάκας έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:29 Εμένα πάντως οι κλοτσιές στο κεφάλι δε μου φάνηκαν και τόσο της πλάκας, δεν μπορείς να πεις με σιγουριά εάν και πόσο συντέλεσαν στον θάνατο του ληστή και ειδικά απ΄ τη στιγμή που πέφτουν και κομμάτια απ' την τζαμαρία στον λαιμό του. Δεν υπάρχει δυναμόμετρο που έλεγε ο Βαρούχας. Όταν ρίχνεις κλοτσιές στο κεφάλι κάποιου υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αφήσεις στον τόπο.
ασφαλως και υπαρχει. ο ιατροδικαστης μια χαρα ξερει να κανει την δουλεια του και να βρει τον λογο θανατου μαλιστα εκτιμω οτι θα του ειναι και πολυ ευκολοΝταρνάκας έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:29 . Δεν υπάρχει δυναμόμετρο που έλεγε ο Βαρούχας. Όταν ρίχνεις κλοτσιές στο κεφάλι κάποιου υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αφήσεις στον τόπο.
Σε κάποιον όμως που κρατάει μαχαίρι θα αρκούσε κανά σκαμπιλάκι στον ποπό;Νταρνάκας έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:29 Εμένα πάντως οι κλοτσιές στο κεφάλι δε μου φάνηκαν και τόσο της πλάκας, δεν μπορείς να πεις με σιγουριά εάν και πόσο συντέλεσαν στον θάνατο του ληστή και ειδικά απ΄ τη στιγμή που πέφτουν και κομμάτια απ' την τζαμαρία στον λαιμό του. Δεν υπάρχει δυναμόμετρο που έλεγε ο Βαρούχας. Όταν ρίχνεις κλοτσιές στο κεφάλι κάποιου υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αφήσεις στον τόπο.
Στο video πάντως δε βλέπω ιδιαίτερη στόχευση και ξαναλέω ότι όταν ορθά εμπλέκεται ο γκριζομάλλης, σταματούν άμεσα
- Eθνικοκοινωνιστης
προσωπικα δικαιολογω καθε περιστατικο αυτοδικιας στον φιλελε κοσμο
σε μια ζουγκλα καθηκον σου βεβαια ειναι να προστατευτεις με καθε τροπο
σε μια ζουγκλα καθηκον σου βεβαια ειναι να προστατευτεις με καθε τροπο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα πρέπει να δούμε πρώτα τι πόρισμα θα βγάλει ο ιατροδικαστής
πέραν τούτου, όταν ο άλλος κρατάει μαχαίρι, δεν υπάρχει μη-βίαιος τρόπος για να τον σταματήσεις
πέραν τούτου, όταν ο άλλος κρατάει μαχαίρι, δεν υπάρχει μη-βίαιος τρόπος για να τον σταματήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 21 Σεπ 2018, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι περισσότεροι όπως είδες δεν θεωρούν κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι οι τύποι πήγαν με την πρόθεση να λιντσάρουν.Naida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:34Ωραία λοιπόν,το εμπόρευμά του είναι ασφαλές ένας άνθρωπος νεκρός και οι δύο τύποι που τον χτύπαγαν μανιασμένα και συγχρονισμένα ηρωές. Ωραίος.Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:57Άμα ο ιδιοκτήτης πέθαινε από καρδιακή προσβολή στο άκουσμα ότι του λήστεψαν το μαγαζί, θα ξαναζωντάνευε; Θα καταδικάζονταν ο ληστής και για ανθρωποκτονία;Naida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:49 Μπορεί να τα ξανάβρισκε, να τα είχε ασφαλισμένα κτλ ο άνθρωπος ξαναζωντανεύει;
Λυπάμαι αλλά δε βάζω την αξία των κοσμημάτων παραπάνω από τη ζωή κάποιου. Έστω κι αν είναι ληστής.
Ξαναγράφω. Ο τύπος κράταγε μαχαίρι. Τον κλώτσησαν αλλά δε βλέπω κάτι που να δείχνει δολοφονική διάθεση και τέτοια σφοδρότητα που να δικαιολογεί θάνατο από αυτές τις κλωτσιές. Κάποιον με μαχαίρι δεν τον ακινητοποιείς άνευ βίας
Πάντως προς ενημέρωσή σου, αν έβλεπα κάποιον να ληστεύει ένα μαγαζί και κρατούσε μαχαίρι δε θα πλησίαζα. Θα απομακρυνόταν και θα καλούσα αστυνομία. Αν έβλεπα κάποιον να απειλεί με μαχαίρι άλλον εκεί ίσως και να ανακατευόμουν αν μ' έπαιρνε. Αυτά.
"Κοιτάζω λοιπόν τη δουλειά μου κι άσε τους άλλους να καθαρίσουν"... Αυτό έχει διάφορες εφαρμογές, δεν ξέρω αν συμφωνείς με όλεςNaida έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:34 Ωραία λοιπόν,το εμπόρευμά του είναι ασφαλές ένας άνθρωπος νεκρός και οι δύο τύποι που τον χτύπαγαν μανιασμένα και συγχρονισμένα ηρωές. Ωραίος.
- Υδράργυρος
Με τον πυροσβεστηρα φαινεται οτι ειναι υπο την επηρεια ναρκωτικων και δε μπορει να σταθει ορθιος. Επειτα εχει πολλα τραπεζια και καρεκλες και αλλα μεγαλα αντικειμενα στον πεζοδρομο που μπορουσαν να μπουνε στην κατω βιτρινα και να του ρμποδισουν την εξοδο για 5 λρπτα μεχρι νς ερθει η αστυνομια και να μαζευτει κοσμος. Εγω αυτο θα σκεφτομουν και οχι να τον σκοτωσω.Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:32Πήρε τον πυροσβεστήρα να απεγκλωβιστεί σπάζοντας τη βιτρίνα. Θα έπρεπε να ρουφήξουν φραπέ μέχρι να το κάνει, έχοντας και μαχαίρι μαζί τουΥδράργυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 23:27 Οτι και αν εγινε εκεινη την ωρα ηταν εγκλωβισμενος, δε θα πηγαινε μσκρια αυτος, θα τον πιανανε
Τα ατομα ειναι δολοφονοι, αυτη η αυτοδικια δεν πρεπει να ηρωοποιηθει ουτε αυτοι να κυκλοφορουν ελευθρροι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις