!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν μπορώ να σταματήσω να ξύνω την κωλοτρυπίδα μου.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Δεν μπορώ να σταματήσω να ξύνω την κωλοτρυπίδα μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εκτωρ έγραψε: 05 Μάιος 2022, 15:29
Cecily Anne έγραψε: 05 Μάιος 2022, 15:28
sys3x έγραψε: 05 Μάιος 2022, 15:21 Σταμάτα.
:o
Πιο πολύ το λέω για να καθησυχάσω τον άλλο, που τον τρελαίνουν με σκουλήκια και βλακείες. Πιο πιθανά δε σκουπίζει τον κώλο του σωστά.
Πως είναι το σωστά; Πάντα προς τα πίσω σκουπίζομαι.
Αυτό αφορά πιο πολύ γυναίκες, δεν πήγαινε σε εσένα. Εννοώ να παίρνεις καλύτερης ποιότητας χαρτί υγείας (να μην είναι σα γυαλόχαρτο), μωρομάντηλα ή τοπικό πλύσιμο, ώστε να αποφεύγεις μικροερεθισμούς της περιοχής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Μην βάζεις και τρίτο δάχτυλο, είναι πλεονασμός
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

George_V έγραψε: 05 Μάιος 2022, 14:32
Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Μάιος 2022, 13:41
Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Μάιος 2022, 01:58 Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις θεραπεία μόνος σου με λάδι. Το εξηγεί αναλυτικά κάποιος σε ένα βίντεο, αλλά το έχουν κόψει από το γιουτουμπ.
Το βρήκα.

Ο συγκεκριμένος ειναι Κυπριος και καθε 5 χρονια κατεβαίνει υποψήφιος Προεδρος στην Κυπρο (αυτο εννοει με το φυλλάδιο που λεει στο βιντεο. Ειναι το φυλλαδιο με το προεκλογικο του προγραμμα).

Κωστας Κυριακου ή αλλιως Ουτοπος.
Ναι καλά γελάτε...
Όταν εγώ είχα αυτό το πρόβλημα, πήγα στον γιατρό και μου βρήκε αιμορροϊδες... Μου έδωσε μία αλοιφή να χρησιμοποιήσω για δύο εβδομάδες.
Όσο την χρησιμοποιούσα είχα ανακουφηστεί.Η αλοιφή αυτή είχε μία παχύρευστη υφή, που δεν είχα ξαναδεί, κάτι μεταξύ λαδιού και παχύρευστου λίπους αναμεμειγμένου με άμμο.
Κάπου διάβασα μετά από καιρό πως στην Αρχαία Ελλάδα και στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία χρησιμοποιούσαν τον "γλοιό" για την θεραπεία των αιμορροϊδών... Ο γλοιός παραγόταν όταν πλένονταν οι αθλητές και οι μονομάχοι μετά τον αγώνα. Οι αθλητές και οι μονομάχοι, μετά τον αγώνα ή την μάχη τους, πλαίνονταν με λάδι και καθαρίζονταν με την στλεγγίδα, ώστε να βγάλουν από το σώμα τους την άμμο του γηπέδου και τον ιδρώτα.
Οι γιατροί της αρχαιότητας, συνέλλεγαν τον γλοιό αυτό και τον πούλαγαν σε όσους υπέφεραν από αιμορροϊδες.
Ο γλοιός ήταν ένα παχύρευστο μίγμα λαδιού,ιδρώτα και άμμου.
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

Ιδέα για πολ: Πόσο χρονών έμαθε ο Εκτωρ να πλένει τον κώλο του;
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”