!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν μπορώ να σταματήσω να ξύνω την κωλοτρυπίδα μου.
Δεν μπορώ να σταματήσω να ξύνω την κωλοτρυπίδα μου.
Είχε κανείς ποτέ αυτό το πρόβλημα;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Δεν μπορώ να σταματήσω να ξύνω την κωλοτρυπίδα μου.
Χάπι για τα σκουλήκια σου έδωσαν αζορ?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Νομίζω πως σε τρώει ο κωλος σου για μπαν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, το είχα. Είχα πάθει κάτι σαν αναφυλαξία. Άρχισα να βγάζω σπυράκια σε όλο το σώμα, που ενώθηκαν και έγιναν ένα μεγάλο κόκκινο χαλί που με σκέπασε ολόκληρο. Η φαγούρα ήταν εντονότερη στον κώλο. Πήγα στο νοσοκομείο. Τρεις γιατρίνες δερματολογίνες ήρθαν να με εξετάσουν. Η διευθύντρια, η υπηρεσίας και η μαθητευόμενη. Με ξεβρακώσαν και με βάλαν να σκύψω ακουμπώντας πάνω σε έναν πάγκο. Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα μου βάλουν δάκτυλο, αλλά αυτές απλά συζητούσαν επί 10 λεπτά. Σκέφτηκα ότι το κάνουν επίτηδες για να καμαρώνουν τα προικιά. Και πάνω που άρχισα να έχω σηκωμάρα, μου πέταξαν πως θα μου κάνουν και εξετάσεις για HIV. Μου πάγωσε το αίμα. Τελικά ήρθε μετά από μέρες ένας καθηγητής και είπε να μου δώσουν κορτιζόνη και ησύχασα. Όχι, δεν έμεινα εντωμεταξύ τόσες ημέρες ξεβρακωτος και σκυμμένος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Κόβιντ είναι
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Τώρα που το λες, έχω βγάλει σπυριά και αλλού. Να πάω νοσοκομείο;Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Μάιος 2022, 01:44 Ναι, το είχα. Είχα πάθει κάτι σαν αναφυλαξία. Άρχισα να βγάζω σπυράκια σε όλο το σώμα, που ενώθηκαν και έγιναν ένα μεγάλο κόκκινο χαλί που με σκέπασε ολόκληρο. Η φαγούρα ήταν εντονότερη στον κώλο.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε δερματολόγο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μπαίνατε αν σας ξυνόταν ο Έκτωρ;
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις θεραπεία μόνος σου με λάδι. Το εξηγεί αναλυτικά κάποιος σε ένα βίντεο, αλλά το έχουν κόψει από το γιουτουμπ.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Ότι γράψει συριζαίος επιτρέπεται !
Ακόμα και ελεεινούς τίτλους που όποιος μπει για πρώτη φορά εδώ δεν πρόκειται να γραφτεί βέβαια.
Ακόμα και ελεεινούς τίτλους που όποιος μπει για πρώτη φορά εδώ δεν πρόκειται να γραφτεί βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το βρήκα.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Μάιος 2022, 01:58 Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις θεραπεία μόνος σου με λάδι. Το εξηγεί αναλυτικά κάποιος σε ένα βίντεο, αλλά το έχουν κόψει από το γιουτουμπ.
☦𓀢
☦𓀢
Εάν τρώς τα νύχια σου, μπορεί να έχεις Οξύουρους.
Μπορεί να έχεις αιμορροϊδες. Και αυτές δημιουργούν φαγούρα...
Εξαρτάται το πότε σε πιάνει. Εάν είναι το ξημέρωμα μόνο,λογικά είναι Οξύουροι (σκουλήκια). Εάν το έχεις όλη μέρα, μάλλον είναι αιμορροϊδες. Αλλά καλού κακού πάνε κοιτάξου σε κανέναν πρωκτολόγο γιατί και στις δύο περιπτώσεις θέλει θεραπεία και στην περίπτωση των αιμορροϊδών υπάρχει η πιθανότητα (μικρή βέβαια), να κρύβεται κανάς πολύποδας από πίσω, που είναι σοβαρό.
Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα απλά να μήν σκουπίζεις καλά τον κώλο σου...
Μάλλον τον σκουπίζω υπερβολικά καλά, γιατί υποψιάζομαι ότι η φαγούρα οφείλεται σε ερεθισμό από υπερβολική τριβή.Fipps έγραψε: 05 Μάιος 2022, 13:58 Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα απλά να μήν σκουπίζεις καλά τον κώλο σου...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αλλο ενα νημα του κωλου (κυριολεκτικα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 3 Απαντήσεις