!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεχίζεται η φυγή των Αρίστων.
Re: Συνεχίζεται η φυγή των Αρίστων.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το whataboutism συνεχίζεται.
Οι ζαίοι παιδιά είναι κρατιστές. Οπότε συνεπής με την ιδεολογία τους, κατά κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για την οικογένεια που πλασάρεται ως σταυροφόρος της ελεύθερης αγοράς και ένα μέλος της δεν έχει δουλέψει μια πραγματική ώρα σε πραγματική δουλειά στην ελεύθερη αγορά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
Πρώτη φορά ακούω επιχείρημα "είμαι κρατιστής, οπότε το σωστό είναι να διορίζομαι μόνο εγώ".ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:31Το whataboutism συνεχίζεται.
Οι ζαίοι παιδιά είναι κρατιστές. Οπότε συνεπής με την ιδεολογία τους, κατά κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για την οικογένεια που πλασάρεται ως σταυροφόρος της ελεύθερης αγοράς και ένα μέλος της δεν έχει δουλέψει μια πραγματική ώρα σε πραγματική δουλειά στην ελεύθερη αγορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε συ, προφανώς δεν υποστηρίζω τον νεποτισμό, αλλά με βάση το αφήγημα ότι οι συριζαίοι είναι οι κακοί υπερθεματίζω. Αυτοί λοιπόν είναι κακοί και έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. Οι φιλελεύθεροι;Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:34Πρώτη φορά ακούω επιχείρημα "είμαι κρατιστής, οπότε το σωστό είναι να διορίζομαι μόνο εγώ".ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:31Το whataboutism συνεχίζεται.
Οι ζαίοι παιδιά είναι κρατιστές. Οπότε συνεπής με την ιδεολογία τους, κατά κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για την οικογένεια που πλασάρεται ως σταυροφόρος της ελεύθερης αγοράς και ένα μέλος της δεν έχει δουλέψει μια πραγματική ώρα σε πραγματική δουλειά στην ελεύθερη αγορά.Και να το λέει και τύπος που είναι στην ελεύθερη αγορά και δεν έχει σχέση με τέτοια.
Αι ρε πιες καφεδάκι Σαββατιάτικο.
![]()
Καλύτερα τώρα;
Υ.Γ.: Εκεί που έχω δουλέψει εγώ, ο Κούλης ή ο γιος του θα έβαζαν τα κλάματα μέσα σε μια ώρα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:28
[img]https://i.postimg.cc/zB6M08mX/tumb ... .gif[/img]

Εγώ με τόσα πτυχία..... ευρωκοινοβούλιο γιοκ

πεταμένος από τα 18 σε εργοστάσια, αποθήκες, βενζινάδικα, πλυντήρια ......

πεταμένος από τα 18 σε εργοστάσια, αποθήκες, βενζινάδικα, πλυντήρια ......

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Μα αυτό προσπαθώ να εξηγήσω κι εγώ, αν είναι για να δώσεις απάντηση να λες κάτι που ούτε εσύ πρεσβεύεις, ε γάμα το.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:39Ρε συ, προφανώς δεν υποστηρίζω τον νεποτισμό, αλλά με βάση το αφήγημα ότι οι συριζαίοι είναι οι κακοί υπερθεματίζω. Αυτοί λοιπόν είναι κακοί και έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. Οι φιλελεύθεροι;Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:34Πρώτη φορά ακούω επιχείρημα "είμαι κρατιστής, οπότε το σωστό είναι να διορίζομαι μόνο εγώ".ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:31
Το whataboutism συνεχίζεται.
Οι ζαίοι παιδιά είναι κρατιστές. Οπότε συνεπής με την ιδεολογία τους, κατά κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για την οικογένεια που πλασάρεται ως σταυροφόρος της ελεύθερης αγοράς και ένα μέλος της δεν έχει δουλέψει μια πραγματική ώρα σε πραγματική δουλειά στην ελεύθερη αγορά.Και να το λέει και τύπος που είναι στην ελεύθερη αγορά και δεν έχει σχέση με τέτοια.
Αι ρε πιες καφεδάκι Σαββατιάτικο.
![]()
Καλύτερα τώρα;
Υ.Γ.: Εκεί που έχω δουλέψει εγώ, ο Κούλης ή ο γιος του θα έβαζαν τα κλάματα μέσα σε μια ώρα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να τονίσουμε πως συριζαίοι είχαν διορίσει σε διοικήσεις οργανισμών όχι μόνο συγγενείς εξ'αίματος ή συζύγους αλλά και δεσμούς τους.
Και υποτίθεται έλεγαν πως θα είναι το νέο έναντι του παλιού.
Αυτοί όμως ως κρατιστές και χωρίς καρέκλα για κάμποσα χρόνια, έχουν ένα ελαφρυντικό.
Όταν οι γαλαζαίοι πλασάρουν την ελεύθερη αγορά, την αξιοκρατία, το επιχειρηματικό δαιμόνιο, το μικρό κράτος, αλλά:
α) Ο αρχηγός τους δεν έχει δουλέψει πρακτικά στον ιδιωτικό τομέα με εξαίρεση μία εμπειρία και στηρίζεται στην περιουσία και την βουλευτική αποζημίωση και βολεύει όπως βολεύει τους δικούς του ανθρώπους
β) Ο αντιπρόεδρος πληρώνει δύο δάνεια από την βουλευτική αποζημίωση καθώς δεν έχει άλλα ιδιαίτερα έσοδα, κοινώς αν δεν ήταν βουλευτής θα είχε αδυναμία να εξυπηρετεί τα στεγαστικά δάνεια
γ) Ο υπουργός των μεταρρυθμίσεων που τα έκανε κουλουβάχατα και στο ενεργειακό δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα
τότε ουσιαστικά αναδεικνύεται η πλήρης ανακολουθία και υποκρισία.
Το κράτος είναι μεγάλο και τους αρέσει όταν αφορά αυτούς.
Αυτοί όμως ως κρατιστές και χωρίς καρέκλα για κάμποσα χρόνια, έχουν ένα ελαφρυντικό.
Όταν οι γαλαζαίοι πλασάρουν την ελεύθερη αγορά, την αξιοκρατία, το επιχειρηματικό δαιμόνιο, το μικρό κράτος, αλλά:
α) Ο αρχηγός τους δεν έχει δουλέψει πρακτικά στον ιδιωτικό τομέα με εξαίρεση μία εμπειρία και στηρίζεται στην περιουσία και την βουλευτική αποζημίωση και βολεύει όπως βολεύει τους δικούς του ανθρώπους
β) Ο αντιπρόεδρος πληρώνει δύο δάνεια από την βουλευτική αποζημίωση καθώς δεν έχει άλλα ιδιαίτερα έσοδα, κοινώς αν δεν ήταν βουλευτής θα είχε αδυναμία να εξυπηρετεί τα στεγαστικά δάνεια
γ) Ο υπουργός των μεταρρυθμίσεων που τα έκανε κουλουβάχατα και στο ενεργειακό δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Να μην γράψει κάποιος για την Ελβετία, για χρήματα ή για οποιαδήποτε άλλη αναπτυγμένη χώρα γιατί ενοχλούνται οι κακομοίρηδες, που τον πήχη στη ζωή τους τον έχουν βάλει στον πάτο τους.
Μίζεροι, μεμψίμοιροι, απολιθώματα.
Μίζεροι, μεμψίμοιροι, απολιθώματα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.

Ρε μάγκα τώρα σοβαρά μου βάζεις τον Χιο ; τον Χιο;
Λέω.... απλά λέω...... μήπως δουλεύεις για μας και δεν το χεις πάρει χαμπάρι;

Αυτό και κλείνω την παρένθεση της αλληλεπίδρασης μαζί σου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 30 Απρ 2022, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
- taxalata xalasa
οποιος συνεχισει να πληρωνει φορους, ειναι μαλακας... με περικεφαλαια...
απεργια πληρωμων φορων... απο ολους... χρεοκωπια και τελος και γκιλοτινες στον δρομο... να μην ξερουν οι βδελες πουθε θα φυγουν...
απεργια πληρωμων φορων... απο ολους... χρεοκωπια και τελος και γκιλοτινες στον δρομο... να μην ξερουν οι βδελες πουθε θα φυγουν...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Eθνικοκοινωνιστης
Αρχέλαος έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:52 Να τονίσουμε πως συριζαίοι είχαν διορίσει σε διοικήσεις οργανισμών όχι μόνο συγγενείς εξ'αίματος ή συζύγους αλλά και δεσμούς τους.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Α μιλάς κιόλας ;georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:58
Ρε μάγκα τώρα σοβαρά μου βάζεις τον Χιο ; τον Χιο;![]()
![]()
Λέω.... απλά λέω...... μήπως δουλεύεις για μας και δεν το χεις πάρει χαμπάρι;![]()
Αυτό και κλείνω την παρένθεση της αλληλεπίδρασης μαζί σου![]()
![]()
Ωραία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος