!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνεχίζεται η φυγή των Αρίστων.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Συνεχίζεται η φυγή των Αρίστων.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

nyxtovios έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:20
georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:18 :o :o

Εικόνα

Εικόνα
Έβγαλες το 0.60 σήμερα; ή έγινε 0.70 από την άυξηση του Μιζο;

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Το whataboutism συνεχίζεται.

Οι ζαίοι παιδιά είναι κρατιστές. Οπότε συνεπής με την ιδεολογία τους, κατά κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για την οικογένεια που πλασάρεται ως σταυροφόρος της ελεύθερης αγοράς και ένα μέλος της δεν έχει δουλέψει μια πραγματική ώρα σε πραγματική δουλειά στην ελεύθερη αγορά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:31

Οι ζαίοι παιδιά είναι κρατιστές. Οπότε συνεπής με την ιδεολογία τους, κατά κάποιο τρόπο. Εδώ μιλάμε για την οικογένεια που πλασάρεται ως σταυροφόρος της ελεύθερης αγοράς και ένα μέλος της δεν έχει δουλέψει μια πραγματική ώρα σε πραγματική δουλειά στην ελεύθερη αγορά.
Πρώτη φορά ακούω επιχείρημα "είμαι κρατιστής, οπότε το σωστό είναι να διορίζομαι μόνο εγώ". :smt005: Και να το λέει και τύπος που είναι στην ελεύθερη αγορά και δεν έχει σχέση με τέτοια. :102: Αι ρε πιες καφεδάκι Σαββατιάτικο. :hebit:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:34

Πρώτη φορά ακούω επιχείρημα "είμαι κρατιστής, οπότε το σωστό είναι να διορίζομαι μόνο εγώ". :smt005: Και να το λέει και τύπος που είναι στην ελεύθερη αγορά και δεν έχει σχέση με τέτοια. :102: Αι ρε πιες καφεδάκι Σαββατιάτικο. :hebit:
Ρε συ, προφανώς δεν υποστηρίζω τον νεποτισμό, αλλά με βάση το αφήγημα ότι οι συριζαίοι είναι οι κακοί υπερθεματίζω. Αυτοί λοιπόν είναι κακοί και έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. Οι φιλελεύθεροι;

Καλύτερα τώρα;

Υ.Γ.: Εκεί που έχω δουλέψει εγώ, ο Κούλης ή ο γιος του θα έβαζαν τα κλάματα μέσα σε μια ώρα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:28

[img]https://i.postimg.cc/zB6M08mX/tumb ... .gif[/img]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εγώ με τόσα πτυχία..... ευρωκοινοβούλιο γιοκ :102:

Εικόνα

πεταμένος από τα 18 σε εργοστάσια, αποθήκες, βενζινάδικα, πλυντήρια ...... :c040:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:39
Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:34

Ρε συ, προφανώς δεν υποστηρίζω τον νεποτισμό, αλλά με βάση το αφήγημα ότι οι συριζαίοι είναι οι κακοί υπερθεματίζω. Αυτοί λοιπόν είναι κακοί και έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. Οι φιλελεύθεροι;

Καλύτερα τώρα;

Υ.Γ.: Εκεί που έχω δουλέψει εγώ, ο Κούλης ή ο γιος του θα έβαζαν τα κλάματα μέσα σε μια ώρα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Μα αυτό προσπαθώ να εξηγήσω κι εγώ, αν είναι για να δώσεις απάντηση να λες κάτι που ούτε εσύ πρεσβεύεις, ε γάμα το.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Να τονίσουμε πως συριζαίοι είχαν διορίσει σε διοικήσεις οργανισμών όχι μόνο συγγενείς εξ'αίματος ή συζύγους αλλά και δεσμούς τους.
Και υποτίθεται έλεγαν πως θα είναι το νέο έναντι του παλιού.

Αυτοί όμως ως κρατιστές και χωρίς καρέκλα για κάμποσα χρόνια, έχουν ένα ελαφρυντικό.
Όταν οι γαλαζαίοι πλασάρουν την ελεύθερη αγορά, την αξιοκρατία, το επιχειρηματικό δαιμόνιο, το μικρό κράτος, αλλά:
α) Ο αρχηγός τους δεν έχει δουλέψει πρακτικά στον ιδιωτικό τομέα με εξαίρεση μία εμπειρία και στηρίζεται στην περιουσία και την βουλευτική αποζημίωση και βολεύει όπως βολεύει τους δικούς του ανθρώπους
β) Ο αντιπρόεδρος πληρώνει δύο δάνεια από την βουλευτική αποζημίωση καθώς δεν έχει άλλα ιδιαίτερα έσοδα, κοινώς αν δεν ήταν βουλευτής θα είχε αδυναμία να εξυπηρετεί τα στεγαστικά δάνεια
γ) Ο υπουργός των μεταρρυθμίσεων που τα έκανε κουλουβάχατα και στο ενεργειακό δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα

τότε ουσιαστικά αναδεικνύεται η πλήρης ανακολουθία και υποκρισία.
Το κράτος είναι μεγάλο και τους αρέσει όταν αφορά αυτούς.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Να μην γράψει κάποιος για την Ελβετία, για χρήματα ή για οποιαδήποτε άλλη αναπτυγμένη χώρα γιατί ενοχλούνται οι κακομοίρηδες, που τον πήχη στη ζωή τους τον έχουν βάλει στον πάτο τους.

Μίζεροι, μεμψίμοιροι, απολιθώματα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
georgebi

nyxtovios έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:45
georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:28

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Ρε μάγκα τώρα σοβαρά μου βάζεις τον Χιο ; τον Χιο; :o :o

Λέω.... απλά λέω...... μήπως δουλεύεις για μας και δεν το χεις πάρει χαμπάρι; :smt017

Εικόνα

Αυτό και κλείνω την παρένθεση της αλληλεπίδρασης μαζί σου :102:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 30 Απρ 2022, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

οποιος συνεχισει να πληρωνει φορους, ειναι μαλακας... με περικεφαλαια...

απεργια πληρωμων φορων... απο ολους... χρεοκωπια και τελος και γκιλοτινες στον δρομο... να μην ξερουν οι βδελες πουθε θα φυγουν...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Αρχέλαος έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:52 Να τονίσουμε πως συριζαίοι είχαν διορίσει σε διοικήσεις οργανισμών όχι μόνο συγγενείς εξ'αίματος ή συζύγους αλλά και δεσμούς τους.
Και υποτίθεται έλεγαν πως θα είναι το νέο έναντι του παλιού.

Αυτοί όμως ως κρατιστές και χωρίς καρέκλα για κάμποσα χρόνια, έχουν ένα ελαφρυντικό.
Όταν οι γαλαζαίοι πλασάρουν την ελεύθερη αγορά, την αξιοκρατία, το επιχειρηματικό δαιμόνιο, το μικρό κράτος, αλλά:
α) Ο αρχηγός τους δεν έχει δουλέψει πρακτικά στον ιδιωτικό τομέα με εξαίρεση μία εμπειρία και στηρίζεται στην περιουσία και την βουλευτική αποζημίωση και βολεύει όπως βολεύει τους δικούς του ανθρώπους
β) Ο αντιπρόεδρος πληρώνει δύο δάνεια από την βουλευτική αποζημίωση καθώς δεν έχει άλλα ιδιαίτερα έσοδα, κοινώς αν δεν ήταν βουλευτής θα είχε αδυναμία να εξυπηρετεί τα στεγαστικά δάνεια
γ) Ο υπουργός των μεταρρυθμίσεων που τα έκανε κουλουβάχατα και στο ενεργειακό δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα

τότε ουσιαστικά αναδεικνύεται η πλήρης ανακολουθία και υποκρισία.
Το κράτος είναι μεγάλο και τους αρέσει όταν αφορά αυτούς.
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Απρ 2022, 15:11 Εικόνα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

georgebi έγραψε: 30 Απρ 2022, 14:58

Ρε μάγκα τώρα σοβαρά μου βάζεις τον Χιο ; τον Χιο; :o :o

Λέω.... απλά λέω...... μήπως δουλεύεις για μας και δεν το χεις πάρει χαμπάρι; :smt017

Εικόνα

Αυτό και κλείνω την παρένθεση της αλληλεπίδρασης μαζί σου :102:

Εικόνα
Α μιλάς κιόλας ;
Ωραία :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”