!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

nyxtovios έγραψε: 26 Απρ 2022, 00:05
Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
Γιατί θυμάμαι ότι είχες πει ότι είχες κόψει το κάπνισμα σε παλιότερο νήμα;
2 χρόνια το χα κόψει. Τώρα έχω 1,5 χρόνο ξανά καπνιστής.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Απρ 2022, 12:27 Εδώ και μία εβδομάδα είμαι μοριακώς θετικός. 47, καπνιστής, ανεμβολίαστος. Πυρετό δεν ανέβασα, παρά κάτι δέκατα, με μαξ ένα 37,2. Πονοκέφαλος, ελαφρά καταρροή, παρωδικές μυαλγίες και κόπωση. Σήμερα με βγάζει ακόμα θετικό, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα.
don't worry, be happy...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas »

Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Βάλε και την φωτογραφία που κάνουν πορεία οι πιλότοι για ενάντια στους ψεκασμούς

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

taxalata xalasa έγραψε: 26 Απρ 2022, 04:14
don't worry, be happy...
Καλύτερα να κολλάω κάθε χρόνο κορονοϊό, παρά γρίπη ή γαστρεντερίτιδα. Μπορεί να κρατάει 6 μέρες, αλλά δεν σε πάει αίμα για 3 μέρες, με πυρετό, τσίρλα, εμετό και πόνους που δεν αντέχονται χωρίς παυσίπονα. Αφού δεν έχω κάνει ποτέ εμβόλιο για γρίπη, δεν πρόκειται να κάνω και για μια νόσο που είναι σαφώς ελαφρύτερη. Όσοι δε υποστηρίζουν τον εμβολιασμό των παιδιών, είναι για σκότωμα. Τα παιδιά τον περνούν σαν ελαφρύ συνάχι. Εγώ τον κόλλησα από τον μικρότερο μου γιό που είναι 5. Βρέθηκε θετικός και έχει την κακή συνήθεια, όταν δεν του αρέσει ένα φαγητό, να φτύνει τις μπουκιές. Εγώ δε, έχω την κακή συνήθεια, να τρώω αυτές τις μασημένες και φτυσμένες του μπουκιές, την οποία συνέχισα και ενώ ήξερα ότι είναι θετικός. Κάθε φορά που το έκανα, έλεγα ένα "Σύψα, γαμιέσαι στον κώλο!" :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:47
Εγώ τον κόλλησα από τον μικρότερο μου γιό που είναι 5. Βρέθηκε θετικός και έχει την κακή συνήθεια, όταν δεν του αρέσει ένα φαγητό, να φτύνει τις μπουκιές. Εγώ δε, έχω την κακή συνήθεια, να τρώω αυτές τις μασημένες και φτυσμένες του μπουκιές, την οποία συνέχισα και ενώ ήξερα ότι είναι θετικός. Κάθε φορά που το έκανα, έλεγα ένα "Σύψα, γαμιέσαι στον κώλο!" :lol:

Θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος στην τεκνοποίηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:47 Εγώ τον κόλλησα από τον μικρότερο μου γιό που είναι 5. Βρέθηκε θετικός και έχει την κακή συνήθεια, όταν δεν του αρέσει ένα φαγητό, να φτύνει τις μπουκιές. Εγώ δε, έχω την κακή συνήθεια, να τρώω αυτές τις μασημένες και φτυσμένες του μπουκιές, την οποία συνέχισα και ενώ ήξερα ότι είναι θετικός. Κάθε φορά που το έκανα, έλεγα ένα "Σύψα, γαμιέσαι στον κώλο!" :lol:
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 11:59 Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν φορούσα καλές μάσκες τον τελευταίο καιρό. Μόνο χειρουργικές.

Δυστυχώς την πάτησα.

Τώρα είναι που δεν ξαναβάζω κανέναν, καμιά στο αυτοκίνητο. Αν επιζήσω. Εννοείται δεν πρόκειται να πάω να δω φίλους έστω και σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης αποκοινωνικοποίηση.

Με δύο δόσεις ήμουν, Ιουνίου και Νοεμβρίου και είχα τέλος Γενάρη 60.000 αντισώματα.

Αλλά...

Να φανταστείς έχω απόθεμα κοντά στις 500 FFP2. Είχα αγοράσει το καλοκαίρι από Κίνα καμιά 1000αριά από AliExpress.

Οι γονείς μου και ο αδελφός μου τις χρησιμοποιούν συνεχώς.
Αυτος τωρα φοβαται να πλησιασει ανθρώπους στα 10 μετρα γιατι κυκλοφορει μια γριπουλα, κατα τα αλλα ονειρευεται πολεμους, επαναστασεις, μαχες και σφαγες :003:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Σε εμενα ήταν χειρότερα από την κοινή γρίπη, γιατί αυτή σπανίως την κολλάω. Και αντε να με ταλαιπωρήσει μια μέρα, ο κορωνοιος ήταν 3 με δεκάτα. Έχω το πρόβλημα πως ακόμα και δεκάτα να έχω, το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ, και έχω παρανοϊκές σκέψεις, ο εγκέφαλος μου κολλάει συνέχεια σε τρελά πράγματα. Πονοκέφαλο δεν είχα, δεν με έχει πιάσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό που κατάλαβα ως διαφορά ήταν πως οπότε εβηχα για τρεις μέρες, με πονούσαν ελαφρά τα πνευμονια, κάτι που δε γίνεται με την απλή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

panos291 έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:46
Крaсная армия έγραψε: 23 Απρ 2022, 11:59 Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν φορούσα καλές μάσκες τον τελευταίο καιρό. Μόνο χειρουργικές.

Δυστυχώς την πάτησα.

Τώρα είναι που δεν ξαναβάζω κανέναν, καμιά στο αυτοκίνητο. Αν επιζήσω. Εννοείται δεν πρόκειται να πάω να δω φίλους έστω και σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης αποκοινωνικοποίηση.

Με δύο δόσεις ήμουν, Ιουνίου και Νοεμβρίου και είχα τέλος Γενάρη 60.000 αντισώματα.

Αλλά...

Να φανταστείς έχω απόθεμα κοντά στις 500 FFP2. Είχα αγοράσει το καλοκαίρι από Κίνα καμιά 1000αριά από AliExpress.

Οι γονείς μου και ο αδελφός μου τις χρησιμοποιούν συνεχώς.
Αυτος τωρα φοβαται να πλησιασει ανθρώπους στα 10 μετρα γιατι κυκλοφορει μια γριπουλα, κατα τα αλλα ονειρευεται πολεμους, επαναστασεις, μαχες και σφαγες :003:
Εύχομαι να την κολλήσεις και με υψηλό φορτίο.

Τώρα είμαι υβρίδιο και θα έχω αντισώματα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Θετικός κι εγώ :vp15:
Επιτέλους να πάρω το πιστοποιητικό γιατί γαμήθηκα να πληρώνω ράπιντ.

Στο αεροπλάνο το κόλλησα,στάνταρ.
Είμαι Κολωνία,έχω 10 μέρες άδεια και ήρθα να δω τη μεγάλη μου κόρη και τον "γαμπρό".
Ευτυχώς το Σάββατο προλάβαμε και πήγαμε Ντύσσελντορφ για να δούμε τη Χριστίνα τη φίλη μας (και την κόρη της)

Από χτες πυρετό,πόνο στα πόδια και πολύ ξηρός λαιμός.
Και δεν καπνίζω καν.

Είμαι καραντίνα και χαζεύω κάτι πουλιά πίσω στον κήπο,το ένα είναι κοράκι,το άλλο μοιάζει με κοτσύφι αλλά πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Η κόρη μου είπε ότι έχω γίνει σαν γουρούνι :smt013
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

BigChiefWahoo έγραψε: 26 Απρ 2022, 11:39 Θετικός κι εγώ :vp15:
Επιτέλους να πάρω το πιστοποιητικό γιατί γαμήθηκα να πληρώνω ράπιντ.

Στο αεροπλάνο το κόλλησα,στάνταρ.
Είμαι Κολωνία,έχω 10 μέρες άδεια και ήρθα να δω τη μεγάλη μου κόρη και τον "γαμπρό".
Ευτυχώς το Σάββατο προλάβαμε και πήγαμε Ντύσσελντορφ για να δούμε τη Χριστίνα τη φίλη μας (και την κόρη της)

Από χτες πυρετό,πόνο στα πόδια και πολύ ξηρός λαιμός.
Και δεν καπνίζω καν.

Είμαι καραντίνα και χαζεύω κάτι πουλιά πίσω στον κήπο,το ένα είναι κοράκι,το άλλο μοιάζει με κοτσύφι αλλά πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Η κόρη μου είπε ότι έχω γίνει σαν γουρούνι :smt013
Περαστικά. Αν υπάρχει η δυνατότητα να σου χορηγούσουν το αντιιικό χάπι εκεί συζήτησέ το με το γιατρό σου. Συγγενής αρκετά νέος αλλά υπέρβαρος με υποκείμενα νοσήματα το πρόλαβε στην αρχή και με την κατάλληλη αγωγή το πέρασε πολύ ελαφρά. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει χωρίς το φάρμακο γιατί το υποκείμενο που είχε είναι από αυτά που ακούμε συχνά στις περιπτώσεις που ζορίζονται.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ST48410 έγραψε: 26 Απρ 2022, 11:44
Περαστικά. Αν υπάρχει η δυνατότητα να σου χορηγούσουν το αντιιικό χάπι εκεί συζήτησέ το με το γιατρό σου. Συγγενής αρκετά νέος αλλά υπέρβαρος με υποκείμενα νοσήματα το πρόλαβε στην αρχή και με την κατάλληλη αγωγή το πέρασε πολύ ελαφρά. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει χωρίς το φάρμακο γιατί το υποκείμενο που είχε είναι από αυτά που ακούμε συχνά στις περιπτώσεις που ζορίζονται.
Ευχαριστώ φιλσράκο.
Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς με το αντιϊκό χάπι.
Πέρα από τα περιττά κιλά,είμαι ΟΚ,δεν έχω θέματα υγείας.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

BigChiefWahoo έγραψε: 26 Απρ 2022, 11:48 Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς με το αντιϊκό χάπι.
https://www.kathimerini.gr/society/5617 ... is-pfizer/
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:21
Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:47
Εγώ τον κόλλησα από τον μικρότερο μου γιό που είναι 5. Βρέθηκε θετικός και έχει την κακή συνήθεια, όταν δεν του αρέσει ένα φαγητό, να φτύνει τις μπουκιές. Εγώ δε, έχω την κακή συνήθεια, να τρώω αυτές τις μασημένες και φτυσμένες του μπουκιές, την οποία συνέχισα και ενώ ήξερα ότι είναι θετικός. Κάθε φορά που το έκανα, έλεγα ένα "Σύψα, γαμιέσαι στον κώλο!" :lol:

Θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος στην τεκνοποίηση.
Θα ήταν πιο αποτελεσματικό στον αφανισμό των Ρομα και από τον Χίτλερ αυτό, είσαι σίγουρος; :smt017
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”