!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:41
stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:35
Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:20
Εσύ θα πήγαινες να ζήσεις στην Ουκρανία του Ζελένσκι του προασπιστή των αρχών του δυτικού πολιτισμού?
Νομίζω πως ναι, εφόσον δεν ήταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση με τον ημίτρελο γείτονα που έχει μπλέξει.
Αλλά θεωρώ ότι η Ουκρανία χρειάζεται ακόμη δρόμο για να γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ και να εναρμονιστεί με την δημοκρατία της και την ανάπτυξή της.

Εδώ δεν υπερασπιζόμαστε τον Ζελένσκι, αλλά μία χώρα που δέχεται εισβολή. Δεν τίθεται ζήτημα Ζελένσκι.
Ο Ζελένσκι προσπαθεί να βάλει τη χώρα του στο σωστό δρόμο για τους πολίτες του. Στην Ε.Ε. της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.
Αυτό που σταματά τον Ζελένσκι και τη χώρα του, και θέλει να τον επιστρέψει εκεί που δεν θα ήθελες ούτε εσύ να ζήσεις, είναι ένας ολιγάρχης πολεμοχαρής που έχει καταλάβει την εξουσία γειτονικής του χώρας.
Ποιο σωστό δρόμο ο Ζελένσκι ρε σοβαρέψου. Με το να συλλαμβάνει και να κατηγορεί όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους?
Δεν τους δηλητηριάζει, Arisvilla.
Αν πραγματικά σε πείραζε το ένα, όπως το περιγράφεις, το άλλο θα έπρεπε να σε αηδιάζει.

Πέφτουμε και πάλι στην εξής παραδοξότητα:
κατηγορούμε τον έναν ως πολιτικό διώκτη επειδή απαγόρευσε κάποια συγκεκριμένα ρωσόφιλα κόμματα εν μέσω εισβολής της Ρωσίας, και ταυτόχρονα δικαιολογούμε τον εισβολέα ο οποίος δεν απαγορεύει απλά τα κόμματα, αλλά δηλητηριάζει, εκτελεί, φυλακίζει, αφανίζει πολιτικούς αντιπάλους.

Ο πρώτος είναι κανίβαλος κι ο δεύτερος άγιος;

Φυσικά κι έχω περισσότερες ελπίδες δημοκρατίας με τον πρώτο. Χρειάζεται λιγότερες διορθωτικές κινήσεις, λιγότερες πιέσεις για να αλλάξει τη συμπεριφορά του. Ο άλλος είναι απλά βάρβαρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 26 Απρ 2022, 10:07, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:00
stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:35

Νομίζω πως ναι, εφόσον δεν ήταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση με τον ημίτρελο γείτονα που έχει μπλέξει.
Αλλά θεωρώ ότι η Ουκρανία χρειάζεται ακόμη δρόμο για να γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ και να εναρμονιστεί με την δημοκρατία της και την ανάπτυξή της.

Εδώ δεν υπερασπιζόμαστε τον Ζελένσκι, αλλά μία χώρα που δέχεται εισβολή. Δεν τίθεται ζήτημα Ζελένσκι.
Ο Ζελένσκι προσπαθεί να βάλει τη χώρα του στο σωστό δρόμο για τους πολίτες του. Στην Ε.Ε. της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.
Αυτό που σταματά τον Ζελένσκι και τη χώρα του, και θέλει να τον επιστρέψει εκεί που δεν θα ήθελες ούτε εσύ να ζήσεις, είναι ένας ολιγάρχης πολεμοχαρής που έχει καταλάβει την εξουσία γειτονικής του χώρας.
Ποιο σωστό δρόμο ο Ζελένσκι ρε σοβαρέψου. Με το να συλλαμβάνει και να κατηγορεί όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους? Και όχι μόνο τους φιλορώσους και τον Ποροσένκο πέρυσι τον κυνηγούσε γιατί είχε και καλά οικονομικές δοσοληψίες με το Ντόνετσκ. Με το να μπανάρει 11 κόμματα? Με το να απαγορεύει τους Ρωσόφωνους να μιλούν ρωσικά? Ολα αυτά τα έκανε προ της εισβολής. Φασιστάκος είναι ένας μικρός Πούτιν που οι Αμερικανοί και οι Ευρωπέοι τον έχουν κάνει σύμμαχο τους και γενικά τους ουκρανούς εθνικιστές γιατί είναι εχθροί του εχθρού τους του Πούτιν.
Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον ότι η εισβολή της Ρωσίας ξεκίνησε το 14 κι ότι από τότε είναι σε πόλεμο.
Ξαναδές ότι έγραψες με βάση ότι μιλάς για εμπόλεμη χώρα.
Η εισβολή της Ρωσίας ξεκίνησε το 14 αλλά πριν από αυτήν την εισβολή είχαμε πραξικοπήμα και την ανατροπή του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Γιανουκόβιτς και πογκρομ εις βάρος ρωσόφωνων και ρωσόφιλων στην νοτιοανατολική Ουκρανία.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:56
Beria έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:52
Крaсная армия έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:25 Χαίρομαι που στηρίζεις τους Ουκροναζί δήθεν αριστερέ.

Εδώ κάποτε μας ανέβαζες φωτογραφίες για τους σοσιαλδημοκράτες Ισραηλινούς που δήθεν το παίζανε κομμουνιστές.

Χαίρομαι που οι αριστεριστές του τύπου σου είναι ενταγμένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Καλέ μου φίλε, εάν εσύ είσαι αριστερός τότε εγώ δεν είμαι
Bασικά όποιος θεωρεί τον εαυτό του Αριστερό δεν μπορεί να είναι ούτε με τους ουκρανούς ναζι εθνικιστές και το Νάτο, ούτε με τους Ρώσους ιμπεριαλιστές του Πούτιν. Δικαιολογίες του στυλ οι Ρώσοι είναι οι εισβολείς ή οι Νατοικοί τα προκάλεσαν όλα αυτά έχουν εν μέρει βάση αλλά δεν μπορούν να είναι η βάση του να στηρίζεις είτε τους Ρώσους φασίστες, είτε τους Ουκρανούς φασίστες.
Εγώ ξέρω πολλούς αριστερούς που στήριξαν την εισβολή της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν πάντως.
Και ήταν κατενθουσιασμενοι όταν ο Μεγγίστου Χαϊλέ έκανε πραξικόπημα στην Αιθιοπία και την ρήμαξε για μερικά χρόνια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:07 Εγώ ξέρω πολλούς αριστερούς που στήριξαν την εισβολή της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν πάντως.
Και ήταν κατενθουσιασμενοι όταν ο Μεγγίστου Χαϊλέ έκανε πραξικόπημα στην Αιθιοπία και την ρήμαξε για μερικά χρόνια.
Το ίδιο θα έκαναν και σήμερα ανοιχτά εάν η Ρωσία ήταν έστω μερικώς σοσιαλιστική.Εκείνο που τους δυσκολεύει και το παίζουν ουδέτεροι είναι ότι η Ρωσία είναι τόσο προφανώς καπιταλιστική που οι ειδήσεις είναι γεμάτες με τις κυρώσεις των Δυτικών στους εκατομμυριούχους Ρώσους και τα γιωτ που ψάχνουν λιμάνι για να μην τα κατασχέσουν. :D
Βέβαια είναι και κάποιοι που νομίζουν ότι έχουμε ένα ριμέικ του β΄παγκοσμίου πολέμου αλλά είναι λίγοι.Όσο ναζί είναι ο Ζελένσκι άλλο τόσο σταλινικός είναι ο Πούτιν.Χρησιμοποιούνται σύμβολα του παρελθόντος για να δικαιολογηθεί ένας πόλεμος του 21ου αιώνα.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:05
Ποιο σωστό δρόμο ο Ζελένσκι ρε σοβαρέψου. Με το να συλλαμβάνει και να κατηγορεί όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους? Και όχι μόνο τους φιλορώσους και τον Ποροσένκο πέρυσι τον κυνηγούσε γιατί είχε και καλά οικονομικές δοσοληψίες με το Ντόνετσκ. Με το να μπανάρει 11 κόμματα? Με το να απαγορεύει τους Ρωσόφωνους να μιλούν ρωσικά? Ολα αυτά τα έκανε προ της εισβολής. Φασιστάκος είναι ένας μικρός Πούτιν που οι Αμερικανοί και οι Ευρωπέοι τον έχουν κάνει σύμμαχο τους και γενικά τους ουκρανούς εθνικιστές γιατί είναι εχθροί του εχθρού τους του Πούτιν.
Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον ότι η εισβολή της Ρωσίας ξεκίνησε το 14 κι ότι από τότε είναι σε πόλεμο.
Η εισβολή της Ρωσίας ξεκίνησε το 14 αλλά πριν από αυτήν την εισβολή είχαμε πραξικοπήμα και την ανατροπή του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Γιανουκόβιτς και πογκρομ εις βάρος ρωσόφωνων και ρωσόφιλων στην νοτιοανατολική Ουκρανία.
Και που έγινε πραξικόπημα;
Νομιμοποιείται με κάποιο τρόπο η Ρωσία να αρχίσει να κόβει κομμάτια της Ουκρανιας; λόγω πραξικοπήματος σε άλλη χώρα;

Οι μετέπειτα εξελίξεις τελικά δικαιώνουν το πραξικόπημα όπως το λες.
Η πρώτη δικαίωση ήρθε αμέσως με το ότι ο εκλεγμένος το έσκασε με ελικόπτερο στην Ρωσία μόλις τον πήραν χαμπάρι.

Επίσης μου αρέσει η ονοματολογία που κάνουν κατά το δοκούν οι αριστεροί.
Αν μια λαϊκή αντίδραση εμπίπτει στις προτιμήσεις τους είναι λαϊκή εξέγερση κατά Τιράνων, αν δεν εμπίπτει είναι πραξικόπημα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Το πρόβλημα των αριστερών είναι ότι προσπαθούν να πιαστούν από την τρίχα για να την κάνουν τριχιά.
Η αριστερά δεν έχει ποτέ της διοικήσει και δεν θα διοικήσει ποτέ της, ακριβώς επειδή δεν είναι ιδεολογία κυριαρχίας. Η αριστερά πάντοτε θα παλεύει και θα προσφέρει από την πλευρά των κοινωνικών αγώνων και του πολιτισμού. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Όταν σου λένε λοιπόν ότι η κυβέρνηση της Ρωσίας, της Κίνας ή της Β. Κορέας είναι αριστερή, απλά γελάς. Οι κυβερνήσεις αυτές έχουν εξαφανίσει τους αριστερούς εδώ και χρόνια. Τους αφάνισαν κυριολεκτικά. Όχι μεταφορικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:17 Οι μετέπειτα εξελίξεις τελικά δικαιώνουν το πραξικόπημα όπως το λες.
Η πρώτη δικαίωση ήρθε αμέσως με το ότι ο εκλεγμένος το έσκασε με ελικόπτερο στην Ρωσία μόλις τον πήραν χαμπάρι.

Αρχικά πήγε στο Χάρκοβο.Εγώ τότε περίμενα ότι θα διακηρύξει ότι είναι ο νόμιμος πρόεδρος και θα καλούσε τους υποστηρικτές του που ήσαν πολλοί στην Ανατολική Ουκρανία να τον στηρίξουν.Θα μπορούσε τότε και ως πρόεδρος να καλέσει τον Πούτιν να τον στηρίξει.Έτσι θα υπήρχε νομιμότητα στην ρωσική επέμβαση.
Το λάθος των Ρώσων είναι ότι δεν έγινε αυτό.Αντί αυτού την κοπάνησε για τη Ρωσία.Η Ρωσία δεν τον επικαλέσθηκε καν για να επέμβει και αντί αυτού κοίταξε να αρπάξει την Κριμαία.
Πως δηλαδή η απάντηση στην ανατροπή ενός προέδρου είναι ο διαμελισμός της χώρας που τον ανέτρεψε είναι ένα ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:17

Νομιμοποιείται με κάποιο τρόπο η Ρωσία να αρχίσει να κόβει κομμάτια της Ουκρανιας; λόγω πραξικοπήματος σε άλλη χώρα;

Αν μια λαϊκή αντίδραση εμπίπτει στις προτιμήσεις τους είναι λαϊκή εξέγερση κατά Τιράνων, αν δεν εμπίπτει είναι πραξικόπημα.
Τιράνων? Σαλί Μπερίσα ας πούμε :smt005: Εγώ νομίζω οτι εσείς έχετε τέτοια θέματα. Η εξέγερση κατά Γιανουκόβιτς ήταν μια λαική εξέγερση κατά τη γνώμη σας όπως και η εξέγερση κατά του Μαδούρο, ενώ το αποσχιστικό κίνημα στην Καταλονία πχ ήταν επικίνδυνο και ενάντια στις αρχές τις ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

πατησιωτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:24
Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:17 Οι μετέπειτα εξελίξεις τελικά δικαιώνουν το πραξικόπημα όπως το λες.

Αρχικά πήγε στο Χάρκοβο.Εγώ τότε περίμενα ότι θα διακηρύξει ότι είναι ο νόμιμος πρόεδρος και θα καλούσε τους υποστηρικτές του που ήσαν πολλοί στην Ανατολική Ουκρανία να τον στηρίξουν.Θα μπορούσε τότε και ως πρόεδρος να καλέσει τον Πούτιν να τον στηρίξει.Έτσι θα υπήρχε νομιμότητα στην ρωσική επέμβαση.
Το λάθος των Ρώσων είναι ότι δεν έγινε αυτό.Αντί αυτού την κοπάνησε για τη Ρωσία.Η Ρωσία δεν τον επικαλέσθηκε καν για να επέμβει και αντί αυτού κοίταξε να αρπάξει την Κριμαία.
Πως δηλαδή η απάντηση στην ανατροπή ενός προέδρου είναι ο διαμελισμός της χώρας που τον ανέτρεψε είναι ένα ερώτημα.
Για την Κριμαία έχω ένα ερώτημα σε εσάς τους λελέδες. Πως από τη μία είστε ενάντια στην προσάρτηση της Κριμαίας και από την άλλη αναγνωρίζετε (οχι εμείς σαν χώρα η λελέδικη ΕΕ) το Κόσοβο? Γιατί δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς οτι στην Κριμαία η πλειοψηφία ήταν ρωσόφιλη. Πάντως δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών δεν αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο επίσημα. Απλά όταν συμφέρει τις μεγάλες δυνάμεις το επικαλούνται. Οταν δεν συμφέρει μιλούν για ανάγκη προστασίας των συνόρων.
Άβαταρ μέλους
Chainis

Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:24

Τιράνων? Σαλί Μπερίσα ας πούμε :smt005: Εγώ νομίζω οτι εσείς έχετε τέτοια θέματα. Η εξέγερση κατά Γιανουκόβιτς ήταν μια λαική εξέγερση κατά τη γνώμη σας όπως και η εξέγερση κατά του Μαδούρο, ενώ το αποσχιστικό κίνημα στην Καταλονία πχ ήταν επικίνδυνο και ενάντια στις αρχές τις ΕΕ.
Ναι, η εξέγερση στην Ουκρανία ήταν λαϊκή εξέγερση κατά μιας κυβέρνησης που ακύρωσε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και ήθελε να την κρατήσει στην υποανάπτυξη, σε στάτους Λευκορωσίας.

Κατα του Μαδούρο ήταν απο ανθρώπους που πεινούσαν.

Στην Καταλονία δεν είχε ούτε θα έχει καμία τύχη καμία εξέγερση γιατί το 55% των κατοίκων της είναι Ισπανοί που προφανώς δεν θέλουν να αποσχιστουν και για κανέναν άλλο λόγο.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Chainis

πατησιωτης έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:24

:smt023
Σωστός σε όλα!

Μάργκαρετ Θάτσερ:
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Η αλήθεια είναι πως η μισή Ουκρανία μέχρι το 2010 ήθελε ένωση.
Βέβαια ο Πούτιν έκανε τα πάντα για να απομακρύνει τους Ουκρανούς από την Ρωσία.
Το 70% με 80% του ουκρανικού πληθυσμού είναι ρωσόφωνο, αφήστε τις ψεύτικες στατιστικές.
Απλά οι Ουκρανοί δεν γουστάρουν την δικτατορική κυβέρνηση του Πούτιν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δεν υπήρχε καν ισχυρή ουκρανική εθνική ταυτότητα. Ο γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Ποροσένκο που βομβάρδισε το Ντονμπας, έβγαινε με μπλούζα εθνικής Ρωσίας στα σόσιαλ μίντια, την ουκρανική εθνική ταυτότητα την έφτιαξε ο Πούτιν με τις μαλακίες που έκανε.
Αντί να προσπαθήσει να κάνει ένωση με οικονομικά κίνητρα όπως ο Άντεναουερ πριν 70 χρόνια, ο Πούτιν άρχισε να κλέβει γη και κατοίκους σιγά σιγά και να παίζει με όπλα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:33
Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:24

Ναι, η εξέγερση στην Ουκρανία ήταν λαϊκή εξέγερση κατά μιας κυβέρνησης που ακύρωσε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και ήθελε να την κρατήσει στην υποανάπτυξη, σε στάτους Λευκορωσίας.

Κατα του Μαδούρο ήταν απο ανθρώπους που πεινούσαν.

Στην Καταλονία δεν είχε ούτε θα έχει καμία τύχη καμία εξέγερση γιατί το 55% των κατοίκων της είναι Ισπανοί που προφανώς δεν θέλουν να αποσχιστουν και για κανέναν άλλο λόγο.
Λαική εξέγερση κατά μιας κυβέρνησης εκλεγμένης επειδή "ακύρωσε την ευρωπαική πορεία μιας χώρας" και καλά. Ποια ευρωπαική πορεία, έγινε κανένα δημοψήφισμα και ψήφισαν οι Ουκρανοί το 2012 οτι ήθελαν να μπουν στην ΕΕ? Και τι είχε κάνει ο Γιανουκόβιτς? Πάγωσε δεν ακύρωσε τη συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ. Σύμφωνα με την λογική σου δηλαδή αν μετά το δημοψήφισμα Τσίπρα και την κωλοτούμπα του που έκανε το οχι ναι αν έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους για να τον ανατρέψει θα ήταν λαική εξέγερση? Οσον αφορά τον Μαδούρο ναι από ανθρώπους που πεινούσαν με αρχηγό τον Γκάου μπιο τον τσάτσο των Αμερικάνων :smt005: Σοβαρέψου.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Η δικαιολογια της Ρωσιας για τον πολεμο στην Ουκρανια ειναι γεωπολιτικη. Σου λεει τι εμποδιζει το ΝΑΤΟ να κανει ξαφνικο πολεμο στην Ρωσια οπως εκανε ο Χιτλερ το 1941?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

AOC έγραψε: 26 Απρ 2022, 10:41 Η αλήθεια είναι πως η μισή Ουκρανία μέχρι το 2010 ήθελε ένωση.
Βέβαια ο Πούτιν έκανε τα πάντα για να απομακρύνει τους Ουκρανούς από την Ρωσία.
Το 70% με 80% του ουκρανικού πληθυσμού είναι ρωσόφωνο, αφήστε τις ψεύτικες στατιστικές.
Απλά οι Ουκρανοί δεν γουστάρουν την δικτατορική κυβέρνηση του Πούτιν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δεν υπήρχε καν ισχυρή ουκρανική εθνική ταυτότητα. Ο γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Ποροσένκο που βομβάρδισε το Ντονμπας, έβγαινε με μπλούζα εθνικής Ρωσίας στα σόσιαλ μίντια, την ουκρανική εθνική ταυτότητα την έφτιαξε ο Πούτιν με τις μαλακίες που έκανε.
Αντί να προσπαθήσει να κάνει ένωση με οικονομικά κίνητρα όπως ο Άντεναουερ πριν 70 χρόνια, ο Πούτιν άρχισε να κλέβει γη και κατοίκους σιγά σιγά και να παίζει με όπλα.
Μόνο στη Δυτική Ουκρανία η πλειοψηφία είχε πάντα Ουκρανική συνείδηση και είχε την ουκρανική σαν πρώτη γλώσσα. Σταδιακά αυτοί οι δυτικοί Ουκρανοί με τις πλάτες των αμερικανών και με τα λάθη του Πούτιν κατάφεραν να πάρουν την εξουσία πρώτα με τον Γιουτσένκο και μετά το πραξικόπημα του Μαινταν με τον Ποροσένκο. Οι Κεντρικοί και Ανατολικοί Ουκρανοί ήταν και είναι κατά 90% ρωσόφωνοι και μέχρι το 2010 δεν είχαν θέματα με τους Ρώσους.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”