!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Ρε ανύπαρκτε.
Δεν γουστάρω τον Πούτιν.
Είμαι κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Και υπέρ της ρωσικής επέμβασης στην ναζιστική Ουκρανία.
Δεν τρολάρω καθόλου.
Από το 2013 που ξεκίνησε ο ευρωμαϊντανός στο παλιό το φόρουμ τα ίδια έλεγα.
Δεν το χτύπησε το Su-34 κανένας πύραυλος ότι και να λες.
130 έχει ακόμα και 10 έτοιμα για παραλαβή.
Δεν γουστάρω τον Πούτιν.
Είμαι κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Και υπέρ της ρωσικής επέμβασης στην ναζιστική Ουκρανία.
Δεν τρολάρω καθόλου.
Από το 2013 που ξεκίνησε ο ευρωμαϊντανός στο παλιό το φόρουμ τα ίδια έλεγα.
Δεν το χτύπησε το Su-34 κανένας πύραυλος ότι και να λες.
130 έχει ακόμα και 10 έτοιμα για παραλαβή.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Εσύ θα πήγαινες να ζήσεις στην Ουκρανία του Ζελένσκι του προασπιστή των αρχών του δυτικού πολιτισμού?stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:08Χαζός είναι;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:11Εγω πληρωνομαι απο μενα και θα δωσω με χαρα. Σ'αρεσει δε σ'αρεσει η καπιταλιστικη φασιστικη ολιγαρχικη δυση θα κοψει και απο τον δικο σου μισθο για την ενισχυση της Ουκρανιας. Εκτος και αν μετακομισεις στην Ρωσια ή την ΛευκορωσιαКрaсная армия έγραψε: 25 Απρ 2022, 22:50 Σου ξαναείπα και σου έστειλα και φωτογραφία από τον χώρο εργασίας. Εσύ πληρώνεσαι ρομπίτσα.![]()
Εδώ τρολάρει ελεύθερα.
Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι κανείς πουτινολάτρης δεν θα πήγαινε να ζήσει στη Ρωσία μόνιμα.
Ποτέ γιορτάζεις Крaсная армия;
Σου βρήκα δώρο

Δεν θα κουραστείς να το συναρμολογήσεις
Σου βρήκα δώρο

Δεν θα κουραστείς να το συναρμολογήσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Крaсная армия
Χαίρομαι που στηρίζεις τους Ουκροναζί δήθεν αριστερέ.
Εδώ κάποτε μας ανέβαζες φωτογραφίες για τους σοσιαλδημοκράτες Ισραηλινούς που δήθεν το παίζανε κομμουνιστές.
Χαίρομαι που οι αριστεριστές του τύπου σου είναι ενταγμένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εδώ κάποτε μας ανέβαζες φωτογραφίες για τους σοσιαλδημοκράτες Ισραηλινούς που δήθεν το παίζανε κομμουνιστές.
Χαίρομαι που οι αριστεριστές του τύπου σου είναι ενταγμένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Νομίζω πως ναι, εφόσον δεν ήταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση με τον ημίτρελο γείτονα που έχει μπλέξει.Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:20Εσύ θα πήγαινες να ζήσεις στην Ουκρανία του Ζελένσκι του προασπιστή των αρχών του δυτικού πολιτισμού?stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:08Χαζός είναι;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2022, 23:11
Εγω πληρωνομαι απο μενα και θα δωσω με χαρα. Σ'αρεσει δε σ'αρεσει η καπιταλιστικη φασιστικη ολιγαρχικη δυση θα κοψει και απο τον δικο σου μισθο για την ενισχυση της Ουκρανιας. Εκτος και αν μετακομισεις στην Ρωσια ή την Λευκορωσια![]()
Εδώ τρολάρει ελεύθερα.
Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι κανείς πουτινολάτρης δεν θα πήγαινε να ζήσει στη Ρωσία μόνιμα.
Αλλά θεωρώ ότι η Ουκρανία χρειάζεται ακόμη δρόμο για να γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ και να εναρμονιστεί με την δημοκρατία της και την ανάπτυξή της.
Εδώ δεν υπερασπιζόμαστε τον Ζελένσκι, αλλά μία χώρα που δέχεται εισβολή. Δεν τίθεται ζήτημα Ζελένσκι.
Ο Ζελένσκι προσπαθεί να βάλει τη χώρα του στο σωστό δρόμο για τους πολίτες του. Στην Ε.Ε. της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.
Αυτό που σταματά τον Ζελένσκι και τη χώρα του, και θέλει να τον επιστρέψει εκεί που δεν θα ήθελες ούτε εσύ να ζήσεις, είναι ένας ολιγάρχης πολεμοχαρής που έχει καταλάβει την εξουσία γειτονικής του χώρας.
Αυτό δεν αποκλείει να είσαι και κατά του Πούτιν.
Δεν καταλαβαίνω πώς μπλέκεις τα θέματα μεταξύ τους.
Θα μπορούσες να είσαι κατά όλων, κατά κάθε εισβολής σε ξένη χώρα.
Δεν είσαι.
Το θέμα δεν είναι επομένως ότι είσαι κατά του ΝΑΤΟ. Απλά είσαι υπέρ της εισβολής. Γουστάρεις αίματα, φρικαλεότητες, πόνο και δυστυχία στους ανθρώπους.
Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.
Ένα πράγμα που πάντοτε μου κάθονταν ως παρανοϊκό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δικαιολογούν την ωμή βία ως λύση σε ζητήματα διπλωματίας.
Σου λέει ο άλλος "οι ΗΠΑ προσπαθούν να τραβήξουν την Ουκρανία προς τη δική τους επιρροή. Ως απάντηση θα σφάξουμε τους ουκρανούς".
Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια.
Ποιο σωστό δρόμο ο Ζελένσκι ρε σοβαρέψου. Με το να συλλαμβάνει και να κατηγορεί όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους? Και όχι μόνο τους φιλορώσους και τον Ποροσένκο πέρυσι τον κυνηγούσε γιατί είχε και καλά οικονομικές δοσοληψίες με το Ντόνετσκ. Με το να μπανάρει 11 κόμματα? Με το να απαγορεύει τους Ρωσόφωνους να μιλούν ρωσικά? Ολα αυτά τα έκανε προ της εισβολής. Φασιστάκος είναι ένας μικρός Πούτιν που οι Αμερικανοί και οι Ευρωπέοι τον έχουν κάνει σύμμαχο τους και γενικά τους ουκρανούς εθνικιστές γιατί είναι εχθροί του εχθρού τους του Πούτιν.stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:35Νομίζω πως ναι, εφόσον δεν ήταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση με τον ημίτρελο γείτονα που έχει μπλέξει.Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:20Εσύ θα πήγαινες να ζήσεις στην Ουκρανία του Ζελένσκι του προασπιστή των αρχών του δυτικού πολιτισμού?stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:08
Χαζός είναι;
Εδώ τρολάρει ελεύθερα.
Αλλά θεωρώ ότι η Ουκρανία χρειάζεται ακόμη δρόμο για να γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ και να εναρμονιστεί με την δημοκρατία της και την ανάπτυξή της.
Εδώ δεν υπερασπιζόμαστε τον Ζελένσκι, αλλά μία χώρα που δέχεται εισβολή. Δεν τίθεται ζήτημα Ζελένσκι.
Ο Ζελένσκι προσπαθεί να βάλει τη χώρα του στο σωστό δρόμο για τους πολίτες του. Στην Ε.Ε. της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.
Αυτό που σταματά τον Ζελένσκι και τη χώρα του, και θέλει να τον επιστρέψει εκεί που δεν θα ήθελες ούτε εσύ να ζήσεις, είναι ένας ολιγάρχης πολεμοχαρής που έχει καταλάβει την εξουσία γειτονικής του χώρας.
Το πρώτο καμία σχέση.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:16Επίσης σημαίνει ότι η εγχώρια πολεμική βιομηχανία καταστράφηκε. Επίσης σημαίνει ότι όλοι ψάχνονται να δοκιμαστούν τα όπλα τους σε πραγματικές συνθήκες μάχης και όχι σε απλές ασκήσεις.Chainis έγραψε: 26 Απρ 2022, 01:331. Μέσω Πολωνίας υπάρχει πρόβλημα λες;Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2022, 01:00
1. Eίμαι περίεργος να δώ ΠΩΣ θα φτάσει.![]()
2. Αφού οι Ουκρανέζοι έχουν πιάσει τόσα πυροβόλα απ' τους Ρώσους, γιατί δε χρησιμοποιούν αυτά?![]()
2. Μπορεί να ήταν χτυπημένα με βλάβες.
Μπορεί να μην έχουν οβίδες στο διαμετρημα τους.
Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τα 152 Χιλ.
Μπορεί να τα χρησιμοποιούν και να μην το ξέρεις.
Μπορεί τα Σουηδικά να είναι καλύτερα.
Όχι ότι δεν μπορεί να έχει πάθει ζημιές η και καταστροφές αλλά γιατι για να βγάλει και να παραδόσει συστήματα βιομηχανια που δεν είναι προετοιμασμένη για πόλεμο χρειάζονται μήνες η και χρόνια.
Η Αμερική είχε ξεκινήσει μάχες στα νησιά του ειρηνικού 6 μήνες μετά το Περλ Χάρμπορ με όπλα του Α ΠΠ και βεβαια βλέπουμε τι χρόνους παράδοσης έχουν οι βιομηχανίες σήμερα, γι αυτό οι Ουκρανοί ζητάνε όπλα από την πρώτη μέρα του πολέμου.
Το δεύτερο ακούγεται λογικό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καλέ μου φίλε, εάν εσύ είσαι αριστερός τότε εγώ δεν είμαιКрaсная армия έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:25 Χαίρομαι που στηρίζεις τους Ουκροναζί δήθεν αριστερέ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Крaсная армия
Εγώ είμαι Κομμουνιστής Σταλινικός και ανοιχτά στηρίζω την αποναζιστικοποίηση της πρώην Ουκρανίας.
Bασικά όποιος θεωρεί τον εαυτό του Αριστερό δεν μπορεί να είναι ούτε με τους ουκρανούς ναζι εθνικιστές και το Νάτο, ούτε με τους Ρώσους ιμπεριαλιστές του Πούτιν. Δικαιολογίες του στυλ οι Ρώσοι είναι οι εισβολείς ή οι Νατοικοί τα προκάλεσαν όλα αυτά έχουν εν μέρει βάση αλλά δεν μπορούν να είναι η βάση του να στηρίζεις είτε τους Ρώσους φασίστες, είτε τους Ουκρανούς φασίστες.Beria έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:52Καλέ μου φίλε, εάν εσύ είσαι αριστερός τότε εγώ δεν είμαιКрaсная армия έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:25 Χαίρομαι που στηρίζεις τους Ουκροναζί δήθεν αριστερέ.
Κι εγώ ήξερα έναν στη γειτονιά που ήταν σίγουρος ότι ήταν ο Γέρων του ΒουνούКрaсная армия έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:53 Εγώ είμαι Κομμουνιστής Σταλινικός και ανοιχτά στηρίζω την αποναζιστικοποίηση της πρώην Ουκρανίας.
Δεν είναι για όλους τα ναρκωτικά
Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις μάλλον ότι η εισβολή της Ρωσίας ξεκίνησε το 14 κι ότι από τότε είναι σε πόλεμο.Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:41Ποιο σωστό δρόμο ο Ζελένσκι ρε σοβαρέψου. Με το να συλλαμβάνει και να κατηγορεί όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους? Και όχι μόνο τους φιλορώσους και τον Ποροσένκο πέρυσι τον κυνηγούσε γιατί είχε και καλά οικονομικές δοσοληψίες με το Ντόνετσκ. Με το να μπανάρει 11 κόμματα? Με το να απαγορεύει τους Ρωσόφωνους να μιλούν ρωσικά? Ολα αυτά τα έκανε προ της εισβολής. Φασιστάκος είναι ένας μικρός Πούτιν που οι Αμερικανοί και οι Ευρωπέοι τον έχουν κάνει σύμμαχο τους και γενικά τους ουκρανούς εθνικιστές γιατί είναι εχθροί του εχθρού τους του Πούτιν.stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:35Νομίζω πως ναι, εφόσον δεν ήταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση με τον ημίτρελο γείτονα που έχει μπλέξει.Arisvilla έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:20
Εσύ θα πήγαινες να ζήσεις στην Ουκρανία του Ζελένσκι του προασπιστή των αρχών του δυτικού πολιτισμού?
Ξαναδές ότι έγραψες με βάση ότι μιλάς για εμπόλεμη χώρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ευκολο ειναι.stavmanr έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:38Αυτό δεν αποκλείει να είσαι και κατά του Πούτιν.
Δεν καταλαβαίνω πώς μπλέκεις τα θέματα μεταξύ τους.
- Πουτιν κακος, Δυση κακη
- Δυση κακη, Ρωσια καλη
Τέτοια κατάντια ούτε στον εχθρό μου μη δω.Крaсная армия έγραψε: 26 Απρ 2022, 09:53 Εγώ είμαι Κομμουνιστής Σταλινικός και ανοιχτά στηρίζω την αποναζιστικοποίηση της πρώην Ουκρανίας.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron