4 και 20 το πρωί είμαι μία ώρα πριν ξυπνήσω να πάω για δουλειά.Bandit59 έγραψε: 19 Απρ 2022, 12:33 Τι μίζερη ζωή είναι αυτή ρε αρουραίε. 4.20 το πρωί αντί να έχεις καμιά γκομενιτσα δίπλα σου, ανεβάζεις ποστ με την βλαμμένη. Get a life.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;
γιατί είναι έτσι πρησμένη? κάνει κατακράτηση, δεν προσέχει τη σωματική της υγεία...
Αυτή η αναφορά στο έμμισθος (δηλ. μπορεί να είσαι άμισθος;AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:58Δεν είμαι έμμισθος υπάλληλος κανενός κόμματος.ψωνάρα τιντερού έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:53AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:43
Εφόσον δέχεται να τις πει, είναι. Πάντως αν γίνει βουλευτής και ακόμη χειρότερα, υπουργός, εγώ δεν θα θέλω να έχω μετά καμία σχέση με την ΝΔ.
δηλαδή τώρα έχεις;![]()
![]()
![]()
***πλάκα σου κάνω
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- wooded glade
Καλά οι μισοί εξ αυτών δικαιολογούνται και πίπτουν θύματα ανοικείας επιθέσεως υπό της κας Λατινοπούλου.
Αλλά ο εξ αριστερών που ήρθε κατ' ευθείαν από το λαϊκό απεντομωτήριο να βγάλει λόγο ;
Η εκ δεξιών με τη ρόμπα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-κύριε Εισαγγελέα θέλω να καταγγείλω ένα βιασμό μετά φόνου
-α όχι τώρα δε μπορώ, ασχολούμαι με τη Λατινοπούλου που είπε βρωμιάρηδες κάτι Συριζαίους.
-α όχι τώρα δε μπορώ, ασχολούμαι με τη Λατινοπούλου που είπε βρωμιάρηδες κάτι Συριζαίους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπας και σε πρεσβεύει και σένα;Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:55τι υπονοείς αγράμματε ομοφοβικέ ζαίε με την αναφορά στο νους υγιής εν σώματι υγιει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:51Ο υπερσυντελικος είναι σαν το "νους υγιής εν σώματι υγιει" που πρεσβεύει το άλλο φυτό ..Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:49
πως τον είπες έτσι αυτόν τον υπερσυντέλικο με τα σεξιστικά και τα ομοφοβικα ρε ζαίε;![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Δημοκράτης
ναι φροντίζω να μην έχω τα χάλια των ζαίωνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:51Μπας και σε πρεσβεύει και σένα;Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:55τι υπονοείς αγράμματε ομοφοβικέ ζαίε με την αναφορά στο νους υγιής εν σώματι υγιει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:51
Ο υπερσυντελικος είναι σαν το "νους υγιής εν σώματι υγιει" που πρεσβεύει το άλλο φυτό ..![]()
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ρε μεγάλε, είσαι τόσο αγράμματος που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει λάθος, ακόμα κι αν στο πετάξουν δύο φορές στη μούρη.Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:52ναι φροντίζω να μην έχω τα χάλια των ζαίωνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:51Μπας και σε πρεσβεύει και σένα;Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:55
τι υπονοείς αγράμματε ομοφοβικέ ζαίε με την αναφορά στο νους υγιής εν σώματι υγιει;![]()
Ξεφτιλιζεσαι τόσο που ένιωσα αμήχανα.
Φεύγω απ' το σεπτό τούτο νήμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Δημοκράτης
ναι, εγώ έιμαι ο αγράμματος και όχι εσύ που νομίζεις ότι το το νους υγυει εν σωματη υγιει είναι λάθοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:54Ρε μεγάλε, είσαι τόσο αγράμματος που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει λάθος, ακόμα κι αν στο πετάξουν δύο φορές στη μούρη.
Φεύγω απ' το σεπτό τούτο νήμα.![]()
Αλέξη εσύ γράφεις στο φόρουμ ;
Ορθογραφικά το σκότωσεςΔημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:34ναι, εγώ έιμαι ο αγράμματος και όχι εσύ που νομίζεις ότι το το νους υγυει εν σωματη υγιει είναι λάθοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:54Ρε μεγάλε, είσαι τόσο αγράμματος που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει λάθος, ακόμα κι αν στο πετάξουν δύο φορές στη μούρη.
Φεύγω απ' το σεπτό τούτο νήμα.![]()
![]()
Αλέξη εσύ γράφεις στο φόρουμ ;
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Για να ασκήσεις ρητορική μίσους πρέπει να έχεις κάποιο λέγειν. Να ξες να μιλάς. Να μπορείς να γαμωρητορεύσεις. Όταν λέμε ότι η Λατινοπούλου ασκεί ρητορική μίσους, της δίνουμε αξία. Ένα αγράμματο ξέκωλο είναι που λέει μονίμως μαλακίες, ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε μαζί της. Ας αφήσουμε μόνο τους οπαδούς της να την χαίρονται κι ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους.Green Dragon έγραψε: 19 Απρ 2022, 09:01ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2022, 06:49 Με το πόση ευκολία και άνεση πάντως κάποιοι ζητούν εισαγγελέα και ποινικές διώξεις εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου , όταν εκφράζονται απόψεις που οι ίδιοι διαφωνούν ...
Και πόσο λάστιχο έχει γίνει από πλευράς ερμηνείας ο όρος ρατσισμός και ρητορική μίσους ....![]()
Πολύ χρήσιμη πληροφορία, τύπε και απαραίτητη η παράθεσή της για την εξέλιξη της συζητήσεως.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:584 και 20 το πρωί είμαι μία ώρα πριν ξυπνήσω να πάω για δουλειά.Bandit59 έγραψε: 19 Απρ 2022, 12:33 Τι μίζερη ζωή είναι αυτή ρε αρουραίε. 4.20 το πρωί αντί να έχεις καμιά γκομενιτσα δίπλα σου, ανεβάζεις ποστ με την βλαμμένη. Get a life.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Υπάρχει άραγε κάποια ιδεολογία στον πλανήτη γη , η οποία δεν ασκεί ρητορική μίσους εναντίον κάποιας άλλης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι έχουν αντίθετη ιδεολογία;Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:44Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Για να ασκήσεις ρητορική μίσους πρέπει να έχεις κάποιο λέγειν. Να ξες να μιλάς. Να μπορείς να γαμωρητορεύσεις. Όταν λέμε ότι η Λατινοπούλου ασκεί ρητορική μίσους, της δίνουμε αξία. Ένα αγράμματο ξέκωλο είναι που λέει μονίμως μαλακίες, ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε μαζί της. Ας αφήσουμε μόνο τους οπαδούς της να την χαίρονται κι ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους.Green Dragon έγραψε: 19 Απρ 2022, 09:01ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2022, 06:49 Με το πόση ευκολία και άνεση πάντως κάποιοι ζητούν εισαγγελέα και ποινικές διώξεις εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου , όταν εκφράζονται απόψεις που οι ίδιοι διαφωνούν ...
Και πόσο λάστιχο έχει γίνει από πλευράς ερμηνείας ο όρος ρατσισμός και ρητορική μίσους ....![]()
Ρητορική μίσους και στοχοποίηση εχθρικης ομάδας ανθρώπων έχουν όλες μα όλες οι ιδεολογίες
Η Λατινοπούλου είναι η Ακρίτα της ΝΔ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron