!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Bandit59 έγραψε: 19 Απρ 2022, 12:33 Τι μίζερη ζωή είναι αυτή ρε αρουραίε. 4.20 το πρωί αντί να έχεις καμιά γκομενιτσα δίπλα σου, ανεβάζεις ποστ με την βλαμμένη. Get a life.
4 και 20 το πρωί είμαι μία ώρα πριν ξυπνήσω να πάω για δουλειά.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Jolly Roger έγραψε: 19 Απρ 2022, 05:25 Εικόνα
γιατί είναι έτσι πρησμένη? κάνει κατακράτηση, δεν προσέχει τη σωματική της υγεία...
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:58
ψωνάρα τιντερού έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:53
AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:43

Εφόσον δέχεται να τις πει, είναι. Πάντως αν γίνει βουλευτής και ακόμη χειρότερα, υπουργός, εγώ δεν θα θέλω να έχω μετά καμία σχέση με την ΝΔ.

δηλαδή τώρα έχεις; :-? :-? :-?
Δεν είμαι έμμισθος υπάλληλος κανενός κόμματος.
Αυτή η αναφορά στο έμμισθος (δηλ. μπορεί να είσαι άμισθος; :smt017 ) γεννά εύλογο προβληματισμό :p2:

***πλάκα σου κάνω :lol:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Καλά οι μισοί εξ αυτών δικαιολογούνται και πίπτουν θύματα ανοικείας επιθέσεως υπό της κας Λατινοπούλου.
Αλλά ο εξ αριστερών που ήρθε κατ' ευθείαν από το λαϊκό απεντομωτήριο να βγάλει λόγο ;
Η εκ δεξιών με τη ρόμπα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

georgebi έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:06
AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:58
ψωνάρα τιντερού έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:53

δηλαδή τώρα έχεις; :-? :-? :-?
Δεν είμαι έμμισθος υπάλληλος κανενός κόμματος.
Αυτή η αναφορά στο έμμισθος (δηλ. μπορεί να είσαι άμισθος; :smt017 ) γεννά εύλογο προβληματισμό :p2:

***πλάκα σου κάνω :lol:
:P
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

-κύριε Εισαγγελέα θέλω να καταγγείλω ένα βιασμό μετά φόνου
-α όχι τώρα δε μπορώ, ασχολούμαι με τη Λατινοπούλου που είπε βρωμιάρηδες κάτι Συριζαίους.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:55
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:51
Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:49

πως τον είπες έτσι αυτόν τον υπερσυντέλικο με τα σεξιστικά και τα ομοφοβικα ρε ζαίε;
Ο υπερσυντελικος είναι σαν το "νους υγιής εν σώματι υγιει" που πρεσβεύει το άλλο φυτό .. :lol:
τι υπονοείς αγράμματε ομοφοβικέ ζαίε με την αναφορά στο νους υγιής εν σώματι υγιει;
Μπας και σε πρεσβεύει και σένα; :smt017
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:51
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:51

Ο υπερσυντελικος είναι σαν το "νους υγιής εν σώματι υγιει" που πρεσβεύει το άλλο φυτό .. :lol:
τι υπονοείς αγράμματε ομοφοβικέ ζαίε με την αναφορά στο νους υγιής εν σώματι υγιει;
ναι φροντίζω να μην έχω τα χάλια των ζαίων
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:52

Ρε μεγάλε, είσαι τόσο αγράμματος που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει λάθος, ακόμα κι αν στο πετάξουν δύο φορές στη μούρη.
Ξεφτιλιζεσαι τόσο που ένιωσα αμήχανα.
Φεύγω απ' το σεπτό τούτο νήμα. :wave:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:54

Ρε μεγάλε, είσαι τόσο αγράμματος που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει λάθος, ακόμα κι αν στο πετάξουν δύο φορές στη μούρη.
ναι, εγώ έιμαι ο αγράμματος και όχι εσύ που νομίζεις ότι το το νους υγυει εν σωματη υγιει είναι λάθος :lol:

Αλέξη εσύ γράφεις στο φόρουμ ;
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:34
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Απρ 2022, 16:54
ναι, εγώ έιμαι ο αγράμματος και όχι εσύ που νομίζεις ότι το το νους υγυει εν σωματη υγιει είναι λάθος :lol:

Αλέξη εσύ γράφεις στο φόρουμ ;
Ορθογραφικά το σκότωσες
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Green Dragon έγραψε: 19 Απρ 2022, 09:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2022, 06:49 Με το πόση ευκολία και άνεση πάντως κάποιοι ζητούν εισαγγελέα και ποινικές διώξεις εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου , όταν εκφράζονται απόψεις που οι ίδιοι διαφωνούν ...

Και πόσο λάστιχο έχει γίνει από πλευράς ερμηνείας ο όρος ρατσισμός και ρητορική μίσους ....
:+1:
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Για να ασκήσεις ρητορική μίσους πρέπει να έχεις κάποιο λέγειν. Να ξες να μιλάς. Να μπορείς να γαμωρητορεύσεις. Όταν λέμε ότι η Λατινοπούλου ασκεί ρητορική μίσους, της δίνουμε αξία. Ένα αγράμματο ξέκωλο είναι που λέει μονίμως μαλακίες, ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε μαζί της. Ας αφήσουμε μόνο τους οπαδούς της να την χαίρονται κι ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

BigChiefWahoo έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:58
Bandit59 έγραψε: 19 Απρ 2022, 12:33 Τι μίζερη ζωή είναι αυτή ρε αρουραίε. 4.20 το πρωί αντί να έχεις καμιά γκομενιτσα δίπλα σου, ανεβάζεις ποστ με την βλαμμένη. Get a life.
4 και 20 το πρωί είμαι μία ώρα πριν ξυπνήσω να πάω για δουλειά.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία, τύπε και απαραίτητη η παράθεσή της για την εξέλιξη της συζητήσεως.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:44
Green Dragon έγραψε: 19 Απρ 2022, 09:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2022, 06:49 Με το πόση ευκολία και άνεση πάντως κάποιοι ζητούν εισαγγελέα και ποινικές διώξεις εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου , όταν εκφράζονται απόψεις που οι ίδιοι διαφωνούν ...

Και πόσο λάστιχο έχει γίνει από πλευράς ερμηνείας ο όρος ρατσισμός και ρητορική μίσους ....
:+1:
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Για να ασκήσεις ρητορική μίσους πρέπει να έχεις κάποιο λέγειν. Να ξες να μιλάς. Να μπορείς να γαμωρητορεύσεις. Όταν λέμε ότι η Λατινοπούλου ασκεί ρητορική μίσους, της δίνουμε αξία. Ένα αγράμματο ξέκωλο είναι που λέει μονίμως μαλακίες, ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε μαζί της. Ας αφήσουμε μόνο τους οπαδούς της να την χαίρονται κι ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Υπάρχει άραγε κάποια ιδεολογία στον πλανήτη γη , η οποία δεν ασκεί ρητορική μίσους εναντίον κάποιας άλλης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι έχουν αντίθετη ιδεολογία;

Ρητορική μίσους και στοχοποίηση εχθρικης ομάδας ανθρώπων έχουν όλες μα όλες οι ιδεολογίες
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Η Λατινοπούλου είναι η Ακρίτα της ΝΔ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”