θα 'βαζες το χέρι στην φωτιά ότι θα σου δώσει από τους ίδιους τενεκέδες που παίρνει για την οικογένειά του; Πρέπει να είναι άνθρωπος που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:24 Όλοι έχουμε κάποιον συγγενή, φίλο κτλ καταυλακιώτη να μας φτιάξει, άμα πας στην τύχη δεν σε φταίει κανένας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Αχα, ωραία η φέτα.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Δεν λέει αυτό ο Γιαννόπουλος. Αυτό το λέω εγώ. Ο Γιαννόπουλος λέει άλλες μαλακίες.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:18 Από την άλλη ο Γιάννης έχει επίσης δίκιο ότι αν πάει ένας άσχετος όπως εγώ να πάρει τενεκέ από έναν τυχαίο "παραγωγό" έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να καταναλώσει κάτι κακής ποιότητας ή νοθευμένο σε σχέση με τα τυποποιημένα του super market.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι. Δεν εμπιστεύεσαι ακριβώς τον άνθρωπο. Άμα σε βάζει από τον ίδιο τενεκέ που τρώει ο ίδιος είσαι οκ.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:29θα 'βαζες το χέρι στην φωτιά ότι θα σου δώσει από τους ίδιους τενεκέδες που παίρνει για την οικογένειά του; Πρέπει να είναι άνθρωπος που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:24 Όλοι έχουμε κάποιον συγγενή, φίλο κτλ καταυλακιώτη να μας φτιάξει, άμα πας στην τύχη δεν σε φταίει κανένας.
.
.
Τεσπα. Ξέρει κανείς να μας πει στην πράξη τι είναι ο ποιοτικός έλεγχος των τυποποιημένων λαδιών; Ανάλυση οξύτητας ή και τι άλλο;hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:29Δεν λέει αυτό ο Γιαννόπουλος. Αυτό το λέω εγώ.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:18 Από την άλλη ο Γιάννης έχει επίσης δίκιο ότι αν πάει ένας άσχετος όπως εγώ να πάρει τενεκέ από έναν τυχαίο "παραγωγό" έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να καταναλώσει κάτι κακής ποιότητας ή νοθευμένο σε σχέση με τα τυποποιημένα του super market.
Πως θα γίνει αυτό; Στην πράξη ο συγγενής μας έφερνε 1-2 τενεκέδες. Που ξέρω εγώ από ποιους ήταν αυτοί;sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:29Ναι. Δεν εμπιστεύεσαι ακριβώς τον άνθρωπο. Άμα σε βάζει από τον ίδιο τενεκέ που τρώει ο ίδιος είσαι οκ.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:29θα 'βαζες το χέρι στην φωτιά ότι θα σου δώσει από τους ίδιους τενεκέδες που παίρνει για την οικογένειά του; Πρέπει να είναι άνθρωπος που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:24 Όλοι έχουμε κάποιον συγγενή, φίλο κτλ καταυλακιώτη να μας φτιάξει, άμα πας στην τύχη δεν σε φταίει κανένας.
Πχ, έχεις έναν γαμπρό από Καλαμάτα και ξέρεις ότι και τους δύο τενεκέδες τους έχει γεμίσει η μάνα του. Φέρνει τους τενεκέδες τους 17κιλους. Βλέπεις ποιον έχει ανοίξει πρώτο να βάλει γι αυτόν και παίρνεις κι εσύ από τον ίδιο, απλό. Πρέπει να είσαι απολύτως σίγουρος με αυτούς και προπάντων να τους κάνεις να νομίζουν ότι τους πιστεύεις, δεν είναι κβαντική φυσική.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:32Πως θα γίνει αυτό; Στην πράξη ο συγγενείς μας έφερνε κάποιους 1-2 τενεκέδες. Που ξέρω εγώ από ποιους ήταν αυτοί;sys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:29Ναι. Δεν εμπιστεύεσαι ακριβώς τον άνθρωπο. Άμα σε βάζει από τον ίδιο τενεκέ που τρώει ο ίδιος είσαι οκ.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:29
θα 'βαζες το χέρι στην φωτιά ότι θα σου δώσει από τους ίδιους τενεκέδες που παίρνει για την οικογένειά του; Πρέπει να είναι άνθρωπος που εμπιστεύεσαι πάρα πολύ.
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σημερα εχει το V-POWER σε προσφοραsys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:24 Ο γιάνννης είναι ειδικός στο λάδι αλλά δεν έχει ιδέα από γιαούρτι γι' αυτό.
Μην το χασεις
Φουλαρε το
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άρα με λιγότερα από 4Χ100=400 ευρώ το χρόνο καλύπτεις τις θερμίδες που χρειάζεσαι.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:59Προφανώς δεν το τρως. Το ότι κολυμπάει η σαλάτα σου στο λάδι δεν σημαίνει ότι δεν πετάς το περισσότερο.
100 κιλά το χρόνο είναι παραπάνω από 300γρ τη μέρα δηλαδή γύρω στις 3000 θερμίδες μόνο από το λάδι καθημερινά;
Αποκλείεται
Γι αυτό κάνει πόλεμο στο λάδι ο Γιαννόπουλος. Πως μετά θα πουλήσει τρόφιμα το λίντλ;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εβγαλες φωτο την ωρα που αγοραζες λαδι?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:39Σημερα εχει το V-POWER σε προσφοραsys3x έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:24 Ο γιάνννης είναι ειδικός στο λάδι αλλά δεν έχει ιδέα από γιαούρτι γι' αυτό.
Μην το χασεις
Φουλαρε το
Screenshot_44.jpg
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Καλά, δε θα θυσιαστούμε κιόλας για λίγο λάδι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μηχανικός έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:40 Άρα με λιγότερα από 4Χ100=400 ευρώ το χρόνο καλύπτεις τις θερμίδες που χρειάζεσαι.
Γι αυτό κάνει πόλεμο στο λάδι ο Γιαννόπουλος. Πως μετά θα πουλήσει τρόφιμα το λίντλ;
Τις θερμιδικές ανάγκες τις καλύπτεις. Τώρα με τόσο λάδι δεν ξέρω αν θα μπορείς να σταθείς στα πόδια σου...
Είδες, μου την βρήκε την λύση.
- hellegennes
Για παράδειγμα, ο Γιαννόπουλος λέει ότι το τυποποιημένο ελαιόλαδο είναι -αν όχι πάντα- σχεδόν πάντα καλύτερο από το χύμα, γιατί είναι ελεγμένο, πιστοποιημένο και λοιπές μπούρδες και είναι ποιοτικά ανώτερο.
Κάνε αντικατάσταση του ελαιόλαδου με το γάλα, στις ίδιες προτάσεις και πες μου αν νοήμων άνθρωπος θα ισχυριζόταν ποτέ ότι το γάλα της Ταδεγάλ είναι ποιοτικά ανώτερο από το γάλα που πίνεις από τον παραγωγό, στο χωριό σου ή όπου, και αν θα αγόραζες ποτέ βραβευμένο γάλα που κάνει 10 ευρώ το λίτρο.
Κάνε αντικατάσταση του ελαιόλαδου με το γάλα, στις ίδιες προτάσεις και πες μου αν νοήμων άνθρωπος θα ισχυριζόταν ποτέ ότι το γάλα της Ταδεγάλ είναι ποιοτικά ανώτερο από το γάλα που πίνεις από τον παραγωγό, στο χωριό σου ή όπου, και αν θα αγόραζες ποτέ βραβευμένο γάλα που κάνει 10 ευρώ το λίτρο.
Όχι, είναι ανάλυση όλων των φυσικοχημικών και οργανοληπτικών του συστατικών, δηλαδή της χημικής του σύστασης και των χαρακτηριστικών ποιότητας (χρώμα, γεύση, οξύτητα, υπεροξείδια, άρωμα) και διασφαλίζει ότι το δείγμα ελέγχου έχει πιστοποιημένα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Εάν ο έλεγχος είναι δειγματοληπτικός, π.χ. από τον ΕΦΕΤ, θεωρείται ότι ισχύει για όλην την παρτίδα. Τίποτα δεν πιστοποιεί βέβαια ότι όλα τα μπουκάλια της εταιρείας έχουν ίδιας ποιότητας λάδι. Πολλές γνωστές εταιρείες έχουν φάει πρόστιμα για χρωματισμένα λάδια και λοιπές παρανομίες.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:31 Τεσπα. Ξέρει κανείς να μας πει στην πράξη τι είναι ο ποιοτικός έλεγχος των τυποποιημένων λαδιών; Ανάλυση οξύτητας ή και τι άλλο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Κάνει εναλλάξ μέρες με σταφυλλοαποτοξίνωση.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:44
![]()
Τις θερμιδικές ανάγκες τις καλύπτεις. Τώρα με τόσο λάδι δεν ξέρω αν θα μπορείς να σταθείς στα πόδια σου...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 0 Απαντήσεις