Από αυτά που βάζεις στην σαλάτα σου, το χειρότερο λάδι άντε να έχει το ένα χιλιοστό σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:42 Χοντρικά μια κουταλιά την μέρα στην σαλάτα. Αυτό που μπαίνει στο φαΐ ή σε γλυκό δεν το υπολογίζω. Προσωπικά δεν έχω τόσο θέμα με την γεύση αλλά θα ήθελα να ξέρω δεδομένου ότι δεν καταναλώνω ποσότητες ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Σεπ 2018, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ρωτα τον Πολ Μηχ νομιζω ειναι ο ρεκορντμανCecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:39 Ηθελα να ηξερα ποσο λάδι τρώτε για να έχετε τετοιο θεμα με τη γεύση. Σκετο το τρώτε;
Κατουραει εξτρα παρθενο ελαιολαδο
Ιδρωνει και λαδωνει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Πρέπει να τρώω μόνο εγώ κάπου 100+ κιλά το χρόνο.
εμένα μου κάνει άλλο εντύπωση, πως γίνεται τεράστιες εταιρείες να έχουν πέσει τέτοια θύματα απατεώνων και εμεις οι καφενόβιοι εδω να έχουμε ανακαλύψει την απάτη. Τους βάλαμε τα γυαλιά, δεν εξηγείται αλλιώς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:51
Στην σαλάτα, που μπαίνει ωμό, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο φαγητό έχει μικρότερη σημασία γευστικά. Γενικά, όπου το χρησιμοποιείς ωμό παίζει εξαιρετικά σημαντικό λόγο γιατί μπορεί να καταστρέψει το πιάτο εντελώς. Έχω αρνηθεί να φάω σαλάτες που ένιωσα ότι η γεύση του λαδιού δεν είναι καλή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:52Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:39 Ηθελα να ηξερα ποσο λάδι τρώτε για να έχετε τετοιο θεμα με τη γεύση. Σκετο το τρώτε;
Ιδρωνει και λαδωνει
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Προφανώς δεν το τρως. Το ότι κολυμπάει η σαλάτα σου στο λάδι δεν σημαίνει ότι δεν πετάς το περισσότερο.
100 κιλά το χρόνο είναι παραπάνω από 300γρ τη μέρα δηλαδή γύρω στις 3000 θερμίδες μόνο από το λάδι καθημερινά;
Αποκλείεται
- Cecily Anne
Δεν ξέρω, αν στο έχουν πει, αλλά κάτι παλιόλαδα πολυκαιρισμένα που δεν τα κάνουμε ούτε δώρο, τα πουλάμε για βιομηχανικό μέχρι κι εμείς που τεσπα ούτε παραγωγή τεράστια έχουμε και ούτε και μας καίει ιδιαίτερα να το πετάξουμε.Ερμής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:55 εμένα μου κάνει άλλο εντύπωση, πως γίνεται τεράστιες εταιρείες να έχουν πέσει τέτοια θύματα απατεώνων και εμεις οι καφενόβιοι εδω να έχουμε ανακαλύψει την απάτη. Τους βάλαμε τα γυαλιά, δεν εξηγείται αλλιώς
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ναι, της καθημερινής γελωτοθεραπείας μου!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Cecily Anne
Τι εννοείς δεν το τρώει; Μια γερή παπάρα να κάνει έχει αμέσως αμέσως χλαπακιάσει τη 250ρα.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:59Προφανώς δεν το τρως. Το ότι κολυμπάει η σαλάτα σου στο λάδι δεν σημαίνει ότι δεν πετάς το περισσότερο.
100 κιλά το χρόνο είναι παραπάνω από 300γρ τη μέρα δηλαδή γύρω στις 3000 θερμίδες μόνο από το λάδι καθημερινά;
Αποκλείεται
Προσωπικά δεν βάζω ξύδι και τότε η ισχυρότερη γεύση από ντομάτες, αγγουράκια κλπ είναι το λαδιού. Θυμάμαι περιπτώσεις σε εστιατόρια (που βάζουν αρκετό παραπάνω λάδι) να μην τρώγεται η σαλάτα λόγω του λαδιούCecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:55hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:51
Στην σαλάτα, που μπαίνει ωμό, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο φαγητό έχει μικρότερη σημασία γευστικά. Γενικά, όπου το χρησιμοποιείς ωμό παίζει εξαιρετικά σημαντικό λόγο γιατί μπορεί να καταστρέψει το πιάτο εντελώς. Έχω αρνηθεί να φάω σαλάτες που ένιωσα ότι η γεύση του λαδιού δεν είναι καλή.Ρε παιδί μου, παπάρα στο αγουρόλαδο με τη χωριάτικη, όταν φέρει ο μπαμπάς μου κι εγώ θα κάνω, αλλά πρακτικά τώρα, στην καθημερινότητα, που στο διάτανο σου χαλάει τη σαλάτα μια κουταλιά; Δηλαδή μου φαίνεται τελείως αδιανόητο. Άσε που οι μισές σαλάτες, θες λόγω ξυδιού, θες λόγω λεμονιού, θες λόγω γεύσης σαλατικού, χόρτου, υπερκαλύπτουν μακράν τη γεύση του λαδιού.
- hellegennes
Το λάδι έχει έντονη γεύση από φυσικού του. Οπότε αλλάζει την γεύση της σαλάτας.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:55hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:51
Στην σαλάτα, που μπαίνει ωμό, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο φαγητό έχει μικρότερη σημασία γευστικά. Γενικά, όπου το χρησιμοποιείς ωμό παίζει εξαιρετικά σημαντικό λόγο γιατί μπορεί να καταστρέψει το πιάτο εντελώς. Έχω αρνηθεί να φάω σαλάτες που ένιωσα ότι η γεύση του λαδιού δεν είναι καλή.Ρε παιδί μου, παπάρα στο αγουρόλαδο με τη χωριάτικη, όταν φέρει ο μπαμπάς μου κι εγώ θα κάνω, αλλά πρακτικά τώρα, στην καθημερινότητα, που στο διάτανο σου χαλάει τη σαλάτα μια κουταλιά; Δηλαδή μου φαίνεται τελείως αδιανόητο. Άσε που οι μισές σαλάτες, θες λόγω ξυδιού, θες λόγω λεμονιού, θες λόγω γεύσης σαλατικού, χόρτου, υπερκαλύπτουν μακράν τη γεύση του λαδιού.
Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τον αχυράνθρωπο ότι εμείς οι πληβείοι ανακαλύψαμε την απάτη ενώ έχω παραθέσει ήδη αποδείξεις από τον διαγωνισμό Οξφόρδης-Κέιμπριτζ και μελέτη του τμήματος Οινολογίας του Μπορντό. Αν θέλεις μπορώ να παραθέσω πληθώρα μελετών, αλλά παίξε τίμια. Αυτό που κάνεις είναι πουστιά και με εκνευρίζει.Ερμής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:55 εμένα μου κάνει άλλο εντύπωση, πως γίνεται τεράστιες εταιρείες να έχουν πέσει τέτοια θύματα απατεώνων και εμεις οι καφενόβιοι εδω να έχουμε ανακαλύψει την απάτη. Τους βάλαμε τα γυαλιά, δεν εξηγείται αλλιώς
Πριν μίλησες για δισεκατομμυριούχους και πώς γίνεται να έχουν εξαπατηθεί, αλλά τώρα το γύρισες σε «εταιρείες» μόλις αναφέρθηκα σε Τζομπς και λοιπούς της συνομοταξίας του που καταφανώς πιστεύουν σε αστρολογίες και new age παπαριές· μην αρχίσω να μιλάω για αρχηγούς κρατών. Παίξε τίμια.
Τέλος, ποιες είναι αυτές οι τεράστιες εταιρείες που έχουν εξαπατηθεί και γιατί πιστεύεις ότι τεράστιες εταιρείες δεν εξαπατώνται; Να αρχίσω κι εδώ να πετάω ονόματα ή θα στρίψεις κι από 'δώ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Εγώ παίζει να καταναλώνω μισό με ένα μπουκάλι μηλόξυδο την εβδομάδα.
Βλέπω πολύ συχνά κόσμο να βάζει λάδι στην σαλάτα του που στο τέλος μεγάλη ποσότητα μένει στο πιάτο. Ρε συ αν παίρνεις 3000 θερμίδες την μέρα από το λάδι πρέπει να είσαι ο Μπολτ. Δεν τρώει τίποτε άλλο; Πως τα καίει;Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:01Τι εννοείς δεν το τρώει; Μια γερή παπάρα να κάνει έχει αμέσως αμέσως χλαπακιάσει τη 250ρα.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:59Προφανώς δεν το τρως. Το ότι κολυμπάει η σαλάτα σου στο λάδι δεν σημαίνει ότι δεν πετάς το περισσότερο.
Αποκλείεται
Αυτό τι σχέση έχει τώρα; Όλοι πουλάνε τα δευτερότριτα για βιομηχανικόCecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:00Δεν ξέρω, αν στο έχουν πει, αλλά κάτι παλιόλαδα πολυκαιρισμένα που δεν τα κάνουμε ούτε δώρο, τα πουλάμε για βιομηχανικό μέχρι κι εμείς που τεσπα ούτε παραγωγή τεράστια έχουμε και ούτε και μας καίει ιδιαίτερα να το πετάξουμε.Ερμής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 15:55 εμένα μου κάνει άλλο εντύπωση, πως γίνεται τεράστιες εταιρείες να έχουν πέσει τέτοια θύματα απατεώνων και εμεις οι καφενόβιοι εδω να έχουμε ανακαλύψει την απάτη. Τους βάλαμε τα γυαλιά, δεν εξηγείται αλλιώς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-