Γιατί είναι η εξαίρεση ρε τύπε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Απρ 2022, 17:49Είναι ένα ερώτημα όμως το γιατί αυτός. Ένα νέο παιδί και απ όσο έχει πει εδώ γυμνασμένος, σε καλή φυσική κατάσταση χωρίς θέματα υγείας.Feindflug έγραψε: 15 Απρ 2022, 17:34Ρε δικέ μου, αφού τα λες και μόνος σου, γιατί βγάζεις το λάθος συμπέρασμα που σε βολεύει;Otto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2022, 16:10
Eδώ να πω ότι αν σε εμένα έκανε τέτοια ζημιά, αν εμένα κόντεψε κυριολεκτικά να με στείλει, τότε μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε. Είτε 25, είτε 30, είτε 40. Φυσικά ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας απλά το λέω για όποιον κάτω των 45 νομίζει ότι είναι άτρωτος μέσα στην πανδημία.
Όσο πιο πολλοί κολλάνε, τόσο πιο πολλοί θα πεθαίνουν/σακατεύονται, τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται το σύστημα υγείας με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Είσαι η εξαίρεση, τέλος!
Κι από στραμπούληγμα ποδιού πέθανε κόσμος, δεν θα απαγορεύσουμε διά παντός το περπάτημα, ούτε θα επιβάλλουμε τα καροτσάκια σε όλους!
Υπάρχουν κ άλλοι σαν αυτόν
Αν πιάσουμε τον τύπο και τον κάνουμε φύλλο και φτερό στις εξετάσεις, σίγουρα θα βρούνε κανένα γονίδιο, κανένα βαρύ φορτίο, κανένα ιστορικό, κάτι που θα δώσει λογική εξήγηση.
Στατιστικά, παραμένει η εξαίρεση.