!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:18
Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:27 https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... cember2021

We also assessed if the difference in the risk of death involving COVID-19 between Omicron and Delta variants varied by age and sex. The risk of death varied by age, with those aged under 70 years (Aged 18-59 years: hazard ratio: 0.13, 95% confidence interval: 0.06 to 0.30; Aged 60-69 years: hazard ratio: 0.14, 95% confidence interval : 0.05 to 0.36) having a greater reduction in the risk of COVID-19 death with Omicron compared with Delta than individuals aged 70 years and over (hazard ratio: 0.45, 95% confidence interval: 0.16 to 1.24).

Σε 70+ η Ομικρον είναι 50% λιγότερο επικίνδυνη από την Δέλτα, ίσως και παραπάνω.
Αυτό επεξηγεί ότι η ηπιότητα του ιού δεν είναι μία απλή υπόθεση, όπως έχει γραφτεί.
Στο ίδιο, για τους κάτω των 70, η Ομικρον είναι αντίστοιχα στο 10% έναντι της Δέλτα.
Αυτά αφορούν ανά άτομο. Επειδή είναι περισσότερο μεταδοτική αφορά περισσότερα άτομα.

Αυτό που πραγματικά μας νοιάζει είναι πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός για μια ολόκληρη χώρα, όχι για ένα άτομο που θα κολλήσει.
Σωστό αλλά αυτό αφορά όλα τα κράτη.
Nα το δούμε αλλιώς, χωρίς μάλιστα να έχω δει το τελευταίο δίμηνο τι γίνεται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.
Η Ευρώπη λοιπόν έχει και υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων και υψηλό ποσοστό μολύνσεων στον πληθυσμό για όλη την περίοδο της πανδημίας από το 2020.
Εντούτοις παρά τα μη απαγορευτικά μέσα, έχει μία κατάσταση διαχειρίσιμη.
Αυτές οι χώρες λοιπόν, βάλε Ελλάδα, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, ότι θες, γιατί δεν εφαρμόζουν αντίστοιχα ένα ήπιο λοκνταουν; Πέρα από οικονομικούς λόγους, ακόμα και να έδιναν δώρο στην Ελλάδα 50 δις ευρώ, δεν θα εφάρμοζε τώρα λοκνταουν γιατί η κατάσταση είναι αποκλιμακωμένη. Και πάει λέγοντας.

Υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα ως προς την Κίνα:
α) Δεν έχουν μεγάλη επιτυχία τα εμβόλια ούτε μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων αλλά και ούτε έστω πρόσκαιρη φυσική ανοσία από προηγούμενες μολύνσεις
β) Το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντέξει έστω ένα μέσο φορτίο επιβάρυνσης
γ) Έχουν στόχο ακόμα και ήπιος να είναι ο ιός ή και όχι τόσο μεταδοτικός, σε κάθε περίπτωση τελοσπάντων, να είναι πάντοτε τα κρούσματα σταθερά.
δ) Νέα μετάλλαξη του ιού ή φόβος για ενδεχόμενη νέα μετάλλαξη

Ή ένας συνδυασμός των παραπάνω.
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου και θα με ενδιέφερε.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Feindflug έγραψε: 15 Απρ 2022, 17:34
Otto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2022, 16:10
πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34 Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.
Eδώ να πω ότι αν σε εμένα έκανε τέτοια ζημιά, αν εμένα κόντεψε κυριολεκτικά να με στείλει, τότε μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε. Είτε 25, είτε 30, είτε 40. Φυσικά ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας απλά το λέω για όποιον κάτω των 45 νομίζει ότι είναι άτρωτος μέσα στην πανδημία.

Όσο πιο πολλοί κολλάνε, τόσο πιο πολλοί θα πεθαίνουν/σακατεύονται, τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται το σύστημα υγείας με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Ρε δικέ μου, αφού τα λες και μόνος σου, γιατί βγάζεις το λάθος συμπέρασμα που σε βολεύει;

Είσαι η εξαίρεση, τέλος!

Κι από στραμπούληγμα ποδιού πέθανε κόσμος, δεν θα απαγορεύσουμε διά παντός το περπάτημα, ούτε θα επιβάλλουμε τα καροτσάκια σε όλους!
Είναι ένα ερώτημα όμως το γιατί αυτός. Ένα νέο παιδί και απ όσο έχει πει εδώ γυμνασμένος, σε καλή φυσική κατάσταση χωρίς θέματα υγείας.

Υπάρχουν κ άλλοι σαν αυτόν
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2022, 17:46
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:18
Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:27 https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... cember2021

We also assessed if the difference in the risk of death involving COVID-19 between Omicron and Delta variants varied by age and sex. The risk of death varied by age, with those aged under 70 years (Aged 18-59 years: hazard ratio: 0.13, 95% confidence interval: 0.06 to 0.30; Aged 60-69 years: hazard ratio: 0.14, 95% confidence interval : 0.05 to 0.36) having a greater reduction in the risk of COVID-19 death with Omicron compared with Delta than individuals aged 70 years and over (hazard ratio: 0.45, 95% confidence interval: 0.16 to 1.24).

Σε 70+ η Ομικρον είναι 50% λιγότερο επικίνδυνη από την Δέλτα, ίσως και παραπάνω.
Αυτό επεξηγεί ότι η ηπιότητα του ιού δεν είναι μία απλή υπόθεση, όπως έχει γραφτεί.
Στο ίδιο, για τους κάτω των 70, η Ομικρον είναι αντίστοιχα στο 10% έναντι της Δέλτα.
Αυτά αφορούν ανά άτομο. Επειδή είναι περισσότερο μεταδοτική αφορά περισσότερα άτομα.

Αυτό που πραγματικά μας νοιάζει είναι πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός για μια ολόκληρη χώρα, όχι για ένα άτομο που θα κολλήσει.
Σωστό αλλά αυτό αφορά όλα τα κράτη.
Nα το δούμε αλλιώς, χωρίς μάλιστα να έχω δει το τελευταίο δίμηνο τι γίνεται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.
Η Ευρώπη λοιπόν έχει και υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων και υψηλό ποσοστό μολύνσεων στον πληθυσμό για όλη την περίοδο της πανδημίας από το 2020.
Εντούτοις παρά τα μη απαγορευτικά μέσα, έχει μία κατάσταση διαχειρίσιμη.
Αυτές οι χώρες λοιπόν, βάλε Ελλάδα, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, ότι θες, γιατί δεν εφαρμόζουν αντίστοιχα ένα ήπιο λοκνταουν; Πέρα από οικονομικούς λόγους, ακόμα και να έδιναν δώρο στην Ελλάδα 50 δις ευρώ, δεν θα εφάρμοζε τώρα λοκνταουν γιατί η κατάσταση είναι αποκλιμακωμένη. Και πάει λέγοντας.

Υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα ως προς την Κίνα:
α) Δεν έχουν μεγάλη επιτυχία τα εμβόλια ούτε μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων αλλά και ούτε έστω πρόσκαιρη φυσική ανοσία από προηγούμενες μολύνσεις
β) Το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντέξει έστω ένα μέσο φορτίο επιβάρυνσης
γ) Έχουν στόχο ακόμα και ήπιος να είναι ο ιός ή και όχι τόσο μεταδοτικός, σε κάθε περίπτωση τελοσπάντων, να είναι πάντοτε τα κρούσματα σταθερά.
δ) Νέα μετάλλαξη του ιού ή φόβος για ενδεχόμενη νέα μετάλλαξη

Ή ένας συνδυασμός των παραπάνω.
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου και θα με ενδιέφερε.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν γίνεται τίποτα πρωτοφανές στην Σαγκάη, είναι απλά αυτό που λένε dynamic zero-covid policy, που έγινε και στη Xi'an και σε τόσα άλλα μέρη, με μικρή κάλυψη εδώ. Αυτό που είναι διαφορετικό είναι ότι στη Σαγκάη υπήρξαν έντονες αντιδράσεις σε κάποιες συνοικίες, και ότι οι τωρινές Ο-τύπου μεταλλάξεις είναι πιο μεταδοτικές, αυξάνοντας τη δυσκολία.

Αυτό που λες αποκλιμακωμένη και διαχειρίσιμη κατάσταση, στην Κίνα δεν το θεωρούν έτσι. Δεν έχουν τον ίδιο ορισμό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34 Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.
Eδώ να πω ότι αν σε εμένα έκανε τέτοια ζημιά, αν εμένα κόντεψε κυριολεκτικά να με στείλει, τότε μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε. Είτε 25, είτε 30, είτε 40. Φυσικά ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας απλά το λέω για όποιον κάτω των 45 νομίζει ότι είναι άτρωτος μέσα στην πανδημία.

Όσο πιο πολλοί κολλάνε, τόσο πιο πολλοί θα πεθαίνουν/σακατεύονται, τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται το σύστημα υγείας με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Ρε δικέ μου, αφού τα λες και μόνος σου, γιατί βγάζεις το λάθος συμπέρασμα που σε βολεύει;

Είσαι η εξαίρεση, τέλος!
Είμαι το 3-5%. Έλα να τα αφήσουμε όλα ελεύθερα και κάνε τις πράξεις. Επίσης υφίσταται και το long covid και τα παρακλάδια του που μετά σε σακατεύουν.

Επίσης ποιο συμπέρασμα με βολεύει; Το ότι χρειαζόμαστε ακόμα μέτρα; Γιατί θεωρείς ότι με βολεύει ; Καθόλου δε με βολεύει και πουθενά.

Αλλά ο ιός δεν θα φύγει επειδή εσύ βαρέθηκες. Ούτε οι συνέπειες του.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Otto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2022, 18:09 επειδή εσύ βαρέθηκες. Ούτε οι συνέπειες του.
δεν θέλω να σε ταράξω, ο ιός δεν θα φύγει γενικώς
η μόνη περίπτωση να "φύγει" είναι να βγει μια μετάλλαξη που θα έιναι ακόμα μικρότερο πρόβλημα από την όμικρον με ακόμα μεγαλύτερη μεταδοτικότητα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Δημοκράτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 18:12
Otto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2022, 18:09 επειδή εσύ βαρέθηκες. Ούτε οι συνέπειες του.
η μόνη περίπτωση να "φύγει" είναι να βγει μια μετάλλαξη που θα έιναι ακόμα μικρότερο πρόβλημα από την όμικρον με ακόμα μεγαλύτερη μεταδοτικότητα
Το ξέρεις ότι παίζουν επαναμολυνσεις ε; ποτέ δε θα φύγει :102:
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Απρ 2022, 18:16
Δημοκράτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 18:12
Το ξέρεις ότι παίζουν επαναμολυνσεις ε; ποτέ δε θα φύγει :102:
επαναμολύνσεις υπάρχουν ναι, αλλά οι λιγότερο μεταδοτικές μεταλλάξεις αναγκαστικά θα πεθάνουν αν υπάρξει μια λιγότερο σκληρή και πιο μεταδοτική
Κατά τα΄αλλα ναι, θα έχεις κόσμο που κολλάει κόβιντ 19 όπως κολλάμε γρίπη, η1ν1 και 100000 άλλλους κορονοιούς
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Απρ 2022, 08:10
ST48410 έγραψε: 14 Απρ 2022, 23:35
Αλλιώς τι πιστεύεις;
Ότι όλοι έχουν δικαιολογίες για τις άσχημες εικόνες που βγάζουν προς τα έξω. Πχ οι Κινέζοι που σκοτώνουν τα σκυλιά των πολιτών που έχουν συνάχι κ τους στέλνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, εσύ μας λες ότι εεεεε έτσι είναι επειδή είναι πολλοί κ τι να κανεις, ας τους δικαιολογησουμε. Απλά ξέρεις τι ρε δικέ μου, σε εμάς στο Ελλάδα δεν περνάνε αυτά, όταν εμείς ρίχναμε όλα μας τα στραβά στα 400 χρόνια σκλαβιάς που αν δεν είχαμε θα ήμασταν Ελβετία τώρα, οι Κινέζοι ήταν ακόμα στα δέντρα. Οπότε τα διαβάζουμε κ γελάμε.

Στην τελική κεντρικό σχεδιασμό έχουν μισό αιώνα και βάλε, ας μη συγκέντρωναν 20 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μια πόλη;

Losers always make excuses
Με τους Κινέζους μοιάζουμε πολύ και σε πολλά από τα ελαττώματά μας όμως αγαπούν ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα. Και αυτά δεν πάνε παρέα με δικαιολογίες και κλάψα.
Εγώ πάντως περισσότερο προσπάθησα να εξηγήσω παρά να δικαιολογήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2022, 08:30 Μήπως υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό; Μήπως αν περιγράψει την κατάσταση με δραματικούς τόνους θα χάσει πόντους από το social credit score;
Με αυτούς που γνωρίζω και μιλάω δεν είχα ποτέ πρόβλημα να συζητήσω το οτιδήποτε από το νετ. Όταν βγαίνεις δημόσια ίσως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Αυτά που λέει ο συγκεκριμένος επιβεβαιώνουν την εικόνα που έχω κι εγώ από άνθρωπο που εργάζεται σε άλλη πόλη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Απρ 2022, 08:10
ST48410 έγραψε: 14 Απρ 2022, 23:35
Αλλιώς τι πιστεύεις;
Ότι όλοι έχουν δικαιολογίες για τις άσχημες εικόνες που βγάζουν προς τα έξω. Πχ οι Κινέζοι που σκοτώνουν τα σκυλιά των πολιτών που έχουν συνάχι κ τους στέλνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, εσύ μας λες ότι εεεεε έτσι είναι επειδή είναι πολλοί κ τι να κανεις, ας τους δικαιολογησουμε. Απλά ξέρεις τι ρε δικέ μου, σε εμάς στο Ελλάδα δεν περνάνε αυτά, όταν εμείς ρίχναμε όλα μας τα στραβά στα 400 χρόνια σκλαβιάς που αν δεν είχαμε θα ήμασταν Ελβετία τώρα, οι Κινέζοι ήταν ακόμα στα δέντρα. Οπότε τα διαβάζουμε κ γελάμε.

Στην τελική κεντρικό σχεδιασμό έχουν μισό αιώνα και βάλε, ας μη συγκέντρωναν 20 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μια πόλη;

Losers always make excuses
Μπρο. Έχεις 2 εκατομμύρια νεκρούς ως Δύση, έχουν 4 χιλιάδες. Ποιοι είναι οι λούζερς;
Αλλά θα μου πεις, και αυτό με τα ξινά σταφύλια, εμείς το βγάλαμε. Πρέπει να τιμήσουμε το λέγκασι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Νάνε, άσ'τα αυτά, ινσάιντ ίνφο έχεις να μάς φωτίσεις περισσότερο; Τι σε έχουμε εδώ μέσα;
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Είσαι η εξαίρεση, τέλος!

Κι από στραμπούληγμα ποδιού πέθανε κόσμος, δεν θα απαγορεύσουμε διά παντός το περπάτημα, ούτε θα επιβάλλουμε τα καροτσάκια σε όλους!
Kι εμενα με ζορισε ο covid και ημουν τριπλοεμβολιασμενος και <50 και ακουω και πολλους αλλους στην ηλιακιακη ομαδα 40-50 που το περασαν δυσκολα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2022, 09:22 Το ερώτημα είναι γιατί σε παίρνουν από τη στιγμή που οι μεταλλάξεις του ιού είναι περισσότερο μεταδοτικές αλλά λιγότερο επικίνδυνες. Μόνον αν παίζει κάποια όντως πολύ πιο επικίνδυνη μετάλλαξη, έχουν μια στοιχειώδη λογική εξήγηση αυτά τα μέτρα. Και με δεδομένο ότι η Σανγκάη και η Σεντζέν είναι διεθνείς εμπορικοί κόμβοι, ελπίζω να μην ξαναπαίξει η ίδια ιστορία. Κάπως έτσι δεν είχε ξεκινήσει η γνωριμία μας με τον κόβιντ;

Δες προς το τέλος του video μέσα στο βαγόνι. Όσο και να πολλαπλασιάσεις τα δρομολόγια δεν θα πετύχεις αραίωση τέτοια που να είναι ασφαλής η μετακίνηση. Θυμήσου πως ξεκίνησε η διασπορά στη Ν. Κορέα το 2020 που σε μία εκκλησία/συναγωγή ή κάτι τέτοιο ένα άτομο κατάφερε να μεταδώσει σε μεγάλο αριθμό παρισταμένων.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σχετικά ασφαλής τρόπος ώστε να μείνουν όλα ανοικτά και λειτουργικά, σε περίοδο έξαρσης (250 χιλιάδες κρούσματα αναφέρει ο Έλληνας στο παραπάνω video), τα κλείνεις όλα. Αλλιώς τραβιέσαι επί χρόνια καλή ώρα όπως εμείς.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 18:56
Μπρο. Έχεις 2 εκατομμύρια νεκρούς ως Δύση, έχουν 4 χιλιάδες. Ποιοι είναι οι λούζερς;
Μπρο, εγώ είμαι Έλληνας. Έχω πράγματι καμία 30αρια χιλιάδες νεκρούς, με μ.ο. ηλικίας τα 79 έτη. Δηλαδή μερικά χρονάκια γηραιότερους από το προσδόκιμο ζωής του Κινέζου ετσι κ αλλιώς. Δηλαδή θα μου πεις τι, ότι πεθαίνει κόσμος σε μια ηλικία που οι Κινέζοι έτσι κ αλλιώς δε φτάνουν. :102:

Όσο για το ποιοι είναι οι λουζερς, σου ξαναλέω, δεν κλαιω εγώ που μου πήραν το σκυλακι να το θανατωσουν επειδή είχα λίγες μυξες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 15 Απρ 2022, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Απρ 2022, 10:47 Και στην Αυστραλία είχαν σκληρό λοκνταουν, τέτοιες παρανοϊκες αθλιότητες δεν έκαναν, ειδικά για έναν ιό που έχει εξασθενησει όοως βλέπουμε σε χώρες της Ευρώπης, που οι θάνατοι είναι χαμηλά με μηδενικό λοκνταουν. Είτε είναι νέα μετάλλαξη, η πήρε μπρος η γνωστή εξουσιαστικη παράνοια, της οποίας το ίματζ είναι πάνω από όλα, πέρα από οποιαδήποτε λογική η ανθρώπινο δικαίωμα.
Καμία σχέση. Έχουν άπλετο χώρο εκεί και δεν υποχρεώνονται σε ανάλογο συνωστισμό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”