!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποθέστε ότι έπρεπε να διαλέξετε έναν απ'αυτούς τους babysitter.
Υποθέστε ότι έπρεπε να διαλέξετε έναν απ'αυτούς τους babysitter.
Υποθέστε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να προσλάβετε κάποιον από αυτούς για να προσέχει το παιδί σας. Ποιος/ποια θα ήταν;
Re: Υποθέστε ότι έπρεπε να διαλέξετε έναν απ'αυτούς τους babysitter.
Εισαι αρρωστος αγορι μου?
Ειρήνη Μούρθου
ειναι η μονη που δε ξερω
ειναι η μονη που δε ξερω
Απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας.
Εγώ θα έπαιρνα JJ για babysitter, θα μας έφερνε και καμιά λαμπαδίτσα από Lidl, θα κατηχούσε το μπόμπο στον νεοφιλελευθερισμό, γενικά Not bad.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Είσαι άρρωστος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είστε αρρωστοφοβικοί!!!!!!!!!!!!!
Λείπει η επιλογή Κούλης Mητσοτάκης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν ησουν εσύ το παιδί, και τους 4 μαζί.Εκτωρ έγραψε: 14 Απρ 2022, 17:06 Υποθέστε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να προσλάβετε κάποιον από αυτούς για να προσέχει το παιδί σας. Ποιος/ποια θα ήταν;
Θα είχαμε γλιτώσει.
Ο Δουρης και η Πισπιριγκου είναι σειφ μπετ για μια δυο μέρες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
και τους 4.
με τη σειρα.
ομως, το παιδι που θα φυλαξουν το εχω στο γιωτ μου στα ανοιχτα. θα τους παραλαβει ο μπατλερ με ενα μικρο φουσκωτο να τους φερει.
του εχω πει οπως θαρχεται να φερει και κατι κουβαδες τσιμεντο, για κατι μερεμετια που κανω στο γιωτ. αν δεν χωρανε , μπορουν να βαλουν μεσα τα ποδια τους.
με τη σειρα.
ομως, το παιδι που θα φυλαξουν το εχω στο γιωτ μου στα ανοιχτα. θα τους παραλαβει ο μπατλερ με ενα μικρο φουσκωτο να τους φερει.
του εχω πει οπως θαρχεται να φερει και κατι κουβαδες τσιμεντο, για κατι μερεμετια που κανω στο γιωτ. αν δεν χωρανε , μπορουν να βαλουν μεσα τα ποδια τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
και τους 4.
με τη σειρα.
ομως, το παιδι που θα φυλαξουν το εχω στο εξοχικό μου στην απομονωμένη και ορεινη Ελλαδα. θα τους παραλαβει ο μπατλερ με ενα μικρο τετρακίνητο να τους φερει.
του εχω πει οπως θαρχεται να φερει και κατι φτυάρια, για κατι λακκους που σκαβω στο χωραφι. Οταν χωρανε , πρεπει να βαλουν μεσα τα ποδια τους.
με τη σειρα.
ομως, το παιδι που θα φυλαξουν το εχω στο εξοχικό μου στην απομονωμένη και ορεινη Ελλαδα. θα τους παραλαβει ο μπατλερ με ενα μικρο τετρακίνητο να τους φερει.
του εχω πει οπως θαρχεται να φερει και κατι φτυάρια, για κατι λακκους που σκαβω στο χωραφι. Οταν χωρανε , πρεπει να βαλουν μεσα τα ποδια τους.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ο Δουρής μπορεί και να ήταν αθώος όμως οπότε να μην είχε θέση στη λίστα και στο concept που υπονοεί.
Γαμώτο, δεν έπρεπε να τον βάλω -- σας το έκανα εύκολο. Ή έπρεπε να βάλω, "Υποθέστε ότι ήταν ένοχος."Jimmy81 έγραψε: 16 Απρ 2022, 03:16 Ο Δουρής μπορεί και να ήταν αθώος όμως οπότε να μην είχε θέση στη λίστα και στο concept που υπονοεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 15 Απαντήσεις