Θέλω μία σοβαρή απάντηση (ή δύο).
Εγώ απ' ότι ξέρω το μεγάλο μπλοκ των τζαμπαηλεκτρικάκηδων-νταουλιέρηδων ατύχησε. Έφταιγε η άμυνα, έφταιγε η διαιτησία, πάντως ατύχησε.
Μετά, προσλήψεις δεν έγιναν στη μεγάλη ένταση που ξέραμε λόγω της τροϊκικής καταστάσεως.
Άρα ποιοί ωφελήθηκαν ;
Κάποια "μεγάλα αριστερά στόματα" ; Ίσως, αλλά αυτοί είναι λίγοι (αριθμητικώς ή ακόμα και λεπτικώς).
Εγώ πιστεύω ένας αριθμός ιδρυματικών περιστατικών μπορεί να ωφελήθηκε. Ικανοποιήθηκε βλέποντας τους Αλέξη-Περιστέρα-Ερνέστο στο βάθρο που είναι κι αυτό μιά ωφέλεια. Το ανεβάζω το ποσοστό τους σε λίγο πάνω από το μισό του ΚΚΕ αφού συμπεριλαμβάνεται και ο παλιός Συνασπισμός μέσα.
Παρακάτω ;
Ας μου γράψει κάποιος "εγώ βαράω μ/κία σε κουλούς και ο κλάδος μου άνθισε επί Σύριζα" ή "εγώ είμαι εξωφυλαρούχας και επίσης ο κλάδος μου άνθισε επί Σύριζα".
Παρακαλώ πληροφορείστε, εμένα - το λαό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοί ωφελήθηκαν από την κυβέρνηση Σύριζα ;
- wooded glade
Ποιοί ωφελήθηκαν από την κυβέρνηση Σύριζα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Ποιοί ωφελήθηκαν από την κυβέρνηση Σύριζα ;
Αναρωτιέσαι τα ίδια γιά την Νέα Δημοκρατία ;
Κολλημένε
Κολλημένε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Υποψιάζομαι ότι δεν έχει το απαραίτητο iq για αυτόνομη σκέψη - απορία.
Ότι του λένε στο προποτζίδικο
My Life had stood, a Loaded Gun
- wooded glade
Δεν υπάρχει θέμα.
Το 4 μάνι-μάνι έδωσαν 10,000 ευρά σε έναν τυπά που έβγαζε ένα περιοδικό για χιονοδρομίες.
Το περιοδικό είχε γραφεία στην Καλλιρόης κάπου όπισθεν Φιξ - σημερινού μουσείου μοντέρνας τέχνης.
Αυτός λοιπόν έβαλε ένα οπισθόφυλλο με μιά διαφήμιση του ιπποδρόμου για τους ... 100-200 καθ ύλην άσχετους αναγνώστες του.
Σ' εμάς που γράφαμε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ -και θα μπορούσαμε να κάνουμε και αξιόλογη καμπάνια- δεν έδωσαν πεντάρα τσακιστή.
Αργότερα μας είπαν και "φαιδρά έωλα υποκείμενα" επειδή είπαμε στο συνήγορο του καταναλωτή ότι τα computer τους δεν δούλευαν.
Οι θείοι έκαναν έγγραφο και έλεγαν "αυτοί οι ανόητοι λένε ότι είμαστε οι μόνοι στην Ευρώπη που τα computer τους δεν δουλεύουν - ενώ εμείς βρήκαμε ένα ιπποδρόμιο στο Βέλγιο και άλλο ένα στην Ισπανία που επίσης δεν δουλεύουν τα computer !"
Δεν έχω τη γνώμη ότι είναι αγνό παρθένο μαλλί στην νουδού, ρωτάω όμως τι έκανε ο Σύριζα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Θέλεις όφελος σε προσωπικό ή σε συλλογικό επίπεδο;
Διαγραφή χρεών του Ο.Ε.Κ. ποσό μικρότερου των 6,000 ευρώ.
Απαλλαγή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά.
Διαγραφή χρεών του Ο.Ε.Κ. ποσό μικρότερου των 6,000 ευρώ.
Απαλλαγή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση