!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοί θέλουν το κακό του ΝΑΤΟ?
Ποιοί θέλουν το κακό του ΝΑΤΟ?
Ποιοί είναι? Τους ξέρουμε? Ποιοί θέλουν να τελειώσει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ και να πάμε σε έναν Γ' παγκόσμιο? Να ξεκαθαρίσω κατ' αρχήν πως δεν είμαι εγώ.
Re: Ποιοί θέλουν το κακό του ΝΑΤΟ?
Πρώτον οι ακροδεξιοί. Δεύτερον οι εθνικιστές. Τρίτον οι νεοναζί. Αναφέρομαι στους εσωτερικούς αντίπαλους της ΕΕ.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είμαι αλλά μόνο το ΝΑΤΟ. Με την ΕΕ δεν έχω βοδινό.
Χμμ δυσκολεύομαι να σε κατανοήσω...Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:06 Εγώ είμαι αλλά μόνο το ΝΑΤΟ. Με την ΕΕ δεν έχω βοδινό.
- Dwarven Blacksmith
Beef, πως το λέτε. Δεν απεργάζομαι την καταστροφή της.20--- έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:17Χμμ δυσκολεύομαι να σε κατανοήσω...Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:06 Εγώ είμαι αλλά μόνο το ΝΑΤΟ. Με την ΕΕ δεν έχω βοδινό.![]()
Μάλιστα. Ε καλά δε ρώτησα για 'σένα προσωπικά. Κάποιος άλλος μπορεί να μου πει δεν υπάρχουν καθόλου εχθροί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:30Beef, πως το λέτε. Δεν απεργάζομαι την καταστροφή της.20--- έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:17Χμμ δυσκολεύομαι να σε κατανοήσω...Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:06 Εγώ είμαι αλλά μόνο το ΝΑΤΟ. Με την ΕΕ δεν έχω βοδινό.![]()
- Dwarven Blacksmith
Ε αφού ρωτάς ποιοι είναι και αν τους ξέρουμε.20--- έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:32Μάλιστα. Ε καλά δε ρώτησα για 'σένα προσωπικά. Κάποιος άλλος μπορεί να μου πει δεν υπάρχουν καθόλου εχθροί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:30Beef, πως το λέτε. Δεν απεργάζομαι την καταστροφή της.
Με το ΝΑΤΟ πρέπει να τελειώνουμε, και να αποφύγουμε το σχηματισμό ενός νέου ΝΑΤΟ στον Ειρηνικό, όχι για να πάμε σε Γ' ΠΠ αλλά για τον αποφύγουμε. Η φθίνουσα υπερδύναμη πρέπει να αποδεχθεί ότι πέρασε η μπογιά της και αποσυρθεί με χάρη. Δεν θα της φερθεί κανείς εκδηκητικά. Αλλά κάποιοι θέλουν να καταστρέψει τον κόσμο πέφτοντας. Ποιοι είναι; Τους ξέρουμε;
Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως η Αμερική έχει χάσει το παιχνίδι. Είναι και μάλλον θα εξακολουθήσει να είναι ο κυρίαρχος. Οσο διαθέτει μια Χριστιανική κουλτούρα, ένα μαχητικό προηγούμενο και μια ακμάζουσα δημοκρατία.
Πετυχεσιά χειρότερη και απο του χελώνου. Έξω απο το σπίτι σου έχεις βγεί?20--- έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:34 Πρώτον οι ακροδεξιοί. Δεύτερον οι εθνικιστές. Τρίτον οι νεοναζί. Αναφέρομαι στους εσωτερικούς αντίπαλους της ΕΕ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ακανόητοι είστε κάποιοι τελευταία. Τι θες να πεις δλδ δν καταλαβαίνω...
Τα σκηπτρα τα εχουν οι κνιτες πιστευω . η λεξη νατο πρεπει να τους ακουγεται σαν κατι τυπου σου γαμαω οτι εχεις ιερο ας πουμε .
καλη ωρα στη συμφωνια των πρεσπων που ηταν αντιθετοι μονο και μονο για να μη μπει στο νατο
καλη ωρα στη συμφωνια των πρεσπων που ηταν αντιθετοι μονο και μονο για να μη μπει στο νατο
Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι οι περισσότεροι αντιδρούσαν γιατί έβλεπαν λίγο πιο μπροστά και παλεύουν για να μην γίνει η χώρα τους Οθωμανικό σαντζάκι κάτι στο οποίο αργά και μεθοδικά μας σέρνουν οι ελληνόφωνοι προδότες που ψηφίζεις;Νon4me έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:01 Τα σκηπτρα τα εχουν οι κνιτες πιστευω . η λεξη νατο πρεπει να τους ακουγεται σαν κατι τυπου σου γαμαω οτι εχεις ιερο ας πουμε .
καλη ωρα στη συμφωνια των πρεσπων που ηταν αντιθετοι μονο και μονο για να μη μπει στο νατο![]()
Ειστε οι τελευταιοι π εχετε δικαιωμα να μιλατε καθως ειστε και προδοτες ( συν ΟΛΑ ΤΑ υπολοιπα ) .Pillars έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:12Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι οι περισσότεροι αντιδρούσαν γιατί έβλεπαν λίγο πιο μπροστά και παλεύουν για να μην γίνει η χώρα τους Οθωμανικό σαντζάκι κάτι στο οποίο αργά και μεθοδικά μας σέρνουν οι ελληνόφωνοι προδότες που ψηφίζεις;Νon4me έγραψε: 23 Δεκ 2024, 12:01 Τα σκηπτρα τα εχουν οι κνιτες πιστευω . η λεξη νατο πρεπει να τους ακουγεται σαν κατι τυπου σου γαμαω οτι εχεις ιερο ας πουμε .
καλη ωρα στη συμφωνια των πρεσπων που ηταν αντιθετοι μονο και μονο για να μη μπει στο νατο![]()
- Οργισμένος
ξεχασες τους σταλινες φυσικα.20--- έγραψε: 23 Δεκ 2024, 10:34 Πρώτον οι ακροδεξιοί. Δεύτερον οι εθνικιστές. Τρίτον οι νεοναζί. Αναφέρομαι στους εσωτερικούς αντίπαλους της ΕΕ.
Και ολοιο ετουτοι συνασπιζονται πισω απο τον ορο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
10% των οσων εχει υποσχεθει να εφαρμοσει κατα γραμμα ο τραμπας, οι ΗΠΑ τελειωσαν και με κροτο.20--- έγραψε: 23 Δεκ 2024, 11:50 Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως η Αμερική έχει χάσει το παιχνίδι. Είναι και μάλλον θα εξακολουθήσει να είναι ο κυρίαρχος. Οσο διαθέτει μια Χριστιανική κουλτούρα, ένα μαχητικό προηγούμενο και μια ακμάζουσα δημοκρατία.
Πιστευω ελπιζω να καμει κωλοτουμπα ο βλακας/.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 348 Απαντήσεις