!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμπατζηδες στο μετρό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Τζαμπατζηδες στο μετρό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2018, 21:44
paul25 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 21:39 Καπου στο νημα διαβασα για το μηνυμα σχετικα με τα προσωπικα αντικειμενα. Αν το μηνυμα αυτο το ανακοινωσει ο ιδιος οδηγος απο τα μεγαφωνα, να ξερετε πως ειδε γνωστα υποπτα μουτρα να μπαινουν στο τρενο και γι'αυτο την κανει.

Μαλακίες. Μια φορά είχα μπει φάτσα φόρα μέσα και κορδονόμουν κιόλας και με βλέπανε όλοι. Δεν άκουσα κάποια ειδοποίηση στο μεγάφωνο. :102:
Χαχαχαχαχα! Εσυ εισαι ειδικη περιπτωση αγορι μου, δεν χρειαζεται να κλεψεις τιποτα, αρκει να το ζητησεις. :D
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εχω μπει σε δεκαδες μετρο της Ευρωπης. Εκει οι πυλες κλεινουν αρκετα γρηγορα και για να χωρεσει και δευτερο ατομο θα πρεπει να βεντουζαρει απο πισω σου. Απ τις αμετρητες φορες που το εχω χρησιμοποιησει μολις μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο (στις Βρυξελλες αν δε θυμαμαι λαθος) κι εκεινος ο τυπακος ηταν αστεγος και με ρωτησε πρωτα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Albrecht έγραψε: 19 Σεπ 2018, 21:47 Εχω μπει σε δεκαδες μετρο της Ευρωπης. Εκει οι πυλες κλεινουν αρκετα γρηγορα και για να χωρεσει και δευτερο ατομο θα πρεπει να βεντουζαρει απο πισω σου. Απ τις αμετρητες φορες που το εχω χρησιμοποιησει μολις μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο (στις Βρυξελλες αν δε θυμαμαι λαθος) κι εκεινος ο τυπακος ηταν αστεγος και με ρωτησε πρωτα.
Ειπανε οτι αυτο θα κανουν αυτο το μηνα. Θα μειωσουν το χρονο που η πυλη μενει ανοικτη και θα λαβουν και αλλα μετρα, για να δουμε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Τι να δείτε ρε; Λες και δεν θα βρούμε τρόπο εμείς. :c020:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Beria έγραψε: 19 Σεπ 2018, 20:03 Κάθε τζαμπατζης ανεβάζει το κόστος του δικού μου εισιτηρίου.
Είτε είναι κωλοφρικο που νομίζει ότι του χρωστάει η κοινωνία δικαίωμα στη δωρεάν μετακίνηση, είτε οι γνωστοί βρυκόλακες (συνταξιούχοι στρατιωτικοί, μπάτσοι κλπ) που τους χρωστά το έθνος, είτε ο γνωστός χομο πασοκους που γαμα γενικώς.
Technically δεν είναι έτσι ακριβώς.
Το πρόστιμο είναι 60 φορές η τιμή του εισιτηρίου, άρα το κόστος του εισιτηρίου σου ανεβαίνει μόνο αν πιάνονται λιγότεροι από 1 στους 60 παρανομουντες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:04
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:49
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:35

Στην Μαδριτη θεωρειτε καθηκον να μην περναει μονο ενας ...το πισωκολλητο ειναι εθνικο σπορ.

Εικόνα
Madrid Metro Ticket Barrier
Μάθετε να ξεχωρίζετε την Ενερητική από την Παθητική για να σας καταλαβαίνουμε και μετά πείτε μας για την Μαδρίτη.

Θυμάμαι κάποτε που αναρχοάπλυτος με μαλλιά σκουλήκια ενώ έτρεχε για να το σκάσει από ελεγκτή του έκανα κινητό σκριν στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν στον σταθμό να τον πιάσει. 84 ευρουλάκια, δεν το χάλασαν καθόλου. Ίσα ίσα που θα έπινε και λιγότερο μπάφο για να τα ξεχρεώσει...

Σωστά ήθελε πολύ φαντασία να προβλέψω ότι ο τύπος θα τρέξει για να αποφύγει την τιμωρία παίρνοντας τις κυλιόμενες. Τα 84 ευρουλάκια που πλήρωσε δεν είναι φανταστικά...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ορέστης 35 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:58
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:49
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:35

Στην Μαδριτη θεωρειτε καθηκον να μην περναει μονο ενας ...το πισωκολλητο ειναι εθνικο σπορ.

Εικόνα
Madrid Metro Ticket Barrier
Μάθετε να ξεχωρίζετε την Ενερητική από την Παθητική για να σας καταλαβαίνουμε και μετά πείτε μας για την Μαδρίτη.

Θυμάμαι κάποτε που αναρχοάπλυτος με μαλλιά σκουλήκια ενώ έτρεχε για να το σκάσει από ελεγκτή του έκανα κινητό σκριν στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν στον σταθμό να τον πιάσει. 84 ευρουλάκια, δεν το χάλασαν καθόλου. Ίσα ίσα που θα έπινε και λιγότερο μπάφο για να τα ξεχρεώσει...
Δεν ειχες νομιμο δικαιωμα να επεμβεις αρα και εσυ παρανομησες. Μαλιστα το αδικημα που διεπραξες ηταν σοβαροτερο.
Ας μου έκανε μήνυση επειδή μπλόκαρα τις κυλιόμενες μένοντας στατικός στα σπρωξίματα μου. :smt005: :smt005:

Δεν χρειαζόταν να πάει και στο τμήμα, εκεί ήταν ο ειδικός φρουρός... :8)
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

paul25 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 21:55
Albrecht έγραψε: 19 Σεπ 2018, 21:47 Εχω μπει σε δεκαδες μετρο της Ευρωπης. Εκει οι πυλες κλεινουν αρκετα γρηγορα και για να χωρεσει και δευτερο ατομο θα πρεπει να βεντουζαρει απο πισω σου. Απ τις αμετρητες φορες που το εχω χρησιμοποιησει μολις μια φορα μου εχει τυχει κατι παρομοιο (στις Βρυξελλες αν δε θυμαμαι λαθος) κι εκεινος ο τυπακος ηταν αστεγος και με ρωτησε πρωτα.
Ειπανε οτι αυτο θα κανουν αυτο το μηνα. Θα μειωσουν το χρονο που η πυλη μενει ανοικτη και θα λαβουν και αλλα μετρα, για να δουμε.
Εγω ξαναλεω οτι δε με αφηνε να βγω με το εισιτηριο που μπηκα. Τι θα γινεται σε αυτη την περιπτωση;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:03
waldorf έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:25 Εγώ πάλι αντίθετα σταμπάρω κάποιον που περιμένει την ευκαιρία και πηγαίνω εκεί που στέκεται να επικυρώσω.Έχει τύχει να "συνεννοηθούμε" με τα μάτια με "τζαμπατζή" αρκετές φορές.
Kαι εγω τα ιδια.
Εχουμε καταφερει να περασουμε 4 μαζι.
Δηλαδή να πληρώσω εγώ το εισιτήριό του, που δεν πήρα το μετρό, είναι πιο δίκαιο, ναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2018, 22:05 Technically δεν είναι έτσι ακριβώς.
Το πρόστιμο είναι 60 φορές η τιμή του εισιτηρίου, άρα το κόστος του εισιτηρίου σου ανεβαίνει μόνο αν πιάνονται λιγότεροι από 1 στους 60 παρανομουντες.
30 φορές αν πληρωθεί εντός 10 ημερών, άρα θα πρέπει να πιάνουν 1 στους 30. Τι ποσοστό ατόμων δέχονται να δώσουν τα στοιχεία τους και τι ποσοστό ατόμων πληρώνουν τα πρόστιμα αντί να τα γράφουν στα παπάρια τους;

Edit: από παλιότερα στοιχεία που κοίταξα, το 90% των προστίμων μένει απλήρωτο, ενώ βεβαιώνονται 500 χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα, από συνολικά διαφυγόντα κέρδη 4 εκατομμυρίων ευρώ (τον μήνα). Αυτά τα στοιχεία είναι του 2011. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε, αλλά φαντάζομαι πως ό,τι έχει αλλάξει θα είναι προς το χειρότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 03:18
waldorf έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:25 Εγώ πάλι αντίθετα σταμπάρω κάποιον που περιμένει την ευκαιρία και πηγαίνω εκεί που στέκεται να επικυρώσω.Έχει τύχει να "συνεννοηθούμε" με τα μάτια με "τζαμπατζή" αρκετές φορές.
Kαι εγω τα ιδια.
Δηλαδή να πληρώσω εγώ το εισιτήριό του, που δεν πήρα το μετρό, είναι πιο δίκαιο, ναι;
Ε ναι ρε, αυτός είναι αγωνιστής υπέρ της λεύτερης μετακίνησης, όχι μικροαστούλης σαν και σένα :ne8:
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Rakomelofronas
    Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Στην έξοδο είναι εύκολο: περιμένεις να βγεις τελευταίος. Ακόμα και τις ώρες αιχμής το μετρό της Αθήνας δεν είναι σαν του Τόκιο, η καθυστερηση ειναι μικρη. Στην είσοδο είναι πιο δύσκολο. Ελέγχεις τι γίνεται πίσω σου και αν ο επόμενος από σένα ετοιμάζεται να χτυπήσει κάρτα. Οι λύσεις που προτείνεις στην αρχή είναι λίγο πιο... μπασκετικες και ακόμα και το γ έχει το ρίσκο να αρχίσει λογομαχία.

Προσωπικά, δεν προσέχω τι γίνεται πίσω μου όταν πάω για επικύρωση. Δεν το θεωρώ καθήκον μου.
    Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
    Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
    Άβαταρ μέλους
    ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 03:18
    Kαι εγω τα ιδια.
    Τοσα και τοσα πληρωνεις για τους ΜπομπολοΑλαφουζοΒαρδινιγιαννηδες,για τους επενδυτες ,για να ανακεφαλοποιηθουν οι τραπεζες.
    Πληρωσε και για μενα τσιφουτη.
    Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
    Άβαταρ μέλους
    Yochanan
    Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Juno έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:25 Η επίσημη απάντηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε είναι πως δεν είναι δυνατόν να επιτηρούν κάθε μηχάνημα σε κάθε σταθμό και πως οι επιβάτες έχουν την ευθύνη να μην αφήνουν να περάσει λαθρεπιβάτης!!!

Αυτά τα ωραία!
    τι είναι αυτά;;; τι εχει γινει η Ελλαδα;; :a040: :a040: :a040:
    Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
    Άβαταρ μέλους
    Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

μπράβο, καλά τα λέει το κρατος.

την επόμενη λοιπόν φορά που θα μας ζμπρώξει πρεζονι, ταλιμπαν, αφρικανος και λοιποι χρησιμοι κατοικοι αυτης της χωρας, θα παλέψουμε σώμα με σώμα μαζι του για να μην περάσει.

σκέφτομαι ότι μόνο ένα φτύσιμο να ρίξουν όλοι αυτοί, έτσι και τους εμποδίσεις, μπορει να πας αδιάβαστος από ποιος ξέρει τι αρρώστια....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
    ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Απάντηση
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”