!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμπατζηδες στο μετρό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τζαμπατζηδες στο μετρό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

εμένα με έχει σπρώξει πενηντάρης με τη γυναίκα του να χωθούν ενώ ήταν ακόμα ανοιχτές οι μπάρες και είχε και δεύτερη ανοιχτή πόρτα στα δεξιά μου. Το επόμενο τρένο ήταν σε 5 λεπτά. Γι' αυτό και δε μπορώ παρά να το αποδώσω σε ακατανίκητο ελληνικό αντικοινωνικό ένστικτο, αν δεν κάνει κάτι τέτοιο να ξεσπάσει για τη μέρα μετά είναι αναγκασμένος να μπει σε κάποιον παιδότοπο και να καπνίσει 4 τσιγάρα το ένα μετά το άλλο.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Είναι μόνο ατομικό συμφέρον ή και πράξη αντίστασης κατά της Μέρκελ; Εννοώ πως το αισθάνονται οι δεν πληρώνοντες ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:49
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:35
Spiros252 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:01 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί έβαλαν αυτό το πράγμα που παραβιάζεται; Σε άλλες χώρες μπορεί να περάσει μόνο ένας.
Στην Μαδριτη θεωρειτε καθηκον να μην περναει μονο ενας ...το πισωκολλητο ειναι εθνικο σπορ.

Εικόνα
Madrid Metro Ticket Barrier
Μάθετε να ξεχωρίζετε την Ενερητική από την Παθητική για να σας καταλαβαίνουμε και μετά πείτε μας για την Μαδρίτη.

Θυμάμαι κάποτε που αναρχοάπλυτος με μαλλιά σκουλήκια ενώ έτρεχε για να το σκάσει από ελεγκτή του έκανα κινητό σκριν στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν στον σταθμό να τον πιάσει. 84 ευρουλάκια, δεν το χάλασαν καθόλου. Ίσα ίσα που θα έπινε και λιγότερο μπάφο για να τα ξεχρεώσει...
Δεν ειχες νομιμο δικαιωμα να επεμβεις αρα και εσυ παρανομησες. Μαλιστα το αδικημα που διεπραξες ηταν σοβαροτερο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Μπίστης έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:47 Είναι μόνο ατομικό συμφέρον ή και πράξη αντίστασης κατά της Μέρκελ; Εννοώ πως το αισθάνονται οι δεν πληρώνοντες ...
Δε νομιζω οτι φτανει σε τετοιο επιπεδο. Πιο πολυ ειναι ψυχαναγκασμος.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Κάθε τζαμπατζης ανεβάζει το κόστος του δικού μου εισιτηρίου.
Είτε είναι κωλοφρικο που νομίζει ότι του χρωστάει η κοινωνία δικαίωμα στη δωρεάν μετακίνηση, είτε οι γνωστοί βρυκόλακες (συνταξιούχοι στρατιωτικοί, μπάτσοι κλπ) που τους χρωστά το έθνος, είτε ο γνωστός χομο πασοκους που γαμα γενικώς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Αίγαγρος έγραψε: 19 Σεπ 2018, 19:32 Αλλά τι συζητάμε τώρα για τζαμπατζίδες, όταν ο μέσος Έλ δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά, π.χ. όταν ανοίγουν οι πόρτες του συρμού,
όλοι στέκουν σαν σκατά κολλημένα σε σωλήνα αποχέτευσης που φράκαρε και δεν αφήνουν τους άλλους να βγουν από τα βαγόνια.
Ειλικρινά τώρα αντικοινωνικό και αυτό με τα εισητήρια, αλλά τις ώρες που κυκλοφορώ εκτός ωρών αιχμής δεν το πολυπαρατήρησα για να είμαι ειλικρινής. Όντως και εγώ αν με ρωτήσεις ποιο είναι το πιο ενοχλητικό, τον τελευταίο καιρό άλλα θα έλεγα, για παράδειγμα κάτι που πηγαίνει γύρω από το ότι εμφανίζονται μερικά από τα πιο αντικοινωνικά άτομα του πλανήτη από τα πιο αντικοινωνικά, σκληρά και επικίνδυνα μέρη του πλανήτη σε γκρουπ και φαίνεται ότι δεν έχουν να περάσουν τη μέρα παρά κάνοντας κάτι ύποπτο και αντικοινωνικό... και με προκλητικό τρόπο, οτι είναι το τσιφλίκι τους το μετρό και κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Προσωπικά έχασα ένα χαρτονόμισμα μόνο, ας είναι, και ακούγεται και αυτό το μήνυμα συνέχεια να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, από το ένα αυτί έμπαινε, από το άλλο έβγαινε. Πάντως ήταν ξεκάθαρο ποιος το έκανε, δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε τα προσχήματα να τηρούν και υπάρχουν κάμερες υποτίθεται, αλλά ποιος θέλει να μπλέξει.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Beria έγραψε: 19 Σεπ 2018, 20:03 Κάθε τζαμπατζης ανεβάζει το κόστος του δικού μου εισιτηρίου.
Είτε είναι κωλοφρικο που νομίζει ότι του χρωστάει η κοινωνία δικαίωμα στη δωρεάν μετακίνηση, είτε οι γνωστοί βρυκόλακες (συνταξιούχοι στρατιωτικοί, μπάτσοι κλπ) που τους χρωστά το έθνος, είτε ο γνωστός χομο πασοκους που γαμα γενικώς.
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά οι αστυνομικοί δικαιούνται δωρεάν μετακινήσεις (μη με ρωτήσεις γιατί).
Οι υπόλοιποι στρατιωτικοί πληρώνουν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Επισης σε εμενα μου εχει συμβει να θελω να βγω απο τον σταθμο και ενας αλλοδαπος-μαυρος να θελει να μπει στο σταθμο ταυτοχρονα εκμεταλλευομενος την πορτα που ανοιξα με τη καρτα μου με αποτελεσμα να εχουμε στριμωχτει και οι δυο και να σπρωχνει ο ενας τον αλλο σε αντιθετες κατευθυνσεις. Εγω τον εσπρωχνα προε τα εξω για να βγω και αυτος προς τα μεσα για να μπει, ηταν σαν να τσακωνομασταν και ειχαμε πιαστει στα χερια. Τελικα λιγο-λιγο στριμωγμενα και απο το πλαι βγηκαμε απο το στενο περασμα. Εκεινη τη νυχτα ειχα οργιστει υπερβολικα με τον τυπο και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ θρασος του.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
paul25

Αλλο περιστατικο που μου εχει συμβει ηταν μια φορα που πηγαινα να βγω ερχοταν μια τυπισσα να μπει απο το ιδιο. Βαζουμε ταυτοχρονα τις καρτες μας και η πορτα μπλοκαρει. Το κακο ειναι οτι απαξ και σου διαβασει μια φορα τη καρτα και η πορτα δεν ανοιξει, οπου αλλου και να βαλεις τη καρτα σου δεν στην διαβαζει και δεν μπορεις να βγεις, με αποτελεσμα να σου ανοιγει αλλος.
Άβαταρ μέλους
paul25

Με τα μηχανηματα εγκαταστημενα πλεον, η μαχη μεταξυ λαθρεπιβατων και ελεγκτων μεταφερθηκε σε επιπεδο μεταξυ των πολιτων. Ειναι μια εξυπνη στρατηγικη τυπου "διαιρει και βασιλευε" και κατατρωει οποιαδηποτε μελλοντικη λαικη αγωνιστικη βαση για διεκδικηση οποιουδηποτε δικαιωματος για δωρεαν ΜΜΜ. Βεβαια δε τους θεωρω τοσο εξυπνους να ειχαν μια τετοια στρατηγικη στο μυαλο τους απλα θα τους ετυχε.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Τό πιό ωρσίο πάντως στό Μετρό είναι ότσν ακούς στά μεγάφωνα ....

Παρακαλούνται οι επιβάτες νά περιμένουν νά εξέλθουν πρώτα από το συρμό .....

καί εισέρχεσται κατόπιν ......δίνουν οδηγίες στόν ηλίθιο Ελληνα τό 2018 .....

Πώς νά μπαινοβγαίνει από τίς πόρτες ...... πολιτισμός νηπιαγωγείου .....

Κατά τα άλλα πάμε καλά πάντως ....... ζωή νάχουμε ...... :alright:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Spiros252 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:33
Albrecht έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:05 ναι, να μην περασει κανενας τζαμπατζης συριζαιος. Μετα δε σωζεται.
Μόνο οι Συριζαίοι είναι τζαμπατζήδες;
όχι αλλά είναι οι μόνοι που το καμαρώνουν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:03
waldorf έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:25 Εγώ πάλι αντίθετα σταμπάρω κάποιον που περιμένει την ευκαιρία και πηγαίνω εκεί που στέκεται να επικυρώσω.Έχει τύχει να "συνεννοηθούμε" με τα μάτια με "τζαμπατζή" αρκετές φορές.
Kαι εγω τα ιδια.
Εχουμε καταφερει να περασουμε 4 μαζι.

Εγώ πάω με μοτό. Αλλιώς κι εγώ αυτό θα έκανα. Εννοώ θα περίμενα να έρθεις εσύ ή ο waldorf.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
paul25

Καπου στο νημα διαβασα για το μηνυμα σχετικα με τα προσωπικα αντικειμενα. Αν το μηνυμα αυτο το ανακοινωσει ο ιδιος οδηγος απο τα μεγαφωνα, να ξερετε πως ειδε γνωστα υποπτα μουτρα να μπαινουν στο τρενο και γι'αυτο την κανει.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

paul25 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 21:39 Καπου στο νημα διαβασα για το μηνυμα σχετικα με τα προσωπικα αντικειμενα. Αν το μηνυμα αυτο το ανακοινωσει ο ιδιος οδηγος απο τα μεγαφωνα, να ξερετε πως ειδε γνωστα υποπτα μουτρα να μπαινουν στο τρενο και γι'αυτο την κανει.

Μαλακίες. Μια φορά είχα μπει φάτσα φόρα μέσα και κορδονόμουν κιόλας και με βλέπανε όλοι. Δεν άκουσα κάποια ειδοποίηση στο μεγάφωνο. :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”