!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζαμπατζηδες στο μετρό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Τζαμπατζηδες στο μετρό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Spiros252 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:01 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί έβαλαν αυτό το πράγμα που παραβιάζεται; Σε άλλες χώρες μπορεί να περάσει μόνο ένας.
Στην Μαδριτη θεωρειτε καθηκον να μην περναει μονο ενας ...το πισωκολλητο ειναι εθνικο σπορ.

Εικόνα
Madrid Metro Ticket Barrier
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Μου εχει τυχει 2 φορες να μην ανοιγει η πορτα στην εξοδο με το εισιτηριο που χρησιμοποιησα για να μπω.

Κατα ταχαλλα εγω ειδα και να πηδανε πανω απο τα πορτακια.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Juno έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:25
Μία φορά πέρασε μία που όταν τη ρώτησα γιατί, άρχισε πως είναι άνεργη και δεν έχουν κάποιον να του δείχνει το χαρτί της να της ανοίξει και εγώ
Άκυρο.Οι άνεργοι (εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ) εκδίδουν κάρτα απεριορίστων ΔΩΡΕΑΝ.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

waldorf έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:47
Μία φορά πέρασε μία που όταν τη ρώτησα γιατί, άρχισε πως είναι άνεργη και δεν έχουν κάποιον να του δείχνει το χαρτί της να της ανοίξει και εγώ
Τότε μου είπε ψέματα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:35
Spiros252 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:01 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί έβαλαν αυτό το πράγμα που παραβιάζεται; Σε άλλες χώρες μπορεί να περάσει μόνο ένας.
Στην Μαδριτη θεωρειτε καθηκον να μην περναει μονο ενας ...το πισωκολλητο ειναι εθνικο σπορ.

Εικόνα
Μάθετε να ξεχωρίζετε την Ενερητική από την Παθητική για να σας καταλαβαίνουμε και μετά πείτε μας για την Μαδρίτη.

Θυμάμαι κάποτε που αναρχοάπλυτος με μαλλιά σκουλήκια ενώ έτρεχε για να το σκάσει από ελεγκτή του έκανα κινητό σκριν στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν στον σταθμό να τον πιάσει. 84 ευρουλάκια, δεν το χάλασαν καθόλου. Ίσα ίσα που θα έπινε και λιγότερο μπάφο για να τα ξεχρεώσει...
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Προφανώς.
Οκ γουστάρω πολύ να περνάνε τσάμπα πίσω μου διάφοροι (#nohomo),αλλά να επικαλείσαι την ανεργία;;;;;Όχι μαντάμ,θα κάτσω μπάστακας μέχρι να κλείσει η πόρτα!
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Spiros252 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:33
Albrecht έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:05 ναι, να μην περασει κανενας τζαμπατζης συριζαιος. Μετα δε σωζεται.
Μόνο οι Συριζαίοι είναι τζαμπατζήδες;
και οι κουκουεδες
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:49
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:35

Εικόνα
Μάθετε να ξεχωρίζετε την Ενερητική από την Παθητική για να σας καταλαβαίνουμε και μετά πείτε μας για την Μαδρίτη.

Θυμάμαι κάποτε που αναρχοάπλυτος με μαλλιά σκουλήκια ενώ έτρεχε για να το σκάσει από ελεγκτή του έκανα κινητό σκριν στις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν στον σταθμό να τον πιάσει. 84 ευρουλάκια, δεν το χάλασαν καθόλου. Ίσα ίσα που θα έπινε και λιγότερο μπάφο για να τα ξεχρεώσει...

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

under έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:57
Albrecht έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:05 ναι, να μην περασει κανενας τζαμπατζης συριζαιος. Μετα δε σωζεται.
και οι κουκουεδες

Μονο οι Νεοφιλελερες της ΝΔ ειναι τζαμπατζήδες

Άδωνις Γεωργιάδης: «Να διαγραφεί το χρέος των 200 εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ για το… καλό του κόσμου» [βίντεο]

Εικόνα

Fixed
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Όλοι όσοι έχουν ιχώρα στις φλέβες τους.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

waldorf έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:47
Το "εξυπνο" πουλι απο την μυτη πιαστηκε!
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Εγώ έχω καλύτερη εμπειρία, αλλά είναι από το λεωφορείο...

Πριν μερικά χρονάκια, όταν δούλευα στον Ασπρόπυργο, καμιά φορά γυρνούσα με έναν Πακιστανό συνάδελφο, ο οποίος έμενε - σχετικά - κοντά στην περιοχή μου, οπότε μέχρι ένα σημείο πέρναμε μαζί τα ΜΜΜ.

Λοιπόν, ένα ωραίο απογευματάκι, ενώ ήμασταν 1-2 στάσεις πριν το τέρμα (Πλ. Κουμουνδούρου), μπαίνουν μέσα 3 ελεγκτές. Εγώ είχα κανονικά μηνιαία κάρτα (δεν θυμάμαι αν τότε κόστιζε ακόμη 45 ευρώ ή είχε πέσει στα 30), ενώ ο συνάδελφος ήταν χωρίς εισιτήριο, κάτι το οποίο συνήθιζε, οπότε οι ελεγκτές τον είχαν μάθει και τον έλεγχαν πάντα (μα πάντα!).

Φτάνοντας στο τέρμα, εγώ έχω βγει έξω από το λεωφορείο και περιμένοντας τον συνάδελφο που κλαιγόταν στους ελεγκτές, μιλούσα με τον άλλο προσπαθώντας να τον δικαιολογήσω, λέγοντάς του ''Εντάξει, ρε συ, είναι μ@λ@κία του να μην χτυπάει εισιτήριο, αλλά ξέρεις στη δουλειά αργούν να μας πληρώσουν, μας δίνουν έναντι κλπ'' (τα οποία σε έναν βαθμό ίσχυαν). Από την άλλη, ο ελεγκτής μου αντέτεινε πως αρκετοί αλλοδαποί σαν τον συγκεκριμένο το κάνουν συστηματικά και πως αυτό είναι άδικο για όσους (κυρίως Έλληνες) πληρώνουν κανονικά.

Στο μεταξύ ο άλλος κλαψούριζε και έβγαζε το εσωτερικό από τις τσέπες του λέγοντας ''Δεν έχω λεφτά, να ψάξτε'' κλπ, αλλά ήταν τόσο τρόμπας που είχε ξεχάσει στη μια τσέπη την κλήση από ένα παλιότερο πρόστιμο, την οποία είχε φυσικά απλήρωτη! :smt005:

Εννοείται πως αυτό το είδαν οι ελεγκτές και δεν γλίτωσε το πρόστιμο. Από την άλλη, ο ελεγκτής με τον οποίο μίλαγα μου είπε γελώντας ''Είδες;'', ενώ περιττό να πω ότι εγώ ένιωσα τελείως μ@λ@κας. :lol:
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Γίνεται συνέχεια. Μια φορά έτυχε να δω περιστατικό όπου μια μεσήλικη τύπισσα σχεδόν έσπρωξε την κυρία μπροστά της που είχε κάρτα,
για να περάσουν ταυτόχρονα. Όταν η κυρία διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο της, η τσαμπατζού άρχισε να την βρίζει χυδαία μέσα στον σταθμό Συντάγματος. Μιλάμε για απύθμενο θράσος.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Μηπως ηταν η Juno το θυμα;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Αλλά τι συζητάμε τώρα για τζαμπατζίδες, όταν ο μέσος Έλ δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά, π.χ. όταν ανοίγουν οι πόρτες του συρμού,
όλοι στέκουν σαν σκατά κολλημένα σε σωλήνα αποχέτευσης που φράκαρε και δεν αφήνουν τους άλλους να βγουν από τα βαγόνια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”