αν είσαι αθάνατος και με την ικανότητα να είσαι αόρατος είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνεις και πλούσιος χωρίς την ευχή_Andrea έγραψε: 09 Απρ 2022, 17:40 1) να είμαι αθάνατος
2) να είμαι αόρατος (άμα θέλω)
3) να είμαι πλούσιος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποθέστε ότι έχετε τρεις ευχές.
-
Δημοκράτης
Re: Υποθέστε ότι έχετε τρεις ευχές.
- _Andrea
- Phorum.gr user: Τηλέσκορδος
3 ευχές ζητήσαμε, τύπισσα, όχι απάντηση σε τελικό Μις Υφήλιος.Gherschaagk έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:28 Εύχομαι να μην αρρωστήσει ποτέ το παιδί μου.
Εύχομαι να ζήσει σε έναν πλανήτη χωρίς πολέμους.
Εύχομαι να δουλέψουν όλοι για να αποτραπεί η οικολογική καταστροφή του πλανήτη που είναι προ των πυλών.
Σας κάλυψα λαμόγια;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Να μπορώ να σκοτώσω στοχευμένα και χωρίς οπτική επαφη απεριόριστο αριθμό ατόμων απλώς και μόνο με τη σκεψη μου.
Πενηντα εκατομμύρια ευρώ ή το ισόποσο με όρους αγοραστικής δύναμης 2005 σε οποιαδήποτε εύκολα ρευστοποιησιμο περιουσιακό στοιχείο, νόμιμα καθαρό, διαθέσιμο για οποιο σκοπό ή σκοπους θέλω χωρίς μπελαδες.
Να έχω εγώ και όποιος άλλος επιθυμώ ελεύθερη και απροσκοπτη πρόσβαση σε φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνεται ευκολα και λειτουργεί μη επώδυνα κάθε πέντε χρόνια, ξανακάνει το σώμα σου 30 χρόνων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής σου κατά όσα χρόνια σε χωρίζουν από τα τριαντα χωρίς να προκαλεί οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες είτε κατά την απόκτηση είτε κατά τη λήψη είτε κατά τη δράση.
Πενηντα εκατομμύρια ευρώ ή το ισόποσο με όρους αγοραστικής δύναμης 2005 σε οποιαδήποτε εύκολα ρευστοποιησιμο περιουσιακό στοιχείο, νόμιμα καθαρό, διαθέσιμο για οποιο σκοπό ή σκοπους θέλω χωρίς μπελαδες.
Να έχω εγώ και όποιος άλλος επιθυμώ ελεύθερη και απροσκοπτη πρόσβαση σε φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνεται ευκολα και λειτουργεί μη επώδυνα κάθε πέντε χρόνια, ξανακάνει το σώμα σου 30 χρόνων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής σου κατά όσα χρόνια σε χωρίζουν από τα τριαντα χωρίς να προκαλεί οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες είτε κατά την απόκτηση είτε κατά τη λήψη είτε κατά τη δράση.
- Καραμελίτσα
Να ακυρωθούν οι ευχές όλων των άλλων.Εκτωρ έγραψε: 09 Απρ 2022, 16:37 Ποιες είναι αυτές;
Κανόνες:
1. Δεν μπορείτε να ευχηθείτε να έχετε περισσότερες ευχές.
2. Δεν μπορείτε να ευχηθείτε να γίνετε τζίνι, θεός ή μάγος.
3. Δεν μπορείτε να ζητήσετε δύο πράγματα σε μία ευχή (π.χ. δεν μπορείτε να πείτε, "Η πρώτη μου ευχή είναι να γίνω όμορφος και πλούσιος.")
4. Δεν μπορείτε να ευχηθείτε να καταργηθούν οι κανόνες.
Να απαγορευθεί να ακυρωθούν οι δικές μου από εδώ και στο εξής.
15 τρις ευρώ.
Z
- ψωνάρα τιντερού
να σταματήσει ο Καραμελίτσος να φθονεί το πέος
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
- Καραμελίτσα
- ψωνάρα τιντερού
το δικό του πέος*
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Feindflug έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:203 ευχές ζητήσαμε, τύπισσα, όχι απάντηση σε τελικό Μις Υφήλιος.Gherschaagk έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:28 Εύχομαι να μην αρρωστήσει ποτέ το παιδί μου.
Εύχομαι να δουλέψουν όλοι για να αποτραπεί η οικολογική καταστροφή του πλανήτη που είναι προ των πυλών.
Σας κάλυψα λαμόγια;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Space_Passenger
Ευχομαι να καταργηθουν οι ευχες ολων των προηγουμενων.
Καταλάβαμε, θες να μείνεις μόνος σου ...foscilis έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:27 Να μπορώ να σκοτώσω στοχευμένα και χωρίς οπτική επαφη απεριόριστο αριθμό ατόμων απλώς και μόνο με τη σκεψη μου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Eat my dust.Feindflug έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:203 ευχές ζητήσαμε, τύπισσα, όχι απάντηση σε τελικό Μις Υφήλιος.Gherschaagk έγραψε: 09 Απρ 2022, 18:28 Εύχομαι να μην αρρωστήσει ποτέ το παιδί μου.
Σας κάλυψα λαμόγια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
αθανασια.
παντογνωσια.
και την αλλη τη χαριζω. με τις 2 αυτες ειμαι ανωτερος απο οποιον θεο εχει εμφανιστει στη φαντασια ανθρωπων.
παντογνωσια.
και την αλλη τη χαριζω. με τις 2 αυτες ειμαι ανωτερος απο οποιον θεο εχει εμφανιστει στη φαντασια ανθρωπων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για ποιον/ποιους χτυπάει η καμπάνα;foscilis έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:27 Να μπορώ να σκοτώσω στοχευμένα και χωρίς οπτική επαφη απεριόριστο αριθμό ατόμων απλώς και μόνο με τη σκεψη μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 15 Απαντήσεις