!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αττική Οδός: Στο έγγραφο για τις 2.000 ευρώ ζητείται «αποποίηση άλλων αξιώσεων»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αττική Οδός: Στο έγγραφο για τις 2.000 ευρώ ζητείται «αποποίηση άλλων αξιώσεων»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

panos291 έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:03
Δεν ειμαι δικηγορος αλλα αν υπογραψεις οτι η αποζημιωση των 2000 ειναι ευλογο ποσο για την ταλαιπωρια που τραβηξες, με ποιο σκεπτικο θα τους πας μετα στα δικαστήρια?
η ταλαιπωρια πληρωθηκε.

τωρα θελω για τις ζημιες στο αυτοκινητο, για τη δουλεια που εχασα, τα καυσιμα για να ζεσταθω, την οποια βλαβη της υγειας μου ........και οτι αλλο σκαρφιστει ο δικηγορος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Αττική Οδός: Στο έγγραφο για τις 2.000 ευρώ ζητείται «αποποίηση άλλων αξιώσεων»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:59
vatraxos έγραψε: 05 Απρ 2022, 12:19

Αυτό σημαίνει ότι δέχονται την πληρωμή ως αποζημίωση για «την στενοχώρια και την ταλαιπωρία».
φίξντ

μια χαρά εύλογη χρηματική ικανοποίηση με φαίνεται για «την στενοχώρια και την ταλαιπωρία». κατά τ'άλλα αν κάποιος έχει π.χ. απώλεια εισοδήματος δεν αποποιείται τίποτα:
(ε) Κατά τα λοιπά τα Μέρη επιφυλάσσονται των νομίμων δικαιωμάτων τους.
https://drive.google.com/file/d/1kSVT8- ... t0h4B/view
Δεν ειμαι δικηγορος αλλα αν υπογραψεις οτι η αποζημιωση των 2000 ειναι ευλογο ποσο για την ταλαιπωρια που τραβηξες, με ποιο σκεπτικο θα τους πας μετα στα δικαστήρια?
ούτε εγώ, αλλά -όπως προκύπτει από την απόδειξη είσπραξης- αυτή η αποζημίωση δίνεται σε όλους στην ουσία για «φυσική και ψυχική οδύνη». αν κάποιος έχει απώλεια εισοδήματος, ευπαθούς φορτίου ή άλλες επιπλέον απώλειες, υπογράφοντας επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του.

από την άλλη, δεν σε αναγκάζει κανείς να δεχτείς τα 2000. όποιος για οποιονδήποτε λόγο νομίζει ότι θα πάρει περισσότερα δικαστικά, σε μερικά χρόνια και με τους δικηγόρους να παίρνουν τουλάχιστον το 1/3, αρνείται την αποζημίωση και κάνει μήνυση για «φυσική και ψυχική οδύνη».
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δημοκράτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:58
vatraxos έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:53
Δημοκράτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:32

έχεις πάρει ποτέ λεφτά από το κράτος ως αποζημίωση;
Έχω πάρει εκλογική αποζημίωση. Αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τη συγκεκριμένη αποζημίωση τη δίνει ιδιώτης (Αττική Οδός). Πού κολλάει το κράτος στον όρο περί εύλογης χρηματικής ικανοποίησης;
κολλάει το ότι ειναι αποζημίωση που ορίζει το κράτος ότι πρέπει να πληρώσει ο ιδιώτης. Το τι θα γίνει με τις δίκες μετά είναι άσχετο. Επίσης είναι δεδομένο ότι οι νομικοί της αττικής θα ψάξουν να βρουν κάθε δικαιολογία για να μη πληρώσουν έξτρα. Οκ βρήκαν μια τυπική παράγραφο που υπάρχει σε κάθε έγγραφο αποζημίωσης.

Μαλακά μου είσαι τέρμα χαζός ε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

vatraxos έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:09
Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:59
vatraxos έγραψε: 05 Απρ 2022, 12:19

Αυτό σημαίνει ότι δέχονται την πληρωμή ως αποζημίωση για «την στενοχώρια και την ταλαιπωρία».
φίξντ

μια χαρά εύλογη χρηματική ικανοποίηση με φαίνεται για «την στενοχώρια και την ταλαιπωρία». κατά τ'άλλα αν κάποιος έχει π.χ. απώλεια εισοδήματος δεν αποποιείται τίποτα:
(ε) Κατά τα λοιπά τα Μέρη επιφυλάσσονται των νομίμων δικαιωμάτων τους.
https://drive.google.com/file/d/1kSVT8- ... t0h4B/view
Ε ναι, αν κάηκε το φαγητό γιατί αργήσαν να επιστρέψουν στο σπίτι ή αν έχασαν το μεροκάματο, επιφυλάσσονται. Αλλά για τέτοια ζητήματα τι ακριβώς θα ζητήσουν σε αστικά δικαστήρια;

Η ουσία είναι ότι μετά το 2χίλιαρο δε μπορείς να ζητήσεις ούτε ευρώ παραπάνω.
δεν σε αναγκάζει κανείς να δεχτείς το 2χίλιαρο. δες το σαν εξώδικο συμβιβασμό αν θέλεις.

εξάλλου και μόνος σου απαντάς ότι χωρίς αυτήν την προσφορά αποζημίωσης οι περισσότεροι θα'παιρναν τ'αρχίδια τους.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Gewponos90 έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:08
vatraxos έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:53

Έχω πάρει εκλογική αποζημίωση. Αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τη συγκεκριμένη αποζημίωση τη δίνει ιδιώτης (Αττική Οδός). Πού κολλάει το κράτος στον όρο περί εύλογης χρηματικής ικανοποίησης;
κολλάει το ότι ειναι αποζημίωση που ορίζει το κράτος ότι πρέπει να πληρώσει ο ιδιώτης. Το τι θα γίνει με τις δίκες μετά είναι άσχετο. Επίσης είναι δεδομένο ότι οι νομικοί της αττικής θα ψάξουν να βρουν κάθε δικαιολογία για να μη πληρώσουν έξτρα. Οκ βρήκαν μια τυπική παράγραφο που υπάρχει σε κάθε έγγραφο αποζημίωσης.

μπορεί αλλά αν εγώ είμαι τέρμα χαζός σε έχω πολύ άσχημα νέα :lol:
Gewponos90

Δημοκράτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 16:21

:roll: Μην μου τα πεις. Δεν θα τα αντεξω
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Gewponos90 έγραψε: 05 Απρ 2022, 16:27

εσύ και οι νεκροί δεν έχετε ανάγκη
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:36
η ταλαιπωρια πληρωθηκε.

τωρα θελω για τις ζημιες στο αυτοκινητο, για τη δουλεια που εχασα, τα καυσιμα για να ζεσταθω, την οποια βλαβη της υγειας μου ........και οτι αλλο σκαρφιστει ο δικηγορος.
Το οτι θα σκαρφιστει δεν σημαινει οτι θα τα παρεις κιολας. Το αμαξι θα εκαψε 30-40-50 ευρω βενζινα, και αν παιρνεις ενα χιλιαρικο τον μηνα καλη τυχη να πεισεις τον δικαστη οτι εχασες αλλο 1 την συγκεκριμενη μερα αντι για ενα πενηνταρικο. Οι ζημιες στο αυτοκινητο προφανως και θα πρεπει να εγιναν μια που υποθετω οτι θα εχουν κρατησει το υλικο απο τις καμερες, οπως και να αποδειξεις τις βλαβες που επαθε η υγεια σου. Δεν ειναι βλακες οι δικαστες.
Gewponos90

Δημοκράτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 16:30
Gewponos90 έγραψε: 05 Απρ 2022, 16:27
εσύ και οι νεκροί δεν έχετε ανάγκη
Ωωωωωωω . Γλυκούλης
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μαδουραίος έγραψε: 05 Απρ 2022, 11:26 Το in.gr του πρωθυπουργού Μαρινάκη γράφει ανακρίβειες

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ.
αν δεν ήσουν πανηλίθιος δε θα ήσουν συριζομποτ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Gewponos90

Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2022, 16:44
Μαδουραίος έγραψε: 05 Απρ 2022, 11:26 Το in.gr του πρωθυπουργού Μαρινάκη γράφει ανακρίβειες

ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ.
αν δεν ήσουν πανηλίθιος δε θα ήσουν συριζομποτ.
Έλα τώρα. Μποτ έχουν ολοι
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

panos291 έγραψε: 05 Απρ 2022, 16:33
Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:36
η ταλαιπωρια πληρωθηκε.

Το οτι θα σκαρφιστει δεν σημαινει οτι θα τα παρεις κιολας. Το αμαξι θα εκαψε 30-40-50 ευρω βενζινα, και αν παιρνεις ενα χιλιαρικο τον μηνα καλη τυχη να πεισεις τον δικαστη οτι εχασες αλλο 1 την συγκεκριμενη μερα αντι για ενα πενηνταρικο. Οι ζημιες στο αυτοκινητο προφανως και θα πρεπει να εγιναν μια που υποθετω οτι θα εχουν κρατησει το υλικο απο τις καμερες, οπως και να αποδειξεις τις βλαβες που επαθε η υγεια σου. Δεν ειναι βλακες οι δικαστες.
φυσικα και δεν ειναι. και για τους περισσοτερους, το 2χιλιαρο καλυπτει με το πολυ-πολυ παραπανω την ταλαιπωρια που περασαν. και με 200αρι μια χαρα θα ηταν.

αν ομως καποιος κρινει οτι (η πραγματι επαθε) μεγαλυτερη ζημια, εχει καθε δικαιωμα να διεκδικησει τα αναλογα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

το διχιλιαρο αφορα οσους αποκλειστηκαν η τους ιδιοκτητες των οχηματων?

γιατι ειχε γινει ιστορια τοτε με κατι τυπους που αποκλειστηκαν με εταιρικα οχηματα και τα λεφτα τα διεκδικουν οι εταιρειες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

panos291 έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:51 Πρωτον ο Μητσοτάκης ειπε ψέματα
Δευτερον η αποζημιωση του 2χιλιαρου ειναι πολυ καλη. Λυπηρο που εκατσαν ολη μερα στο αμαξι, αλλα θα αποζημιωθουν με 2-2,5 μηνιατικα. Ε δεν θα χτισουν και σπιτι επειδη εμειναν στο αμαξι, ελεος δηλαδή.
τριτον αν ο μητσοτακης θελει να ειναι σωστος θα πρεπει να δωσει αποζημιωση σε οσους αποκλειστηκαν σε δημοσιους δρομους τυπου κατεχακη,μεσογειων κλπ και για την αττικη οδο να αφησει να μιλησουν τα δικαστηρια

τωρα αποζημιωνει μονο οσους αποκλειστηκαν σε δρομο που πληρωσαν σε ιδιωτη(και οχι στο κρατος) διοδια και οι υπολοιποι απλα ατυχησαν :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Arisvilla έγραψε: 05 Απρ 2022, 12:51 Δηλαδή πραγματικά περιμένατε κάποιοι να μην υπάρχει τέτοιος όρος από την Αττική οδό?
Τώρα σοβαρά. Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να πάρει τις 2000 ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία του και να κινηθεί ταυτόχρονα νομικά για εκείνη;

Αν θέλει παίρνει τις 2000 ευρώ που του προτείνουν ως συμβιβασμό κι αν θέλει τρέχει στα δικαστήρια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”