!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποποίηση Υπηκόοτητας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Mike Bassett

Αποποίηση Υπηκόοτητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αποποίηση υπηκοότητας; Μπουχτίσαμε με τους ελ...
nemo

Re: Αποποίηση Υπηκόοτητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Mike Bassett έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:06 Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αποποίηση υπηκοότητας; Μπουχτίσαμε με τους ελ...
για να γινει χρειαζεται πρωτα να δηλωσεις μια υπηκοοτητα ..δεν μπορεις να δηλωσεις απο ευρωπη
γιατι δεν το επιτρεπουν οι χωρες μονο αφρικανικες χωρες προσφερουν αυτην την δυνατοτητα
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εδώ έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: Απώλεια Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω δήλωσης Αποποίησης

Δες και τον χρόνο διεκπεραίωσης... εγώ πάντως ξέρω κάποιον που το έκανε πριν δυο χρόνια και τον έχουν γράψει στα παπάρια τους, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Mike Bassett έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:06 Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αποποίηση υπηκοότητας; Μπουχτίσαμε με τους ελ...
50 ευρώ σε ρούβλια
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

micmic έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:25 Εδώ έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: Απώλεια Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω δήλωσης Αποποίησης

Δες και τον χρόνο διεκπεραίωσης... εγώ πάντως ξέρω κάποιον που το έκανε πριν δυο χρόνια και τον έχουν γράψει στα παπάρια τους, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Ναι πρεπει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και να μην εχεις δεσμους με την Ελλάδα, ειτε περιουσιακους, ειτε οικογενειακους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

George_V έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:47
micmic έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:25 Εδώ έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: Απώλεια Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω δήλωσης Αποποίησης

Ναι πρεπει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και να μην εχεις δεσμους με την Ελλάδα, ειτε περιουσιακους, ειτε οικογενειακους.
Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού είναι και ένα σπίτι που είχε το πούλησε. Τώρα τί σημαίνει "οικογενειακούς δεσμούς"; Να μην έχεις πχ συγγενείς πρώτου βαθμού στην Ελλάδα; Γιατί αυτό πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη; Δηλαδή αν πχ έχεις μια αδερφή στην Ελλάδα δεν μπορείς να αποποιηθείς την υπηκοότητα;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”