!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποποίηση Υπηκόοτητας
-
Mike Bassett
Αποποίηση Υπηκόοτητας
Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αποποίηση υπηκοότητας; Μπουχτίσαμε με τους ελ...
Re: Αποποίηση Υπηκόοτητας
για να γινει χρειαζεται πρωτα να δηλωσεις μια υπηκοοτητα ..δεν μπορεις να δηλωσεις απο ευρωπηMike Bassett έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:06 Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αποποίηση υπηκοότητας; Μπουχτίσαμε με τους ελ...
γιατι δεν το επιτρεπουν οι χωρες μονο αφρικανικες χωρες προσφερουν αυτην την δυνατοτητα
Εδώ έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: Απώλεια Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω δήλωσης Αποποίησης
Δες και τον χρόνο διεκπεραίωσης... εγώ πάντως ξέρω κάποιον που το έκανε πριν δυο χρόνια και τον έχουν γράψει στα παπάρια τους, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Δες και τον χρόνο διεκπεραίωσης... εγώ πάντως ξέρω κάποιον που το έκανε πριν δυο χρόνια και τον έχουν γράψει στα παπάρια τους, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
50 ευρώ σε ρούβλιαMike Bassett έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:06 Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αποποίηση υπηκοότητας; Μπουχτίσαμε με τους ελ...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι πρεπει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και να μην εχεις δεσμους με την Ελλάδα, ειτε περιουσιακους, ειτε οικογενειακους.micmic έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:25 Εδώ έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: Απώλεια Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω δήλωσης Αποποίησης
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μόνιμος κάτοικος εξωτερικού είναι και ένα σπίτι που είχε το πούλησε. Τώρα τί σημαίνει "οικογενειακούς δεσμούς"; Να μην έχεις πχ συγγενείς πρώτου βαθμού στην Ελλάδα; Γιατί αυτό πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη; Δηλαδή αν πχ έχεις μια αδερφή στην Ελλάδα δεν μπορείς να αποποιηθείς την υπηκοότητα;George_V έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:47Ναι πρεπει να εισαι μονιμος κατοικος εξωτερικου και να μην εχεις δεσμους με την Ελλάδα, ειτε περιουσιακους, ειτε οικογενειακους.micmic έγραψε: 09 Απρ 2025, 12:25 Εδώ έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: Απώλεια Ελληνικής Ιθαγένειας λόγω δήλωσης Αποποίησης
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin