!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:01
sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:52
Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43

Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.

Δηλαδη ρε γαμωτο μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον δηθεν ανθρωπισμο σας την στιγμη που οι πλερεζες και το πενθος σας σταματαει στην Ουκρανια.

Αυτα απο κατω προφανως δεν εχουν ψυχη και δεν χρειαστηκε να φορεσουν πλερεζες οι Ευρωπαιοι, για αυτα τα παιδακια δεν ειδαμε τον ιδιο χαμο. Τουλαχιστον εγω δηλωνω ψιλοαναισθητος με την ολη φαση του ανθρωπισμου, και δεν φορεσα μαυρα ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη.

Εικόνα

Σχολειο στην Υεμενη.
Δεν άνοιξες όμως θέμα για την Υεμένη, να μάς ενημερώσεις να γράψουμε. Εδώ κάποιος άνοιξε για την Ουκρανία και γράφουμε τη γνώμη μας.
Εχεις δικιο Σαρπ, εγω φταιω που δεν ανοιξα νημα για την Υεμενη για να μπορεσεις να ξεδιπλωσεις ολο το ανθρωπιστικο σου ταλεντο. Ξεχασα οτι και ο ανθρωπισμος χρειαζεται μια καθοδηγηση, δες τι γινεται με την Ουκρανια με την σωστη καθοδηγηση.
Γράψε κάτι ειρωνικό και σε αυτό που πρόσθεσα στο εντιτ και δεν είδες, έτσι για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε:

Επίσης εδώ παίρνεις θέση υπέρ των Ρώσων και δικαιολογείς την επίθεση που κάνουν. Στην Υεμένη πώς είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν άδικο και καλώς τους καταστρέφουν τα σχολεία; Το έχεις ψάξει ή απλώς δεν συμπαθείς τον επιτιθέμενο όπως κάνεις εδώ;
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Bazoomba έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:00
Sid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:56 Αυτα περι Υεμενης τωρα φανταζουν καπως σαν αποπειρα ξεπλυματος αλλων ενεργειων
Σωστό, εξάλλου εκεί πλέον δεν γίνεται πόλεμος και τα πράγματα έχουν φτιάξει. Εδώ μιλάμε για κανονικό πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης (ο πρώτος μετά τον 2ο παγκόσμιο) με κανονικούς ανθρώπους.
Και επειδη γινεται εκει πολεμος τι σημασια εχει αν γινεται και στην Ουκρανια. Αφου και εκει πεθαινουν ανθρωπου πως κανετε ετσι που και στην Ουκρανια πεθαινουν;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43 Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.

Δηλαδη ρε γαμωτο μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον δηθεν ανθρωπισμο σας την στιγμη που οι πλερεζες και το πενθος σας σταματαει στην Ουκρανια.

Αυτα απο κατω προφανως δεν εχουν ψυχη και δεν χρειαστηκε να φορεσουν πλερεζες οι Ευρωπαιοι, για αυτα τα παιδακια δεν ειδαμε τον ιδιο χαμο. Τουλαχιστον εγω δηλωνω ψιλοαναισθητος με την ολη φαση του ανθρωπισμου, και δεν φορεσα μαυρα ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη.
Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί υποστηρίζεις την Ρωσία; Επειδή χαλάστηκες με την υποκρισία των υπολοίπων και θέλεις να τους την σπάσεις; :o
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:04
Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:01
sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:52

Δεν άνοιξες όμως θέμα για την Υεμένη, να μάς ενημερώσεις να γράψουμε. Εδώ κάποιος άνοιξε για την Ουκρανία και γράφουμε τη γνώμη μας.
Εχεις δικιο Σαρπ, εγω φταιω που δεν ανοιξα νημα για την Υεμενη για να μπορεσεις να ξεδιπλωσεις ολο το ανθρωπιστικο σου ταλεντο. Ξεχασα οτι και ο ανθρωπισμος χρειαζεται μια καθοδηγηση, δες τι γινεται με την Ουκρανια με την σωστη καθοδηγηση.
Γράψε κάτι ειρωνικό και σε αυτό που πρόσθεσα στο εντιτ και δεν είδες, έτσι για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε:

Επίσης εδώ παίρνεις θέση υπέρ των Ρώσων και δικαιολογείς την επίθεση που κάνουν. Στην Υεμένη πώς είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν άδικο και καλώς τους καταστρέφουν τα σχολεία; Το έχεις ψάξει ή απλώς δεν συμπαθείς τον επιτιθέμενο όπως κάνεις εδώ;
Εκανα εντιντ στο προηγουμενο μηνυμα μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Leporello έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:06
Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43 Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.

Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί υποστηρίζεις την Ρωσία; Επειδή χαλάστηκες με την υποκρισία των υπολοίπων και θέλεις να τους την σπάσεις; :o
Οχι βεβαια, απλα οπως εχω γραψει πολλες φορες θεωρω καθε μεγαλη δυναμη στην θεση της Ρωσιας θα εκανε το ιδιο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
sharp

Και δεν απάντησες στο γιατί υπέρ της Ρωσίας και της Υεμένης και όχι υπέρ της Ουκρανίας και των ΗΠΑ, ας πούμε. Και ούτε πρόκειται να το κάνεις, γιατί δεν υπάρχει απάντηση της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Sid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:05
Bazoomba έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:00
Sid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:56 Αυτα περι Υεμενης τωρα φανταζουν καπως σαν αποπειρα ξεπλυματος αλλων ενεργειων
Σωστό, εξάλλου εκεί πλέον δεν γίνεται πόλεμος και τα πράγματα έχουν φτιάξει. Εδώ μιλάμε για κανονικό πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης (ο πρώτος μετά τον 2ο παγκόσμιο) με κανονικούς ανθρώπους.
Και επειδη γινεται εκει πολεμος τι σημασια εχει αν γινεται και στην Ουκρανια. Αφου και εκει πεθαινουν ανθρωπου πως κανετε ετσι που και στην Ουκρανια πεθαινουν;

Ωραίο ποστ.Κάτι τέτοια λένε οι Πουτλερόπληκτοι προσπαθώντας να μας αποσπάσουν την προσοχή, δήθεν προβάλλοντας λόγους ανθρωπιστικούς. Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον ναζιστικό επεκτατισμό τους (σύμφυτο κατά την γνώμη μου με την Ρωσική ψυχή) και ως εκ τούτου προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουμε "δυο μέτρα και δύο σταθμά". Και επειδή γίνεται πόλεμος στην Σομαλία εγώ δεν πρέπει να συμπαρασταθώ στον Ουκρανό; Και επειδή πεινάει η φτωχάντζα ο Βενεζουελάνος εγώ δεν πρέπει να αγοράσω μπλούζα Slava Ukraini; Και επειδή τέλος πάντων τα ισλαμοσκουπίδια βομβαρδίζουν το ένα τ΄άλλο εγώ θα χάσω τον ύπνο μου; Μιλάμε για τον μεγαλύτερο πόλεμο στην νεώτερη ιστορία, ο πρώτος με αλλαγή συνόρων. Και όλα αυτά γιατί ένας ημίτρελος που δεν έχει καλούς συμβούλους θεώρησε καλό να αναβιώσει τον Ναζιστικό τρόμο. :goodpost:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

AOC έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:34 Δεν είμαι υπέρ του να πεθαίνει κανένας, αλλά θα μπορούσε ο Ζελένσκι να αποφύγει την κρίση, κάνοντας διάγγελμα ουδετερότητας με όλους μαζί και αποδεχόμενος τις συμφωνίες του Μινσκ.
Αφού επέλεξε την μοίρα του τότε οκ..ας δεχθεί την μοίρα της αυτοκρατορίας άνιμ.
Δεν είμαι υπέρ του να πεθαίνει κανείς, αλλά θα μπορούσε ο Ι. Στάλιν να αποφύγει τον πόλεμο με τους Ναζί, κάνοντας διάγγελμα ουδετερότητας με όλους μαζί και αποδεχόμενος τις συμφωνίες του Ρίμπεντροπ-Μολοτοφ.
Αφού επέλεξε την μοίρα του τότε οκ..ας δεχθεί την μοίρα της αυτοκρατορίας

Έρχεται κι αλλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
sharp

Ας γράψω και εγώ κάτι ειρωνικό: ευτυχώς που έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και σάς έδωσε την ευκαιρία να εκφράσετε τον ανθρωπισμό σας για την Υεμένη, καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να το λέτε σε όλο το πχόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Δεν είμαι υπέρ του να πεθαίνει κανείς, αλλά θα μπορούσε ο Ι. Μεταξας να αποφύγει τον πόλεμο με τους φασιστες, κάνοντας διάγγελμα ουδετερότητας με όλους μαζί και αποδεχόμενος τις συμφωνίες των Βερσαλλιών.
Αφού επέλεξε την μοίρα του τότε οκ..ας δεχθεί την μοίρα της αυτοκρατορίας.

Αφού έτσι κι αλλιώς ήταν φασίστας σαν τον Ζελένσκι, σωστά πουτινακια;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:21 Ας γράψω και εγώ κάτι ειρωνικό: ευτυχώς που έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και σάς έδωσε την ευκαιρία να εκφράσετε τον ανθρωπισμό σας για την Υεμένη, καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να το λέτε σε όλο το πχόρουμ.
Ρε Σαρπ, εγω δεν το παιζω ανθρωπιστης ουτε με την Ουκρανια ουτε με την Υεμενη, εσεις ομως που το παιζετε ανθρωπιστες μονο με την Ουκρανια δεν το βρισκεις καπως υποκριτικο;
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:34
sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:21 Ας γράψω και εγώ κάτι ειρωνικό: ευτυχώς που έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία και σάς έδωσε την ευκαιρία να εκφράσετε τον ανθρωπισμό σας για την Υεμένη, καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ που να το λέτε σε όλο το πχόρουμ.
Ρε Σαρπ, εγω δεν τον παιζω ανθρωπιστης ουτε με την Ουκρανια ουτε με την Υεμενη, εσεις ομως που το παιζετε ανθρωπιστες μονο με την Ουκρανια δεν το βρισκεις καπως υποκριτικο;
Στο ξαναλεω. Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Για το οτι δεν υπαρχουν 10 διαφορετικα νηματα με 1000 σελιδες το καθενα για την Υεμενη δε σημαινει οτι ειναι αδιαφορο για ολους.

Και στην τελικη αλλοι ειναι αυτοι που ξαφνικα το παιζουν ανθρωπιστες και εχουν ονομα. Ειναι οι "αν τους θελεις να τους παρεις σπιτι σου"
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:27 Δεν είμαι υπέρ του να πεθαίνει κανείς, αλλά θα μπορούσε ο Ι. Μεταξας να αποφύγει τον πόλεμο με τους φασιστες, κάνοντας διάγγελμα ουδετερότητας με όλους μαζί και αποδεχόμενος τις συμφωνίες των Βερσαλλιών.

O Μεταξάς σκότωνε την ιταλική μειονότητα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

είναι πολύ δύσκολο για τα πουτινάκια να κατανοήσουν ότι πιο εύκολα ταυτίζεσαι με κάποιον που έχετε κοινά χαρακτηριστικά, βρίσκεται κοντά σου, έχετε κοινές συνήθειες, κλπ παρά σε κάποιον που σου είναι τελείως άγνωστος από άλλο κόσμο

άλλωστε, και οι ίδιοι, τι χάνουν συγγενή, τι χάνουν κάποιον γείτονα 5 στενά παρακάτω που έχουν δει τρεις φορές, το ίδιο στεναχωριούνται

λέμε για τελείως γίδια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:39
Beria έγραψε: 05 Απρ 2022, 15:27 Δεν είμαι υπέρ του να πεθαίνει κανείς, αλλά θα μπορούσε ο Ι. Μεταξας να αποφύγει τον πόλεμο με τους φασιστες, κάνοντας διάγγελμα ουδετερότητας με όλους μαζί και αποδεχόμενος τις συμφωνίες των Βερσαλλιών.

O Μεταξάς σκότωνε την ιταλική μειονότητα.
Ενώ ο κοντοπουτιν προστατεύει την ρωσική μειονότητα εξαφανίζοντας τις πόλεις που ζούσε.
Εξαιρετικό!
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”