Να τον βγάλουν σε μπλουζάκι με το φωτογραφία απ' το μερακλίδικο βίντεο που είχε κάνει με τις γόβες και τα δερμάτινα.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:19ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:13Τι σχεση εχει αυτο τωρα? Και ποιος σου ειπε οτι υποστηριζω αυτες τις επιθεσεις και τους επιτιθεμενους?Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:08
Οπως πηγες κι εσυ βολτουλα στην Υεμενη, στην Συρια, στη Σερβια κλπ; Αντιλαμβανομαι οτι καποιοι βρηκαν τον νεο Τσε Γκεβαρα στο προσωπο του Ζελενσκυ αλλα ας κρατησουμε και ενα μετρο....
Ο,τι να'ναι...
Κανεναν Τσε Γκεβαρα στο προσωπο του Ζελενσκυ. Εσεις βλεπετε τον σωτηρα της ανθρωποτητας στον κοντορεβυθουλη.
Ενταξει εχεις δικιο, εκανα ενα γρηγορο search και ειδα οτι εχεις γεμισει το φορουμ με αντιστοιχα μηνυματα υπερ του λαου της Υεμενης.![]()
Καλου κακου παντως κρατα και αυτο το αυτοκολλητο να εισαι αβαν γκαρντ. Συντομα και σε μπλουζακια, θα σε ενημερωσω.....
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φορεσε το κρανος σου και μη φοβασαι τιποτα.Крaсная армия έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:23 Και συγγενής του Soros.
https://twitter.com/ASBMilitari/status/ ... 0825013250

Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:24Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:19ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:13
Τι σχεση εχει αυτο τωρα? Και ποιος σου ειπε οτι υποστηριζω αυτες τις επιθεσεις και τους επιτιθεμενους?
Ο,τι να'ναι...
Κανεναν Τσε Γκεβαρα στο προσωπο του Ζελενσκυ. Εσεις βλεπετε τον σωτηρα της ανθρωποτητας στον κοντορεβυθουλη.
Ενταξει εχεις δικιο, εκανα ενα γρηγορο search και ειδα οτι εχεις γεμισει το φορουμ με αντιστοιχα μηνυματα υπερ του λαου της Υεμενης.![]()
Καλου κακου παντως κρατα και αυτο το αυτοκολλητο να εισαι αβαν γκαρντ. Συντομα και σε μπλουζακια, θα σε ενημερωσω.....
![]()
Και μετα περιμενετε να σας παρουμε στα σοβαρα με τετοια επιχειρηματα...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:29Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:24Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:19
![]()
Κάτι σας έχει τυφλώσει, αλλά δε νομίζω να είναι αυτό.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:29Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:24
Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επ! Πως απο δω? Που χαθηκες εσυ?Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:37Κάτι σας έχει τυφλώσει, αλλά δε νομίζω να είναι αυτό.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:29
Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 05 Απρ 2022, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:29Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:24
Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.
Δηλαδη ρε γαμωτο μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον δηθεν ανθρωπισμο σας την στιγμη που οι πλερεζες και το πενθος σας σταματαει στην Ουκρανια.
Αυτα απο κατω προφανως δεν εχουν ψυχη και δεν χρειαστηκε να φορεσουν πλερεζες οι Ευρωπαιοι, για αυτα τα παιδακια δεν ειδαμε τον ιδιο χαμο. Τουλαχιστον εγω δηλωνω ψιλοαναισθητος με την ολη φαση του ανθρωπισμου, και δεν φορεσα μαυρα ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη.

Σχολειο στην Υεμενη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ξύλο

Ο Τσε Γκεβαρα κοιτα με δεος τον διαδοχο του:Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:26Να τον βγάλουν σε μπλουζάκι με το φωτογραφία απ' το μερακλίδικο βίντεο που είχε κάνει με τις γόβες και τα δερμάτινα.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:19ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:13
Τι σχεση εχει αυτο τωρα? Και ποιος σου ειπε οτι υποστηριζω αυτες τις επιθεσεις και τους επιτιθεμενους?
Ο,τι να'ναι...
![]()
![]()

Δεν άνοιξες όμως θέμα για την Υεμένη, να μάς ενημερώσεις να γράψουμε. Εδώ κάποιος άνοιξε για την Ουκρανία και γράφουμε τη γνώμη μας.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:29
Δεν εχω την απαιτηση να με παρεις στα σοβαρα, δεν ξερω οι υπολοιποι, απλα εχει κουρασει αυτη η υποκρισια για τον Ουκρανικο λαο. Προσωπικα δεν πιστευω στον "ανθρωπισμο" σας, ειναι πολυ αλα καρτ ρε φιλε.
Δηλαδη ρε γαμωτο μας τα εχετε κανει τσουρεκια με τον δηθεν ανθρωπισμο σας την στιγμη που οι πλερεζες και το πενθος σας σταματαει στην Ουκρανια.
Αυτα απο κατω προφανως δεν εχουν ψυχη και δεν χρειαστηκε να φορεσουν πλερεζες οι Ευρωπαιοι, για αυτα τα παιδακια δεν ειδαμε τον ιδιο χαμο. Τουλαχιστον εγω δηλωνω ψιλοαναισθητος με την ολη φαση του ανθρωπισμου, και δεν φορεσα μαυρα ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη.
Σχολειο στην Υεμενη.
edit: Επίσης εδώ παίρνεις θέση υπέρ των Ρώσων και δικαιολογείς την επίθεση που κάνουν. Στην Υεμένη πώς είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν άδικο και καλώς τους καταστρέφουν τα σχολεία; Το έχεις ψάξει ή απλώς δεν συμπαθείς τον επιτιθέμενο όπως κάνεις εδώ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Απρ 2022, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτός είναι Τσεπαπάρα.πετρος έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:51 ξύλοΟ Τσε Γκεβαρα κοιτα με δεος τον διαδοχο του:Kauldron έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:26Να τον βγάλουν σε μπλουζάκι με το φωτογραφία απ' το μερακλίδικο βίντεο που είχε κάνει με τις γόβες και τα δερμάτινα.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:19
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Αυτα περι Υεμενης τωρα φανταζουν καπως σαν αποπειρα ξεπλυματος αλλων ενεργειων
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σωστό, εξάλλου εκεί πλέον δεν γίνεται πόλεμος και τα πράγματα έχουν φτιάξει. Εδώ μιλάμε για κανονικό πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης (ο πρώτος μετά τον 2ο παγκόσμιο) με κανονικούς ανθρώπους.Sid Vicious έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:56 Αυτα περι Υεμενης τωρα φανταζουν καπως σαν αποπειρα ξεπλυματος αλλων ενεργειων
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εχεις δικιο Σαρπ, εγω φταιω που δεν ανοιξα νημα για την Υεμενη για να μπορεσεις να ξεδιπλωσεις ολο το ανθρωπιστικο σου ταλεντο. Ξεχασα οτι και ο ανθρωπισμος χρειαζεται μια καθοδηγηση, δες τι γινεται με την Ουκρανια με την σωστη καθοδηγηση.sharp έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:52Δεν άνοιξες όμως θέμα για την Υεμένη, να μάς ενημερώσεις να γράψουμε. Εδώ κάποιος άνοιξε για την Ουκρανία και γράφουμε τη γνώμη μας.Nostalgia έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:43Πιστευω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση εαν η επιθεση γινοταν απο την Δυτικη πλευρα δεν θα γινοταν αυτος ο χαμος, οπως δεν εγινε σε Συρια, Λιβυη κλπ. Τωρα αυτες οι μαυρες πλερεζες που εχουν φορεσει ολοι οι Δυτικοι ειναι κατα την αποψη μου πολυ δηθεν και φουλ υποκριτικες. Αντε εσυ επειδη αν θυμαμαι καλα ζεις Πολωνια να σε αγγιζει περισσοτερο το θεμα (στο δινω αυτο), αλλα μεχρι εκει.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Απρ 2022, 14:33
Μαλλον μας εχει τυφλωσει η αγαπη μας για το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανους.
Σχολειο στην Υεμενη.
edit: Επίσης εδώ παίρνεις θέση υπέρ των Ρώσων και δικαιολογείς την επίθεση που κάνουν. Στην Υεμένη πώς είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν άδικο και καλώς τους καταστρέφουν τα σχολεία; Το έχεις ψάξει ή απλώς δεν συμπαθείς τον επιτιθέμενο όπως κάνεις εδώ;
Edit: Δηλωσα ψιλοαναισθητος, δεν φορεσα μαυρα και δεν βλεπω τον πολεμο απο την αθρωπιστικη του πλευρα, ουτε τον εναν ουτε τον αλλον, εσεις μας τα εχετε κανει τσουρεκια για τους αμαχους και τα παιδακια κλπ και απλα αναρωτηθηκα εαν ο ανθρωπισμος σας σταματει σε συγκεκριμενα συνορα. βεβαια ισως να κανω λαθος και τελικα σχολεια και νοσοκομεια να υπαρχουν μονο στην Ουκρανια, οχι σε αλλες χωρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 05 Απρ 2022, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις